|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI
6.10.2010 16:28:06   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla punce,

no pa me je začel neki šraufat in špikat... Enkat v desnem, drugič v levem jajčniku. Pa tako fajn mir sem mela... Zdej se bo pa še psiha oglasila, pol bom pa spet vsa na glavo in na trnih. Sicer se pa vikend približuje, tako da bo še in še problemov... user posted image Sploh okoli nedelje bo panika, ker takrat ponavadi pride user posted image ko sem v postopku.

aqui, te spremljam kolikor mi čas dopušča. ful mislim nate in ti držim pestke user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
6.10.2010 16:28:34   
majalina
joj, a ne bi bilo fajn, da nam kar vsem rata!!!

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
6.10.2010 16:44:58   
mapesi
Športnica danes sem cel dan preležala, ker me špika tko da sem čist nesposobna. Tud glava me boli. Celo noč me je šraufal pa špikal- nič nisem spala. Tko da sem se čisto ustrašila, da mora bit neki narobe. Upam da ni. Še dva dni pol pa krvni pa bomo videli kaj se dogaja.  Urinski Test bom pa jutri verjetno še enkrat nardila, da vidim če je še+.
Tole čakanje pa šraufanje je pa obupno. Ko sem s sinom zanosila po naravni poti me ni nikoli nič šraufal pa špikal. Tole zdele je pa živčna vojna. Močno upam da se bo ole dobro izteklo.
Še vedno pa vsak dan mislim na vse vas trepetalke in močno močno držim pesti, da ta mesec podremo vse rekorde vuser posted image  user posted image .
Punce držte se.

< Sporočilo je popravil mapesi -- 6.10.2010 16:45:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1103
6.10.2010 16:59:35   
loremi
Živijo vsem!

Prav lepa hvala vsaki posebej za pestke in lepe želje, pomenijo zelo veliko! user posted image user posted image

V ponedeljek sem kar ostala tam, ker se mi v torek ni ljubilo spet na cesto in v kolone. Odvajala mi  niso dali, ker je bila histeroskopija, dajo ga pri laparoskopiji. Na prvem UZ, ki ga je opravila neka dr. ki je ne poznam, je bil viden polip, velik okol 2 cm. Moj dr. (TomTom) pa je rekel ... ma kakšen polip, ni ga več, enkrat je mral it sam ven, ker ga ne vidim. In me je želel poslat domov brez operacije. Pa se je odločil, da me pogleda, ker je po njegovih predvidevanjih še ena pregrada notri in je mogoče ta povzročila izgubo mojih sinkov. Pa ni bilo to. Na operacijo sem čakala do 3-h popoldan. Tokrat prvič, da sem bila sproščena, komaj sem čakala in bila vsa zadovoljna ob pogledu na iglo z anestetikom. Po operaciji takoj budna in prisebna (no itak mal zadrogirana), vprašam takoj dr., kaj je bilo, kaj je opravil ... pove samo, da polipa res ni bilo (je bil viden čep, kjer je bil in je sam odpadel) in da ni bilo niti pregrade. Nadaljeval, da kar nadaljujemo z IVF-jem, če pridem na vrsto, še to leto. Jaz zadovoljna.
Danes pa pogovor z njim in se je zgodba obrnila v drugo smer. Je rekel, da ve, da me je želel poslati domov in da je bilo prav, da me je operiral in si ogledal zadevo in na ta način ugotovil, zakaj na UZ ne ujame jajcevoda oz. kakršnekoli vidne poti do jajčnika. Rekel je, da ni računal, da bo videl, kar je in da mi mora pač povedat. Desni rog maternice imam odmrt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V njem ni več življenja, ne dogaja se nič, ravno tko ni več vidne poti v jajcevod, ki je popolnoma zamašen, nefukncionalen. Tudi jajčnik ni več ok. Kar še deluje, je leva stran. Pravi, da v odmrli del ni posegal in niti nebi bilo prav, če bi. Po strinjanju pbeh se odločiva, da grem še v en IVF, po možnosti (glede na gužvo tam) letos, drugače januarja in potem vidimo, kako bom reagirala na zdravila glede na stanje PCO in kakšne bodo celice, koliko jih bo, kako bo z zarodki. Zaradi vsakične hiperstimulacije po punkciji obstaja možnost, da se zared zamrzne in se gre potem na zamrznjenčka, čeprav se verjetno ne bomo poslužili te možnosti, ker imam glede na stanje desnega jajčnika sploh sedaj manjše možnosti kot prej.
Moram rečt, da je tole bil en velik šok. Kot je rekel tudi sam, ni mogel verjet, kaj je videl med posegom. Pravi, da je to lahko nastalo med nosečnostjo, ali pa je posledica splava in potem dvakratnih abrazij. Ne ve.
Potem pa še .. če dosežemo, da se zarodek ugnezdi, upajmo, da se ne na odmrti del ali v bližino, ker bi se kmalu končalo. Če se na živi del, pa ni garncije, da bi donosila oz. se ne da napovedat, kako daleč bi prišla. So pa sedaj možnosti zanositve jasno manjše.

