Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 12:59:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 to pa zdaj moram deli z vami je ena aprilčica napisala, da je prvič v življeju kupila avokado (jaz še ga tudi nikoli nisem, vem pa kak zgleda) in je njen mož reko, kaki prasci so, ker itak kupiš koščico in čisto malo sadja saj je avokado sadje, ne? Jaz sem že davno obupala,kar se tiče tega eksotičnega sadja ,nazadnje sem si celo prisegla,da če se mi bo zluštalo ananasa,si kupim kompot,ker vse ostalo je vsaj pri meni čista loterija... Jaz sem ga kot najstnica ogromno sprobala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 12:59:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mene tudi firbec matra, kaj se dogaja pri sarayi? saraya, če ni skrivnost, bi tudi jaz prosila za zs zaenkrat ostalo kot je
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 13:02:48
|
|
|
|
matcar
|
Najedli smo se,zdaj pa zaslužen počitek,ker smo auf že od 5.45. Saraya,pa še meni ZS,ok?
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 13:30:59
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Pri nas pa moški del familije spi. Jaz sem z likanjem tudi končala, zdaj sem si privoščla še mini lučko in malo relaksa dokler se L ne zbudi. Pol pa sem tak skoz nekaj v pogonu.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 13:38:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 mene tudi firbec matra, kaj se dogaja pri sarayi? saraya, če ni skrivnost, bi tudi jaz prosila za zs zaenkrat ostalo kot je
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 13:40:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Mi2 s tamalim pa sva spala do 8-ih, je dobil flaško, malo sva norela in zaspala nazaj do 10-ih. Hvala vsem za pikepoke in objemčke, ne vem kaj je bilo s T. včeraj. Ob 19-uri sem mu merla vročino, je imel 37.9, sem ga dala spat in je zaspal v šusu. otem pa se je čez pol ure zbudil in ni hotel spat. Je norel do 22.30. No, glede na to, da je večino dneva prespal itak kaj druga ni blo za pričakovat. Potem pa je normalno nazaj zaspal, ampak se je zbujal na 15 minut pa jokal, neki hecni jok. Pa sva ga k sebi vzela in smo spali. Res ne vem kaj je to bilo, kašlja še, ampak je dokaj podoben pravemu T. Ati je še v službi, pride okoli 13.ure domov, pa verjetno ne bomo nikamor šli, da ne bi T zakuhal. Bomo kr doma. Midva z dragim imava itak namen neko pihištvo v dnevni prestavljat, ker bomo kupli novo tv in rabimo plac. aja, Fiška je rekla, da super za pijačo, naj ji javim kdaj gremo. Super! Pa si ji rekla,da ne grizemo,da se nam kr naj pridruži pri čveku? Super za T,da ni nič hujšega blo,pa upam da tudi ne bo.Še ,da bo bolj držalo! Podpis
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 15:11:16
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! mi smo tud dans doma... T. bolan, vreme za en drek... po tv nič pametnega... tu nobene.... stari sitn, mali tud, posledično še jaz saraya jaz sem tud firbčna
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 15:58:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca M dobila tocno kot svicarska ura jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 16:01:33
|
|
|
|
botrca
|
Saraya meni tudi prosim zs...ne vem zakaj se gre .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 16:35:11
|
|
|
|
arabela*
|
Glede na to, da se mi ne ljubi pisat vsem zs_je ...bom tukaj kar javno.....saj že marsikatera ve, da sva z mojim imela nekaj časa neke probleme..in včeraj sem ga soočila z dokazi.....in ostalo je tako kot je......zaenkrat...srečno zaljubljena... Bomo kaj več na kofeju......lažje kot tukaj pisarit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 16:37:22
|
|
|
|
arabela*
|
Imam nekaj otroških stvari, primernih za fantka...nevem točno velikosti...nekje za dve leti predvidevam....če katera želi......niso ravno čist nove, so pa za ponosit....bom na kofe zravn vzela ( če kateri prav kaj pride)
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 17:30:22
