Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mamice, ki ste že rodile... povejte koliko je potrebno obleči novorojenčka za sprehod v ted dneh? Malega hočem peljati ven v košari, pa se mi joka :( Tako da naši sprehodi niso preveč produktivni. Morda ga zebe? Oblečem mu pa: body, benkico ter žabice. Nato pa na vrh še hlače na naramnice ter jopico. Seveda tudi kapico, pokrijem ga z odejo. Je to premalo?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:20:15
|
|
|
|
caroline1
|
mamamajča- mene tudi zateguje povsod! in tudi ne vem kaj je to... how the f*** should i know??? boli od žličke dol, trebuh kot kamen, boli spodaj...timing? ne da se mi spremljati...ko bo nevzdržno grem, prej pa ne!!! generalka kopalnice je padla! vsaj nekaj...počasi pod tuš, pa pred tv.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:28:13
|
|
|
|
3x mami
|
CESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM nimam casa brati vsega, kar pridno cvekate te dni... mi smo v redu. sistematski so nam iz petka prestavili na torek. se par dni, pa bom vidla, koliko smo zrasli. danes bomo prvic zakurili tudi mi...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:30:08
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz sem se pa že stuširala, sem se pa odločla, da še malo posesam Sicer gledam vmes nekaj na uro, samo so tako neredni, da čisto mogoče spet ne bo nič. Moj že čist na trnih, je že tečen, ker me sprašuje vsakih par min- grema al ne grema???? Ampak caroline, na wc moram pa vsakih nekaj min. Tako me zvija po črevesju Danes sem šla že menda 10x
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:30:26
|
|
|
|
3x mami
|
Anonimen, toliko kot sebe + se eno plast. ce gazebe-mu je vroce, preveris tako, da potipas telo pod vratom - torej pod majico. mrzle roke niso merilo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:32:08
|
|
|
|
mamamajča
|
3x mami, ne morem verjet, da je že en mesec naokoli! Kako se čas noro obrne, ne? sem študirala, če midva prideva na ptuj, pa mi rečejo kot so moji sestri- to še ne bo kmalu. Naj gre ati domov Kaj naj ga pošljem nazaj v šmarje? res? Ni možno, da bi pa bil pač tam zraven mene???
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:33:18
|
|
|
|
tanjusi
|
Ampak caroline, na wc moram pa vsakih nekaj min. Tako me zvija po črevesju Danes sem šla že menda 10x N e da bi hotela težit tule na vaši temi ampak meni se je takole začelo pri prvem sinu... tak da po moje bo nekaj
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:36:24
|
|
|
|
mamamajča
|
tanjusi, iz tvojih ušes v ušesa mojega malčka! ker me že pošteno heca. Ja saj se mi zdi, da bo to to ja, malega bova kar zdaj peljala k tašči, da ga ne boma rabla sredi noči. Bo najboljše. Ampak meni je zraven tega še ful slabo. In glede na to, da ima sin virozo, ne vem, če naj tole sedenje na wcju rajši z virozo povezujem joj kaki problemi
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:37:40
|
|
|
|
caroline1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Jaz sem se pa že stuširala, sem se pa odločla, da še malo posesam ka smo dobre...jaz tudi morem na hitrco pospravlat, da če slučajno...joj, sej ne vem če sem res tako zelo neučakana! res bi rada že dala to čez! moj je na šihtu celo noč...sem mu danes nafilala hladilnik, povedala kje ima posteljnino za prištimat, ko pridema domov zdaj sem dala še cote v stroj...mah kaj pa vem...mogoče me samo panika daje, pa spet ne bo nič!se mi že zdi, da je vse bolj mirno! pa sej ne bo notri ostala dddd....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:39:12
|
|
|
|
majabar
|
mamamajca, srecno!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:39:28
|
|
|
|
caroline1
|
spet 2x objavlja
< Sporočilo je popravil caroline1 -- 16.10.2010 19:40:22 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:41:58
|
|
|
|
caroline1
|
mamamajča- srečno, fajn uštimajte, karkoli že bo!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:45:56
|
|
|
|
Tiamo
|
ČESTITKE, pa danes je nekaj v zraku??? Mamamajča, adje srečno..... Meni danes ful trebuh boli k vstanem in potem potem dokler se ne razhodim, kr neki, pa leva noga mi zateka Anonimem, otroka obleči tako kot sebe, jaz bi ga tetra majčka, bodi z žabicami, hlačke, štumfke, pa eno tanko bundico ali ali jaknico iz flisa
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:47:35
|
|
|
|
mamamajča
|
eh, počakajte še kaj če bom pa zjutraj še tu? Mi bo ful nerodno Caroline, ti bi pa res še to noč počakala, da ne bi šla sama rodit. kaj misliš?
