Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:09:35
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 bejo2010 in aleunam vama paše zej ta teden (torek al pa sreda) dopoldan kje v MS? Meni oba dneva (vsaj zaenkrat) . Dobro kavo za moj okus pa imajo v Pomaranči, pridem pa kamorkoli bosta rekli. Še katera druga iz teh koncev?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:15:32
|
|
|
|
majabar
|
phelps, sem ze skoraj na polovici cakanja, cez nekaj ur bo ze 5 dni za mano in se 5 jih bo pred mano. Ker res veliko pocivam, sem zelo optimisticna, da nam znese. SVa pa midva zadnjo noc pred odhodom 4x , za naslednje dni, ko bova narazen . hator in najka, cudovito!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:20:33
|
|
|
|
Renesme**
|
dan še sem tukaj , samo do rač. ne pridem... vglavnem, včeraj sem šla na masažo za , prav pasalo je, sva imela še bone od poroke...potem sem zaspala malo čez 21h, se ob 1h preselila s kavča v posteljo, vmes še wc in se zbudila danes ob 8:30 - kot prerojena.... Jutri imam pregled in CTG pa bomo videli kaj je kej, ampak mislim, da bo spet ravna črta... Seznamček mi je všeč...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:22:09
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar phelps, sem ze skoraj na polovici cakanja, cez nekaj ur bo ze 5 dni za mano in se 5 jih bo pred mano. Ker res veliko pocivam, sem zelo optimisticna, da nam znese. SVa pa midva zadnjo noc pred odhodom 4x , za naslednje dni, ko bova narazen . hator in najka, cudovito!! na koncu boš šla pa še čez rok
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:32:23
|
|
|
|
nejka000
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam IZVIRNO SPOROČILO: nejka000 bejo2010 in aleunam vama paše zej ta teden (torek al pa sreda) dopoldan kje v MS? Meni oba dneva (vsaj zaenkrat) . Dobro kavo za moj okus pa imajo v Pomaranči, pridem pa kamorkoli bosta rekli. Še katera druga iz teh koncev? Tudi jaz sem za Pomarančo. počakava še odgovor od bejo pa če se nama javi še kera iz tega konca. Pa se zmenimo točen dan pa kdaj.
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:32:54
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hator Pa še malo skomin in reklame moje peke (če dovolite): http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=14959&id=122805237769146 Tole je pa noro, ej! Kakšne materiale pa uporabljaš za torte? Teh barvastih figuric se verjetno ne da glih iz naravnih materialov naredit, torte pa verjetno ja. Iz kje pa si? In vse te detajle (pralni stroj, otroške oblekice na previjalni itd.) delaš sama? Sorry za tok vprašanj, ampak jaz lepših tort še nisem videla !
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:50:55
|
|
|
|
phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** dan še sem tukaj , samo do rač. ne pridem... vglavnem, včeraj sem šla na masažo za , prav pasalo je, sva imela še bone od poroke...potem sem zaspala malo čez 21h, se ob 1h preselila s kavča v posteljo, vmes še wc in se zbudila danes ob 8:30 - kot prerojena.... Jutri imam pregled in CTG pa bomo videli kaj je kej, ampak mislim, da bo spet ravna črta... Seznamček mi je všeč... Kako to misliš ravna črta? Pri meni so rekli, da se nič ne dogaja, definitivno pa ni bila ravna črta Pravkar gledam izpisek iz CTG in so krivulje tudi do 40%. Res pa je, da je bilo vmes 20 brc... Mogoče zaradi tega. Sicer pa imam v sredo spet CTG, ampak mislim, da bo isto, ker se ful dobro počutim...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:54:23
|
|
|
|
majabar
|
Renesme, ne morem verjeti, a si tega celo zelim. Na zacetku sem racunala, da bi bilo supre roditi tam okrog 37., 38. tedna, kako se stvari obrnejo:).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:54:25
|
|
|
|
majabar
|
Renesme, ne morem verjeti, a si tega celo zelim. Na zacetku sem racunala, da bi bilo super roditi tam okrog 37., 38. tedna, kako se stvari obrnejo:).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 16:54:30
|
|
|
|
maa2010
|
ooo kasne luste delate z temi Se dobro, da sem danes jedla en super tiramisu in ob tem izvedela, da bom teta Moj brat in njegova bosta maja zibala Jaz pa sem danes dobila nek nov naval gnezdenja in sem dokoncno opremila kosek, do sedaj je bilo vse sveze oprano in zlikano v omari, danes pa sem vse ven vzela in dala preko 2 tetra plenicki, da se ne naprasi do prihoda nase No, pa poslikala sem za v album :) tukaj pa je postlejica pokrita, pa malo se se nasa "home made" omara vidi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 17:02:27
