Nina33
|
Eko, me je una slikca tolk hecala, de sem jo kar v samo njenem postu naprej poslala . No, o banci še to. je iz BC, firma BebeJour. Men je bila všeč, ker ima odtok in vodo lepo v ajmar odtečeš in odneseš preč zlit - mi smo se namreč kopali kar v "spalnici", v kpplanici tut za takle ni placa pa še mraz je. mateyci, dobro opravi/ta Ostale, ki imate danes tudi seveda vso srečo ! Hel, super, de sta se z G končno "našla" In čestitke za punčko tudi . A si mislila, de imaš punčko al poba? Me resno spomin daje - sicer ve,. de si imela en filing o spolu, sam se ne spomnim za ker spol je šlo . a poj si pa na istem datumu kt midva z mojim ? Čeprav moram priznat, de je naš že od nuhalne za ene 3 dni "prevelik" . Pa moj itak pravi, de se bo zih kar neki prej rodil . Ne vem kuko to ve, mogoče ma veze . Tršica, mogoče se ga boš pa naučila uporabljat? Jaz sem imela enega sposojenega za našga poba, pa je znoru, če si ga not dal, pa men je bil štorast za umret. Poj čez cajt sem si pa svojga, drgačnga kupila, pa je bil prav z veseljem not (resda že večji). Tko de...men se pr dvojčkih sploh zdi fajna ideja, de otroka nase "obesiš" pa maš roke še kao frej . Kako se pa obnese, pa ne vem . Pa čestitke vsem za 4000 postov . A zdej mamo "cajta" še 39 strani (in pač tolk postov kt jih gre gor) poj nas pa kr ven vrže al nas kdo kej obvesti, de moramo drugi del odpret al kuko? Ja, pa slika je svetovna . Od Bebejourja imajo vedrčka, ki gredo tut v njihovo stojalo. Jaz sem si ga kar neki ogledovala, ker je naš mali imel kar dolgo obdobje, ko mu "ležanje" v banjici ni in ni pasalo. Zgleda pa tkole (upam, de mi rata ): Zgleda de je ratal . Še informacija o kosilu (v slogu prometnih informacij ): dons imamo domačo kurjo župca, pa mesk in zelenjavo iz juhce z rižem in/ali bulgurjem . Aha, še en dolg od včeri: bulgur je ene sorte pšenica, ki se pripravi čist tko kt riž, sam de ni riž . Sem včeri videla v Šparu, seveda mogla kupit in tut takoj probala - nam je všeč, bomo še, de ne bo "vedno" riž .