|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
11.10.2010 16:18:47   
Teyla
tamy82  sem pogledala seznamček, pa sem videla, da si tudi meni spremenila starost. Res lepo spremljaš tole. Jaz sem malo pozabljiva postala, pa ga ne rihtam več toliko. user posted image   Se bom poboljšala, obljubim. 

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
11.10.2010 16:22:07   
tamy82
Ja sem spremenila tistim, ki ste imele RD - upam, da je prav user posted image
Če sem katero preveč postarala, pa povejte user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
11.10.2010 16:37:44   
Nina33
Helou!
Men pa rolete dol lezejo user posted image , pa nečem it, de ne bo ponoči poj spet pestro user posted image . Upam, de me ne zmanjka med sinovo "uspavanko" user posted image , saj če bi do jutra poj potegnila, bi mi bilo čist fajn, tko se pa običajno po kaki urci zbudim vsa sveža user posted image . Sem si user posted image pristavila (upam, de ne pozabim nanjo user posted image ) pa če bom po njej še vedno zaspana - poj bom pa šla za kašne pol urce v mižole.
Eh, bom ponoči kej pametovala...zdelje se mi ne da... user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 11.10.2010 16:38:39 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
11.10.2010 17:56:30   
ninchi9
Trsica - vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga "februarčica", vse najboljše za te... No, zdaj sem ti pa še zapela :)))

Mene pa so spet nosečniške slabosti začele mučit. Že 4. dan mi je slabo.... user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
11.10.2010 17:59:43   
cukica
Za seznamček pregled mam 18.10 in pa 3.11,jaz sem šla ravno na en mali sprehod je mraz za znoret,.... Še mal pa povečirjam pod tuš in mižule.Jutri imam še zadnje predavanje v Mš,nato pa bom šla še v Postojno mal poslušat,...
Se morve še z d`ori dogovorit,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
11.10.2010 18:00:42   
little*miss
dan punce

Zdaj se pa res že dolgo nisem javla..od morja user posted image Po morju sem prišla gor in sem vidla, da ste naklofale več kot 10 strani in se mi ni dalo it brat, zdaj pa jih je že več kot 60, tako da bom samo par zadnjih strani prebrala, da vidim o čem je debata user posted image

Vse najboljše vsem, ki ste praznovale.

Na pregledu sem bila konec septembra, vse je ok, naš fantič pridno raste. Tamalo že navajam na bratca, mi vedno lubčka trebuh, ko jo vprašam kje je bratec. Upam, da bo potem tudi tak in nebo preveč ljubusumna user posted image Je pred dvema tednoma shodla in smo vsi cel čas v gibanju user posted image Včasih še jo vrže na ritko, drugače pa je kar stabilna.

Da pokomentiram par stvari, ki sem jih že uspela prebrat..

Kile..do zdaj sem jih pridelala 6, ampak se ne sekiram. V prvi nosečnosti sem štartala z 48, potem sem se zredla za 19 kg, pa sem zdaj štartala s 50, tako da sem večino zgubla. V bistvu sta mi tisti dve kilci še všeč ble, ker sem prej bila presuha.

Pri tamali sem jaz imela nakupljeno vse 56 številko, pa je mogel moj potem naknadno po bodije št. 50 it. Je vzel v BC bambusove in so rastli z njo. Ji je bil prav še takrat, ko je druge bodije imela št. 62. user posted image Drugače pa so bodiji na preklop zakon, ker ne rabiš prek glave vlačit.

Tiste, ki imate zdaj drugega otročička in majhno razliko, ste si zamislile kakšnega tandemca ali pa voziček za dvojčke? Jaz sem gledala že nekaj in sta mi najbolj všeč ABC design zoom in peg perego duette, ker se lahko obrneta tako, da se otročka gledata. Vzporedni mi niso ok, ker nebi v trgovino prišla, zaporedni pa so kot avtobus in zadnji otroček nič ne vidi. Pa pardon, če ste se že menle o tem user posted image

Aja, še za seznam, naslednji pregled imam 26.10, 19.10. imam pa 3d

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
11.10.2010 19:07:00   
valek
Bravo vipercat, ja me vema kaj so lepa imena.,.,.hehe...:))

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
11.10.2010 19:25:13   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjedete
šebela, prevleka za dež ni nujna, ker dejansko ko dežuje, ne gre na sprehod, vsaj jaz nisem hodila, vreča pa mi je super.

jaz pa sem in mi je prav prišla, tudi pozimi ko je snežilo, al pa če sva kje bili pa je začelo deževat.Imajo pa v DMu full poceni univerzalno palerino ki je bla meni čisto ok za košaro, za športni del pa smo meli zravn vozička ;)