Kako se je moje prej veselo razpoloženje spremenilo, se spet ne da povedat in kot sem že rekla, letošnje leto mi še ni prineslo nič lepega.
Morm izjokat, ne vem, v kaj še lahko upam in ali je bolje vztrajat ali svoje življenje usmerit v vode življenja para brez otrok. Ampak me tako vleče v še en IVF, ne vem, ali iz slepe želje po uspehu, ali iz tega, ker sem si prej nabrala toliko upanja in volje, da mi ga sedaj ta novica še ni povsem izbila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
6.10.2010 17:27:44   
loremi
user posted image     

AKTUALNO

Četrtek, 07.10.
mucamica - punkcija

Petek, 08.10.
SBDJ - UZ

Ponedeljek, 11.10.
Maja_V. - UZ
lučkamučka - prevzem zdravil

Četrtek, 14.10.
latka - UZ
vrtnica.m - prevzem zdravil
Little Star - branje izvidov, posvet
m.rudovic - začne s špikanjem

Ponedeljek, 25.10.
vilincek - posvet

Torek, 02.11.
mateja_goljev - prevzem zdravil

OBJEMČKI 

user posted image user posted image    MP30, mausikaa, lučka 25, anci banci, Ally78, bibk, Buska, ana banana, DaisyE, Barbara31, pokamoka, mavrica72    user posted image user posted image  

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

mića greje user posted image user posted image  test 05.10.
mapesi greje user posted image user posted image  test 08.10.
Aljonka greje user posted image user posted image  test 09.10.
drejčy greje user posted image  test 09.10.
waiting greje user posted image user posted image  test 09.10.
aqua77 greje user posted image user posted image  test 14.10.
energija80 greje user posted image user posted image  test 14.10.
športnica greje user posted image user posted image  test 14.10.
majalina greje user posted image user posted image  test 15.10.
Amelia greje user posted image  test 16.10.

user posted image   KANDIDATKE  V  POSTOPKU    user posted image     

• spominčica ( 4. ISCI, GKLJ, dr.Drobnič, september)
  • mausikaa ( 3. IVF, PO, november)
  • nana7 (2.IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • anci banci (čaka user posted image  in 2. ICSI, dr.Reš)
  • Aljonka (4. ICSI)
  • julija30 (2. IVF, MB)
  • športnica (2. IVF, MB)
  • sensi (akcija avgust)
  • majalina (1. IVF, GKLJ)
  • drejčy (2. IVF, MB)
  • Aljonka (GKLJ)
  • pupe (akcija avgust)
  • aja12 (čaka histero.operacijo in potem 3. IVF)
  • sandra74 (1. IVF, MB, akcija septembra)
  • skuštrana suzi (4. IVF, MB, dr. Gavrič-Lovrenc)
  • lučka 25 (3. IVF, dr. Reš)
  • shyshy (1. IVF, MB)
  • latka (1. ICSI, MB)
  • ana banana ( 1. IVF, GKLJ)
  • lučkamučka ( 1. ICSI, 19.09. začne s KT)
  • ana banana (klomifen, dr.Merlo, Postoja)
  • waiting ( 1. IVF)
  • mateja_goljev ( 5. IVF/ICSI, MB)
  • Roži_ ( 4. ICSI, MB)
  • mapesi ( 1. IVF, GKLJ)
  • mucamica ( 1. IVF, MB)
  • energija80 ( 1. IVF, GKLJ)
  • ursi84 ( 1. IVF, GKLJ, zamrznjenček)
  • februar202 ( 5. IVF, GKLJ - prekinjen postopek zaradi mioma)
  • pokamoka ( 1.IVF, PO)
  • olana ( 1.IVF, dr.Reš)
  • anonimen (Vita) (čaka user posted image  in IVF, GKLJ)
  • Stormy (IVF)
  • Maja_V. ( 1. IVF, GKLJ)
  • SBDJ ( 7. ICSI, dr.Reš)
user posted image   KANDIDATKE  ZA  POSTOPEK   user posted image           

