|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
8.10.2010 7:04:05   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

matcar, mah starši so taki. In ko jim kaj rečeš, je logo ogenj v bajti user posted image Objemčke user posted image user posted image

Jah,je res,ja.Eh,komaj čakam,da bom upam,da že naslednje leto na svojem,ker bom počasi na psihijatriji pristala.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.10.2010 7:05:36   
matcar
Eh,spala nič,ker sta imela mala2 spet izpde,Maks pa me je že ob 5.45 iz postle nateral.Zdaj jih porihtam,pa jih peljem počasi.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.10.2010 8:02:33   
ly117
Jutro!

Jaz ponoči tudi nisem nič spala. user posted image user posted image user posted image Mater je blo spet dosadno.
Drugač pa je L že v vrtcu. Zunaj je pa tudi pravi uša mraz. Sem si zjutraj misla dat šal okol vrata pa sem si pol premislila in ko sem šla nazaj domov mi je pa bilo malo žal.
Zdaj še pa komaj gledam zato se odpravljam proti pojstli.user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.10.2010 8:06:42   
matcar
Nočko,Ly!

Ja,res je frišno,samo po moje pa zna bit kasneje lepo in toplo.user posted image Jaz pa pičim k naši Tasi, na kafe.Se kasneje tipkamo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.10.2010 8:34:12   
Sacherca
Dobro jutro user posted image

Matcar v tem tezkem karakternem primeru tvoj mame bo res boljse,da boste na svojem....Potem pa zna bit,da se boste super razumeliuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.10.2010 8:35:29   
Sacherca
Tasa & Elevitka,Blueberry vas si se vedno zelim spoznat user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.10.2010 8:58:10   
arabela*
morninguser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.10.2010 9:00:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

matcar, mah starši so taki. In ko jim kaj rečeš, je logo ogenj v bajti user posted image Objemčke user posted image user posted image

Jah,je res,ja.Eh,komaj čakam,da bom upam,da že naslednje leto na svojem,ker bom počasi na psihijatriji pristala.user posted image

saj bo matcar...upam da porihtate,te pa čist razumemuser posted image ..pa dobra si da si se sploh odločila bit pri nih...user posted image
moji so hoteli, da bi mi skupaj živeli, da bi kupli bajto in vsak svoj štuk....pa niti pod razno....ni šans...samo na svojem, tako je najboljšeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.10.2010 9:01:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Drugač pa je L že v vrtcu. Zunaj je pa tudi pravi uša mraz. Sem si zjutraj misla dat šal okol vrata pa sem si pol premislila in ko sem šla nazaj domov mi je pa bilo malo žal.

ja prava sibirija....mene je tud zazeblo poštenouser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.10.2010 9:18:16   
arabela*
hvala za pikapoke....ma boljše ni skoraj nič...še vedno me seka v križu...pa tud apredaj...ko zadiham...pojma nimam kaj je to...Hodim lahko..vendar M ne morem dvignit...user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
8.10.2010 11:14:43   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

saj bo matcar...upam da porihtate,te pa čist razumemuser posted image ..pa dobra si da si se sploh odločila bit pri nih...user posted image
moji so hoteli, da bi mi skupaj živeli, da bi kupli bajto in vsak svoj štuk....pa niti pod razno....ni šans...samo na svojem, tako je najboljšeuser posted image
Saj se nisem kr odločla,primorana sma bila takrat,ker sma bila za sebe v podnajemniškem stanovanju in ker sem jaz bila skoraj 5 mesecev brez vsakega dohodka zaradi mojih bivših delodajalcih,enostavno finančno nisma mogla več bit tam.Pa drugam nisma mogla,kot sem,ker je tu bla bajta na pol prazna.Je pa blo res dosti boljše,ko smo bili za sebe.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.10.2010 11:16:25   
matcar
Načvekala sem se,še kostanje sem dobila od Tase,zaj pa se počasi porihtam,pa grem kr dol na kosilo,pol pa na šiht.

Tako,da se zvečer tipkamo.Lep dan vam želim!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.10.2010 14:12:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

saj se bomo, brez skrbi. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.10.2010 14:14:03   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

ja enako...sam nekak ne pridemo skupaj časovno

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.10.2010 14:15:07   
tasa_m
Dan.
Zunaj se je končno pokazalo malo sončka user posted image user posted image
Jaz delam kosilo, oslič + krompirjeva solatka ter goveja juha (iz Knorr kocke user posted image ).
Z Lijo bile zunaj debelo urco pa pol, je malo prav zanohtalo user posted image , zdaj pa si že eno uro veselo prepeva v postelji. Noče spat pa lahko delam kaj hočem user posted image Jaz sem si vmes posesala na hitrco, zdaj še prah pobrišem in je to to. Konec za danes user posted image

matcar ... Baby Center bo imel vozičke - marelo za 22€.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.10.2010 14:17:57   
elevitka
matcar... user posted image user posted image user posted image te razumem pri meni je sicer malo drugačna situacija, da je tašča za vse poglede najbolj pametna na vseh področjih in deli nasvete tud če je ne vprašaš, sama pa sina ni znala tak vzgojit. Najbolj me razpizdi ko vsiljuje svoje mnenje brez vprašanja ... pa naj bo to o ureditvi mojega stanovanja alči pa vzgoji mojega otroka ali barvne usklajenosti (ker je z tem obsedena... ) dobim kr ošpice ko se spomnim. Je res da je jaz vsak dan ne rabim gledat v bajti... jo pa moram zato 8 ur v službi in pol tam noz spravi user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.10.2010 14:20:36   
elevitka

