|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
8.10.2010 12:33:30   
vekybel
jessy v torek bo, pridi ja zakaj pa ne. user posted image
Dobili smo jurčke, dedeke, turke in eno veliko marelo. Sam v juho nisem dala marele te ostale tri pa ja. Mi marele jemo pohane, njamiiiii.

NM zelo dobro to zveni, bo treba probat.
Pri 6 mesecih so nas samo pregledali in dobili pikeca in naslednji pregled imamo tudi mi pri 9 mesecih.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
8.10.2010 12:45:08   
NM
Kaj pa kri - no hemoglobin in vodo?

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
8.10.2010 13:24:06   
vekybel
NM ja mi smo dali pri 5 mesecih kri pa vodo in zato nam ni bilo treba pri 6 mesecih.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.10.2010 13:57:12   
Jessy
Pri nas je pri 6. mesecih le pregled urina. Kri pregledajo pozneje. Mislim, da šele pri 1 letu.
Drgač je rutinski pregled, vpraša te po določenih stvareh, če jih počne, pa cepijo jih. To je vse, vsaj pri nas.
Midva imava v ponedeljek le tehtanje in merjenje. Me zanima, koliko je pridobil na teži v enem mesecu, ker imam občutek, da precej.

Vekybel, dobra bera gobic! user posted image  Bi bilo dobro it kaj pogledat. Zdaj rastejo tudi trobente, katerih kar nekaj rastišč poznam. A zdaj bi težko šla s Tobijo med vsemi vejami. Bom še razmislila!

Na tortico pa pridem....user posted image  Bom prva v vrsti! Boš ti praznovala? A sem firbčna, kaj? user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.10.2010 15:49:53   
lunka1
pri nas ni bilo nobenih ekstra preizkav... nobene krvi, nobene vode, samo tisto splošno in cepivo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
8.10.2010 16:23:42   
NM
Zgleda da delajo, kot pr vsaki stvari, različno.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.10.2010 19:09:19   
vekybel
jessy ja jaz praznujem in to okroglo 30-ko. user posted image user posted image user posted image  Se staramo ja ni kej.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
8.10.2010 21:28:49   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

jessy ja jaz praznujem in to okroglo 30-ko. user posted image user posted image user posted image  Se staramo ja ni kej.

Opa, to pa ni kar tako!!!! Kdaj ti bomo lahko voščili??? user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
9.10.2010 9:46:06   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...ja ja seveda, jaz se ne sramujem svojih let...user posted image ...kaj dobim tudi darilo potem???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
9.10.2010 14:00:31   
Jessy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...ja ja seveda, jaz se ne sramujem svojih let...user posted image ...kaj dobim tudi darilo potem???

Of course!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
10.10.2010 22:19:18   
3Sonček3
Čau!
Smo bli pri mojih starših na obisku in nism mela cajta pridt do kompa da bi vas prebrala, drgač pa vsem hvala za odgovore glede jajčka, naj vam pa še povem da naj bi se jajčk kuhou 20 minut na začetku pol pa postopoma zmanjšuješ, kr mi za nas kuhamo jajčka 7 minut ko zavrejo user posted image user posted image user posted image .
Sm pa zdejle pri kopanju opazla da ma neki pikasto ritko pa nevem od česa, na novo je jedla jajčk pa rdečo papriko (kuhano), tko da bom zdej počakala da se ritka umiri pol pa še enkrat jajčk pa 3 dni počakat pol pa še papriko. Jebela no, vedno do zdej sm novo hrano dajala posebej, zdej ko pa zašuštram mi je pa ritka rdeča, ma sm jezna nase ko hudič.
NM tut nam nobene preiskave niso delali, normalen rutinski pregled in pikica (čeprou ne pri 6. mesecih ampak pri 7-ih, kr dobre 3 mesece sploh nismo ble pri P, ker smo čakale alergološko...user posted image user posted image user posted image (sm bla pred kratkim jezna zarat tega).
Ma sej bi kr pisala pa pisala a morm spat, mam sm še dobre 3 urce v dobrem user posted image user posted image user posted image pa jutr kej več.
By by

