|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
8.10.2010 7:36:13   
cukica
Dobro jutro želim vsem skupaj,...
user posted image

Mi smo pokonci že od 6 in smo že jedli,sem se mal pregrešila pa pojedla mal čokolinota,ker mi je res zadišal,...DAnes pride moj domov in komaj čakam,da se mal stisnem k njemu.Upam,da bo šel lahko z mano na 3d,ki se počasi bliža,...
Vam pa povem,da je 3D v Postojni 80 € dobiš pa zraven cd in en kup slikic,tko,da punce,če katera razmišlja ji priporočam,da gre v Postojno.Včeraj je mela od brata žena morfologijo in bodo po dveh punčkah sedaj dobili fantka,sem bla full vesela za njiju,ker sta si želela imet enga fanta.Čeprav sta tamali dve pravi navihanki in taka lepa srčka,....
No nič mejte se pa vam še kaj pišem danes,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
8.10.2010 7:43:08   
vipercat
dobro jutro čveke. evo danes sem pa jaz bolj zgodna. zjutraj ko sta se naša deca pakirala za v vrtec sem se zbudila in še hitro malo pocartala z njima... samo da sta zaprla vrata, pa mami za računalnik user posted image

včeraj smmo šli na sprehod in najprej ignorirali ves ta kostanj, kasneje pa le nismo mogli več hoditi po njem in smo ga nabrali nekaj žepov, zakurli kamin in ga spekli. mali ga je neverjetno veliko pojedel... tudi jaz sem ga nekaj. kričakovala sem težko noč, pa smo vsi spli kot klade user posted image

aja prosim če se keri da, da mi na seznamu spremenite datum  morfologije. imam jo 14.10 - včeraj sem prosila da mi prestavijo, ker bi - če je vse ok - v službi počasi zaključila zadeve, ker se nič ne plačuje, stroškov pa imam čez glavo - hvala tisti ki bo popravila že v naprej

grem še malo prebrat kaj ste napisale od zadnjič ko sem bila tukaj

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
8.10.2010 7:53:27   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Sem pozabila pvoedat, da danes imam namen pekarno odpret. Delala bom sladice vseh vrst, da jih jutri nesem v službo. Če mi kaj posebej uspe, prilepim še kakšno slikico, da se vam malo sline pocedijo. Sem zlobna, ane. user posted image

haha isto sem jaz naredila letos, ko je mami imela 60 let, sem ji spekla 12 različnih kolačev (bilo je kar nekaj povebljanih) ter domače borovničke in teranov liker. to sem vse slikala in potem nesla slike v službo, kjer imamo kar nekaj sladokuscev user posted image

rea35 - dobrodošla - želim ti veliko počivanja in veliko sreče ter seveda na koncu zdravo punčko :) saj doma ni tako hudo bit... sedaj tolažim tudi sebe, ker razmišljam da bi ostala tudi jaz doma, pa se kar malo bojim kaj bom počela... pride kera na kavo??? obisk??? tortico???

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
8.10.2010 8:08:53   
Patrisha
Dobro jutro user posted image  no jaz sem se tudi zacela zbujat skoraj na vsako uro... :( zdaj ne vem al zaradi brcanja ali zaradi cesa drugega??!!?? definitivno mi ni vsec :S

cukica hvala za info. Jaz tudi ze komaj cakam pondelk da pride moj iz mesec pa pol dolgega sluzbenega potovanja. Mater sploh ne vem ce ga bom se poznala :)) hehe. Sicer pa na 3D ziher grem ker hoce bit moj polek tako da mi edino to se ostane :) ampak itaq je med 25 in 28 tednom ali?? tako da se mam ene 3,4 tedni... ce pa ma katera se kake druge informacije po Lj kje se kaj dela, pa bi se tudi priporocala :)

morem rect, da sem vcerja pojedla celo 100 g cokolado in se ne pipsnem nobene vec, ker sem tak bruhala po njej da joj!! pfuj pfej!! ostajam rajsi pri kislih kumarcah in kislih mercatorjevih mandarinah =))

vipercat komot se povabim na kaki ceber bele kave :)) mmmm nic grem caj dat gor :)

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
8.10.2010 8:20:25   
Mišyka
Teyla še moje zapoznele čestitke za rojstni dan!

