Bizibee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bizibee Kdo bo pa še živel v Ljubljani, saj je celo mesto eno veliko gradbišče. Vsi mi, ki uživamo v komoditeti mestnega življenja in ki komaj čakamo, da bo mesto še lepše in praktičnejše, kakor je že. Delavci, uvoženi sicer Je problem v tem, da so "samo" delavci ali v tem, da so uvoženi in da podpirajo lene Slovence? delajo na teh gradbiščih in po opravljenem delu ne dobijo plačila. Če zaradi nekaj medijsko izpostavljenih zgodb misliš, da je povso in vedno tako, potem se presneto motiš. Projekte, ki jih tako uspešno opravlja, dokonča malomarno, če naštejem samo tri: Celovški dvori, Stožice, most čez Ljubljanico Celovških dvorov ni delal Janković, sranje pa je naredila predvsem ga. Tovšak s svojimi nezakonitimi dejanji - g. Janković je situacijo reševal s tem, da je priključke priklopil na občinske stroške, da se najemniki neprofitnih stanovanj lahko sedaj vseljujejo. Stožice naj bi bile malomarne, ker...? Ker parkirna hiša ni bila dokončana istočasno s stadionom? Ker si pod vplivom medijsko prenapihnjene zgodbe o nekaj delavcih, ki niso dobili plačila, o 3/4 tistih, ki so ga, pa nikjer ni govora? Zaradi lokacije? Česa tretjega? Mostov čez Ljubljanico je pa več in tudi nov ni samo eden, tako, da sploh ne vem, katerega misliš. Tisti, na katerega se priklepajo ključavnice v znamenje ljubezni (Mesarski most), pa je prav lep. Sem bila nedolgo nazaj tam. Poleg tega je Golobič sprva zanikal svoj delež v Ultri. In ker je g. Golobič lagal... je za to kriv g. Janković? Lekarni Bitenc je želel odvzeti koncesijo, po tem, ko jih je sprva sam povabil v Mercator Center (ko je bil še direktor). Zakaj jim je želel odvzeti koncesijo? Zato ker se mu zdi njihova lokacija izjemna in s tem primerna za Lekarno Ljubljana. Hvala bogu mu to ni uspelo. Primerna ali neprimerna? Kar se mene tiče, je neprimerna. Na tem mestu bi bilo lahko kaj veliko bolj atraktivnega. Važno je, da se odojek vrti na Prešercu. Dober tek. Kerensa. Že večkrat sem prebrala, da se ti gladko j***. To odraža tudi tvoje pisanje.
|