• vrtnica.m ( 3.IMSI/ICSI, GKLJ, dr. Bokal, postopek v oktobru) 
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Aqua77 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Miklarom ( zamrznjenčki, MB) 
  • mismis (5. IVF, MB)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Loremi (3. IVF, GKLJ)
  • Športnica ( IVF, MB ) 
  • Barbara31 (2. IVF, GKLJ)
  • nhaya (2. IVF, dr. Reš)
  • Selena78 (5. IVF, dr. Reš)
  • Urshy78 (2. IVF, GKLJ)
  • mojškra (IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • mausikaa (2. IVF, dr. Reš)
  • Buska (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • šopka (3. IVF, GKLJ)
  • D0aisy (2. IVF, dr. Reš)
  • Krashi (2 IVF, GKLJ)
  • honey (2. IVF, GKLJ, dr. Ban)
  • jona klara (2. IVF, GKLJ, dr. Tomaževič)
  • Teja K (dr. Reš)
  • aja12 (3. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • Mina83 (1. IVF, GKLJ)
  • Registrirana (2. ICSI, MB)
  • Klavirka (4. ICSI, GKLJ)
  • womanpolice (5. ICSI, MB, dr. Reljič)
  • spomladančica (IVF, GKLJ)
  • IVYY (4. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Cukica (GKLJ)
  • zarjaa (2. IVF, GKLJ, dr. Pintar)
  • FoxyLady (4. IVF)
  • JEŠA (IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • HANYBANY (IVF, GKLJ)
  • Rielka (2. IVF, GKLJ)
  • golobica82 (2. IVF, PO, dr. Merlo)
  • upanje81 (mild protokol)
  • gospodarica (6. ICSI, GKLJ)
  • čebelica_Maja (1. IVF, GKLJ, dr. Drobnič)
  • elle7 (1. IVF, MB) 
  • nana7 (2. IVF, GKLJ, dr. Zorn)
  • februar202 (5. IVF, GKLJ)
  • titty (3. IVF, GKLJ)
  • nanika 1 (3. IVF, GKLJ)
  • Elysabeth (4. IVF, dr.Reš)
  • martin6 (zamrznjenček, GKLJ)
  • Ksenya (1. IVF, MB)
  • vilincek (1. IVF, GKLJ, dr.Drobnič)
  • beba75 (3. IVF, MB)

user posted image user posted image user posted image

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza, Kajsica, BarbiG, Tanja_Jes,  Rojena77, Pikovit, Bit, hektorina

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE SEPTEMBER   user posted image

nanika 1  user posted image  (LJ)
kalaxy  user posted image  (PO)
mića  user posted image  (LJ)
mapesi  user posted image  (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
6.10.2010 18:29:05   
majalina
loremi, full hudo mi je zate!

Verjamem, da bo enkrat posijalo sonce in bo vse še v redu!