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede na to, da se mi ne ljubi pisat vsem zs_je ...bom tukaj kar javno.....saj že marsikatera ve, da sva z mojim imela nekaj časa neke probleme..in včeraj sem ga soočila z dokazi.....in ostalo je tako kot je......zaenkrat...srečno zaljubljena... Bomo kaj več na kofeju......lažje kot tukaj pisarit
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 18:27:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! mi smo tud dans doma... T. bolan, vreme za en drek... po tv nič pametnega... tu nobene.... stari sitn, mali tud, posledično še jaz
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 18:29:36
|
|
|
|
matcar
|
Naš ati končno doma! Sma zdaj eno uro čvekala pa kafe pila.Otroci dobili igrače,pa so celi nori,malo se je stanje znormaliziralo zaj.Hvala bogu!!! Še pridem zvečer,grem cote pospravit,zaj lahko ko nisem sama.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 18:59:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Naš ati končno doma! Sma zdaj eno uro čvekala pa kafe pila. kak lepo....no vidiš..zdaj pa le uživajta skupne trenutke
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 19:01:04
|
|
|
|
arabela*
|
Gremo čaj spit, potem pa otroke spravit spat....ob osmih pa tak bb gledam....moj se bo tak s helikopterom zabaval...kot običajno .......pridem kasneje....
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 19:14:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 to pa zdaj moram deli z vami je ena aprilčica napisala, da je prvič v življeju kupila avokado (jaz še ga tudi nikoli nisem, vem pa kak zgleda) in je njen mož reko, kaki prasci so, ker itak kupiš koščico in čisto malo sadja saj je avokado sadje, ne? Ne,avokado je zelenjava in se tudi pripravi,kot zelenjava! samo mi pa ga imamo na sadni strani v L. tak da be vem kaj je al sadje al zelenjava.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 19:30:56
|
|
|
|
arabela*
|
Ma meni pa se zdi, da je avokado sadje, ne zelenjava
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 19:58:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma meni pa se zdi, da je avokado sadje, ne zelenjava ja, meni se tud zdi da je avokado sadje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 20:01:01
|
|
|
|
Blueberry
|
Čer! Tako, pa imam v akvariju nove prebivalce-gupije in polžke. In akvarij je zdaj taki kot sem si želela. Pa še nekaj slikic.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 20:03:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 to pa zdaj moram deli z vami je ena aprilčica napisala, da je prvič v življeju kupila avokado (jaz še ga tudi nikoli nisem, vem pa kak zgleda) in je njen mož reko, kaki prasci so, ker itak kupiš koščico in čisto malo sadja saj je avokado sadje, ne? Ne,avokado je zelenjava in se tudi pripravi,kot zelenjava! samo mi pa ga imamo na sadni strani v L. tak da be vem kaj je al sadje al zelenjava. Verjemi,da je zelenjava.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 20:03:31
|
|
|
|
tasa_m
|
No, ap da še ajaz povem kako smo kaj preživeli vikend. V soboto smo bili na kostanjevem pikniku pr naši Lili, zvečer gledali fuzbal , danes pa dopoldan risali z prstnimi barvami, popoldan pa šli na kosilo k babi in dediju. Tam igrali UNO, Lija in babi pa sta se zabavali po svoje. In ker žaba ni spala nič po kosilu, je mrknila takoj ko smo se vsedli v avto in se odpelali iz parkplaca..tako da spi že od 18.10. Upam, da do jutra. No, pa še 2 slikici prilagam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 20:06:52
|
|
|
|
matcar
|
Iiii,lepo!Kdaj pa bomo se me zmenle za piknik? Bodo res kostanji mimo prej,preden se bomo zmenle. Moj pa je ju3 doma!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 20:07:40
|
|
|
|
matcar
|
Glede kave,pa sem jaz bolj za dopoldan,ker sem sama,popoldan pa sama z otroci.Moji grejo ju3 v Radence za cel teden.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 20:08:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Tako, pa imam v akvariju nove prebivalce-gupije in polžke. In akvarij je zdaj taki kot sem si želela. Pa še nekaj slikic. Super lep akvarij,si mi kr lušte naredla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?