|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
10.10.2010 9:33:41   
tinkatonka
Lep pozdrav iz meglene Ljubljane in fovš vsem gorenjkam, ki se zbujate v soncu!

Midva z možem in jakobom smo sami, Anej je pri babici, pa komaj čakam, da pride domov, ker je čist preveč tiho v hiši. Sem se pa vsaj naspala dobro, ker ni bilo gneče v najini postelji.

Danes pa malo po obiskih, k starim tetam, pa k moji babici v dom, pa volit seveda!!! Bo zanimiv dan. Kaj bomo pa kuhali pa ne vem. Moram mal po skrinji pobrskat, da mi ne bo treba za štedilnikom predolgo stat. Mogoče bo musaka. To me mika že nekaj časa.

tresenje po makedamu...ampak ta prijave patronažne je pa za crknit. Glede na tvoj voziček (freestyle, če se ne motim) je pa itak terenec in primeren za makedam, tak da brez skrbi za poškodbe možganov!

čvek...super je bilo! Jazzy lepo te je bilo spoznat in upam, da se nam večkrat pridružiš.

naslednje srečanje...a gremo kam vozičkat? Npr od fužin pa naprej po PST? Na kak lep sončen v tem tednu ki prihaja?

šibam pozajtrkovat...smo se mi trije dolgo crklali v najini postelji in se "Pogovarjali", se je tako lepo smejal user posted image , potem sva pa Jakoba budnega položila v svojo poteljo in zdaj spi. Yupiii

Lepo nedeljo vam želim,

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
10.10.2010 10:06:41   
Natalija28
Naš mišek pa je fasal glivično okužbo v ustih im. SOR.user posted image  Zaj pa moramo do ju3 počakat, da pridem do pediatrinje. Mi niti jest noče...user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
10.10.2010 10:09:18   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
kostanje sem z težavo zraven gledalauser posted image amapk samo da miška nebo zvijalo. Danes pa gremo k tašči na kosilo, jupi.

Jaz sem pri prvi hčerki jedla kostanj - začela sem tko z enim, dvema, in ni bilo nobenih težav, tako da sem jih na koncu mirno pojedla kakšne deset. Več si vseeno nisem upala user posted image . Ampak to je seveda spet tko - vsak otrok drugače odreagira pri hrani.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
10.10.2010 10:11:16   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

čvek...super je bilo! Jazzy lepo te je bilo spoznat in upam, da se nam večkrat pridružiš.

naslednje srečanje...a gremo kam vozičkat? Npr od fužin pa naprej po PST? Na kak lep sončen v tem tednu ki prihaja?

user posted image .

Jaz sem za sprehod. Tudi tukaj pri nas je PST, pa po Tivoliju je tudi luštno te dni. Tako, da varjant je kar nekaj, če koga zanima mal gibanja, na koncu pa seveda obvezna kavica user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 679
10.10.2010 10:19:28   
NiNiBo
archie hvala za skrb user posted image . Jaz niti pomislila nisem na to, sem hotla bolj sprobat vozicek in ce bo Neo spal ob tresenju ali ne. Je pa vozicek amortiziran imam pa Easy Walker model mislim da je Sky. Sej vedno res ne bova sla po poljskih poteh, ker je tudi alsfalta tu dovolj, tako da ce ga pa vcasih mal pretrese pa mislim, da ne bo nic narobe. Mislim, pa tudi ce mu ne bi pasalo bi se pa ze pritozil in zacel jokat, kar pa ni.  

Pri nas tudi se megla...upam, da se kmalu dvigne, ker imamo namen iti ven.  Danes sem se pa na kosilo kar pri mami narocila in pride tudi sestra z druzino, to bo veselo user posted image user posted image . Mami se cist stopi, ko nas sedaj takole vidi skupaj se dobro da imata veliko mizo. user posted image user posted image

Uzivajte!

ps glede hrane je meni patronazna narocila nekako podobno kot ti naredi Jazzy1, torej zacni po malo potem pa morda vsak dan vec.  

