hel32
|
IZVIRNO SPOROčilo-litle miss Tiste, ki imate zdaj drugega otročička in majhno razliko, ste si zamislile kakšnega tandemca ali pa voziček za dvojčke? Jaz sem gledala že nekaj in sta mi najbolj všeč ABC design zoom in peg perego duette, ker se lahko obrneta tako, da se otročka gledata. Vzporedni mi niso ok, ker nebi v trgovino prišla, zaporedni pa so kot avtobus in zadnji otroček nič ne vidi. Pa pardon, če ste se že menle o tem Aja, še za seznam, naslednji pregled imam 26.10, 19.10. imam pa 3d Mi smo voziček že nabavili, in sicer Jane too twin, ki je naret zaporedno, sicer rabljenega, ampak, lepo ohranjenega, meni odgovarja zato, ker sta otroka lahko vsak zase, da velik ne bo motil sestrice, in bo lepo okrog gledal, mi je všeč, da je vodlijiv, z velikimi kolami, robusten Prevleka za dež, dejansko je super stvar, mi smo jo dobili zraven vozička, in sva lahko šla na sprehod tudi ko je snežilo, tudi ta voz ima dežno prevleko za oba.