Jst sem se že skor rešila prehlada (s čajčki, limono, sadjem, lekadoli), zdej me matrajo še sinusi in posledično glavoboli (ponavadi si pomagam s Sinupretom, tokrat pa ne vem če smem), herpes na in v nosu in pa nekej malega (zaenkrat) na ustnici. Seveda sem bla ves čas v službi, delala 200 na uro, verjetno sledi še vikend v službi...

Sem pa poleg vsega tega zlo zaskrbljena glede dogajanja v trebuhu, ki ga praktično ni. Sej pozabim ker mam tolk dela, ampak ko se pa spomnim sem pa zlo žalostna. Vse govorite o brcah, ki vas celo zbujajo, pr meni pa sem in tja mal žgečkanja (ki traja že mesec in pol), brc pa ni več, čeprov sem prve začutila že 3 tedne nazaj. Razmišljam o morebitnem zastoju rasti ali čem podobnim... skratka čist sem na koncu z živci včasih - pa tle delam ko norc čeprov sem noseča (sej vem da sem neumna). Včasih sem na robu joka...

Upam, da ste ve boljš, sploh ker se nam obeta sonček (pri nas je dons sicer megla čist do nižin)!

Vse ostale ne bom komentirala, ker nisem mela časa niti brat podrobno. Glavno da ste vse ok!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
8.10.2010 8:21:11   
vipercat
samsara jaz sem po službeni dolžnosti obiskovala vsa podjetja in med njimi tudi šivilje in izposojevalnice poročnih oblek. sicer ne vem kako je drugje, samo na dolenjskem je izposoja obleke cenovno enaka, kot če ti jo šivilja izdela po lastnih željah. seveda je oboje za razmislit, samo če je kakšen koncept v glavi je po  moje kar bolje da se jo naredi. no sedaj je seveda premalo časa. lahko ti samo zaželim, da se vse dobro konča.

joj punce a bi ve nehale s temi sladkarijami. evo ura je 8 mene pa sedaj razganja od lakote... po sladkem. po navadi tudi jaz rade veliko pečem. sicer se zadnje čase poskušam temu izogniti, ker drugače vse pojem še predno pride mali iz vrtca in ati iz službe user posted image

vidim da ste pr iimenih. no hvala bogu  imamo mi to sedaj rešeno (no če nas ne preseneti in razvije lulčka). imen imam kar nekaj na zalogi, samo so vsa bol nenavadna in jih moj ni hotel, tako da jih dajem vam če jih katera hoče user posted image . jest bi imela najraje: nikki, nikita, taša, tanita... zaa fanta pa ne vem, ker nisem nič razmišljala samo pri tevžu sem jaz imela na zalogi še aleks

ve ki ste doma... a vas kaj peče vest, ko zjutraj mož vstane zrihta otroka ve pa še spite? mene je danes kar malo bilo groza. oziroma ne groza samo počutila sem  se kot da goljufam user posted image  

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
8.10.2010 8:26:42   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Evo mene. Sem že skoraj konec. Z dragijem sva naredila kosilo, potem sva spekla biskvit, za katerega sva mislila, da se ne bo dvignil, pa je izpadel kar lep. Potem sva skupaj naredila še ene muffine, ki so še lepši kot prva runda (in večji ). Potem je dragi odšel na neko rojstnodnevno zabavo. Tako da sem pomila posodo in potem naredila še kroglice.

hayabusa: mogoče sem pa jaz samo tako zahtevna glede recepta. Ker imava manjšo prenosno pečico je že cela umetnost, če peciva ne zažgeš na pol, medtem ko je druga polovica surova. user posted image

Izgleda, da je link do moje prve slikice čudežno izginil. user posted image
Kakorkoli, tu so vse današnje dobrote:

muffini št.1

muffini št.2

bananino-pomarančne kroglice

kokosove kocke

a te lahko prosim za recept od telih kroglic. jaz ponavadi delam figove, rumove inpa kokosove(rafaelo kuglice), telih pa še nisem zasledila. aja drugačče pa so kokosove kocke noj najljubši biskvit - hiter, enostaven...pa tako dober

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
8.10.2010 8:34:55   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

ve ki ste doma... a vas kaj peče vest, ko zjutraj mož vstane zrihta otroka ve pa še spite? mene je danes kar malo bilo groza. oziroma ne groza samo počutila sem  se kot da goljufam user posted image  