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: phelps IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** dan še sem tukaj , samo do rač. ne pridem... vglavnem, včeraj sem šla na masažo za , prav pasalo je, sva imela še bone od poroke...potem sem zaspala malo čez 21h, se ob 1h preselila s kavča v posteljo, vmes še wc in se zbudila danes ob 8:30 - kot prerojena.... Jutri imam pregled in CTG pa bomo videli kaj je kej, ampak mislim, da bo spet ravna črta... Seznamček mi je všeč... Kako to misliš ravna črta? Pri meni so rekli, da se nič ne dogaja, definitivno pa ni bila ravna črta Pravkar gledam izpisek iz CTG in so krivulje tudi do 40%. Res pa je, da je bilo vmes 20 brc... Mogoče zaradi tega. Sicer pa imam v sredo spet CTG, ampak mislim, da bo isto, ker se ful dobro počutim... Pri meni je na izpisu ravna črta na 40- to je tonus maternice, zdej da so popadki morajo biti pa kakšni hribčki narisani...praktično sem imela identičen CTG zapis kot pri Tinkari, bi jih lahko zamenjala...tudi naslednjič sem pri Tinkari imela ravno črto, samo ta črta je bila že na 60...čez 3 dni sem pa rodila
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 17:04:32
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: maa2010 ooo kasne luste delate z temi Se dobro, da sem danes jedla en super tiramisu in ob tem izvedela, da bom teta Moj brat in njegova bosta maja zibala Jaz pa sem danes dobila nek nov naval gnezdenja in sem dokoncno opremila kosek, do sedaj je bilo vse sveze oprano in zlikano v omari, danes pa sem vse ven vzela in dala preko 2 tetra plenicki, da se ne naprasi do prihoda nase No, pa poslikala sem za v album :) tukaj pa je postlejica pokrita, pa malo se se nasa "home made" omara vidi a ni to ena in ista posteljica od Stokke?, ki se potem razširi v večjo posteljo. Drugače so lepe ampak zame mal predrage. Jaz pa nisem še nič oblekla, pol se bo samo prašilo, sej če moj ne bo, bom pa jaz ko domov pridem, tiste 10 min dela
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 17:05:19
|
|
|
|
nadinne
|
Hvala vse za nasvete...ja sem rekla mojemu da naj se pogovori z ravnateljico. Nima kaj izgubit. joj hator...kake nore torte. VAU RES!!! Js tud velik pečem, ampak niti pod razno moje torte niso lepe, nimam žilice oz rokce za to. So sicer zelo dobre, ampak manjka estetika. Kaj je to tičina al kako ste že rekle? No meni se pa v pečici ravno peče marmorni kolač...se mi je že kak mesec luštal, pa nekak nisem našla časa...sedaj pa komaj čakam da se mi speče...ne vem zakaj, ampak grozno se mi ga je seznam za novorojenčke...SUPERCA. Zelo je lep Ko ste že govorile katera bo rodila v MS...a bo katera še v Kranju rodila? Če katera bo, bi se me tudi lahko kaj spoznale...če se slučajno srečamo v P Nič grem dat kolač iz pečice...da se mi ne zažge
< Sporočilo je popravil nadinne -- 17.10.2010 17:06:21 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 17:11:59
|
|
|
|
maa2010
|
Renesmee Jep, stokke je :) Kosek pa se potem predela v posteljo, imam vse dele doma. Meni je nova tudi predraga, rabljeno pa sem si se lahko privoscila Sem poskusala se rabljeno previjalno v beli dobiti pa je mission impossible. Skratka, nimam previjalne in bom se malo pocakala, pa ceprav nas mogoce preseneti
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 17:41:56
|
|
|
|
pesjanarka
|
nadinne, jaz nameravam roditi v KR. sam še ne vem kdaj .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 17:59:47
|
|
|
|
phelps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** IZVIRNO SPOROČILO: phelps IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** dan še sem tukaj , samo do rač. ne pridem... vglavnem, včeraj sem šla na masažo za , prav pasalo je, sva imela še bone od poroke...potem sem zaspala malo čez 21h, se ob 1h preselila s kavča v posteljo, vmes še wc in se zbudila danes ob 8:30 - kot prerojena.... Jutri imam pregled in CTG pa bomo videli kaj je kej, ampak mislim, da bo spet ravna črta... Seznamček mi je všeč... Kako to misliš ravna črta? Pri meni so rekli, da se nič ne dogaja, definitivno pa ni bila ravna črta Pravkar gledam izpisek iz CTG in so krivulje tudi do 40%. Res pa je, da je bilo vmes 20 brc... Mogoče zaradi tega. Sicer pa imam v sredo spet CTG, ampak mislim, da bo isto, ker se ful dobro počutim... Pri meni je na izpisu ravna črta na 40- to je tonus maternice, zdej da so popadki morajo biti pa kakšni hribčki narisani...praktično sem imela identičen CTG zapis kot pri Tinkari, bi jih lahko zamenjala...tudi naslednjič sem pri Tinkari imela ravno črto, samo ta črta je bila že na 60...čez 3 dni sem pa rodila Ravna črta na 40% . Jaz imam večina črte na 10%, potem so pa krivulje do 40%. Potem boš pa ti kmalu rodila... Če si jaz to prav razlagam... Maa2010, meni je tudi ful lepa tale posteljica od Stokke, samo malo (orng) predraga . Nadinne, je tvoj tudi prfoks?
