|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
15.10.2010 10:36:35   
corfu
Dober dan

Danes sem pa čisto v generalki user posted image , stroj dela, sušilec dela, posteljina preoblečena, otrok umit, nafotran spi, stroj cunj zlikanuser posted image  user posted image  Starejšedva gresta z babi v Kranjsko Goro, tako da imam potovalko že spakirano...danes imam v planu še posesat tla in pomit in to je to user posted image user posted image user posted image . Kosila danes ne kuham.

Jaz jem že popolnoma vse, čokolado njami...seveda zmerno, odkar sem rodila nisem še jedla svinjskega mesa...drugače pa še 8-9 kg pa bom imela idealno težo user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.10.2010 10:56:52   
sanje2
dan!

jaz tudi perem, likam, kuham hvala bogu danes ne, ker je mami naredila filano papriko - sem prav srečna user posted image user posted image user posted image , mali spi, pa jaz bi tudi, ampak imam preveč stvari za narestuser posted image .

hej kaj ve previjate svoje ponoči, jaz ga včasih ko se mi zdi da je pokakan ali preveč polulan,.. pa ni mi jasno kako lahko prek pride, če jaz vse to lepo gor naštimam,.user posted image pa kako lahko tolko lula, če ga samo dojim, čajeka pa spije ravno dva požirka,......

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.10.2010 11:10:43   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
hvalu bogu za električno črpalkouser posted image

kaj ni to ravno minus, če si s črpalko črpaš, se ti še bolj mleko dela in je potem še slabše? meni so svetovali, če bi se mi kaj podobnega zgodilo, da naj na roke ven črpam, da se nebi še bolj delal mlek, ker potem nisem nič naredila... nimam pojma sicer, ampak tako so meni predlagali...

pojma nimam, meni je rekla danes zdravnica da naj najprej otroka dam na zizo,potem naj si pa z el. črpalko sčrpam tist o kar ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.10.2010 11:15:55   
JEJ
Sanje, saj tvoje mleko je tekočina ... user posted image  Jaz je sicer načeloma ponoči ne previjam, razen če je pokakana ali ji pride skozi.

Ve ste danes pridne, jaz pa lena ... se nikakor ne sestavim. Na kavčus troj cot za zložit, en se suši, 2 v omari ua speglat user posted image

Jaz tudi jem vse, razen svinjine. Pazim pri sadju, postopoma, včeraj sem npr. pol mandarine. Čokolado tudi zmerno, ker sem čokoholik in bodo šle kg kr nazaj. Drugače pa jem vse. Ne kompliciram. Pri prvem sem bila na suhem rižu, suhih testeninah, kompotu in pečenem piščancu ... uf ... Kava ...oooo, ja, brez nje ne ****ncioniram. 3 na dan ziher, ne gledam kdaj pijem, mala nima problemov. Ne vem, al je res kaj na tem, da punčke nimajo toliko krčev ali pa jaz nisem toliko haklik kot pri prvih dveh user posted image  

Kg ... imam 6 kg manj kot pred nosečnostjo, sem jih pa že takrat imela preveč. Še 10 bi jih rada dala dol in sem na idealni teži. Hlače dobim pa v večini gor, edino trebuh se mi vidi ... no, saj nikoli ni bil raven user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 11:36:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sanje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
15.10.2010 12:03:17   
eva2010
Ej punce, pri nas je stanje končno normaliziralo, kar se tiče spanja podnevi.user posted image user posted image user posted image
Že dva dni tudi čez dan malo več spi in tako jaz uspem čez dan kaj narediti za dom in zase.

Danes smo imeli prvo kopanje, po kopanju dojenje in zdaj spi kot angelček.

Hrana - tudi jaz jem vse popolnoma enako kot prej, to je vse razen mesa.
Previjanje - ponoči ne previjam, razen, ko mu plenička popusti, kar pa se nam zadnje dni dogaja user posted image
Kava - ponavadi spijem dve na dan.
Kilogrami - imam -8 kg od predporodne teže, do idealne mi manjka 10 in še malo.
Sling - mi imamo domače izdelave "ring sling" in Luka v njem uživa, predvsem, ko je buden, se ga pa še učim pravilno uporabljati.
Prvi pregled pa naju čaka v ponedeljek, me prav zanima kako napreduje. A ima katera Dr. Turk iz ZD Šiška, mi jo imamo in sem slišala toliko negativnih stvari o njej, da me je kar malo strah. Če je katera pozna, prosim komentar.

