jana84
|
evo, nič se bat zame, jst sm še vedno tuki... Razen čepa, če je to sploh bil se ne dogaja nič...Sam imam pa občutek kot da se mi je trebuh lepo spustil...Mogoče pa se bo kaj šele lotilo...Bi si človek mislil, da bo drugorodka pa ja vedela, kdaj se ji čep odlušči in kdaj se kaj začne dogajat, kaj? Jok brate, odpade...Ne vem, zjutraj ko sem po zajtrku šla na WC in sem se obrisala sem na toaletnem papirju opazla kar eno "kepico" take bolj rjavkasto obarvane sluzi, bolj goste...Čudne, v glavnem...Na vložku pa ni bilo nič. In do zdej se še vedno ni nič poznalo na vložku, samo ko sem se obrisala...To si pa lahko mislite, da je blo danes vsaj še 1x pogosteje kot sicer Kdo bi vedel, kaj? Sicer pa sem za Jakoba ravno tako zjutraj opazila, rjavkast flek, sam na vložku...Komaj popoldan proti večeru pa se mi je sploh kaj lotilo dogajat, rodila pa druga dan popoldan...Sicer se mi čist nikamor ne mudi. Je pa res, da imam občutek ko se dete premika, da me malo bolj poboli... Zdaj mi pa verjemte, da sem že rodila enkrat! Itak pa zdej ne morem še it rodit, ker ni nobenga doma. No, razen Jakoba, ki pančka v sosednji sobici...Mož in tata sta na skupnem lovu (kdaj prideta, mi ni čist jasno). Možu sem samo SMS poslala, da se mi je čep odluščil, dogaja pa da se ne še nič, ker je bil nedosegljiv. Zdej pa je šla po kosilu še mama tja gor v divjino, kjer mobiteli ne lovijo...Hja. Sej obstaja še vedno rešilec in sestre za varvat mulka kaj ne, če se kaj loti na hitrco?!
< Sporočilo je popravil jana84 -- 10.10.2010 13:29:24 >