Dan.
Zunaj se je končno pokazalo malo sončka user posted image user posted image
Jaz delam kosilo, oslič + krompirjeva solatka ter goveja juha (iz Knorr kocke user posted image ).
Z Lijo bile zunaj debelo urco pa pol, je malo prav zanohtalo user posted image , zdaj pa si že eno uro veselo prepeva v postelji. Noče spat pa lahko delam kaj hočem user posted image Jaz sem si vmes posesala na hitrco, zdaj še prah pobrišem in je to to. Konec za danes user posted image

matcar ... Baby Center bo imel vozičke - marelo za 22€.

njami !!! mi smo tud dopoldan bli zunaj... je blo še bolj kislo vreme pa je T. tud skor zmrznil. Spal je samo eno uro in zdaj dirka in razmetava igrače.
Mi pa bomo papali sojine polpete z zelenjavo, pire krompir, zeleno solato in juhico z jetrnimi cmočki (beri iz vrečke).

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.10.2010 14:29:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka
(beri iz vrečke).
kako je fajn, ko si lahko življenje olajšamo z vrečkami in kockami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.10.2010 14:32:29   
katy83
dan.

Včeraj se nisem nič javila, ker se gledala najprej BB, potem pa še soočenja. user posted image Ne vem zakaj, ampak ta soočenja so mi pa zakon. Boljše kot katerakoli komedija. user posted image user posted image user posted image
Smo včeraj bili na sestanku pri župniku glede krsta v nedeljo in sva oba full zadovoljna. Župnik je full faca. Sploh ni ono tipičen zategnjen župnik. user posted image user posted image user posted image Malo me samo skrbi, ker sem naročla svečo in prtiček, pa bi naj že včeraj blo, pa mi je ženska rekla, da bo danes, pa še me ni poklicala. user posted image No, jo bom malo kasneje itak jaz zagnjavla. Je rekel župnik, da so 3 stvari nujne na krstu: sveča, prtiček in ... otrok. user posted image user posted image user posted image

drugače pa:
Matcar - joj, si sploh ne znam predstavljat, da bi tak živela. user posted image Ampak kaj si tudi moraš, če ni druge možnosti. Mi je pa hudo zate, da si mama ne da dopovedat določenih stvari. user posted image

Elevitka - a ti pa kr delaš s taščo? user posted image user posted image

Sacherca - ja, v tej Princess trgovini sem jaz tudi poleti ene balerinke kupla. Zakon je. user posted image

Saraya- sem brala na eni temi, da si imela težave s svetom knjige? Če ni skrivnost, kakšne?

Tasa - jaz sem danes tudi jedla govejo juho user posted image iz kocke. user posted image Pa zlate kroglice not.

ly, zdaj bo verjetno že dobro jutro za tebe, ne? user posted image

aja, kaj pa ono ste brale o socialni podpori, da morajo kao dediči vračat potem to državi? user posted image Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? user posted image

nič, zdaj dam T spat, jaz pa cote obesim, pa postle preoblečem,pa kuhno skup spravim, pa je dovolj za danes.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.10.2010 14:33:08   
elevitka
itak...poleg moje fedre bi težko sama kake cmočke za juho verglala polek vseh ostalih ****rij ki jih moram naredit , pa pazit na hiperaktivca da mi ne razbije kaj ... ali sebe (SPET) ker našemu vse rata....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.10.2010 14:35:12   
elevitka
Katy... Ja , pa še moja nadrejena je ... se mam fajn ne user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.10.2010 14:36:24   
katy83

Katy... Ja , pa še moja nadrejena je ... se mam fajn ne user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.10.2010 14:42:35   
elevitka
Katy... želim vam lep krst, pa fajn vreme in da bo T. priden (sicer je pa to itak skozi) user posted image

mi pa našega nismo krstili...

< Sporočilo je popravil elevitka -- 8.10.2010 14:43:22 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.10.2010 14:44:53   
katy83

Katy... želim vam lep krst, pa fajn vreme in da bo T. priden (sicer je pa to itak skozi) user posted image

mi pa našega nismo krstili...

hvala user posted image
vreme je kr ok napovedano, mene samo skrbi to T. bruhanje. Upam, da ne bo najbolj gli med krstom bruhal. user posted image Priden pa tak je, ja. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.10.2010 15:02:14   
Sacherca
Katy , tudi jaz vam zelim lep krst user posted image ...Mi tudi gremo jutri na krst user posted image

Uf,Elevitka,to pa si res dobra..Jaz moje tasce niti pod razno ne bi zelela za sefico,velja za izjemno strogo sefico,ce se lepo izrazim user posted image

Drugac pa easy recept za zdrobove cmoke,ce bo katera kdaj za juhico delala.... Zmesas eno jajce in tri zlice psenicnega zdroba.Se gres igrat z malim ,da se to lepo napoji.Potem pa z zlico das v vrelo juho,pustis,da rahlo vreje cca 5 min.Bozanski,ce imate rade mehke kot jaz user posted image

Drugace pa sem sprobala tole vegeto sladka paprika mix al kako je ze,super je user posted image Jaz pa sem za kosilo naredla, svinjske zrezke v sirom in kislo smetano v listnatem testu pa samo solato zraven (kitajsko zelje s krompirjem). Potem pa bomo kostanje pekle,se mi je ze takoooo lusta user posted image

< Sporočilo je popravil Sacherca -- 8.10.2010 15:03:20 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?