Ne obupat!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
6.10.2010 19:25:50   
mapesi
Loremi ne obupat. Če ti tvoj instinkt pravi da pejt v postopek pejt.
Saj veš pregovor za dežjem posije sonce.
Saj veš da nam življenje postavlja ovire in preiskušnje, zato da postanemo močnejši in jih premagujemo.
Ti si pa tako pozitivna oseba in nikoli ne dopusti, da ti to nekdo vzame.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
6.10.2010 19:28:10   
športnica
loremi, moram priznat da sem kar malce obsedela, ko sem brala, kar si napisala. sem pričakovala, da boš imela lepše novice, da boš spet polna zagona in upanja ... verjamem da je to totalen šok, nove informacije s katerimi neveš kako se spopasti. končno se malce pobereš, dobiš nove energije in spet bam. upam da teli objemčki kaj pomagajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  verjamem da boš kljub vsemu še enkrat poskusila. še vedno imaš zdravo levo stran. ni hudič, da te na koncu tega črnega predora enkrat ne čaka majcena štručka. resnično držim pesti zate, čeprav ne poznam celotne tvoje zgodbe, saj vas spremljam od aprila. upam da imaš danes dragega doma h kateremu se lahko stisneš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skušaj si spočiti

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.10.2010 19:29:51   
mića
loremi  ne obupaj za vsako od nas bo enkrat posijalo sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image drzi se
in pojdi v postopek ce imas voljo ker enkrat boš tudi ti mamicauser posted image

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
6.10.2010 19:37:17   
SBDJ
loremi: sem prav brez besed. user posted image  dejstvo je, da upanje umre zadnje in vzrajaj dokler se le da. Za vsako od nas bo enkrat posijalo sonce, tako, da kljub boleči, težki diagnozi pozitvno naprej.
Ne vem če ti bo tole kaj pomagalo: imam kolegico, ki so ji rekli, da nikoli v življenju ne bo mogla imeti otrok (v postopkih ni proizvedla niti ene zrele jajčne celice ), danes ima pa nekaj mesecev starega sinčka. V zadnjem postopku je imela 2 celici-prvič, obe oplodili in prijela se je ena pikica. Hočem ti povedati, da za vse nas obstaja upanje, samo vztrajne in močne moramo biti. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
6.10.2010 19:45:19   
športnica
mapesi, seveda da bo še plusek. nič dvomit. ko bom jaz zagledala plusek, letim še isto uro v adrialab, da vidim vrednost user posted image  navijam da bo za vse nas beta visoka, lepa, zdrava in oh in sploh user posted image  ti pa nam jo boš javila prva 

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
6.10.2010 19:46:21   
energija80
Loremi ko sem se prklopla na net,sm vidla da si pisala in sem si rekla :o Loremi-KONČNO!!!Potem pa doživim šokuser posted image

Loremi ne obupaj, tudi pri meni ene strani ni,pa kaj zato-ne smemo obupat in se predatuser posted image Veš kolikokrat bi se lahko sama predala,pa sem zbrala pogum,voljo in vero vase!!!Moraš se boriti, saj nas prav take odločitve naredijo še močnejše in pogumnejše...Taka si tudi ti Loremi-MOČNA IN POGUMNAuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil energija80 -- 6.10.2010 19:48:12 >

(odgovor članu SBDJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
6.10.2010 20:12:34   
aja12
drage moje,

samo še sem pa tja pokukam semle, mislim pa ful veliko na vse vas.

držijm pesti...in se pofočkam: histero opravljena v septembru, novembra greva v 3. IVF, LJ (DR.d.)
Upava dalje, predvsem pa se posvečam sebi (do zdej sm bla zmeraj zadnja na vrsti :)

želim nam vsem sončke! čimprej!
lp,aja12

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
6.10.2010 20:38:01   
aqua77
loremi, draga moja borka, sploh ne vem, kaj naj ti napišem... življenje nam daje udarce, na tebi pa je kako jih boš prenesla. mi ti lahko samo stojimo ob strani... user posted image user posted image user posted image user posted image  

če pa rabiš koga za pogovor pa vedi da smo mi vedno tu.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
6.10.2010 20:39:28   
drejčy

loremi user posted image user posted image user posted image verjamem da si doživela šok, ampak NE DAJ SE.Kolikokrat se je že zgodilo da ni bilo vse tako črno, kot so doktorji predvidevali.Kot ti je mapesi napisala, če ti instinkt govori da še en IVF potem ga poslušaj.In predvsem verjemi in se sama prepričaj da ti bo uspelo.Me vse pa ti bomo stale kar se da ob strani in seveda držale pesti!

