tintara
|
Araz in Zoja, držita se. Poglej, če je dehidrirana, je pač najbolje, da gre na infuzijo. Zoprno, ampak pomaga. Ko jo bodo nafilali s tekočino, se je bi stanje popravilo. Držim pesti za čimhitrejše izboljšanje. Naš stolček oz dva oz trije . Evo, že lahko tega smajlija dam zraven, ker sem vse skupaj prespala. V trgovino nisem šla (je bil prelep dan), sem pa klicala. Mi je rekla prodajalka, da če sme ga že montirala, da potem to pomeni, da je rabljen in da mi ga niso dolžni vzet nazaj . Le kako hudiča naj vem, da mi ne pašejo v avto drugače, kot če montiram. Da naj pridem, pa da bodo videli, da drugače pa lahko namesto tistega GAšperjevega, ki je star ene 3 leta, kupim enega, ki je ožji. Ja, gospa, hvala za info, verjetno lahko kupim še katerega, če imam ravno preveč denarja. A ni fora, kličeš, če lahko zamenjaš dva, pa ti reče, ne, tedva ne, lahko pa kupite tretjega. Joj, saj ko še enkrat pomislim, mi je res že prav smešno. Pomoje je to prodajalka leta. Ok, mal resnosti. Spomnila sem se ene rešitve vsaj za Vanetov sedež. Če v avtu obrnem vrstni red in ga dam na desno, Nadjo pa na levo, potem je v bistvu nemoteč za Gašperja, ker na tisti strani se on ne pripenja. Tam pripneš samo enkrat, tist se bomo že pomujal, potem pa ostane pripeto (sredinski pas, ki se vleče od zgoraj imamo, da bo bolj jasno). Sam še vedno pa ostane problem pri pripenjanju obeh ostalih, tako da Sem pa spraševala, če to ni standard in pravi da je. Da so vsi enako široki spodaj (no, sam saj spodaj v bistvu ni problem, ker gredo notri, problem je višje, kjer je najbrž ful bolj zaščiten.). TAk da po njenem, nam ne preostane drugega, kot da kupimo nov avto (no, razen če kupimo tistega jahača, ki mi ga je ponujala za GAšperja, sam pravi, da tist bi bil sam za kako leto, ker potem ga morasš razširit, pa bla, bla, bla. Torej vidite, prodajalka in pol, poleg avtosedeža, bi mi rada še avto prodala (dobro da ni rekla, da ima ona enega primernega ). Ne vem, ko pride moj dam, gremo zopet v montažo, morda bo pri dnevni svetlobi kaj laže . Obrnemo sedeže (vrstni red) in upamo na najboljše. Sicer bomo pa Nadjinega mogli menjat in tistega ali dat v trgovino ali prodat na Bolhi. Ampak ni mi jasno, kaj če imaš 4 otroke, ali celo 5 ali 6. To sploh ostane kaj drugega kot kombi ali pa dva avta. No, pri 6 mi je jasno, da ne, ampak kaj pa 4??? Takole, naš Vane pa kar spi. Sem ga šla že poslušat, če je vse v redu, če še diha. Spi že dve uri in pol, ne vem, če je že kdaj tolk velik. Res pa je, da je vstal ob 5.30 in v vozu zaspal za 15 minut. Dobro da je petek in pride moj prej domov, da lahko pobere ta velika dva. Joj, joj, a sem že povedala, da sva dobila vrtec?? So me v petek klicali, da ga lahko s 7.10. začnem uvajat . No, do novega leta zagotovo ne, ampak vzgojiteljici se pa zdita super. Obe mladi in energični, bi že kar komaj čakala, če ne bi bilo teh bronhiolitisov. Aja, pa oddala sem za podaljšanje. Baje da imajo 15 dni časa za odgovor. Ma kar naenkrat nimam najboljšega občutka več. Bomo videli. Zibka, ti kar poskusi, zgubiti ni kaj. Nič, mislim, da se je zbudil. Čau, T
|