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 18:07:43
|
|
|
|
MalaNeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: majabar phelps, sem ze skoraj na polovici cakanja, cez nekaj ur bo ze 5 dni za mano in se 5 jih bo pred mano. Ker res veliko pocivam, sem zelo optimisticna, da nam znese. SVa pa midva zadnjo noc pred odhodom 4x , za naslednje dni, ko bova narazen . hator in najka, cudovito!! svaka čast! mi2 bova pa jutr skupi. Jaz sam upam da Lucian Mai počaka še 5 dni potem pa kar želiš!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 18:17:15
|
|
|
|
majabar
|
o, vidva pa ze jutri, super!! Si lahko ze cisto mirna:).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 18:17:17
|
|
|
|
Renesme**
|
phelps- ja, ampak popadki so pa tiste krivulje navzgor, teh pa jaz nimam, ti jih pa imaš Jaz bolj mislim, da bo prej zato, ker je bila zrelost posteljice pri 36t že II/II
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 18:21:40
|
|
|
|
MalaNeli
|
ja jaz tut jutr CTG :) upajmo da bo dojenček se pustu snemat. prejšni teden sva kar iskali srček. pol so bli pa še popadki zaznani,. kaj bo jutri... :D
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 18:22:50
|
|
|
|
lonalona
|
Juhu,.. Tako eno kitico odspala ker smo prišli iz rojstnega dne,..bilo je kar n sam hladno je pa bilo za znoret ,. tko da je bilo potrebno jit mal nožice pogret pod kovtr,..je kar pasalo,..sam sedaj me pa kar neki salba volja začela dajat kr neki,.. Veste kaj pa mene zanima ,..glede čaja za dojenje ga bo katera nabavila oz ga je že pa katerega,ker sem zadnjič ga hotela kupiti pa jih je kar nekja na tržišču pa sem bila kar malo zmedena ker na enih piše da lhako 5-6 šalčk nekej nil tko da nism vedla kaj bi sploh kupila,..in isto me zanima za otročke z a čajček katerega ste kupile če ste ga ? Seznamček mi je všeč,.. Jutri se mi začne 37.teden in pa začetek porodniške,..sem bila zadnjič prov veselea pri dr k sem šla po zadnji bolniški list. pri nas je bila tudi kar panike da bom prej rodila zaradi krajšanja MV ,..no pa sem prilezla do 37 tedna,.. lp, se še oglasim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 19:03:38
|
|
|
|
bejo2010
|
Tudi meni ustreza ta teden, mogoče bolj v sredo, kava pa je itak najboljša v Pomaranči. Dopoldne lahko tam do pol 12, ker moram ob 12 po malega v vrtec, popoldne pa kadarkoli. super, se veselim
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 19:04:42
|
|
|
|
bejo2010
|
Še to, čudno se počutim, že kaki dve uri, upam da mine, me pa križ boli in kar nekaj me šraufa......malo počitka, pa bo.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 17.10.2010 19:10:30
|
|
|
|
majabar
|
bejo, pocivaj. Meni je bilo zdaj res cudno, sem bila ze 2x danes na straniscu, drugace pa 1x na vsakih nekaj dni. A je kaj v zraku? Aja, saj midve dihava cisto drugi zrak ;).
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?