Jassika
|
No, pa da se še jaz pofočkam.... tko kot moji predhodnici, tut jst iz gorenjske našega malo bolj oblečem: kratek bodi, dolg bodi, malo debelejša jaknica ali jopica, spodej pa al žabice in malo tanjše hlačke in tople copatke (ali čevljce) ali pa debelejše hlačke in štumfke, pa čez copatke ali čeveljce (mi tko hecno zgleda ). Na glavi ma srednje debelo kapico (ne tanke, ne zimske), ker je čisti gologlav in mora met neki gor . Pa je še včasih mrzel v rokice in tudi nogice, zato mam zmeri sabo še tanko dekco, da ga pokrijem čez noge, po potrebi. Jst pošlatam na hrbtu in če je mrzel, ga pokrijem. Kar se tiče hrane, smo tudi mi zaenkrat še med srečneži, ker mali je vse doma pripravljeno, ampak ne bom se nič hvalila, da ne bo tako kot s spanjem (4 mesece miline, zdej pa zbujanje min. 2 x na noč ). Drugače smo ga tudi mi prrselili v svojo sobico, pa je mogoče malenkost boljše, ampak še zmerej ne spi celo noč, daleč od tega. Aja, preden pozabim, veky vse čestitke za okroglo (ti mladina ), upam, da si lepo praznovala in da se počutiš fajn, zdej ko si v "našem" klubu . Pa še to sm hotla povedat, da smo bili včeri prvič v plavalnem tečaju. Kera uživancija, mali je pol ure tako vriskal, mami je bila pa . Malo me je bilo strah, da bo , ker doma ni nekaj extra navdušen nad vodo, saj ne da bi se drl v vodi, samo neki mu ni preveč v užitek. No včerej se je elpo odrezal, z nogicami je brcal kot zmešan. Tako, da če ima še katera namen, jst toplo priporočam, je fino. Itak je bil pa še bolj kot nad vodo mali navdušen nad vsemi lepimi dekleti tam - mladimi in malo starejšimi . Se kar ni mogel odločiti, katera bi bla njegova . No, ko smo se pa dpmov peljali je pa tako znorel in se drl, kot bi ga iz kože dajali. Še doma ga nismo mogli pomirit in celo noč je tečnaril, da sem dons čist povožena. Ne vem, a je to od preveč dogajanja ali kaj. Ker kot si rekla nosečka, mali je bil zmatran u nulo, ampak je kar jokcal in se zbujal, tko da wtf Eh, bo bolje, trdno verjamem v to
|