waiting kar se krvavitev tiče, moja user posted image se danes ravno na 3dan poslavlja, kljub temu da test kaže pozitivno,pa še krvni test je včeraj pokazal 24,4 kar bi tudi naj pomenila nosečnost.Sicer na 10dan po ET mala vrednost, je pa upanje da do petka naraste.Jaz se v glavnem s svojo pikico pogovarjam in jo pregovarjam, da naj le lepo ostane notri, da jo bratec zunaj že čaka user posted image

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
6.10.2010 20:45:38   
Maja_V.
Loremi: ne obupat, vztrajaj naprej!
Pri meni so tudi letos ugotovili, da imam desno stran popolnoma afunkcionalno, neprehodno in priraščeno na trebušno steno (jajcevod in jajčnik - oba sta čisto zatrdela in jajčnik je čisto pomanjšan). Zakaj imam to, mi noben ne ve povedat, sama malo menim, da so vzrok temu pogosta vnetja, ki so mi jih nenehno zdravili na hitro, nikoli pa bolj podrobno preiskali... In ko sem letos ugotovila, kaj je z mano narobe, sem bila tudi zelo šokirana, saj tega niti malo nisem pričakovala... Vem, da se s tem zmanjša možnost zanositve, ampak tako kot druge pravijo, ne smemo obupat, mislimo pozitivno - čeprav je težko, a nekoč bo tudi za nas posijalo sonce. Drži se!!!user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje za vse, ki ste imele že kdaj dolgi postopek... 15.dan jemanja Suprefacta imam prvi UZ, če bo vse ok začnem z Gonalom... kateri dan nato sledi UZ in predvidoma kateri dan punkcija?

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
6.10.2010 20:51:06   
pikovit
Loremi sem čisto brez besed lubica moja.user posted image user posted image Še drugo mnenje si poišči,to bi jaz naredila.Drugače je pa še vedno opcija posvojitev.Vsak otrok bi si želel imeti tako mamo-z veliko začetnico kot si ti!!!!!

RTM :*

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
6.10.2010 21:27:22   
Barbara31
Loremi...user posted image user posted image user posted image . Ne morem si predstavljat kako se počutiš. Drži se in ne obupaj.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
6.10.2010 21:36:57   
S*

Ojla punce,

no pa me je začel neki šraufat in špikat... Enkat v desnem, drugič v levem jajčniku. Pa tako fajn mir sem mela... Zdej se bo pa še psiha oglasila, pol bom pa spet vsa na glavo in na trnih. Sicer se pa vikend približuje, tako da bo še in še problemov... user posted image Sploh okoli nedelje bo panika, ker takrat ponavadi pride user posted image ko sem v postopku.

Kaj to berem eno jamranjeuser posted image , glavo pokonci in optimizem do konca in naprej. Špikanje je lahko + znak in verjemi, da pri tebi je to dober znak. Jaz in moje dete stiskava pestke na rokah in nogah zate, tako da ima da tokrat nalulaš en debel, velik +.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
6.10.2010 21:37:52   
S*
Loremi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.10.2010 7:25:19   
Anonimen
loremi, tega si pa res nisem želela prebrati. Sem tako upala, da bodo našli eno manjšo pregradico, jo odstranili in ti dali upanje za naprej. user posted image user posted image   Ne vem kaj naj napišem.. Če te vleče v postopke, potem pojdi. Ne obupaj prehitro, čeprav vem kako je to. Mogoče bi bilo pametno premislit, da ti vstavijo samo po 1 zarodek, ker ima potem vsekakor več možnosti. Jaz ne bom obupala nad tabo in že sedaj držim pesti!!!!!!!!!!!!

aljonka, kako si ti?

