|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
6.10.2010 9:25:28   
Teyla
Samsara čestitke za user posted image . Poroka bo v soboto? Ja, super! Vse najlepše vama želim. user posted image

šebela ti kar pridi, ko boš lahko. Jaz včeraj nisem šla, mi je na busu ratalo tako slabo, da sem šla samo dol in potem z mojim na en sendvič in tortico. Toliko o zdravi prehrani in telovadbi. user posted image

Zanimivo, da greste tako zgodaj v šolo za starše. Ko sem jaz spraševala  po mailu, sem dobila odgovor, da je Priprava na porod primerna po 30.tednu. Prej itak nima smisla hodit. Je pa res, da meni sedenje ne povzroča težav, ker že v službi sedim 8ur+. user posted image

Srečno vsem, ki imate danes pregled. user posted image

Prehlajenim februarkam pa pošiljam čajčka med in pozitivne misli. user posted image

d3lfink4  ne morem verjet. Men je ime Julija všeč že od sr.šole in sem rekla, če bom mela hčerkico, bo pa Julija. No zadeva se je zapletla letos, ko je od mojega brat dobil hčerkico in ji ji ime Julija (dva meseca pred tem pa še prijateljeva punca rodi hčerko - Julija, seveda). Sem skoraj znorela, ko mi tak imena kradejo. user posted image Tako da verjetno ne bo Julija, ker isti priimek pa to... Mi je pa res všeč to ime, ampak sem našla že drugega- (Teja).user posted image Za fantka je pa meni zaenkrat najbližje Enej, moj je pa popolnoma brez idej. Tak da smo še v dilemi.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.10.2010 9:40:49 >

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
6.10.2010 9:58:59   
Teyla
Sem pozabila pvoedat, da danes imam namen pekarno odpret. Delala bom sladice vseh vrst, da jih jutri nesem v službo. Če mi kaj posebej uspe, prilepim še kakšno slikico, da se vam malo sline pocedijo. Sem zlobna, ane. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
6.10.2010 10:02:22   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Če mi kaj posebej uspe, prilepim še kakšno slikico, da se vam malo sline pocedijo. Sem zlobna, ane. user posted image

Niti ne probaj, boš tepena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
6.10.2010 10:12:54   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Če mi kaj posebej uspe, prilepim še kakšno slikico, da se vam malo sline pocedijo. Sem zlobna, ane. user posted image

Niti ne probaj, boš tepena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

user posted image user posted image

user posted image
No, mami mi ne misli pomagat, tak da bom mogla nekaj dokupit, ker treh različnih stvari se mi pa ne da delat. Pa tak se mi je luštalo bele pite.user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
6.10.2010 10:27:41   
Rea35
Pozdravljene!

Pridružila se vam bom na novo, če me sprejmete sevedauser posted image !

Po pravici povedano vas berem že od začetka, ampak sem imela precej težav, tako da nisem zbrala volje, da se vam pridružim.

Na kratko moji podatki:
Stara sem 35 let, to je moja 1. nosečnost, pričakujemo user posted image , rok 5.2.2011.

Za mano so slab DHT, posledično kariotipizacija na AC, rezultat hvalabogu zdrava punčka user posted image .

Na morfologiji so mi pa odkrili zareze na obeh uterinih arterijah.

Od prejšnjega tedna naprej sem v bolniški.

Sicer bi raje delala, pa kaj čmo.

LP

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
6.10.2010 10:28:03   
tamy82
Ko smo ravno pri imenih: Julija je tudi punčka od mojga bratranca, ki se je rodila letos začetek leta user posted image tako da očitno je to ime kar popularno.
d3lfink4 midva sva se tudi zmenila, da za fanta zbira on, za punčko jaz. Ampak kot kaže bo fant, tako da se nisva dobro zmenla user posted image Se mi pa za fanta dopade Leo, ampak moj je najdu enga tipa s tem imenom, ki mu je antipatičen, in zato ne more bit Leo. user posted image Druga varianta je Jon, ki je (zaenkrat) všeč obema.
Sicer pa ja, s temi imeni so same težave ... je preveč izbire. user posted image

