xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan XOXOX res ti hvala za take izčrpne informacije. Zgleda se tudi tukaj dosti spreminja in teme, ki so bile že napisane nekaj časa na zaj niso več verodostojne. Glede na to da si tako dolgo čakala na operacijo si bila verjetno pri dr. Tomaževiču a ne? Včeraj nisem nikogar dobila tako da bom spet danes poklicala za datum. Strah me je da me bodo naročili res šele marca/aprila. To je tako dolgo obdobje No jaz res verjamem, da je tale pregrada kriva za vse in upam, da bomo vse hitro spet srečke nosečke. XOXOX so ti povedali kako veliko pregrado si imela? Meni so rekli, da če kakšna odpove pa lahko jaz vskočim...ne predstavljam si kako bi to izgledalo, saj moraš prej jesti Stediril. Si ga tudi ti mogla? Nikoli v življenju nisem imela nobene operacije...zdaj pa v letu dni tole abrazijo in še odstranitev pregrade...se kar malo bojim vsega Še enkrat hvala ker si priskočila na pomoč z koristnimi informacijami XOXOX. Ma glej saj ne vem točno če še tako delajo, samo pri meni in pri mojih predhodnicah s katerimi smo se ravno križale v sobi je bilo tako. Tako, da me ne preveč za besedo držat. Nisem bila pri dr. Tomaževiču. Operirala me je dr. Bokalova. Čakala sem pa tako dolgo, ker čez poletje ne operirajo. Pravijo, da se drugače čaka maksimum 3 mesece. Lahko pa prideš že isti mesec na vrsto. Čisto odvisno. Ko sem septembra poklicala, ko sem dobila menstruacijo pa so mi rekli, da naj kar začnem jemat tabletke (stediril M), ker bom konec meseca na vrsti. Ti samo bodi vztrajna pa če dolgo ne boš prišla na vrsto kar malo potečnari, da že ful dolgo čakaš. Pa se bojo potem mogoče malo bolj potrudili, da ti najdejo datum. Pa ne se bat. Ni nič strašnega tale operacija. Jaz sem se je prav veselila, saj se že tako dolgo trudim, da komaj čakam, da se to vse poštima in dobim dojenčka. Se bo slišalo čudno ampak jaz sem prav uživala tam. No, ko me ni bolelo. Boš videla, da bo vse vredu. Tudi ful so super zdravniki in medicinske sestre. Res same pohvale. No da ne pozabim. Ko boš šla v bolnico si odstrani vsa ličila, nakit, lak iz nohtov. Pa spodaj se obrij, če ne te bodo tam. Razen, če te to ne moti. Imej copatke s sabo, pa čim bolj naravne vložke. Jaz sem imela svojo brisačo s sabo, ker una tam je tok tanka, pa dobiš samo eno. Rabiš pa, če se greš zvečer kej umit pa zobe oprat pa potem kakšno za tuširat. Čisto po želji. Mislim, da sem vse povedala. Če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj. Držim pesti, da boste vse dobile čim prej datum.