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
10.10.2010 10:35:46   
nenka7
ah, nič za to, da še ni sončka, itak bo popoldan lepo in prijetno toplo, tako da moja dva fanta bosta šla popoldan malo ven, jaz se bom še malo šparala, ker se še ne počutim v redu. zna biti da je tudi to, da sem zelo slabokrvna krivo... jem železo, pa upam, da bo kmalu bolje... user posted image

archie ali katera druga, ki se je odločila za pralne pleničke, ste že sprobale? jaz kar nekaj cincam, ker je mali tako mičken, ampak me pa kar ima, da pač sprobam... sicer ne vem, kako bo to na taki mali ritki izpadlo in najbrž da 56 št. bodijev ne bom spravila čez racmanko ali pač? kako je s tem pri tistih, ki to uporabljate, če je sploh katera tu, ki jih uporablja?

pri nas bodo danes telečji zrezki, mož kuha user posted image kolk imam zlatega moža!!!

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 681
10.10.2010 10:39:25   
Anonimen
Hej!
No mi imamo pa danes "piknik" varjanto kosila, bo moj zunaj spekel pa pride še brat in moja2 na kosilo. Potem pa v šeeetnjo!!! Komaj čakam! Si bom pa sčrpala mleko za zraven, če ga slučaajno kje lakota zagrabi, da mu lahko dam kar flaško...

Aja... a se še kateri tako napenja preden kaka ali prdne, da ji poliva zraven?? Mislim, naš vsak dan nekaj novega naštudira, da mene skrbi...

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
10.10.2010 11:04:27   
brezcopatka
T.Z. Pri meni je enako. Grozno se napenja in stoka preden kaka, tudi ponoci, tako da po celo uro vcasih to traja, pa ima zaprte ucke in ne joka, samo zaspi pa mirno tudi ne. Mu pa zdaj pred dojenjem dudo pomocim v kuminov sirup, pa se mi zdi, da je bolje:) Pri nas je tak lep soncek, komaj cakam, da gremo ven. Aja, pa hvala za nasvete glede mastitisa. Nisem vzela antibiotika, pa je zdaj po treh dneh prakticno sanirano. Upam, da tako tudi ostane:) lep dan vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 11:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu binabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
10.10.2010 11:48:46   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Naš mišek pa je fasal glivično okužbo v ustih im. SOR.user posted image  Zaj pa moramo do ju3 počakat, da pridem do pediatrinje. Mi niti jest noče...user posted image

Daktarin pozdravi vse. Dobiš ga v lekarni brez recepta.

Tinka...sem šla potem kupit flaške od Tomee Tipee in res mala ful lepše vleče. Hvala za nasvet.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 685
10.10.2010 11:50:12   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Daktarin pozdravi vse. Dobiš ga v lekarni brez recepta.

Sem mojega že poslala v lekarno.user posted image  Kdaj pa mu dajem ta gel? Pred ali po obroku ali kako?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 686
10.10.2010 11:59:02   
tinkatonka

Tinka...sem šla potem kupit flaške od Tomee Tipee in res mala ful lepše vleče. Hvala za nasvet.

No super, me veseli. Mi smo tud super zadovoljni z njimi. Pa sploh niso drage, a ne. A sterilizator si potem tud vzela?

srečanje...ja tivoli in čolnarna na koncu za kavico je super. Samo ta ljubljanska megla, če bo tako naslednji teden, kot npr zdele ko je ura 12, pa še vedno megla, bo bolj švoh z našim vozičkanjem v dop.času.

almera....upam, da se fante čimprej pozdravita. Kaj pa imata, zelen nos?Upam, da se vidve z Ronjo ne nalezeta.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 687
10.10.2010 12:06:59   
khurde
oj,

vas bolj tko tko berem, se moram poboljšat user posted image

za seznam dopolnit... PDP 25. 9., 3880 g, 52 cm

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Dokumenti - saj načeloma ta okolico rabite dokumente samo za Hrvaško - tako da če greste tja, jih morate narediti, drugače se pa res splača malo počakat, ker jih je potem res lažje slikat.