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
10.10.2010 23:29:34   
Jassika
Čer, no nam so pri 7 mesecih delali test urina, pa se je pokazalo, da je Ok. Za kri mi je pa rekla, da naslednjič, pri 9 mesecih pregledajo. Sva dobila že napotnico za kri, tako da je ziher. Kako različno delajo, pa majo zih vsi podobna navodila user posted image

sonček user posted image za ritko tvoje pupike..., upam da kmalu mine.

Pa še 1 vprašanje, kje se potika Zvezdici? Jst jo kr mal pogrešam, že dolg je ni blo tle, me zanima kako ji gre...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
11.10.2010 10:09:49   
Jessy
Vekybel, po moje ti lahko čestitam za novo svečko!!!! user posted image Vse naj naj!!! Upam, da si lepo praznovala!!!

Jaz sem ga danes peljala na tehtanje in merjenje, pa sem tam izvedela, da je danes čas za pikico in ne za merjenje. Pikice ni dobil, ker smrka in kašlja, tudi grlo je bilo pordečelo, tako da čez 14 dni greva spet. No, jaz sem pa nekako upala, da ga bomo zmerili in tehtali, pa ni bilo nič od tega.

Sonček, po moje ritka ni rdeča ne od jajčka, ne od paprike. Pride včasih pH drugačen, pa rata rdeča. Upam, da bo njena ritka kmalu ok!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
11.10.2010 10:54:27   
NM
Vekybel čestitke za obletnico.

Sonček - jaz opazim, da ima rdečo ritko, če takoj ne zaznam, da je kakala. Pa hitro mine. Upam, da bo tudi pri vas.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
11.10.2010 11:12:36   
meti.v
ola punceuser posted image
Vekybel čestitke še od mene za obletnicouser posted image
Drgač se je pa moj mali odloču da aptamil pa ni več dobruser posted image ga dubi še zutri pa predn gre spat sam mi ga pa zadne čase noče sploh večuser posted image no to je odkar je ugotovu da je GH bolšauser posted image zej res nevem kaj nej nardim, al nej probam kkšno drugo mleko kupt? kkšn predlog?

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
11.10.2010 12:35:28   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: meti.v

ola punceuser posted image
Vekybel čestitke še od mene za obletnicouser posted image
Drgač se je pa moj mali odloču da aptamil pa ni več dobruser posted image ga dubi še zutri pa predn gre spat sam mi ga pa zadne čase noče sploh večuser posted image no to je odkar je ugotovu da je GH bolšauser posted image zej res nevem kaj nej nardim, al nej probam kkšno drugo mleko kupt? kkšn predlog?

probaj z mlečnimi kašicami - bo jedel mleko na žlico! user posted image

Lin@

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
11.10.2010 13:38:32   
lunka1
punce, kaj dajete ve svojim pikcem za zajtrk? midve sva doslej jedli le frutolino ali keksolino (ker sta za z vodo), pa vmes kakšno jabolko, hruška,... kaj še?

rada bi ji dala še kakšno drugo kašico, pa so vse za z mlekom... ker se dojiva, ji ne bi rada zdaj pri 7m dajala adaptiranega mleka... ali lahko dam razredčenega kravjega?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
11.10.2010 14:36:41   
Jessy
Meti.v., hehehe, nimaš kaj, če ve, kaj je boljše!!! user posted image  Jaz bi mu tudi dajala več kašic, pa bi bilo. Seveda tudi ostale mlečne stvari (jogurt, kefir, skuta). Važno, da so mlečne stvari, pol pa ni važno v kakšni obliki.