Ne. Midva sva zmenjena, da otroka zrihta in odpelje tisti, ki je doma, zato da se tisti, ki gre v službo lahko v miru uredi. user posted image Če greva oba v službo, ga peljem jaz, ker začnem kasneje. Če sva oba doma, ga peljeva oba. user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
8.10.2010 8:44:29   
trsica
In evo. Ravnokar sem dobila uradno odločbo od ZZZS, da sem doma do 10.12. user posted image Potem pa še tistih cca. 14 dni do novega leta, ko sem spet doma. user posted image
Piše pa, da smem zapustiti dom le, če grem na pregled ali terapijo. Najboljše, da mi mož kar ključe od stanovanja vzame. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
8.10.2010 9:01:03   
vipercat
teyla jaz zamujam pa vseeno iz srve - VSE NAJ NAJ

trsica tudi jaz sem dobila tisto štorkljo, poskusila malega stlačit noter in odnehala ko sem se sama počutila k ena štorklja. takoj sem jo dala naprej. upam da so druge bol iznajdljive kot jaz

teyla - jest se opravičujem sem mal telebana ampak a smetano za kroglice stepeš al kar tako daš?

jo@n - haha sem se kar malo nasmejala tvoji tašči. jest sem tok vesela da je moja v mariboru. no saj ni slaba, samo vem da ne bi tolerirala kakšnih izjav... je dovol da ja moja mami vsak dan na liniji z kakšno prijavo.

valek - čestitke za izpit user posted image

patrisha - super, obožujem obiske, samo prej sporoči da bom še kaj spekla. TE PRIČAKUJEMuser posted image  no seveda tudi ostale če bo kateri dolgčas ali pa bi samo rada malo počvekala. samo naj vas prej opozorim. doma sem bogu iza nogu, med vinogradi. je fennomenalno lepo, samo ko se pa prvič peljejo k meni pa (sploh moji ljubljančani) prvo rečejo ja kje pa ti živiš hahaha user posted image

trsica - super dogovor, samo mi iamo do vrtca 7km, ki bi jih po nepotrebnem delala oba, če gre on itak mimo ko gre v službo
pa sej ne morejo nosečnici prepovedat sprehode??????? to je pa norija

dobro dost mam čvekanja za eno jutro hahah

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
8.10.2010 9:03:34   
tamy82
Jutro punce!

Včeraj je pa tudi mojga neki zagrabilo v križu in ga še kar drži. user posted image Tako da zdej je še bolj bogi kot jaz user posted image

Patrisha s ti si pa še kar boga s tem bruhanjem? Res ni ravno prijetno tole. user posted image

Mišyka kaj pa kej tvoj G pravi? A na pregledih je vse ok? Ker če je blo vse ok, po mojem nimaš kej skrbet. Čeprav bi bilo verjetno fajn, da se malo bolj paziš in poskusiš malo manj delat - a se ne moreš kaj dogovorit v službi? Pa sej si nosečna, no, ne moraš ravno zdej največ delat?! Potem pa še ta prehlad, ki se ti vleče po mojem spet zato, ker si pod stresom in ne počivaš ... ne vem, zdravje je ja na prvem mestu user posted image

vipercat sej Teyla je nekaj postov nazaj napisala recept za tele kroglice ... malo poišči user posted image

trsica fajn, da so ti podaljšali bolniško. Ampak zdej moraš pa res samo počivat, al kako? Kakšen sprehod ali pa šoping pa ti ja ne bo škodil user posted image

Uživajte danes! Pri nas fuuul piha, drugače je pa zelo lepo vreme. Se pa že pozna, da je oktober, ni nič več toplo.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
8.10.2010 9:04:47   
valek
hej cukica, tudi js imam kmalu 3 d in me bo stal 70 €,...komaj že čakam...sicer nevem kak je s cd-jem...ampak si pa lahko zraven prinesem usb klkjuč...in si itak lahko potem jaz sama nardim cd će želim...:) tudi js komaj čakam

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
8.10.2010 9:13:21   
Patrisha
Mišyka jaz na tvojem mestu bi se zvecer enkrat spravla v bolnico in se nardila malo "noro" cez da se salbo pocutis, da nic ne custis, da spika odspodaj! Vem da ni glih lepo, ampak te bodo dali na UZ in bos lepo mirna ker bos vidla za kaj se gre. Al pa poklici G. in ji povej!!! meni so narocli, da ce mislim, da je karkoli narobe, naj poklicem in povem, pa da bomo prestavli pregled in da tut kaki zmes pregled ni nic katastrofalnega! Pot pod noge in ne cakaj!! zakaj bi se sekirala??