No pa sem uspela še kaj prebrati in napisati user posted image , upam, da bo Luka zdaj res tudi čez dan spal v kosu malo več in da nista zadnje dva dneva le izjema.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.10.2010 12:31:19   
Sabine
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ok...zdej me obe dojki peceta k hudic - znotraj.....helpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se opravičujem, ker vdiram, ampak ravno tako se je meni začelo, pa sem potem dobila glivice na bradavicah. Držim pesti, da pri tebi ni to, ker glivice so pa res zoprne in boleče, bolj kot karkoli.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 857
15.10.2010 13:05:03   
Jazzy1
Živjo. Upam, da ste se imele fino na kavi in da so otroci pridno spali, da ste lahko vsaj v miru spile kavico. Jaz sem imela namen priti, sem bila že čist prpravljena, Tom lepo nahranjen, previt in oblečen, pol pa vidim da si je danes mož moj avto "sposodil". user posted image user posted image . Še dobr da se nisem že z vso prtljago dol spakirala in pol ugotovila. Skratka, upam da ponovite vajo naslednji teden. Če je pa kera že pred petkom za sprehod po Tivoliju al pa PST naj pa pove - sem takoj za.

Kile - jaz sem se sicer dokaj malo zredila (8kg) in jih morm še ene 2 kg dol dobit. Ampak bolj kot to me mori šlauh okrog trebuha pa celulit, ki mi ga je nosečnost prinesla.  Pri prvem otroku sem trebuh zgubila v enem mesecu, zdej vidim da bo velik dalj trajalo in najbz bo šel dol samo z načrtno telovadbo. Grrrr. Matr, če bi mela dost € bi si kr enga trenerja da bi me mal gnal najela, ker moja motivacija trenutno je bolj below zero. user posted image

Hrana - jem vse, tudi sveže sadje in svinjino, v nekih zmernih količinah seveda. Samo morskih sadežev pa tatarca ne jem - skratka tega česar nisem niti v nosečnosti. Zaenkrat ni vidt, da bi mali reagiral na hrano. Aja, edino na kokice ga sumim - ene dvakrat sem si jih zvečer privoščila, pa se mi je zdelo da ga je pol ful napenjal. Lahko pa tudi da je blo slučajno... user posted image

Imam pa eno vprašanje - a katera ve zakaj so nekateri dojenčki včasih med hranjenjem tako nemirni???? Meni tamal ene 2x na dan (največkrat ponoči) tolk nemirno je - parkrat povleče pol pa godrnja, se zvija, včasih zajoka, pol pa spet je, pa spet dol in tako hranjenje traja fuuuul dalj kot ponavadi. V čem je fora user posted image

(odgovor članu Sabine)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.10.2010 13:13:23   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Nadka - jaz si ne bi nič črpala, če ti normalno je, ker potem res riskiraš mastitis

jaz jo dam najprej na to bolečo zizo in jo skoraj prisilim da je, potem pa si izčrpam to kar ne poje oz. tolk da spraznem zizo. Drugače si ne črpam, upam da bo kmalu okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 859
15.10.2010 13:19:40   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Bom pa še prej skočila v BC, ta vikend imajo spet akcijo za vsakih 50eur dobiš 10eur bona.

dobro, da si omenila, sploh nisem vedela user posted image supeer, jaz bom moža poslala po manjkajoče pleničke in termometer imam namen nabavit... v glavnem hvala za info!!

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.10.2010 14:37:38   
tinkatonka
HEJ!

Na kavici je bilo super kot vedno. Sleepya smo sprobale, smo očitno v večini kar navdušene nad tem. user posted image Mojga Jakoba je pa tako trgalo po trebuščku, joj joj joj. user posted image user posted image No ampak vsak dan smo bližje temu, da krčkov ne bo več. Je pa res mučno opazovati otroka, ko ga trga, ti mu pa ne moreš pomagati.

Vikend je pred vrati. Jutri sem sama s fantoma doma in upam, da bo kaj lepega vremena, da bomo šli ven. Pa nujno bi rabila it mal v šoping hrane, samo v BTC ne grem, ker je FNZ in bo gužva za znoret. Čeprav me mika obisk Mullerja in DM, kjer bo 10 % popust na vse izdelke.

Šibam skuhat, ker potem baje pridejo mojstri. Kot zakleto jih včeraj ni bilo, ampak sem jim pa tud dala vedt, da me danes dopoldne ni doma, da se potepam in da naj kr popoldne pridejo. Tak da čakam. In upam, da me spet ne bodo pustili na cedilu. Jakob trenutno spančka, bo pa vsak čas alarm za hrano.

