Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:29:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...ampak po pravilih morajo vsak predmet posebej pobrat s traka ja to tudi ja. PA se men zdi al so res samo ena in taisti pr tem traku?? Na koga pa navijate? Jaz sem za Činča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Nič, jaz tudi grem. Sem včeraj gledala en fajn dokumentarec na HBO o Alzheimerjevi bolezni. Upam da bo danek tudi kaj takega. Lepo spite. Nočka nočko, borovnička!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...ampak po pravilih morajo vsak predmet posebej pobrat s traka ja to tudi ja. PA se men zdi al so res samo ena in taisti pr tem traku?? Na koga pa navijate? Jaz sem za Činča nimam nekega favorita...so mi vsi vredu
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:30:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa jem kuhane kostanje, mali spi, veliki dela . pri meni mali tudi spi, velikega še ni iz službe, ker imajo sestanek, jaz pa...se zeeeeloooooo počasi spravljam pod tuš jutri pa grem k frizerki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:30:41
|
|
|
|
botrca
|
Bila pri frizerki in mi je na figaro naredila kodre, svetovno . Jutri imamo zabavo 70. roj.dan od mojega stric praznuje. Pa neke cd-je z muziko moram pečt. Darilo je kupljeno, skupaj s taščo . Nisem hotla kaj komplicirat pa smo kar skupaj dali.
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.10.2010 21:31:05 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:31:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...ampak po pravilih morajo vsak predmet posebej pobrat s traka ja to tudi ja. PA se men zdi al so res samo ena in taisti pr tem traku?? Na koga pa navijate? Jaz sem za Činča meni je tudi Činč zakon
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:31:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri pa grem k frizerki jaz se tud spravljam...ko polž baje je v citiju nek nov poceni pa dober friz.studio
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:32:41
|
|
|
|
katy83
|
so mi vsi vredu IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja...ampak po pravilih morajo vsak predmet posebej pobrat s traka ja to tudi ja. PA se men zdi al so res samo ena in taisti pr tem traku?? Na koga pa navijate? Jaz sem za Činča nimam nekega favorita...so mi vsi vredu dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:33:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bila pri frizerki in mi je na figaro naredila kodre, svetovno . Jutri imamo zabavo 70. roj.dan od mojega stric praznuje. Pa neke cd-je z muziko moram pečt. Darilo je kupljeno, skupaj s taščo . Nisem hotla kaj komplicirat pa smo kar skupaj dali. in kaj ste kupli?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
ima katera doma slučajno tisto napravo oz..krtačo električno za lase navijat..in je zraven priloženo še kak se reče........tak da ti kodre naredi(podobno kot ene svedre)
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:33:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri pa grem k frizerki jaz se tud spravljam...ko polž baje je v citiju nek nov poceni pa dober friz.studio jaz moram it, da bom na krstu izgledala ok, pa predvsem da bom zgledala kot mamica in ne kot sestra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:33:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri pa grem k frizerki jaz se tud spravljam...ko polž baje je v citiju nek nov poceni pa dober friz.studio saraya kaj še nisi šla? Glej, da nebom jaz že 2-ič šla, ko ti komaj prvič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:33:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek? zakaj
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:34:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera doma slučajno tisto napravo oz..krtačo električno za lase navijat..in je zraven priloženo še kak se reče........tak da ti kodre naredi(podobno kot ene svedre) jaz žal ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:34:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera doma slučajno tisto napravo oz..krtačo električno za lase navijat..in je zraven priloženo še kak se reče........tak da ti kodre naredi(podobno kot ene svedre) ne, žal imam samo likalnik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:35:13
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:35:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si, kaj ti si zmeraj tak uvideven človek? zakaj pa tak, se mi zdi, odkar te poznam, še nisem slišala, da bi za koga kako slabo stvar rekla , razen par cvetk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:35:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:36:11
|
|
|
|
botrca
|
Da malo pokomentiram: Temperatura, je meni 20 tudi premalo in sem najbolj srečna ko sem sama da si "napalim" tudi do 25. V spalnici pa kot tasa_m pravi pa nimam na ful oz. skoraj nikoli odprtega radiatorja in se res lepše spi v bolj mrzlem. Sva pa z mojim veliko nasprotje kar se tega tiče. BB ne gledam tak, da niti ne vem zakaj se gre. Glede staršev: ne pravijo zastonj da mlado in staro ne gre skupaj, ampak kaj ko smo večina nas prisiljena živeti skupaj. Pa še to: mladi ne vemo kaj je starost, stari pa pozabljajo kaj je bila mladost.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:36:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ima katera doma slučajno tisto napravo oz..krtačo električno za lase navijat..in je zraven priloženo še kak se reče........tak da ti kodre naredi(podobno kot ene svedre) Figaro misliš? Jaz ga imam.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:37:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dan. Zunaj se je končno pokazalo malo sončka Jaz delam kosilo, oslič + krompirjeva solatka ter goveja juha (iz Knorr kocke ). Z Lijo bile zunaj debelo urco pa pol, je malo prav zanohtalo , zdaj pa si že eno uro veselo prepeva v postelji. Noče spat pa lahko delam kaj hočem Jaz sem si vmes posesala na hitrco, zdaj še prah pobrišem in je to to. Konec za danes matcar ... Baby Center bo imel vozičke - marelo za 22€. Sem vidla ja.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:37:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Glede staršev: ne pravijo zastonj da mlado in staro ne gre skupaj, ampak kaj ko smo večina nas prisiljena živeti skupaj. Pa še to: mladi ne vemo kaj je starost, stari pa pozabljajo kaj je bila mladost. pa še kako to drži
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:37:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutri pa grem k frizerki jaz se tud spravljam...ko polž baje je v citiju nek nov poceni pa dober friz.studio saraya kaj še nisi šla? Glej, da nebom jaz že 2-ič šla, ko ti komaj prvič ne še
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:38:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m in kaj ste kupli? bone europarka in voščilnico pa to vse skupaj lepo aranžirali in to je to...težko je kupit človeku ki ima vse pa še nobene želje.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 21:38:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka (beri iz vrečke). kako je fajn, ko si lahko življenje olajšamo z vrečkami in kockami Podpis!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?