tamy82 juhej, se kr trajajo :)) ocitno bom do 9 m kozlala :))no vsaj redim se ne :)) sem jaz tudi misla, ko sem sla na pregled, da je kaj narobe ampak na sreco ni. In tudi brca veselo, tako da je ok.

vipercat u mater, kje si te doma?? tile kraji mi disijo proti kakemu sentjerneju :) tam je kr nekaj :)) se vedno zgubim.. tak, da tam ti se pomoje garmin ne pomaga :)))

trsica evo pa mas hausarest na stara leta :))) ma debili so, se bolse je ce ti dajo to poleti :) ima da ne magnes nikam! morje?? toplice?? no go :D naj pred svojim pragom bolj skrbno pometajo...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
8.10.2010 9:15:50   
Teyla
Dobro jutro vsem user posted image

nina33 sem preživela praznovanje. Sem dobila rožico od mojega, ker so neke "tehnične težave" s tapravim darilom. user posted image

Še enkrat hvala vsem za čestitke. user posted image

vipercat, recept je tule. Smetano sem kar tako dala, nima nobene veze. Jaz sicer nisem tehtala oreščkov pa tega, ampak mi je kar za malenkost preredka masa prišla, tak da sem dodala še par piškotov. Ne vem, če sem povedala (nosečniška pozabljivost?), ampak sodelavcem so bile kroglice ful všeč. user posted image

Mišyka  user posted image   Saj je vse ok, ne skrib. Mene tudi skrbi, da je mali kaj zastal v rasti, ko imam tako majhen trebuh (včeraj sem se pogovarjala z dvema marčevkema in sta obe imeli vidno večji trebuh). Če je G, da je vse ok, nič ne skrbi. user posted image   user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
8.10.2010 9:16:34   
Patrisha
tamy82 kamne v zepe pa gremo :)) moj je veliki ljubitelj vetra :D njega bolj rajca primorska :) si sploh ne predstvaljam stajercev na primorskem :)) mogoce kdaj :D

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
8.10.2010 9:21:49   
Mišyka
Pregleda sem mela do zdej dva, prvi UZ in potem še enga. Tko da kaj je blo 5 tednov nazaj ko sem mela pregled in ko mi ni delal ne UZ, ne pretipal, nič, ne vem. Vse kar vem je, da je blo na NS vse ok. pa da sem potem začela čutit gibe. Od takrat naprej, torej že skor 2 meseca ne vem.
Sej imam v ponedeljek končno morfologijo, ampak sem čist prestrašena. Pa itak je zdej petek. Ne vem kako imam lahko tako srečo, da menjamo program (tokrat samo posodobitev) ravno preden grem na porodniško. Tle so pa itak vse leve in mam jst največ pojma o teh stvareh. Pa še mami tuki dela in valda potem pomagam, ker ona že tko čist preveč tle visi.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
8.10.2010 9:25:18   
tamy82
Patrisha sej meni je burja tud všeč, ker že celo življenje živim tle na burji user posted image sem jo kar pogrešala teh 5 let, ko sem bila večinoma v Ljubljani. Za tiste, ki pa tega niso vajeni, se je pa res težko navadit. Ma ja raje mam burjo kot pa meglo user posted image

Pa še eno vprašanje: katero številko oblekic za user posted image kupujete? Ker jaz res ne vem s katero številko naj se lotim, ker ne vem kako velik bo user posted image , ko se rodi. user posted image Pa če bova slučajno imela še te pralne plenice, potem moram spet malo večjo številko vzet, al kako?
Če pa kupim vse malo večje za vsak slučaj, potem bomo pa na začetku brez oz. v prevelikih oblekicah user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
8.10.2010 9:31:05   
maurica
mišyka user posted image user posted image itak da je vse OK. Samo malo si pa res vzemi na izi v službi (čeprav vem, da je težko). Pri meni je tako, da moj user posted image nikoli ne brca, ko sem aktivna, ne glede na to, kaj delam (pospravljam, telovadim, kuham ...). Šele ko se ful umirim, začne.

