|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
7.10.2010 10:31:53   
Tisia
hel32  čestitke za dobro opravljen pregleduser posted image
mateyci srečno  na pregleduuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem kupila en lep rumen pajacek v idexe,nisem zdržala do pregledauser posted image   tukaj v mestu sploh ne dobiš nič v oranžni,rdeči ali rumeni barvi za male pikice,vse je roza ali pa modro,al so pa že vse pobrali...letos je kar veliko nosečkuser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
7.10.2010 10:33:19   
Patrisha
Teyla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
7.10.2010 10:39:04   
Patrisha
biljana l kje si kupla rumenega pajaca a to za zunaj al za noter?? jaz iscem ko telicek za zunaj rumenega in no go! ::( ce slucajno ktera kje vidi mi prosim sporocite :)  

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
7.10.2010 10:41:48   
Teyla
patrisha madonca, jaz pa gledam zakaja ti meni "bravo". user posted image  user posted image

Sem šele zdajle videla, da smo 4000 postov napisale, jaz sem pa zadnjega klofnila. Čestitke vsem skupaj. user posted image   user posted image

zdaj lahko pričakujemo, da bo tema počasi "crknila"- al crkne pri 5000 postih? user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
7.10.2010 10:46:04   
Patrisha
ja, pa si prebrala ene 3 poste prej kaj sem napisala? ;)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
7.10.2010 10:48:13   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

ja, pa si prebrala ene 3 poste prej kaj sem napisala? ;)

Zdaj mi ni nič jasno- to ko si napisala "bravo teyla, misliš"? Dolgo lajtungo mam. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
7.10.2010 10:52:51   
hel32
Teyla, tema ne "crkne", sam do 200 strani gre, potem, mora pa tista, ki bo naletela, odpret novo temo, z enakim naslovom, sam 2. del, če pravpčasno to storimo, bo tema ostala gor!!!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
7.10.2010 10:55:26   
Patrisha
c c c slabo beres :D da tista ko bo 4000 casti vsem kufe! :D

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
7.10.2010 11:01:25   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Teyla, tema ne "crkne", sam do 200 strani gre, potem, mora pa tista, ki bo naletela, odpret novo temo, z enakim naslovom, sam 2. del, če pravpčasno to storimo, bo tema ostala gor!!!!

No, to sem mislila s tem, da crkne. Misliš 4200 postov? Drugače pa to ne vidim pogosto na forumih, običajno se pojavijo težave, ko je nad 30.000 postov. user posted image

Patrisha, pa res... In jaz sem seveda veselo tipkala.  user posted image   Ja nič pa dam za kofetka ane. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 7.10.2010 11:02:34 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
7.10.2010 11:03:18   
Patrisha

user posted image   
7.10.2010 10:19:10   

user posted image
user posted image
user posted image

showPicture("10/7/2010 10:19:10 AM",0,0,0,5164677,150)
user posted image

Patrisha

titleAndStar(131,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 131
Član od: 6.9.2010
Status: prisoten user posted image
user posted image  tista ko bo 4000 da vsem za kufe ;))

(odgovor članu Registirana)

Neposredna povezava do sporočila: 3993 user posted image  uuuu celo vse sem skopirala :D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
7.10.2010 11:05:51   
trsica
Teyla vse najboljše.user posted image Pa še za kofe moraš dat. user posted image Ma, da prideš na srečanje. user posted image
Hayabusa, tudi tvoji princeski.user posted image
Je pa kar nekaj tehtnic. user posted image

Aja, punce, jaz imam doma štorkljo (sling), ki sem ga dobila pred 7 leti v paketu. Ga podarim, če ga katera hoče. Jaz ga ne znam uporabljat. Je pa tak karirast vijoličen.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
7.10.2010 11:07:55   
Patrisha
ehehe, no saj ni treba, mater zdaj ze delujem tak ko da sem zgorenske :) sicer domzale niso tak strasno dalec :PP no sicer ce bomo tak lapale bomo komot prsle do 6000 postov! :D

