Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 21:49:30
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Danes zjutraj sem Staša na hitro dvignila v avto in sem se BUTNLA v avto z glavo. Ma, še sedaj me boli buča, da o vrtoglavici ne govorim. Sem okoli treh vzela dva nalgesina, malo bolje je že. Pa me kličejo iz šole, da si je Ana presekala ustnico in malce poškodovala en zob. Opala, bejbe, mi mož obljublja zdravilo za glavobol. Nočka, Me prov zanima, kakšno bo to zdravilo Kako je pa z Aninim zobkom?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 21:49:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 21:50:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 21:52:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 21:53:24
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis tims: a ftk pol pravš da ne daš od dekliščine gor ??? Na Chips nisem bila, pa so me leta nazaj babe ful spravljale ko so bili v Celju Jap, o dekliščini.... psssst..... Jest sem se pa s kolegicam menila, da bi šle na "Čipse", pa kr ne vem. So pa zdele ta vikend.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 21:54:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 21:57:55
|
|
|
|
tims
|
Mojcek, super za Živo . Ja, jest rečem da je "suha". Men je naša mami zadnjič kr mal pokrov dvignila, ko je rekla Nini da je pridna, ker se ne polula. Res, le kaj ima pridnost zveze z lulanjem . No, ja, kakorkol, sej štekamo Je šlo pa tole odvajanje pri Nini znatno hitrej kokr pa pri Timu. Tim v tem obdobju niti pod razno ni vedel, zakaj ima pimpeka .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:01:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:02:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:07:06
|
|
|
|
glugluglu
|
oj, vreme je res ubitačno, Tian ima tudi še ponoči plenico, ker še kar pije; čez dan pa je nima sedaj že lep čas in tudi ne več, če gremo kam na daljše poti z avtom. Pa odvadil se je brez kakršnergakoli nagrajevanja in podobno. tims, a je bil na dekliščini M....s, tega smo imeli mi pri prijateljici in so bile tudi vse navdušene, ampak to je bilo davnega leta 2005. Tako, da mogoče se ta ne ukvarja več stem. Je bil tak uglajen tipček, ampak slike so pa tudi pristale v cenzuri . Pa na Čipsih sem tudi enkrat bila, v bistvu ta prvič ko so prišli v Halo Tivoli (leta 2004?) in smo sestrično častili za njeno dekliščino. Samo jaz sem bila tisti dan prehlajena, da se komaj kaj spomnim, saj sem komaj zdržala. Je pa to bolj plesni šov, bolj plesni kot striperski, pa seveda ne grejo do konca, vsaj jaz se ne spomnim. Je pa zanimivo za enkrat za videt. Glede cenika zumbo in podobno je pri nas kar malo bolj ugodno kot v LJ. Kar prilagam cenik: http://www.mojgib.si/aerobika/cenik/ Samo jaz se ne spravim, ko bi šla vsaj na kolo doma, pa kar sameva in prijateljuje s prahom.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:14:31
|
|
|
|
tims
|
Evo, sem obesla eno žehto, eno iz sušilca pobrala... Mater sem pridna . Glu, pri nas je bil R.... Je ful znan, velikrat je bil že na tv-ju, ima svojo skupino.... Ma, mislim da nobene od nas ni pustil čist ravnodušne . Me pa tud veseli, da se je moj prehlad začel v nedeljo in ne že v soboto
< Sporočilo je popravil tims -- 5.10.2010 22:16:01 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:15:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:16:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:24:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:24:51
|
|
|
|
tims
|
Bom sam to rekla, da sem mela kr neki privilegijev . Mogoče zato, ker sem pač od samga začetka komunicirala z njim, pa pred lokalom sem ga jest pričakala, da sem ga prešvercala v lokal, pa menila sva se kdaj začne, kje bo sedela bodoča nevesta....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:25:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:26:15
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims Evo, sem obesla eno žehto, eno iz sušilca pobrala... Mater sem pridna . Glu, pri nas je bil R.... Je ful znan, velikrat je bil že na tv-ju, ima svojo skupino.... Ma, mislim da nobene od nas ni pustil čist ravnodušne . Me pa tud veseli, da se je moj prehlad začel v nedeljo in ne že v soboto uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Timsica, pa si sploh že kaj spala od sobote?? PA se je čisto razgalil, ali vam še kr meša glavo ? a je bil gladek? Še mal pa bom vse povedala . Loh se zmenmo za privat zabavo, pa ga spet pokličem. Se branila ne bom sploh
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:28:19
|
|
|
|
tims
|
Grem jest tud . Lahko noč vsem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:31:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:36:31
|
|
|
|
Majuska
|
Niste resne sploh. Nočko
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:37:16
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: populis ni vas nikjer, Ok za inigo in mojcek vem kje sta ajde nočko babike ahaaa, jz tud zate, si se mal umirila s tipkanjem ;) se ti rokce tresejo, stara?! ne bom komentirala...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:37:56
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: populis ni vas nikjer, Ok za inigo in mojcek vem kje sta ajde nočko babike ahaaa, jz tud zate, si se mal umirila s tipkanjem ;) se ti rokce tresejo, stara?! al se tresejo od česa druzga... lelo pa to...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:39:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 5.10.2010 22:39:22
|
|
|
|
glugluglu
|
aha, tims, če je to ta R..., ki ima še dva v skupini s katerima skupaj nastopajo, potem sem za njega že slišala marsikaj od drugih soudeleženk na ostalih dekliščinah, mojcek: gladek, podmazan, konkreten
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.10.2010 22:39:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.