Lunka1, jaz mojemu za zajtrk dam eno od mlečnih kašic (okus: keksi, banana, mešano sadje...) ali pa kefir oz. jogurt s kosmiči. Zaenkrat sem mu dala ržene kosmiče (tiste, kot jih jem jaz) ene pol ure v jogurt ali kefir, da se res fajn namočijo, potem to poje. Tudi skutko je že dobil, vendar ima rajši mlečno kašico. Drugega nisem prakticirala za zajtrk, ker nisem ravno na volji, da bi zjutraj kaj ekstra packala.
Kravjega mleka naj še ne bi pili, ampak jaz sem ga vseeno že dala. Naj se ga tudi ne bi redčilo, najboljši je iz mlekomata oz. direkt od kmeta, z vsemi maščobami, kar jih ima, drugače pa vsaj 3,5% m.m. in po možnosti sveže in ne alpsko ali drugo njemu podobno.
Jaz sem kravje mleko uporabljala za pire krompir, 1x sem mu skuhala polento na mleku in enkrat gres na mleku. Vse je bilo ok. Prav tako je že jedel jogurte in skutke.

Jaz sem ga imela zjutraj v posvetovalnici, ker naj bi ga merili in tehtali, pa mi je tam povedala sestra (danes je bila druga kot zadnjič), da tega danes ni in da je čas za tretje cepljenje. Cepiti ga nisem pustila, ker je prehlajen, smrka in kašlja, tudi oko ima vneto. Po dolgem pregledu je tudi P "ugotovila", da res ni za cepljenje, saj ima virozico in da naj prideva čez 14 dni.
Danes ga tudi peljem do njegove zdravnice, ki dela popoldne, da dobi AB za oko, ker ima vneto. Sem že klicala tja in moram še 1x poklicat, da se posvetuje z zdravnico, če ga moram pripeljati pokazat, ali bo dovolj kar tako, da mi napiše recept (enkrat ga je že imel).
Ja, takle imamo!

aja, a naj povem, da sem že od 6h pokonci, ker mu je plenica prepuščala in sem ga morala preoblečt. Seveda je bil potem gospod razpoložen za skakanje naokrog in nikakor ne za posteljo. Je bila še tema! user posted image  Sem kar trpela!

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
11.10.2010 14:53:24   
lakaya
hej mamike :)

Joj veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke

Naša je tud včer zbolela, zgleda ma eno virozo, k mi je včer cel dan bruhala, pa še vročino je mela 37.8 user posted image  dons ne bruha, pa tud vročine nima več sam je še vsa narobe in skoz neki jokca user posted image  tko da sm še js bl gotova...

Smo pa dobl že 2 zobka, kar je pa krasno prenesla, ni bla nč sitna, pa ponoči smo spali normalno celo noč user posted image

Mamo pa še vedno ful problemov z GH, ma mi ne je skor nič (tud k je zdrava) polno stvari sploh ne mara, še dobr da je vsaj kakšno zelenjavno kašico in kruh, ter govejo juho, ostalo ni variante, sploh sadje ji je bljak user posted image

Plazmo se še nič, s tem da mi od 5,5 mes sama sedi, edino rada se upira na noge, sam da ma priložnost...

Bodite lepo in bodite zdraviuser posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
   Marčevke 2010
11.10.2010 15:33:00   
biina
Pozdravljene.
Sem nova na tem forumu... Tudi pri nas doma se crklja en marčevski sonček Tomaž. Z veseljem bi se vam pridružila.
Lep dan user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
11.10.2010 18:16:29   
3Sonček3

Sonček, po moje ritka ni rdeča ne od jajčka, ne od paprike. Pride včasih pH drugačen, pa rata rdeča. Upam, da bo njena ritka kmalu ok!