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
7.10.2010 11:30:26   
tamy82
hel32 čestitke za M in user posted image  user posted image user posted image user posted image

biljana lepo, da si že začela z nakupi. user posted image
Midva sva ravno zdej imela eno debato (beri: kreganje) o tem kdaj bova sploh kej kupila ... ker mojemu se še vedno zdi fuuul prezgodaj. No, potem ko sem se razjezila, ker mu je kao vseeno, pa je le priznal, da ga je še vedno strah, da bo šlo kej narobe. In da bi mu blo potem strašno hudo, da bi mela vse te stvari doma, pa brez user posted image ... Samo kako naj vem to, če mi nikoli ne govori o tem. Ma ja taki so moški, na zunaj trdni, v resnici pa tako ranljivi ...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
7.10.2010 11:48:26   
Patrisha
tamy82 uuuja takih izkusn mam jaz z mojo prelestno tasco polno!! na zacetku je celi zlahti zgobcala da bomo dejncka dobil! in mi je blo tako zal, da sem ji sploh povedala!! ker sem ji rekla naj goflo drzi vsaj do 4 mesca in NE!! itaq da ne kak pa. Zdaj ko bi pa kaj lahko kupla... mislim, ne zdaj ono na polno, ampak kako stvar, pa zenska pravi joj malo se pocakajta, kaj ce gre kaj narobe :)) logicno ne??

jaz sem rekla, da hocem do 7 mesca imet vsaj pojstlico in vozek... Da ga vsaj lahko nekak domov prpelem v lupinici in dam v postlo spat!! :D

sicer imam se eno vprasanje... ima katere izkusnje s tem? http://soncek.si/si/banjica-z-zlozljivim-stojalom-vec-barv-i3911.shtml kok je kaj stabilno? edino to mi pride prav za naso miro malo kopalnico. tnx

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
7.10.2010 12:49:49   
ninchi9
Jaaaa, jaz bom tudi to banjico kupila...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
7.10.2010 12:52:14   
Patrisha
ninchi9 prirocno a? :) sam satbilnost me se zanima :) upam, da se najde kaka zrtva ko bo nama obrazlozla zadeve :)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
7.10.2010 13:03:36   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Dobro jutro!
pred natanko enim letom, sem se namesto k zajtrku, odpravila do porodnišnice in čez nekaj ur v naročju držala najlepše bitje na svetu! :) vse najboljše moji žabi! :D
mislim da bodo dans spet solze tekle user posted image

user posted image  Vse najboljše tudi tvoji princeski user posted image user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
7.10.2010 13:16:02   
Nina33
Helou!
Patrisha, mi mamo prbližn tako doma, z mal manj fancy banco gor od iste firme, je fajn stabilna. Ko se pa začne vstajat v njej, je pa pomoje tko al tko konc vesela in se selite kar v tuš/banjo.
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
7.10.2010 13:19:47   
Patrisha
jaja to sem misla... tnx. Ker pol ko je vecji pa ze sam cofota pa ceu lavor das v tus kabino pa ga zapres dol in sprica in zvrgli not kok ce :) no evo to bom kupla in pika! eno razmisljanje manj! :D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
7.10.2010 13:25:13   
tamy82
Sem ravno zdej tudi jaz malo gledala banjice ipd. Ja, sem mogla, ker vse že neki veselo kupujete, jaz pa še ničesar nimam user posted image

