|
RE: Mariborčanke, 13. del 8.10.2010 14:32:29
|
|
|
|
katy83
|
dan. Včeraj se nisem nič javila, ker se gledala najprej BB, potem pa še soočenja. Ne vem zakaj, ampak ta soočenja so mi pa zakon. Boljše kot katerakoli komedija. Smo včeraj bili na sestanku pri župniku glede krsta v nedeljo in sva oba full zadovoljna. Župnik je full faca. Sploh ni ono tipičen zategnjen župnik. Malo me samo skrbi, ker sem naročla svečo in prtiček, pa bi naj že včeraj blo, pa mi je ženska rekla, da bo danes, pa še me ni poklicala. No, jo bom malo kasneje itak jaz zagnjavla. Je rekel župnik, da so 3 stvari nujne na krstu: sveča, prtiček in ... otrok. drugače pa: Matcar - joj, si sploh ne znam predstavljat, da bi tak živela. Ampak kaj si tudi moraš, če ni druge možnosti. Mi je pa hudo zate, da si mama ne da dopovedat določenih stvari. Elevitka - a ti pa kr delaš s taščo? Sacherca - ja, v tej Princess trgovini sem jaz tudi poleti ene balerinke kupla. Zakon je. Saraya- sem brala na eni temi, da si imela težave s svetom knjige? Če ni skrivnost, kakšne? Tasa - jaz sem danes tudi jedla govejo juho iz kocke. Pa zlate kroglice not. ly, zdaj bo verjetno že dobro jutro za tebe, ne? aja, kaj pa ono ste brale o socialni podpori, da morajo kao dediči vračat potem to državi? Jaz sem bla šokirana, da dejansko tak zakon obstaja? nič, zdaj dam T spat, jaz pa cote obesim, pa postle preoblečem,pa kuhno skup spravim, pa je dovolj za danes.
|
|
|