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 16.10.2010 19:48:19 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:50:32
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča tanjusi, iz tvojih ušes v ušesa mojega malčka! ker me že pošteno heca. Ok, kaj mi ni mogla nobena povedat, kake bedarije pišem? Zdaj me je pa res sram Joj, nisem pri sebi danes....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 19:52:13
|
|
|
|
Tiamo
|
mamamajča, kaj ti bo nerodno, boš pač tukaj...ej moja soseda je 3 krat domov prišla iz porodnišnice ...veš kok smo se smejali...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 20:18:54
|
|
|
|
mamamajča
|
tanjusi, vidim, da si še tu. Poslala sem ti zs
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 20:19:58
|
|
|
|
caroline1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča eh, počakajte še kaj če bom pa zjutraj še tu? Mi bo ful nerodno nima ti biti za kej nerodno...jaz že 1 mesec hodim rodit, pa vidiš kako učinkovita sem Caroline, ti bi pa res še to noč počakala, da ne bi šla sama rodit. kaj misliš? je lubi tako blizu, da ima 2 minutki do mene! mislim, da je med nama 5 semaforjev! niti ne bi šla sama veš!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 20:50:29
|
|
|
|
tinaaleks
|
Čestitke novim mamicam!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 21:10:23
|
|
|
|
jana84
|
ALICIA84 sporoča: Oktobrkam presrečna sporočam, da sem danes stisnila k sebi hčerko. je težka 2700g, velika 48cm inje zelo pritkana lp Alicia84
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 21:15:08
|
|
|
|
caroline1
|
alica84 jana84- malo me je že skrbelo kje se potepaš?! pa se pojaviš še z eno novičko! a je danes pravi babyboom??? bo vsaj manj gužve, ko bom šla jaz zdaj pa spat, da jutri pridem prav cajt na ctg!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 21:15:55
|
|
|
|
Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KDAJ STE ŠLE PRVIČ VEN Z NOVOROJENČKI?......sm že ma pozabila pa oba ta starejša sem rodila februarja k je blo še cel mesec okol 0 stopinj, tko d smo šli kar pozno ven Ocka lahko dojencka se isti teden pelje ven, tako postopoma za 10 min, pol urce, urco, ce je zunaj mraz, zadosti ze samo na balkon al pa da zunaj spi v vozku. Mamice pa po mrazu ne bi smele ksnih 14 dni spancirat, ker si lahko prehladijo maternico. Zdejle za jesen sicer ne vem, ti bo patronazka povedala. Super te pedenajo . Nejkec cestitke Mene je pa prejle ful navilo. Dopoldan me je ze nekaj spodaj v trebuhu, tako da nisva sla nikamor, ker nisem hotla sama nazaj vozit in tudi ne posedat po klopeh. Zdaj sem imela naenkrat drisko popolnoma brez vzroka, nic takega jedla, nic me ni prej sraufalo prav nic. 15 min nazaj me je pa v sp. delu trebuha spet navilo in sem cutila vse do vrha maternice, sla na wc, ce je slucajno driska in ni bila... Tako da je bil ocitno popadek. Zdej bom pa videla, ce je lazen al se bo se kaj namnozilo cez noc. No v torbi mi manjkajo samo se crocsi, ki jih lahko sproti poberem v firmi . Pa danes sva ravno posteljico za malo urihtala . Samo pa se nisva uspela ... majabar se nic mleka tukaj. v prvi sem ga dobila po porodu, kar je tudi normalno. mamamajca in caroline upam da se vama ponoci koncno odvije alicia in julija cestitke grem zdej cakat, ce me se ksn popadek blagovoli navit, res bi ze sedlo cartat!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 16.10.2010 22:47:10
|
|
|
|
majabar
|
torej najki, mamamajca in caroline, akcija:)!! alicia, cestitke
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2010 III.del 17.10.2010 0:56:51
|
|
|
|
pajac
|
Ojla! Čakam, da ta malemu pade vročina in grem spat za vsaj 2 uri Ste bile pridne, ubogale in pridno rojevale! Zdaj pa še ostale (vsaj tiste, ki ste že imele rok, ali je ta tukaj pred vrati) v akcijo.. Edino majabar ti pa nogice lepo križem in čiči čakaj! Uspešno noč vam želim Pajac
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?