Teyla s to belo pito si mi pa zdej take lušte naredila ... se mi že skoraj sline cedijo user posted image moja mami tudi dela ful dobro, zame pa mislim da bi bilo tole malo prevelik zalogaj ... user posted image jo mamo tudi pri nas čisto vsi radi user posted image
Za MŠ so tudi meni rekli isto - da pred novembrom nima smisla. Tako da bova šla novembra, ko se začne na novo. Na pripravo na porod (tisto dihanje ipd.) pa bi lahko že zdaj hodila, ker imamo vsak teden po telovadbi še to, ampak je za doplačat vsako uro po 2,5 €, tako da bom raje še malo počakala, da ne bom ravno bankrotirala user posted image je pa baje fajn po izkušnjah punc, ki že hodijo.

vipercat čestitke za brcike! Pa da jih je tvoj čutil! user posted image Sej baje user posted image čuti kdaj ma roko gor mama in kdaj tata in se drugače odziva. Zanimivo, a? user posted image

maurica za današnje kosilo bom jaz kar k tašči uletela, tako da ne vem kaj bomo jedli user posted image sicer pa kakšna ideja: mesna/zelenjavna lazanja, kakšen golaž, razni zrezki s prilogami, zelenajvni riž, riž z gobami, zelenjavna mineštra ipd.
No, upam, da najdeš kaj dobrega, zdravega in všečnega! user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
6.10.2010 10:29:45   
tamy82
Rea35 dobrodošla! Itak, da te sprejmemo! user posted image Pa čestitke za user posted image ! Lepo, da je vse ok kljub začetnim težavam. Držimo pesti, da bo še naprej vse BP.
Pa kar pridi kaj klepetat, bo še bolj zabavno user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
6.10.2010 10:37:40   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 12.10.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image annai, __, _______, user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 2.11.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Rea35, 35, ______, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image  user posted image , P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 4.11.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 25.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted imageuser posted image  user posted image , P: ___
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na Dravskem polju, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 15.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image  user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 7.10.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 26.10.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 21.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , M: 19.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.10.
user posted image inia,30,__, 2.user posted imageuser posted image user posted image , user posted image , user posted image , M:18.10.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 74 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 17
user posted image : 17
user posted image : 45

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
6.10.2010 10:38:11   
tamy82
Pa so spet izenačeni user posted image in user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
6.10.2010 10:49:29   
Teyla
Rea35 dobrodošla med februarkami. user posted image   Čestitke za user posted image .

Tamy82 se pardoniram za lušte z belo pito. To je res ena taka super slaščica. No, najverjetneje bom skupaj spravila kokosov biskvit, neke kroglice (se še odločam katere), pa muffine. Bom pa najverjetneje dokupila kake piškotke. Edino če ima katera kako dobro idejo oz kak enostaven recept za kaj sladkega, da mi ne vzame veliko dela.user posted image

Za kosilo bo pa pri nama riž in zelenjavni polpeti ter bogata solatka. Ne bom veliko kuhala, bom raje toliko več pekla. user posted image

Spodaj je seznam za srečanje (komaj sem ga našla). Upam, da se nam še katera pridruži, da bo bolj veselo. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.10.2010 10:53:52 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
6.10.2010 10:52:24   
Teyla

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d''ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat (?)
FoxyLady (?)
Jo@n
maurica

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.10.2010 10:53:13 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
6.10.2010 11:05:52   
samsara04
Rea53, dobrodošla in user posted image za user posted image !

Hvala vsem za čestitke, vendar sem trenutno precej razočarana...naj se vam malo potožim. Ravno sem dobila poročno obleko po pošti (sem jo naročiala preko neta in sicer preko poročnaobleka.0, na facebooku je stran). V bistvu se je zapletlo že pred dvema tednoma, ko mi je dobaviteljica sporočila, da mi je njena šivilja (iz Kitajske) izdelala obleko v napačni barvi. Pa mi jo je dobaviteljica vseeno poslala in rekla, da naj si jo probam in ji pošljem podatke o kakih popravkih in da bom v 14. dneh dobila novo. In danes res plačam obleko in odvijem paket...in groza! Obleka je res v pravi barvi, več kot 20 cm predolga, v pasu pa 7cm! preozka (prejšnja le 1cm) in, jasno, sem razočarana, da je kajuser posted image Denarja verjetno ne bom videla, zato bom tudi obe obleki obdržala, kaj mi pa drugega preostane. Sicer sta pa zelo lepo izdelani in iz svile. Kmalu obe obleki peljem k šivilji, da vidim, kaj se bo sploh dalo popraviti...pa spet ne bo nič od mojega počitka, čeprav imam obupen nahod in boleč kašelj user posted image No, nekaj sem se zagotovo naučila, nikoli več ne bom kupovala obleke preko neta.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
6.10.2010 11:15:31   
Teyla
samsara to je pa res smotano, no. Mi je želo zal zate. Upam, da ti bo šivilja lahko kaj popravila in da bo to samo še eden tistih stvari, katerim se kasneje smejiš. user posted image Meni se zdi, da je ženski poročna obleka še posebej pomembna, tako da upam, da ti uspe vse zrihtat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3913
6.10.2010 11:21:30   
Rea35
Samsara, jaz ti želim, da se bo dalo kaj popravit pri šivilji!
Res grozno, ne moreš verjet, kakšni nategi te lahko doletijo no.

