|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj bodyje?
13.10.2010 12:04:30   
maktub
mene pa zanima do kdaj ste vse otroke oblačili bodyje??.. nas je 2,5 leta star in se kr nemorem ločit od njih...poleti mu jih nisem dajala razen sam body za spat sedaj pa ko je ze tko malo mrzlo pa mu ga kr zelo rada dam pod majčko ko gremo ven saj čene mu te kanotjerce non stop lezejo gor in nag hrbet?.....v vrtec nam več ne pustijo dajat bodyje

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: do kdaj bodyje?
13.10.2010 12:06:41   
špelin@
Moja praksa je: dokler ne začnejo lulat in kakat na stranišče oz. v kahlico. Dokler je na riti plenice, je body krasna stvar, potem pa samo v napoto user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2010 12:07:31   
*miska.mcc*
dokler sta bila / bo v plenicah.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2010 12:17:42   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Moja praksa je: dokler ne začnejo lulat in kakat na stranišče oz. v kahlico. Dokler je na riti plenice, je body krasna stvar, potem pa samo v napoto user posted image

točno tako.
Ko so brez pleničke, so bodyji čist v napoto.
Malo daljšo spodnjo majico pa bo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2010 12:20:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31
Malo daljšo spodnjo majico pa bo.

Točno tako. Ne kupovat kratkih spodnjih majic, ki tako rade zlezejo iz hlač. Jaz vedno gledam, da je sp. majica čez rit, ker potem ni panike.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.10.2010 12:32:08   
kristinaj
bodi do takrat, dokler ne hodi na stranišče oz. kahlico

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2010 12:39:53   
Nika v službi
Kot so predhodnice povedale - dokler imajo plenice, je body, potem pa ne več.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.10.2010 12:50:54   
kajajaka
točno tako, kot so napisale vse pred mano. Naša sedaj pri 2 letih lepo hodi na kahlico doma in v vrtcu in se sama sleče in obleče, če ima spodnje hlačne in majčko (v Sparu imajo dolge - Sparkijeve), enkrat je bila pa v bodiju in si ge je odpela, ni ga pa privzdignila in tako je končal v kahlici user posted image  od takrat jih imamo le še za spati (ko ima še pleničko)
In verjetno vašega v vrtcu navajajo na kahlo, zato jim je body v napoto.
A se niste uskladili, da ga navajate doma in v vrtcu istočasno?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.10.2010 12:55:31   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: maktub
v vrtec nam več ne pustijo dajat bodyje

Tebi ne more noben nikoli rečt, kaj ti lahko svojemu otroku oblačiš in česa ne.

Res je, s pleničko gre nekako stran tudi bodi. Vidim pa mamice, ki jih svojim otrokom oblačijo še čez gatice. Ne vem, jaz sem se vedno nekako bala, da bi ga kje kaj stiskalo, pa jih pač nismo oblekli več, ko smo odpravili plenico. Je pa bodi ena izredno poz stvar.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 13:32:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.10.2010 14:28:40   
majana79
a ste tolk prijazne pa še napišete od katerih 'znamk' so majčke dovolj dolge, ker jaz dostikrat kupim stvari brez njega user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.10.2010 14:39:41   
liliana
Ne vem katere znamke so.....sem zadnjič kupila v Kik diskontu komplet treh lepih bombažnih majčk, zelo dolgih za 3.50 EUR.....so roza barva in na njih piše Hanah Montana......

Drugače pa greš v trgovino in vzameš eno majčko iz vrečke......običajno je že itak kaka vrečka načeta in pogledaš dolžino.......user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.10.2010 14:47:04   
sesil
jaz sem imela našo že brez bodijev (nima več plenice), ampak se ni obneslo in je bila okoli pasa vedno naga. tako sem prešaltaka nazaj na bodije, ko gremo na wc in se oblačimo, da ona noge lepo na razen, zapnemo in to je to. tudi v vrtcu ne komplicirajo. 