ja, mejo se lahko prestopi brez dokumentov, samo je pa vseeno prekršek, če jih nimaš. npr. če te ustavi kontrola na cesti al pa če hočejo, da se legitimiraš, imaš lahko fajn probleme, če dokumentov nimaš. to je sicer bolj malo možen scenarij, se pa lahko zgodi.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 12:14:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 689
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 12:16:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
10.10.2010 13:40:48   
archie

NiNiBo: a se off road vozis tudi po makadamu? A te je patronazna kaj opozorila glede tresljajev? Ker meni je rekla, naj se malo pazim makadama zaradi tresljajev (zaradi mozganov). Hmmm, ja, mi pa zivimo sredi samega makadama.... buuuuu........

Ah dej no, kakšni tresljaji in možganiuser posted image V voz jo daj in jo pelji na sprehod. Načeloma otročki bolje spijo, če jih mal ruka. Pa kakšne patronažne imate to? Uvajanje pri 3. mesecih, vozičkanje in možgani... Svašta.
Aja, kakšen voziček si potem kupila? Se spomnim debate ampak potem nisem zasledila za kaj si se odločila.

lej, tako mi je razlozila... saj zato pa vprasam, ali je kaj na temu res ali ne... saj okoli hise smo jo ze vozili po makadamu, ampak malo bolj pocasi...

Dobila sva Quinnya Freestyle.

Mi imamo sonce ze od 8h zjutraj. sedaj naju caka kosilo (mož kuha-govejo juho, meso, ponfri), potem gremo pa vsi skupaj (midva, Teja ter obe psici) v vas na volisce (pol ure peš stran).

prekuhavanje dudk: meni je patronazna rekla 1x na dan... (in flaske ter crpalko tudi) ... jaz nisem tolk vestna...

Pralne plenice: jaz sem ji jih ze nekaj sprobavala dat, pa sem jih slisala od patronazne, da naj se malo pocakam, da doseze vsaj dobre 3,5 kg (takrat je imela manj).... ces da so prevelike....  sedaj imam itak se za porabit en paket Moltex, potem grem pa na racmanke.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 691
10.10.2010 15:25:37   
tannya
Makedam: mi smo našo ta prvo toliko prevozili po makedamu in raznih drugih gorskih terenih, da potem ni več spala, če se je po asfaltu vozilauser posted image . Pa res je čisto ok z njouser posted image .

Vozičkanje: jaz sem za. Kako pa je s parkingom v Tivoliju oziroma okolici med tednom?

Kosilo: dragi je naredil super zrezke v omaki in riž.user posted image user posted image .

Sleepy wrap: včeraj sem ga šla končno iskat in ga ful uporabljam. Živa notri kar hitro zaspi, jaz pa imam obe roki fraj. Od jutri naprej smo brez dvigala in bom šla tudi ven z njo. Ga je pa res čisto enostavno namestiti. Edino ni mi jasno, ali lahko ima pri tej starosti tisti položaj, da ima noge narazen?
Tinka hvala za ponudbo

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 692
10.10.2010 19:26:36   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: tannya
Sleepy wrap: včeraj sem ga šla končno iskat in ga ful uporabljam.

Kot sem ze napisala, midva sva ga tudi ze uporabila in nama je ful uredu. V njem se Neo pomiri in hitro zaspi, pa se obe roki imam prosti. Sem vceraj prav z lahkoto se palacinke zraven spekla user posted image user posted image user posted image .

Midva kekca pa danes nisva opazila, da nama je plenic zmanjkalo. Potem je pa moj obiskal vse bencinske servise v blizini in nikjer ni nasel ta najmanjsih. Resili zadevo sedaj z plenicami od necaka, katere so sicer 4 ampak za silo bo, jutri pa najprej zjutraj k najboljsemu sosedu. Se vidi, da sva se cist frisna  user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa smo tudi mi danes uzivali soncek in sli tako kot archie veselo do volisca. Potem je pa nas cmru spal se do 17.00 lepo na soncku jaz sem pa v miru zraven brala.

