Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:34:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka res se bo slišalo čudno.... nisem leva... ampak jaz včasih komaj enega sfolgam da ne popizdim cuj... tak da 4 zagotovo nebi zmogla (vsaj takih ne kot je ta moj eden) Tak sem jaz pri Lei govorila,ko je bla ipik mali,pa živec.Zato pa mi je fajn po eni strani,da je malo večja razlika med Leo in fantoma.Čeprav bo zdaj tudi dobri 2 leti med Saš-em in tem/to!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:35:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja ste že oddale vlogo za znižano plačilo vrtca za leto 2010/11 ? Ta teden bom to porihtala,ko sem še doma. Matcar mi lahko poveš naslov strani da si obrazec sprintam. V googla vtipkaš znižano plačilo vrtca,pa ti odpre gor ful zadetkov,jaz sem kr na prvo kliknila,pa na obrazce,pa sem si sprintala.Strani pa ne vem napamet.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:37:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka res se bo slišalo čudno.... nisem leva... ampak jaz včasih komaj enega sfolgam da ne popizdim cuj... tak da 4 zagotovo nebi zmogla (vsaj takih ne kot je ta moj eden) Tak sem jaz pri Lei govorila,ko je bla ipik mali,pa živec.Zato pa mi je fajn po eni strani,da je malo večja razlika med Leo in fantoma.Čeprav bo zdaj tudi dobri 2 leti med Saš-em in tem/to!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:38:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja ste že oddale vlogo za znižano plačilo vrtca za leto 2010/11 ? Ta teden bom to porihtala,ko sem še doma. Matcar mi lahko poveš naslov strani da si obrazec sprintam. V googla vtipkaš znižano plačilo vrtca,pa ti odpre gor ful zadetkov,jaz sem kr na prvo kliknila,pa na obrazce,pa sem si sprintala.Strani pa ne vem napamet. Ok. hvala.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:39:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja ste že oddale vlogo za znižano plačilo vrtca za leto 2010/11 ? Ta teden bom to porihtala,ko sem še doma. Matcar mi lahko poveš naslov strani da si obrazec sprintam. V googla vtipkaš znižano plačilo vrtca,pa ti odpre gor ful zadetkov,jaz sem kr na prvo kliknila,pa na obrazce,pa sem si sprintala.Strani pa ne vem napamet. Ok. hvala. Malenkost!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:41:34
|
|
|
|
matcar
|
Nič,pičim jaz spavanac.Sem se tak napokala,da komaj še sedim. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:42:00
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:44:50
|
|
|
|
elevitka
|
nočko vsem... štrudl je pečen... pičim tud jaz !
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 22:46:30
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tudi tebi elevitka.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 23:08:13
|
|
|
|
ly117
|
Nočko še od mene.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 23:10:00
|
|
|
|
botrca
|
Čer jaz bi tudi rada vedela zakaj se gre pri Sarayi...prosim, prosim .
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 23:11:05
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat, ker ne bom imela monologov. nočko grem...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 16.10.2010 23:40:51
|
|
|
|
Sacherca
|
Kruh pecen...da si bo lahko zjutraj moj anredil sendvice za sluzbo s svezim kruhom .....starta ob 6ih...tako,da sva sama z malim...nama pa itak ni nikol dolgcajt Upam,da nama uspe dolgo spanje. Nocka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 7:31:33
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spali ok,vsaj jaz,pa kolko sem vidla,otroci tudi,samo niso hteli dolgi bit,sta Maks in Saš že pred 6-to norela in smo vstali.En pisker kave sem že spila,počasi si bom še enega skuhala,pa nekaj študiram,da bi si za jest vzela,pa nimam ideje nobene. Otroci gledajo živ-žav in Nodi-ja.Bo pa še dolg dan pred nami,preden naš ati pride.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 7:44:12
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Kot ponavadi sem vas preskočila zvečer.Prvo sem se spravila bb gledat,potem je mala prišla,ker je hotela it spat in sma šle spat...obe Sem imela potem vstat,pa malo rr prečekirat,pa stroj perila obesit,no,pa me je vse počakalo do zdaj...stroja niti ne upam odpret,ker so cote verjetno zmučkane za ....eh,grem si rajše kafe skuhat
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 8:10:29
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro Moj skrat tudi danes ni hotel dolgo spat,7.15 me je ze rukaj,sem rekla,da je se noc,da se malo spiva pa sva ob 7.45 prilezla ven...Ko imam budilko bi on spal kot krt,danes,ko sem imela vse dol ugasnjeno pa auf Zdaj gleda ziv zav,jaz sem dala en stroj perila prat,zdaj pa malo net in kavica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 8:25:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi tudi že gor ob 7h. Ata nam je šel po sveži kruh ker nam ga je zmanjkalo jaz pa na dozi kafeja. Za kosilo pa bomo imeli pohano kurje meso in šampione, prilogo ( še ne vem kaj, verjetno riž ) in zeleno solato. Aja pa govejo juhico.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 8:25:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ko imam budilko bi on spal kot krt,danes,ko sem imela vse dol ugasnjeno pa auf Če te tolaži je to pri nas vedno tako.
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 9:33:38
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro, mi smo spali super do 7.45, nato je Jan zajtrkoval, jaz sem prvo kavo pila. Moj je malo prej vstal in skuhala sem še eno kavo. Ringarajo gleda spotoma, midva pa se pogovarjava. Danes je moj doma in bomo nedeljo preživeli v družinskem krogu . Mogoče gremo kam, odvisno kake volje bo ati . Vreme je . Za kosilo bomo imeli mesno lazanjo, juho in solato.
< Sporočilo je popravil botrca -- 17.10.2010 9:34:28 >
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 9:34:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ko imam budilko bi on spal kot krt,danes,ko sem imela vse dol ugasnjeno pa auf Če te tolaži je to pri nas vedno tako. Znano meni tudi
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 9:35:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bo pa še dolg dan pred nami,preden naš ati pride. Saj bo...
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 9:36:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Kruh pecen...da si bo lahko zjutraj moj anredil sendvice za sluzbo s svezim kruhom .....starta ob 6ih...tako,da sva sama z malim...nama pa itak ni nikol dolgcajt Pridna da si spekla kruh ...nama tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 14. del 17.10.2010 10:16:34
|
|
|
|
Sacherca
|
M dobila tocno kot svicarska ura Mali pa mi je malo cuden...Bom videla kako bo cez dan,a bo kaj zakuhal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?