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.10.2010 7:34:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Ojla punce,

Kaj to berem eno jamranjeuser posted image , glavo pokonci in optimizem do konca in naprej. Špikanje je lahko + znak in verjemi, da pri tebi je to dober znak. Jaz in moje dete stiskava pestke na rokah in nogah zate, tako da ima da tokrat nalulaš en debel, velik +.

S* draga moja! user posted image Ti pa si pojava... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Te čekiram redno tam na vašem koncu, tako da vem da že brojiš sitno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa tud teža je ok, ne skrbi, boš vsaj lažje rodila, kot da je eno veliko dete. Lubčke ti pošiljam in hvala za suport. Sej veš da me na koncu vedno zvije in jamrat začnem... Smo že v tej fazi. Danes je že četrtek, 7 dni od ET... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.10.2010 7:37:25   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Ojla punce,

aqui, te spremljam kolikor mi čas dopušča. ful mislim nate in ti držim pestke user posted image

Uršek, noseček moj! Tenkju!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud tebe opazujem redno tam na vašem koncu čvekanja, tako da sem z vsem na tekočem. Pa ne smeš se preveč matrat zdej na koncu, dej spreži malo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za lepe misli in navijanje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.10.2010 8:37:53   
loremi
Dobro jutro,

hvala vsaki izmed vas za tople besede in objemčke! Mi je žal, da se spet mal v žalost spravila tole temo, samo sem mogla povedat. Glede na to, da sem si nabrala veliko upanja, da je tu velika želja, mi je tole res še ni izblo in mogoče celo v trenutku obupa, ko res ne vem, kaj in kako bo, želim iti tudi preko tega. Želim si, da bi moji angelčki dobili živo in zdravo dete na tej Zemlji.

športnica v dveh nosečnostih sem z enim prenešenim zarodkom nosila dvojčka, prvič sta mi odmrla, drugič sta bila živa rojena v 16. tednu, očitno ju moje telo ni želelo nositi več user posted image . Nisem ju niti videla, Park zvončkov je njun domek. Hvala ti!

energija80 v vsem tem času se pobiraš, spet padeš, ampak rabiš precej volje, da si spet na poti upanja, ampak kot sem rekla, povsem mi ga pa sedaj ni izbilo. Hvala

pokovit lepo spet pozdravljena tu! Glede drugega mnenja, ja, tudi tega se bom poslužila, koliko mi mi pa lahko pomaga v danem trenutku, pa ne vem. Vse pare, ki gredo v posvojitev, cenim in občudujem, ampak v tem momentu še ne bom razlagala, zakaj se še nisem podala do vseh teh uradov.

skuštrana suzi niti sama si nisem mislila, da je to sploh mogoče in da bom sama slišala, da se to dogaja v meni in se sprašujem, zakaj spet jaz. user posted image  V en postopek definitivno še grem, ker se ne bom predala do konca. Veš, vsakič so mi prenesli po en zarodek in obakrat, ko se je prijelo, sta bila potem dvojčka. Tudi dr. sedaj ne ve, ali imam tako močne ovoje zarodkov, da ali sploh ne počijo in se ne mora vgnezdit ali pa poči in potem je še vedno tako stisnjen skupaj, da se zarodek deli na dvoje. Odgovora na to, kaj storiti, da bi bil en plodek, pa ni. Samo ali se bo sploh vgnezdilo in koliko bo plodkov.

v ponedeljek grem pa verjetno nazaj v službo, dokler imam vsaj še to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.10.2010 8:38:12   
jona klara
loremi- user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjeti kaj berem, drži se, ne daj se, bodi močna in vztrajna, jaz verjemem v možnost na drugi strani, pa velikim so že napovedali nemožnost totalno za otroke, pa jih imajo, jaz bi poskusila tudi kaj z kakim dobrim alternativcem, da te za začetek pomiri, saj moraš iti v postopek z kolikor toliko dobrimi mislimi in seveda upanjem, saj veš upanje umre zadnje, ne daj se, on ti je samo povedal vse možnosti, tudi najslabše- ni pa nujno, da te ravno takšna doleti.

verjemi v željo, imaj zanjo moč in bodi prepričana, da se ti bo  enkrat zgodilauser posted image , držim pesti in nadvse navijam zate!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.