Mene pa zanima še, če je še katera od vas v bolniški (od kdaj - do kdaj) in zakaj?

Jaz sem zdaj doma in se nikakor ne morem navadit no, je pa res, da ne morem sedet več kot 1 uro skupaj, stat tut ne, ležat tut ne, hoja po stopnicah je zminimalizirana, ker mi začne otrdevat trebuh na polno.........

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
6.10.2010 11:34:23   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Rea35

Mene pa zanima še, če je še katera od vas v bolniški (od kdaj - do kdaj) in zakaj?

Jaz sem zdaj doma in se nikakor ne morem navadit no, je pa res, da ne morem sedet več kot 1 uro skupaj, stat tut ne, ležat tut ne, hoja po stopnicah je zminimalizirana, ker mi začne otrdevat trebuh na polno.........

Hoj. Tudi jaz sem od danes na bolniški zaradi otrdevanja trebuha in se kar nekako ne morem navadit. Pa še to je bilo iz včeraj na danes, tako da sem zdajle 2 uri visela na računalniku in urejala službene zadeve, ki jih moram predat naprej. user posted image

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
6.10.2010 11:35:32   
tamy82
samsara tole z obleko pa res ni fajn! user posted image Je najbrž najboljša varijanta, da si jo sposodiš in maš še najmanj komplikacij. Ampak upam, da ti šivilja reši zadevo. Po mojem vseeno ne bi mogel bit tak problem. Tako da srečno! user posted image

Rea nekaj jih je še na bolniški, tako da nisi edina. Jaz sem itak absolventka in sem večino časa doma, tako da sva na istem. Ampak HB nimam takih problemov kot ti, se večino časa čist ok počutim, tako da skušam bit čim bolj aktivna, dokler sem še lahko. Sam pa res ni fajn, da ti trebuh otrdeva in da ne moreš niti ležat dolgo user posted image ne vem kaj naj ti svetujem, mogoče ma katera druga user posted image kakšno izkušnjo s tem. Upam, da se ti stanje kej popravi. Sicer pa pazi nase! user posted image

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
6.10.2010 11:37:49   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04
Hvala vsem za čestitke, vendar sem trenutno precej razočarana...naj se vam malo potožim. Ravno sem dobila poročno obleko po pošti (sem jo naročiala preko neta in sicer preko poročnaobleka.0, na facebooku je stran). V bistvu se je zapletlo že pred dvema tednoma, ko mi je dobaviteljica sporočila, da mi je njena šivilja (iz Kitajske) izdelala obleko v napačni barvi. Pa mi jo je dobaviteljica vseeno poslala in rekla, da naj si jo probam in ji pošljem podatke o kakih popravkih in da bom v 14. dneh dobila novo. In danes res plačam obleko in odvijem paket...in groza! Obleka je res v pravi barvi, več kot 20 cm predolga, v pasu pa 7cm! preozka (prejšnja le 1cm) in, jasno, sem razočarana, da je kajuser posted image Denarja verjetno ne bom videla, zato bom tudi obe obleki obdržala, kaj mi pa drugega preostane. Sicer sta pa zelo lepo izdelani in iz svile. Kmalu obe obleki peljem k šivilji, da vidim, kaj se bo sploh dalo popraviti...pa spet ne bo nič od mojega počitka, čeprav imam obupen nahod in boleč kašelj user posted image No, nekaj sem se zagotovo naučila, nikoli več ne bom kupovala obleke preko neta.

Lep dan vam želim!