nina33; nisi vedla kaj naj z malancanom?user posted image Uh, bi ga prinesla nam Primorcem, bi ga pripravli na 100 načinov user posted image

vipercat; vse recepte dobiš na kulinarika.net

jo@n; Jakob je pa ja lepo ime. Seveda je zelo staro (je Biblijsko ime), ampak zelo lepo in se ne sliši nič staromodno. Npr. Jože je precej mlajše ime, a deluje precej bolj starinsko (pa ne, da je kaj narobe z imenom). Kaj pa Eva, Rebeka, Sara, Tit, David ... to so vse Biblijska imena a še danes zelo popularna. Meni osebno so tudi precej bolj všeč kot moderna. vipercat jaz se kar strinjam s tvojim možem (brez zamere user posted image ). Včasih se mi zdi, da si starši tako zelo želijo, da je otrokovo ime nekaj posebnega, da na koncu celo zmedo naredijo. Otroci imajo pa pol celo življenje težave, ker morajo ime skozi ponavljati ali pa črkovati (če ime npr. 2 tt-ja ali pa y)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
8.10.2010 9:32:08   
valek
Aja, sem še js pozabila omeniti moja imena, ki jih imam rezervirana za mojega malčka...glede na to da po mojem še ni 100% do 3d-ja, kater točno spol je, imama eno moško in eno žensko ime v rokavu: če bo fantek, bo KEVIN, če pa bo punčka, bo NINA. Ta dva imena sta resnično obema všeč, sva si jih že omislila pred samo nosečnostjo in bova kar ostala pr njiju,....kasneje,če pa bo še kak fantek, bo LUKAS.
Kako se vam zdijo ta imena....meni so super...
....
danes zjutraj me je kar nekaj v trebuhu spet bolelo, pa desni kolk spet...nism vedla kaj nardit-pa cela sm bila neka čudna-.....no potem pa sm šla na stran na netu fit-ringaraja in našla video o ogrevanju in telovadbi nosečnic, pa sm nekaj vaj naredla...in me ne boli več.....kak fajn...
če bo imela katera podobne težave, naj proba tole telovadbo, je super..

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
8.10.2010 9:43:19   
valek
Bom kar predlagala termin za MB-srečanje, da se še me dobimo:))
Punce, kar dopišite se, več ko nas bo, boljše bo...

SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
valek,

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
8.10.2010 9:54:17   
sara1986
MIŠYKA, user posted image user posted image user posted image zate!

Vse bo vredu!!

Vsako telo je drugačno in se drugače odziva, kot tudi naša mala bitja v nas. Ne sekiraj se, če še ni brc, veliko jih šele bv 24.tednu začuti prve brce, sploh v prvi nosečnosti! Če pa te skrbi, pa pojdi v porodnišnico in ti bojo naredili UZ. Sej zakaj pa  plačujemo zdravstvo, kr pejt! Pa boš mirna.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
8.10.2010 9:57:39   
Patrisha
tamy82 um ja no pri meni je podobn problem, le da maribor ne pozna ne megle ne burje :) in zdaj ko sem v lj 5 let, je tala megla ( no prej je bla totalno nagrauzna ) ampak sem se je nekak navadla.

st. oblekic jaz kupujem za 2 mesca... nvem mam obcutek, da nas nebo glih najmanjsi pa najbolj suh. Posebej ce se bo vrgo po starsih ;)) rajs vzamem vecje.. ampak kupujem le dolocene stvari. Rajs manj ko prevec... sem pa itaq anti moda tak da... zdaj se pajac zimski za ven pa je. ker takega mickenega ne rabis oblacit v neke bundice... no jaz nimam namena, pajac in pika pa v voz in gremo.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
8.10.2010 10:18:35   
cukica
trsica sej to vsaki napišejo,da se lahko giblje samo doma in gre ven ,ko ima pregled ali zdravnika,...
Do trgovine ali mal vn pa moraš jit,ne moreš bit sam doma.
Ja jaz tud čakam odločbo,da vidim za koliko časa mi bodo podalšal,....Je moj zdravnik napisal,da kr do porodniške tko,da se pustim presenetit,...
Zunaj je pravi sonček in bom šla mal na sprehod sam nekaj še pojem in gremo mal kosti razmigat in tud tamalmu ne bo škodlo,če gre mati mal vn,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
8.10.2010 10:26:03   
valek
Punce, kar dopišite se, več ko nas bo, boljše bo...

SREČANJE FEBRUARK V MARIBORU
Lokacija:Maribor(Europark-Slaščičarna Romansa-1.nadstropje) user posted image

Ob 17:00, v petek 22.10.2010

Udeleženke:
valek,

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
   [Brisano sporočilo]
8.10.2010 10:27:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?