A ma katera izkušnjo s tummy tub namesto banjice? Ker po eni strani mi je všeč, ker je očitno kar zabavno za user posted image , ampak se mi pa ne zdi ravno fajn za umivanje, ker je premalo prostora (manj ko v banjici).
Kakšen nasvet?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
7.10.2010 13:35:59   
Nina33
Eko, me je una slikca tolk hecala, de sem jo kar v samo njenem postu naprej poslala user posted image .
No, o banci še to. je iz BC, firma BebeJour. Men je bila všeč, ker ima odtok in vodo lepo v ajmar odtečeš in odneseš preč zlit - mi smo se namreč kopali kar v "spalnici", v kpplanici tut za takle ni placa pa še mraz je.
mateyci, dobro opravi/ta user posted image user posted image
Ostale, ki imate danes tudi seveda vso srečo user posted image user posted image user posted image !
Hel, super, de sta se z G končno "našla" user posted image In čestitke za punčko tudi user posted image . A si mislila, de imaš punčko al poba? Me resno spomin daje - sicer ve,. de si imela en filing o spolu, sam se ne spomnim za ker spol je šlo user posted image . a poj si pa na istem datumu kt midva z mojim user posted image user posted image ? Čeprav moram priznat, de je naš že od nuhalne za ene 3 dni "prevelik" user posted image . Pa moj itak pravi, de se bo zih kar neki prej rodil user posted image . Ne vem kuko to ve, mogoče ma veze user posted image .
Tršica, mogoče se ga boš pa naučila uporabljat? Jaz sem imela enega sposojenega za našga poba, pa je znoru, če si ga not dal, pa men je bil štorast za umret. Poj čez cajt sem si pa svojga, drgačnga kupila, pa je bil prav z veseljem not (resda že večji). Tko de...men se pr dvojčkih sploh zdi fajna ideja, de otroka nase "obesiš" pa maš roke še kao frej user posted image . Kako se pa obnese, pa ne vem user posted image .
Pa čestitke vsem za 4000 postov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A zdej mamo "cajta" še 39 strani (in pač tolk postov kt jih gre gor) poj nas pa kr ven vrže al nas kdo kej obvesti, de moramo drugi del odpret al kuko?
Ja, pa slika je svetovna user posted image .

Od Bebejourja imajo vedrčka, ki gredo tut v njihovo stojalo. Jaz sem si ga kar neki ogledovala, ker je naš mali imel kar dolgo obdobje, ko mu "ležanje" v banjici ni in ni pasalo. Zgleda pa tkole (upam, de mi rata user posted image ):

user posted image Zgleda de je ratal user posted image .
Še informacija o kosilu (v slogu prometnih informacij user posted image ): dons imamo domačo kurjo župca, pa mesk in zelenjavo iz juhce z rižem in/ali bulgurjem user posted image . Aha, še en dolg od včeri: bulgur je ene sorte pšenica, ki se pripravi čist tko kt riž, sam de ni riž user posted image . Sem včeri videla v Šparu, seveda mogla kupit user posted image in tut takoj probala - nam je všeč, bomo še, de ne bo "vedno" riž user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
7.10.2010 13:42:31   
Nina33
Teyla, če te ne motim med žuranjem user posted image : a cedevita je nujna? Kt tega tut nimamo? Razen če eno šumečko zdrobim user posted image . Glede farb bomo pa tut pr nas rajš bl anemične kuglce imel user posted image . A, še to: a čokolada je lohk temna? Če bom vse to spremenila poj skor nau več isti recert (še namest Albertimam jaz Leibnitz kekse user posted image ), dobr zna bit pa vseen, ne?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
7.10.2010 13:44:06   
Nina33
Šibam jaz, se je mali zbudil, se "moram" igrat it user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
7.10.2010 14:04:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Teyla, če te ne motim med žuranjem user posted image : a cedevita je nujna? Kt tega tut nimamo? Razen če eno šumečko zdrobim user posted image . Glede farb bomo pa tut pr nas rajš bl anemične kuglce imel user posted image . A, še to: a čokolada je lohk temna? Če bom vse to spremenila poj skor nau več isti recert (še namest Albertimam jaz Leibnitz kekse user posted image ), dobr zna bit pa vseen, ne?

Ne, ni nujna. Jaz sem dodala eno žličko, ampak okus po pomaranči se dobi od svežega soka. Ga daš pa od dveh pomaranč, pa je. Sodelavcem so kuglice zelo všeč. user posted image
Če boš dala temno čokolado, bo po mojem okus prevzela in bodo čokoladne kroglice. Lahko pa probaš. Uu Leibnitz keksi so pa bolj fensi varianta. jaz sem kar mercatorjeve ponarjene albert kekse vzela (čeprav jih isto dela koestlin). Probaj kaj novega, pa daj slikico gor. če se do jutri ne oglasiš, bomo krivil kugle. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
7.10.2010 14:32:11   
Tisia
patrisha rumen pajac je za noter ,sem pa kupila tega luškanega pajacka za ven v kik-u
teyla moj bi že zdavnaj začel kupovat,se čist razneži  ko user posted image zagleda te majhne oblekceuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?