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.10.2010 15:07:28   
bori2
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

točno tako.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2010 15:29:17   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: bori2
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

točno tako.

ekzektli user posted image

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2010 15:30:49   
livia
Bodije sta nosili dokler nista šli v gatke.
Potem sem pa kupila spodnje majice, ki so bile zelo dolge, da jima niso hodile ven iz hlač. Se mi zdi, da sem jih kar pri neckermanu ali quelletu naročila in sicer recimo za 2 letnico številko 110 in 116, da je bla res dolga.

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2010 15:57:54   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: maktub
v vrtec nam več ne pustijo dajat bodyje

Tebi ne more noben nikoli rečt, kaj ti lahko svojemu otroku oblačiš in česa ne.

Najbrž je velika zadrega za otroka, ki hoče it sam na stranišče pa se polula v bodi, ker je premalo spreten, da bi si dovolj hitro odpel vse tiste gumbke. In tudi če si jih, se potem tko fino vsede na wc, da bodi namaka v školjko.
Če želiš, da je otrok samostojen, potem bodi odpade skupaj s tem, ko ga začneš učit, da gre sam na stranišče.

Dovolj dolge majice user posted image Ja kupiš številko ali dve večje pa imaš dolžino, ki ti ustreza. Mi imamo od H&M.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.10.2010 15:58:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.10.2010 16:08:02   
Splišni
Dokler ima plenice, potem pa kakšna res bolj dolga spodnja majica,s e jih dobi, sam mal je treba pogledat. Taka, ki ne leze gor.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.10.2010 16:09:20   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

a ste tolk prijazne pa še napišete od katerih 'znamk' so majčke dovolj dolge, ker jaz dostikrat kupim stvari brez njega user posted image

Včasih so bile v Mwercatorju od Beti majčke dolge, ne vem, če jih še imajo. Samo nič niso imele etikete Beti, so jih pa tam delali prav za Mercator.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.10.2010 19:48:06   
Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Včasih so bile v Mwercatorju od Beti majčke dolge, ne vem, če jih še imajo. Samo nič niso imele etikete Beti, so jih pa tam delali prav za Mercator.

Mi imamo spodnje majčke Zu-Ja. So sicer drage, ampak dolge. Pa niso potem preveč odprte pri rokah, kot pri številko ali dveh večjih.
Drugače smo pa mi tudi s pleničko odstranili bodi.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.10.2010 19:54:13   
Anonimen
V H&M majo full dobre spodnje majčke, so take raztegljive in nič vn ne lezejo. Dve staneta mislim, da 8 € sam so res zakon.

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.10.2010 20:47:48   
valči
Enako kot predhodnice,sem jaz vsem trem dajala.Najmlajši dam bodi le še ponoči,ko ima plenico.

Vem,da je prvi-sine bil pri 2.5 lertih suh,hkrati je šel v večjo skupino v vrtcu in hkrati so prosili,če lahko spodnje majčke kupimo.Mi je bilo tako čudnouser posted image ,prvi otrok.
Sedaj mi že dolgo več ni čudno,ker bodi mori te male samostojne ptročke,ker načeloma vsi sami hodijo lulat...

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.10.2010 23:41:02   
alexjera
Naša je stara 2,5 let in ni več v plenicah, vendar sem se odločila, da bo to zimo še nosila bodije iz praktičnih razlogov. Bolje kakšnega več oprat, kot pa imeti gol hrbet in posledično bolnega otroka.

Pri nas v vrtcu so tudi imeli neke pripombe, pa sem jim lepo povedala, da bo nosila tisto, ker bom jaz menila, da je zanjo uporabno. Ampak pri nas imajo tako znanstvene prijeme. Prepovedane so japonke, crocsi, oblekice, kavbojke in še bi lahko naštevala, ha ha kdo bi jih razumel.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
14.10.2010 9:19:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.10.2010 11:53:37   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Se strinjam:)

Cvetim...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.