< Sporočilo je popravil hayabusa -- 11.10.2010 19:26:03 >

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
11.10.2010 19:59:59   
tamy82
cukica a boš hodila še na MŠ v PO? Ker mene zanima samo, če bi lahko prišla samo na tisto predavanje, ko se gre potem še PO porodnišnico pogledat. Drugače bom pa hodila tle pri nas v Ajdovščini. A kej veš, če se lahko samo za to predavanje priključim? Sej če ne bom pa poklicala, da vidim kakšna je situacija.

ninchi oh boga, a spet ti je slabo? To pa res ni prijetno ... Držimo pesti, da čim prej mine user posted image mogoče ti samo kakšna hrana ne paše ...

little*miss dobrodošla nazaj! user posted image Čestitke za prve korake! user posted image Zdaj bo postalo še bolj zabavno, a? user posted image Sicer si pa res suhica, če si mela prej samo 50 kg! Tako da nič narobe, če ti še zdej kakšna ostane user posted image

Jaz sem pa ravno s telovadbe. Danes je blo še posebej fajn, ker smo spet meli na koncu še malo sproščanja ... in je res pašalo, da malo odklopiš ... tako da sem zdej prav boljše volje prišla domov user posted image
Uživajte večer!

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
11.10.2010 20:37:21   
cukica
Ja sej se ni treba nič naročit,greš na tisto predavanje,ki si ga želiš poslušati.
: torek, dne 23.11.2010 ob 17.00 uri v Srednji gozdarski in lesarski šoli     Postojna, Tržaška c. 36 (informacije na recepciji)     Prva porodna doba.     Ogled Bolnišnice Postojna.     PREDAVA:  diplomirana babica To je to predavanje,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.10.2010 21:32:08   
tamy82
Aha, super! Hvala ti za info! user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.10.2010 23:04:10   
Nina33
Čer!

Prevleko za dež sem jaz tut v DM kupila, je kr uporabna (paše na voz, no), čeprav še ni dolgo kar sem si jo omislila. Prej smo mal ustvarjalni bli glede tega user posted image , naš mali ne zaspi/ni zaspal čez dan drgač kt v muvingu, kar je (bilo) med nalivi "mal" zoprno, a smo se znajdli user posted image .
Little*miss, dobrodošla nazaj in čestitke za prve korake user posted image . Glede vozička je pa Hel32 neki o tem pisala, pomoje si je ona že enga za dvojčke omislila user posted image . Mi smo imeli pa ene z user posted image rastoče bambusove žabice user posted image , pameten nakup - ni kej user posted image user posted image .
Ninchi, user posted image , upam de te hitr minejo user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valek
Bravo vipercat, ja me vema kaj so lepa imena.,.,.hehe...:))

Se strinjam glede okusa user posted image .
Zihr spet ni nobene več, tko de...lepe sanje!
Pa še eno lepo slikico, kar tako, za ravnotežje user posted image .

user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
12.10.2010 8:08:06   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Patrisha super user posted image . Sej jaz u bistvu tut nam nč kuhala, sem se tko odločila. Sam pšanca od včeri bom pogrela user posted image , pa mal bulgurja in špinače zravn (to je tko hitr narjen, de se sploh ne more temu kuhanje rečt - razen če si desc user posted image ), pa kurjo župco bom dala iz skrinje in jo pogrela (do črnega user posted image ).

Mi smo pa še tretji dan jedli ričet. Tokrat sem ga pogrela jaz! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
12.10.2010 8:13:02   
trsica
Sem pa danes že drugič zaporedoma spala celo noč. Juhuhu. Zgleda mi je nekdo res poslal darilo, ki sem si ga zaželela- en ajmar spanca. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
12.10.2010 8:13:12   
sara1986
Dobro jutro user posted image

Naš brcko je pa res dejaven danes user posted image Sem tako vesela, vsakič ko ga začutim, komaj čakam februar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
12.10.2010 8:17:55   
trsica
Pa še častim:

user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
12.10.2010 8:20:01   
sara1986
trsica  user posted image user posted image user posted image

Pa sem ravno rekla, da bom opustila sladkarije do pregleda user posted image Ti pa nam delas skomine. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
12.10.2010 8:33:34   
Mišyka
A kej veste, v kerih štacunah so dobr založeni z zimsko kolekcijo za nosečke? Jst nimam nč za oblečt, sem ves čas premražena tuki, zdej mi je še za zgorej vsega zmanjkal.