Ja sm tut js pomislna na to da bi bla vrjetno kje drgje pikasta če bi bla alergija na kej, na primer po trebuščku, tko da ni panike.

lunka1 pa dej s svojim mlekom naredi kašico, če ga maš dovolj. Drgač pa mi tut usako jutro jemo al frutolino al keksolino z jabolkom al karamelino. Nism še razmišljala o čem drugem, ker je najbl enostavno za nrdit v tako jutranjih urah. Ko bo lahko pa use jedla, pa tut zutrej nebo problema mal se potrudt za zdrav zajtrk.
biina dobrodošla med nami, velik cartanja s tvojim malčkom in pridi kr večkrat pogledat k nam user posted image user posted image user posted image .
No js sm pa dns skuhala kosilo za tamalo in ni hotla jest pa sve šle k sosedi in je soseda tut rekla da njena noče jest pa mi je ponudla njeno kosilo če bo moja hotla in sm uzela in je tamala tko z užitkom jedla kr hlastala je za zrakom in je v petih minutih pojedla skor use. Mislm ... je že res da je sosedov krompir boljši od domačega mesa.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
11.10.2010 19:42:45   
girl79
Mi smo tudi danes prišli do novega spoznanja user posted image Že cca. mesec in pol vsak dan kuham zelenjavo in se matram, Nežka pa pljuva ven ali pa poje minimalno....no danes sem ji pa prvič dala od Hippa mlado zelenjavo z rižem in je pojedla skoraj cel lonček!!!! user posted image user posted image user posted image .... Jah očitno bo mami morala v kuharski tečaj h gospodu Hippu ali Frutku user posted image user posted image user posted image

Pri pregledu pa sicer nam niso pregledali niti urina niti krvi....

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
11.10.2010 21:01:52   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: biina

Pozdravljene.
Sem nova na tem forumu... Tudi pri nas doma se crklja en marčevski sonček Tomaž. Z veseljem bi se vam pridružila.
Lep dan user posted image

user posted image  Dobrodošla!!!user posted image  Zdaj pa hitro porodno zgodbo napisat in čvekat naprej z nami!

Evo....dobil je antibiotik za oko, tako da bo hitro dober!!! Danes sva bila kar dosti zunaj, a ima skoraj vsakič mrzle noge in roke. Oblečen je precej, obut tudi, vključno z žabicami in nogavičkami ter kosmatimi "škorenjčki", pa še pokrit z dekico, a on ima vseeno mrrrrrzle noge. Danes moram pogledat, kam sem spravila pokrivalo od vozička, da ga še s tistim zadekam. user posted image  Ne vem, kaj bom pozimi z njim. user posted image user posted image user posted image
A imate otroke v kapicah? Jaz prakticiram tanko, čeprav, ko zapiha mrzel veter, se mi zdi, da debela kapica ne bi bila nič odveč, a takoj, ko neha pihat, je na sončku tako toplo, da mu še tanko dol dam. user posted image

Alo, hitro poročat, kako imate oblečene za ven!

(odgovor članu biina)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
11.10.2010 21:32:07   
7lina7

Alo, hitro poročat, kako imate oblečene za ven!

tako kot sebe s tem, da ima on body odspodaj in žabice.

body, žabice
majčka z dolgimi rokavi, kavbojke ali trenerka aližametke 
prehodna jakna ali flis 
če pa ni sonca pa mu preko flisa brezrokavnik oblečem.
ko piha ta hladen veter mu dam tanko kapo gor - ker imamo bolj redko frizuro - drugače še mu ne bi dajala kape.
ko probam pod majčko je zmeraj topel. se mi zdi, da če pretiravaš z oblačili,se hitro spotijo ti naši malčki in je slabše,ko potem popiha po njih..

v glavnem,ko gledam kako so eni malčki ŽE zdaj "abdekani" z vso zimsko opremo in dvojnimi kapami pa kocami in prevlekami..... se sprašujem, le kaj jim bodo mame oblekle ko bo zima in res res hladno??!!??

Lin@

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
11.10.2010 21:33:05   
7lina7
aja, biina - dobrodošla!!
kje si se do zdaj skrivala?? user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?