Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 3.10.2010 21:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Od Haucka marela. Speed Sun Plus
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 3.10.2010 21:15:52
|
|
|
|
poli*
|
Meni je Pliko fajn. Vzdržljiv je pa itak zlo. Mi smo ga imeli od začetka do konca in mi niti na pamet ni prišlo, da bi še dodatne marele kupovala. Ga priporočam.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 3.10.2010 21:16:17
|
|
|
|
tintin
|
maclaren quest....ni ravno ful poceni, je pa odličen voziček....
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 3.10.2010 22:47:39
|
|
|
|
glen
|
Prijatelca prodaja pp si completo v barvi java.zelo malo rabljen,ker so ga imeli pri noni.Mislim da za 150 eu,sam nisem sigurna. Če te zanima mi piši za zs
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 4.10.2010 9:11:43
|
|
|
|
Luns
|
Ga imamo moona mislim, spusti se na cca 10 stopinj, recimo. Men se zdi ok. Mali lepo spi noter.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 4.10.2010 9:32:35
|
|
|
|
Barbara_L
|
maxi cosi mura
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 4.10.2010 9:47:47
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz imam marelo Pikolo in je super. Zloži se na minimalca, da zavzame res malo prostora, hrbtišče gre skoraj čisto dol... ma super no.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 4.10.2010 11:02:46
|
|
|
|
rogljicek
|
Moon mi je ful všeč Glede na to, da je 3kolesnik z malimi kolesi, me zanima, če je oreng stabilen. Pa še, če se dobi zimska vreča in pokrivalo za dež. Predvidevam, da se.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 4.10.2010 11:13:51
|
|
|
|
pikica*
|
Kaj pa Maclaren?
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 11:16:59
|
|
|
|
rogljicek
|
Luns, gledam na ebayu moone in sta dva različna, en je 3 kolesnik in en 4. Katerega imate vi? A mogoče veš kaj je razlika? Jaz bi ga namreč kar preko ebaya kupila in moram bit 100%, da se hrbtišče spusti. Tuakj v trgovini jih namreč nimajo in ne morem preverit.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 11:52:54
|
|
|
|
Luns
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=219398 Takega v drugi barvi imamo, sam ročaj ma drugačen. Mislim da sta čisto enaka samo šetvilo koles vsaj kolikor sem jaz gledala. Lahko ti pa slikam koliko se spusti.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 11:58:20
|
|
|
|
rogljicek
|
hvala Luns. Sem klicala v Baby center in je rekla, da je razlika samo v številu koles tako, kot si rekla In je tudi rekla, da je ok od 4mesecev naprej. Mislim, da bo kar tale s 4imi kolesi. Sedaj imamo 3kolesnika in se mi zdi, da je 4kolesnik le malček bolj stabilen, posebno kadar se starejša hči obeša po njem.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 12:25:48
|
|
|
|
rogljicek
|
ooo, ful hvala. pa lepo barvo mate
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 20:08:36
|
|
|
|
Luns
|
Ni problema, vem kolk je zoprno če si ne predstavljaš kako zgleda, pa če boš ok kupil. Upam da vam dobro služi.
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 21:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Rabljen Maclaren. Za zelo podoben denar kot ga kupiš, ga tudi prodaš (če ga ne uničuješ).
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 22:09:00
|
|
|
|
valerija77
|
luns mi imamo enakega je pa res super vodljiv (za marelo), štiri kolesnika je mogoče le malo lažje vozit po bolj neravnih površinah, medtem ko je trikolesnik mogoče res bolj za asfalt, ampak nam gre super
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 22:09:59
|
|
|
|
valerija77
|
če pa katera slučajno prodaja moon fita črne ali sive barve, pa poznam eno, ki ga takoj kupi, ker ga nujno potrebuje
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 7.10.2010 23:56:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L maxi cosi mura ... saj to se hecaš, ne? Mura ni ne mala, ne lahka in sploh ne poceni Jap meni je bil tut bebywelt ful všeč ... mogoče me malo moti, ker se ne da opore za noge dvignit, tako da tudi, ko je poležan, otroku nogice dol bingljajo ... no mi smo potem kupili rabljenega Mutsy Spiderja in mi je čisto ok ... je mali, rabljeni se prodajajo za okoli 100€, ni pa najlažja marela na trgu, samo jaz ga bp nesem čez kake stopnice. Ga pa nebi priporočala za 6 mesecev starega otroka, ker ima precej širok sedež in bolj malo bočne opore. Imamo pa pri dediju in babi eno staro marelo od BBY ... ma ta klasično marelo ala maclaren ... ma pustimo to, da je grda ko smrtni greh, samo ima pa nastavljivo hrbtišče do skoraj popolno ležečega položaja pa opora za noge je tudi nastavljiva ... okretna ni ravno nevmkako, je pa lahka. Če potegnem črto, je pa naš 4-rider še vedno zakon
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 8.10.2010 8:51:57
|
|
|
|
felicia
|
dejte še mal o cenah napisat kolk to stane?
|
|
|
|
RE: lahek, majhen in ugoden voziček 8.10.2010 9:30:55
|
|
|
|
Luns
|
Jaz sem dala v Babycentru ko je bla akcija 100€.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?