En lep vecer in mirno noc vam zelim!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 693
10.10.2010 19:42:45   
archie
eno vprasanje glede kapljic D3: danes jih je Teja dobila. 2 kapljici. Na sreco ni imela nobenih krcev. A to pomeni, da ji kapljice ne bodo delale tezav? A jih lahko jutri pricakujem (ce ji spet dam kapljice)??

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 694
10.10.2010 20:34:24   
Izabelina
čer!

nisem ravno pidna s pisanjem... kar nekako se mi ne da user posted image drugače je vse uredu pri nas... danes sicer joka kot navita, samo je to menda za pričakovat od dojenčkov... a kuminov sirup, ki ga nekatere omenjate se dobi v lekarni? pa je za tako majhne?

sleepy wrap imam doma samo ga še ne uporabljam, ker se sama sebi zdim tako nerodna... bi rabila inštrukcijeuser posted image

racmanke so pa Eviše zelo prevelike (pa ima čez 3,5 kg) da ne morem notri dat vložka, same pa takoj premočijo, tako, da bom z njimi še počakala...

eee, me že kliče tamičkeno...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 695
10.10.2010 20:56:15   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Eno vprašanje - kako pogoste sterilizirate ali prekuhavate dude? Sem že malo pozabila kako pogosto je treba to delati pri novorojenčkih

Jaz jih zaenkrat še 1x na dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 696
10.10.2010 20:57:25   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Vozičkanje: jaz sem za. Kako pa je s parkingom v Tivoliju oziroma okolici med tednom?

Tannya, parking se zmeraj dobi, tudi med tednom, pa še dokaj pocen je - tm okrog 1 € /2h. user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 697
10.10.2010 21:24:53   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

a kuminov sirup, ki ga nekatere omenjate se dobi v lekarni? pa je za tako majhne?

V lekarni se dobi ja. Glede na to, da nas je veliko, ki krčeke krotimo s kuminovim sirupom pomeni, da je za take male ja.user posted image  Nima kaj škodit.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   [Brisano sporočilo]
10.10.2010 21:56:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
11.10.2010 8:38:18   
tinkatonka
Dobro jutro!

Jaz že pridno perem, sem pokupčkala perilo v kopalnici in se mi je nabralo za 4 stroje. user posted image To bo danes laufal pralni in sušilni stroj. Drugače pa komaj čakam sončka, da grem na sprehod. Jakob leži trenutno v postelji in se "pogovarja" s pajacki na vrtiljaku, ki poje in se vrti nad njegovo glavo. user posted image Danes je star 1 mesec! user posted image user posted image Joj kok gre hitro čas!

Drugače me pa danes čaka še malo pripravljanje jesensko-zimske garderobe za Aneja. HB imam že vse doma, oz. pri mojih starših samo pripeljat mi more še mami. Pa mal je treba pogledat kakšne čevlje bo treba kupit ipd. Da nas ne bo prehitel minus in sneg.

plenice....jaz sem si jih tok nakupila pred porodom, pa še kolegica mi je dala paket in pol, ker so jih oni prerastli in kar imam zaloge. Jaz si vedno zračunam nekako tako, da število plenic delim z 8 na dan, kolikor jih porabim, pa vidim nekako za koliko dni je in kdaj bo treba spet v šoping. V bistvu bom pa menjala Mullerjeve za Lidlove, ker so slednje 100× boljše, cenovno pa iste!

archie in ad3...ti ne vem povedat ali se lahko težave še pojavijo ali ne. Najbrž ja, sicer se pa pogosto zgodi da otroci dobijo krčke šele pri enem mesecu, neodvisno od tega, ali jih daš kapljice ali ne.

tannya...yupiii za sleepy wrap. A ti je ona še enkrat pokazala kako Živo notr dat, ali si se sama spomnila? Jaz sem si šla osvežit spomin na youtube, kjer je prikazano par handlingov, kako dat tako majhnega otroka notr.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......