Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka A katera mogoče ve če se v nosečnosti sme jemati Sinupret? "Ali je Sinupret primeren za nosečnice? Ker ni dovolj podatkov o varnosti zdravila med nosečnostjo in dojenjem, ne priporočamo uporabe zdravila v tem obdobju. O uporabi zdravil v nosečnosti se posvetujte z zdravnikom."Sem kr z njihovga dol skopirala, če ti kej pomaga Upam, de si ti čimprej spucajo .Strije: neki jih imam od ne vem kdaj po stegnih, od 1. nosečnoti nič (pa se nisem nič mazala), zdej bomo paše vidli, naraščam ko potička . Pa baje je tričetrt od genov odvisno, tko de se ne preveč sekirat.Šebela za M in . Velikost je pa pač individualna posebnost, važno de ni premajhna Knjigo imam pa jaz fletno "ABC kvačkanja", je tut za take trotle kt sem jaz . Tko de kvačkat znam, štrikat pač ne. Pa zimske vreče pomoje ne rabiš, drugo leto bo že v pajacu pomoje. Glede ne-vozičkanja v dežju . ti kar upaj , mogoče ti res ne bo treba . je pa una plastika tut men mal čudna, sem jo socer kupila v DM, uporabim res ob hudem nalivu oziroma zdej če se mi ne da marele s sabo vlečt kadar zgleda kt de bi se lohk vlilo. Za avtotice pa poglej ocene, imajo jih na strani Avtomoto revije. Sara, super za voz. Naj bo res tko dober kot pravijo .Meta, si jih pa res fasala po 1. . Je pa mali zato tok bol cuker, a? Pa glede spanja - ja, mi bi tut tacga kt prespi noč tko zgodi, bi tut ta že dolgo na svoje spal . Mi gremo pa posteljo ta teden kupit, sem jo v E.Lelercu videla (če jo bodo še imeli), drgač pa gremo v JYSKa ponjo. Mormo počakat, de mojadva s počitnic prideta, de nam zvozita z velikim avtom vse do doma . Pa super, de si šla na bolniško, vsaj za teh neki dni. Ne sekiraj se preveč zaradi tega, če ti bo preveč v službi( kar je hitro lohk, sploh va taki kot je tvoja) reci G za kar ornk bolniško. De se boš lohk nazaj sestavila, de boš kot pred 1. .Tamy, pati tut kr uživej v , če boš pa kej slabe voje pa kar grizi imaš najboljši izgovor možen . Men velikrat prav pride , sem zarad tega še raje noseča