matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Mi2 s tamalim pa sva spala do 8-ih, je dobil flaško, malo sva norela in zaspala nazaj do 10-ih. Hvala vsem za pikepoke in objemčke, ne vem kaj je bilo s T. včeraj. Ob 19-uri sem mu merla vročino, je imel 37.9, sem ga dala spat in je zaspal v šusu. otem pa se je čez pol ure zbudil in ni hotel spat. Je norel do 22.30. No, glede na to, da je večino dneva prespal itak kaj druga ni blo za pričakovat. Potem pa je normalno nazaj zaspal, ampak se je zbujal na 15 minut pa jokal, neki hecni jok. Pa sva ga k sebi vzela in smo spali. Res ne vem kaj je to bilo, kašlja še, ampak je dokaj podoben pravemu T. Ati je še v službi, pride okoli 13.ure domov, pa verjetno ne bomo nikamor šli, da ne bi T zakuhal. Bomo kr doma. Midva z dragim imava itak namen neko pihištvo v dnevni prestavljat, ker bomo kupli novo tv in rabimo plac. aja, Fiška je rekla, da super za pijačo, naj ji javim kdaj gremo. Super! Pa si ji rekla,da ne grizemo,da se nam kr naj pridruži pri čveku? Super za T,da ni nič hujšega blo,pa upam da tudi ne bo.Še ,da bo bolj držalo!