Hvala za piškotke, skup bomo v sekundi zmazale celo škatlo!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   [Brisano sporočilo]
12.10.2010 8:53:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
12.10.2010 9:02:45   
maurica
mišyka; v BC v tgovini za nosečnice lahko pogledaš, v Emporiumu, H&M ...

tamy; drugače se mi zdi, da sem brala na spletni strani porodnišnice P, da se lahko za ogled naročiš po telefonu. No, sej ti si bolj blizu, pa greš lahko na tisto predavanje, jaz se bom pa verjetno posebej naročila.

trsica; hvala za piškotke user posted image

En lep dan želim vsem, jaz pa komaj čakam jutri, ker imam dan M user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
12.10.2010 9:28:59   
tamy82
Jutro punce!

trsica čestitke za prespano noč! user posted image Verjamem, da prav paše user posted image Pa hvala za piškotke! Bodo prav pašali zdej poleg kavice user posted image

sara super za brcike! Jaz tudi že komaj čakam na februar ... user posted image po drugi strani pa me je vseeno malo strah kako bo zgeldalo vse to ...

maurica bom šla raje na to predavanje, ker se mi zdi, da si bodo več časa vzeli, ker nas bo več. Malo mi je čudno, da bi šla sama tja ... pa še vprašanje na kakšen dan naletiš ... če je ful gneče te verjetno kar domov pošljejo user posted image sicer ne vem kako to zgleda, ma tako si jaz predstavljam user posted image

Včeraj sem mami rekla, da bo najin user posted image vsaj na začetku kar pri nama v postelji spal ... pa se je ful začudila in rekla, da ga bom potem težko odnavadila spat pri nama. Pa sem ji kar rekla, da tako sem se jaz odločila in tako pač bo. Pa začuda potem ni nič več ugovarjala user posted image Je treba bit samo odločen, pa marsikar dosežeš očitno user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
12.10.2010 9:30:09   
valek
Živjo čvekice-...mene je pa danes sonček zbudil in  sem dobila kar neko energijo
:))
sem nekaj pojedla, dala dva stroja oblek prat, eno stojalo z suhimi oblekami pozložila in pospravila,malo še pospravim po hiši...potem v trgovino in še malo telovadbe...pa kuhat...
se mi zdi da sm polna elana...
drugače pa me nekaj zanima...kupila sva novi vozek v pikapolonici-QUINNY BUZZ3 zelo lepi je in meni se zdi ful praktičen...je bil znižan iz skoraj 500 € na 329 €....
pa sma izkoristila priliko in ga kar kupila...novo je le novo...bi ga rada imela še za naslednjega otroka...
pa me zanima malo vaše mnenje,izkušnje...kako se vam zdi...?? danes bomo imeli za kosilo lazanjo....mnjamiii:)))
papa

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
12.10.2010 9:38:33   
hel32
IZVIRNO SPOROčilo-litle miss
Tiste, ki imate zdaj drugega otročička in majhno razliko, ste si zamislile kakšnega tandemca ali pa voziček za dvojčke? Jaz sem gledala že nekaj in sta mi najbolj všeč ABC design zoom in peg perego duette, ker se lahko obrneta tako, da se otročka gledata. Vzporedni mi niso ok, ker nebi v trgovino prišla, zaporedni pa so kot avtobus in zadnji otroček nič ne vidi. Pa pardon, če ste se že menle o tem user posted image

Aja, še za seznam, naslednji pregled imam 26.10, 19.10. imam pa 3d

Mi smo voziček že nabavili, in sicer Jane too twin, ki je naret zaporedno, sicer rabljenega, ampak, lepo ohranjenega, meni odgovarja zato, ker sta otroka lahko vsak zase, da velik ne bo motil sestrice, in bo lepo okrog gledal, mi je všeč, da je vodlijiv, z velikimi kolami, robustenuser posted image

Prevleka za dež, dejansko je super stvar, mi smo jo dobili zraven vozička, in sva lahko šla na sprehod tudi ko je snežilo, tudi ta voz ima dežno prevleko za oba.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
12.10.2010 10:11:57   
Tisia
dobro jutro čvekiceuser posted image
sara1986 krasno je ko je bebica dejavna,a ne...jaz se z svojo pikico nikakor ne morem zmenit ko se uležem spat brca da si že mislim da salte dela hahauser posted image  občutek je krasen..
včeraj sem imela tak pritisk spodaj me je tiščalo kot noro,kot da bom rodila  in sem bila že kar mal zaskrbljena...danes je isto...ne vem kaj to pomeni ker je že dolgo kar sem bila noseča in komaj čakam pregled v četrtek.
sladkarije,včeraj sem po dolgem času pojedla milko ...njami,se je prilegla,sem že pozabila kakšen ukus ima
zredila sem se za 6 kil,verjetno bodo sedaj še bolj šle gor ko mi paše čokoladauser posted image
krči v nogah so že prisotniuser posted image  zato pijem veliko mleka
voziček pa še vedno ne vem katerega bi peg perego ali abc design??? mogoče bo kakšen v akciji pa se bom lažje odločilauser posted image
valek blagor ti maš sonček pri nas je oblačno, no pa boš lahko iskoristila dan za sprehod..lazanja mmmm njami..dobra ideja za kosilo

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.10.2010 10:34:26   
tamy82
valek si bom kar izposodila tvojo idejo za današnje kosilo user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?