Se beremo.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 861
15.10.2010 14:44:36   
brezcopatka
Meni je zdravnica tudi rekla, da crpat in takoj antibiotik dala. Na drustvu za podporo dojena pa da nikakor, ker bo se vec, potem pa je res lahko se huje. Samo kadar je dojka tako polna, da malo popusti napetost in nehat potem. Pa sem jih ubogala in sem brez antibiotika uspela tokrat. Aja, pa nc masirat, kadar gre za vnetje, ne za zamasen mlecni vod. Zeljni listi so mi pa zelo pomagali:)

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 862
15.10.2010 14:46:40   
brezcopatka
Archie: si ti ze mazes s cim proti brazgotinam na mestu reza od cr?

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 15:00:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 15:01:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 865
15.10.2010 15:30:14   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Kaj je sleepy? Neke vrste sling? Lahko katera link pripopa? 

user posted image

To je raztegljiv trak.

Neposredna povezava do sporočila: 866
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 15:36:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
15.10.2010 15:50:18   
tinkatonka

Potem pa že pride kaka kava z vami na vrsto user posted image Kdaj se ponavadi dobite?

Ponavadi se dobimo ob petkih, ampak se sproti za vsak tedne zmenimo. Če ti ne znese brat, te bomo pa preko FB opozorile na to kdaj bo srečanje, OK?

krčki...joj najina nesrečna Jakoba. Moj je tudi tako bogi. user posted image user posted image user posted image Katere kapljice pa uporabljaš? Jaz mu dajem Biogaja (5kapljic na dan, kot je max dovoljeno). Tri kapljice zjutraj in dve zvečer. Bolj malo pomagajo. Ampak blato je pa normalno. CCa 3× na dan po malem, kašasto, rumeno, nič zeleno. Upam, da vam krčki čimprej minejo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 868
15.10.2010 16:21:47   
Jazzy1

Po kopanju je prišel na vrsto joškolino,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRvič slišim...

Tinkatonka in Soncica, upam da boste čimprej konec s krčki. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 869
15.10.2010 16:51:31   
JEJ
Tinatonka, BioGaia niso namenjene lajšanju krčev, ampak izboljšanje prebave oz. rasti dobrih bakterij v črevesju. To je neke vrste preventiva. Morda zmanjša krče, ampak niso pa proti krčem.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 870
15.10.2010 17:09:55   
zalcy
ojlaaa, punce...
jas mam pa eno čudno vprašanjee....
in sicer--- sem klicala homeopata v lj, ker sem se hotela pozanimat o uporabi teh homeopatskih kroglic.. poslušajte zdaj to... mi je rekel, če mi bodo pomagale tak vredu, samo da on ne verjame in naj se oglasim v lj k njemu, da vidi če je problem otrok ali jas...
potem pa me je vprašal kako mi je ime in moi hčerki pa sem povedla in je rekel, da je moja hčerka na vsa adaptirana mleka alergična in naj kupim himalajsko sol v lekarni ter zmešam z mlekom...
zdaj pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem in le je to sploh primerno za dojenčke...
nikjer na netu nisem nič zasledila o tem...
PROSIM ZA ODGOVORE....

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 871
15.10.2010 17:25:58   
mala
Samo v vednost uporabnicam adaptiranega mleka, previdnost ni nikoli odvečuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Pozor_Novalac_1/m_5388471/tm.htm

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 872
   [Brisano sporočilo]
15.10.2010 17:59:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
15.10.2010 18:54:07   
benika
potem pa me je vprašal kako mi je ime in moi hčerki pa sem povedla in je rekel, da je moja hčerka na vsa adaptirana mleka alergična in naj kupim himalajsko sol v lekarni ter zmešam z mlekom...

A to je ugotovil na podlagi vajinih imenuser posted image Ma ne vem, no. navadno mleko + sol za tako malega otročička...zame je to no go. Dela pa vsak po svoje. Sicer pa če je alergična na AM, je alergična tudi na navadno kravje mleko, tako da njegov predlog nekako nima smisla.

Krčki- jaz uporabljam kapljice tržiške lekarne, dajim jih pa pred obrokom po žlički. Do sedaj je pa imela krče mogoče ene 3x.

< Sporočilo je popravil benika -- 15.10.2010 18:55:24 >

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 874
15.10.2010 19:12:40   
lumpa6

če katero zanima, brezplačni paketi za dojenčke
paket-za-dojencka-oktober-2010.bambino.si

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 15.10.2010 19:14:05 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......