Ojej. user posted image Upam, da vam uspe rešit do sobote. Pa že vnaprej čestitke. Pravijo, da če je na poročni dan dež, bosta bogata, če pa sonce, pa srečna. Riž simbolizira otroke. user posted image Midva sva se poročila lani in očitno je bilo riža preveč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
6.10.2010 11:41:39   
trsica
Joj, imena. Midva imava tako nemogoče zahteve, da sva komaj našla eno žensko in eno moško ime. Pa še za moškega ni 100%, da bo to. user posted image Sva si prav oddahnila, ko sva izvedela, da je parček, da se nama ni treba več ubadat s temi imeni.
A je kje na netu kakšen seznam imen? Ta na RR je bolj bogi. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
6.10.2010 11:49:49   
tamy82
http://www.otroska-imena.si/

http://www.stat.si/imena.asp

http://www.otrokoskop.si/main/cat/73

trsica mogoče boš na teh linkih našla kaj zanimivega user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.10.2010 11:52:02   
hayabusa
Edino če ima katera kako dobro idejo oz kak enostaven recept za kaj sladkega, da mi ne vzame veliko dela.user posted image

Če maš rada kokos http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova-torta/

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
6.10.2010 12:00:08   
Rea35
Tale sladica zgleda pa vrhunsko.
Pa nobenga dela in packanja.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
6.10.2010 12:01:37   
tamy82
Ja to tortico sem tudi jaz že geldala, ampak ne vem koliko jo je fajn jest zdej v nosečnosti, ker so rumenjaki surovi user posted image sicer pa je gotovo dobra user posted image

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
6.10.2010 12:01:50   
Tisia
samsara upam da ti bo šivilja pravočasno uspela urediti obleko,lepo počasi pa bo držim pesti..jaz sem se tudi letos poročila in sem kupila v ljubljani eno lušno kratko oblekico ki mi je bila malo večja ampak to smo rešili ker sem itak planirala zanositi tako da je na koncu vse bilo ok... to je vajin dan in če tudi ne bo vse kakor je treba,to ne bo pokvarilo vajine ljubezni user posted image  
pri meni je bilo veliko heca sem malo zamujala na porokouser posted image  potem sem še pozabila njegove čevljeuser posted image  na hitro so šli iskat, bend je prišel malo kasneje kot svatjeuser posted image  povrh tega sem dobila modro torto naročila sem pa rumeno pa zeeeelo sovražim modro barvouser posted image  mislila sem da bom bolj tečkasta zaradi user posted image hormonov pa nisem...moj dragi je bil tu in vsi ki jih imam rada tako da ostalo mi ni moglo nič pokvariti raspoloženjauser posted image
oblekico ki sem jo kupila lahko vidiš v albumu
rea53 dobrodošla čestitka za user posted image user posted image
teyla očitno to vreme malo vpliva na najuuser posted image  jaz sem bila tudi malo občutljiva včeraj pa sem se sm stiskala suser posted image malo nas naša pubertetnica zezauser posted image  ampak bo že,včasih je kar naporno in komaj čakam da jo mine to obdobje
foxyLady ti pa maš punčarouser posted image   in lepo da je vse ok,
komaj čakam drug teden da grem na pregled,kar vleče se mi ko sem domauser posted image

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
6.10.2010 12:03:55   
Teyla
hayabusa hvala ampak bi raje nekaj lažjega, kar lahko nesem v službo in ne tvegam, da mi v kakem ovinku zgornjo plast na sedež vrže. user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
6.10.2010 12:43:19   
Patrisha
nvsem novim dobrodosle!
tiste ki se zenite... user posted image user posted image user posted image user posted image  mene se ot tut caka :) sam mi2 vedno nekaj prestavljama :D bo ze! zdaj je prvo deca... pol pa vse ostalo :)
vsem prehaljenim se bom pa se sama ocitno pocasi pridruzla!! user posted image user posted image  glava me boli ze 2dni, cem ko cunja user posted image .. tiste ko ste ze sprobale prehlad ali ga uspesno dale skozi kaj sploh lahko jemo user posted image  od zdravil, razn lekadola, za keterga so mi v lekarni in g. rekla da lahko komot samo po pameti... ceprav sem pa slisala, da baje tut ni dober :S nvem vec nic! ?? hvala za kak nasvet :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?