|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
5.10.2010 8:35:34   
antoninap
Patty, čestitke za sinčka! user posted image user posted image user posted image Pa tako lepo ime sta izbrala! user posted image Meni se full dopade, je bil na vrhu seznama, če bi tudi mi imeli user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
5.10.2010 9:48:08   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: pikica1111

ja, v kranju bom rodila, mogoče se pa res srečamo v porodnišnici :) v četrtek imam CTG, sem bila že 2x pa je vse še mirno :) a je katera premišljevala o epidrualni, ultivi oz. ima katera izkušnje?
[/quote

jaz imam tud v četrtek ctg!
Jaz sem šla na razgovr za EP, pa jo bom po moje tud vzela, zaradi visoke dioptrije.Mi je kr nekaj babic, pa dohtarjev to svetovalo!

(odgovor članu pikica1111)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
5.10.2010 9:50:39   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

Evo punce, smo doma. Nisem še nič prebrala za nazaj...težko sedim..poleg tega pa na pol spim ;).
Končno smo ga dočakali. 1.10. rodila Jakoba, 3700g, 54cm.user posted image

Pozdravčki in se javim kaj, ko bom bolj pri močeh!

čestitke, pa lepo se rihtejteuser posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
5.10.2010 9:53:57   
lija30

Lija danes sem si naredila parno kopel,zdej pa čakat a bo kej a neuser posted image

in je že kej učinka, k te ni šenič na netu?user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
5.10.2010 9:59:53   
lija30
Dobro jutro gorenjke!

na pa imam spet dež.Jaz sem ravno zajtrek pojedla, sirček, jogurt, pa kos kruhka, na pa se je otročiček že zbudil in noro brca!user posted image

Že komaj čakam na četrtek ko imam pregled in ctg, da mi mal povejo a se že kaj dogaja,a še ni nč kej za pričakovat.Moj možek pravi,da po njegovem bo moj prvi termin poroda obveljla, se pravi bolj 19, ko 11!Prav,da bo naslednji konec tedna šele akcija!user posted image No bomo videl,a je kaj zadel!

Kaj boste danes kej počela, ko je tako turobno vreme?

Nina33
-imam še eno vprašanje.Glede umivanja las, a si jih že v porodnišnici kej umila,a ne dovolijo?K včasih je blo baje tko,da jih nisi smel še nekaj časa po porodu umit!Kako je sedaj s tem?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
5.10.2010 10:01:44   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Mene so tudi že po dveh dneh odpustili domov oz mislim da vse, če le nimaš nobenih težav. Sestre na oddelku so večinoma vredu, včasih jih je letreba malo pobarat, da ti pomagajo npr pri pristavljanju. Je res gužva :)

eno vprašanje,sej ti si v KR rodila a ne?A si mogla uporabljat kej svojih vložkov, pa gatk za enkratno uporabo,a je bilo vsega dosti na zalogi?K eni pravjo,da nej imam kr kej s sabo, k rado zmanjka, oziroma fulmal dobiš?

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
5.10.2010 10:24:11   
zinchy
lija se zmerej sm kleuser posted image dons je bla pa cudna noč za mano..miljonkrat na wc,pa tok so me kolki bolel k sm na boku lezala da sm se skos prestvaljala..bajebija pa tut čutm k brca ze mad nogam nek user posted image sam se vn noče!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
5.10.2010 10:31:19   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

lija se zmerej sm kleuser posted image dons je bla pa cudna noč za mano..miljonkrat na wc,pa tok so me kolki bolel k sm na boku lezala da sm se skos prestvaljala..bajebija pa tut čutm k brca ze mad nogam nek user posted image sam se vn noče!

jaz pa brcke še veno čitim zgorej, spodej nč kej!Pol boš pa kmalu na vrsti, če pravš da že spodej vse čutiš!
Mene so tud danes ful kolki bolel k sem spala

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
5.10.2010 11:57:28   
antoninap
Mene naša user posted image tudi že fajn brca, pa sem šele v 5. mesecu, kaj šele bo, če bo nadaljevala s tem tempom user posted image

Hvala vsem za več kot uporabne informacije! user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
5.10.2010 12:22:52   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: lija30
Nina33-imam še eno vprašanje.Glede umivanja las, a si jih že v porodnišnici kej umila,a ne dovolijo?K včasih je blo baje tko,da jih nisi smel še nekaj časa po porodu umit!Kako je sedaj s tem?

V Kr P ga kar oni umivajo, samo previjamo ga mame user posted image . Drgač sem ga pa z mokro cunjico pač celega al pa tut ne user posted image umila. Kopali smo se šele po dobrih dveh tednih, ko mu je krn odpadel, in je takrat šele v prvo imel glavo "umito" - seveda samo z vodo. Tudi zdaj ga ne šamponiram vsakič. Se mi zdi pretirano, pa še zašito s kože dol spraviš in imajo poj presuho kožo in polno težav zaradi tega.
Antoninap ,a niso super tele brce user posted image
Moj mali pa dons ni zaspal na sprehodu, še enkrat ga pa ne peljem, ker ščije, ga pa slišim kako čeblja v vozku user posted image . Zdej se smejem, prejle me je pa kr mal razkuru - dobrih deset minut sprehoda po pršcu in blatu, blefira de spi, ko prideva pa dam in jaz vsa vesela, de zdej sem pa "frej" kašno uro debelo - on pa lepo auf user posted image . No, sej zdej ne sitnari, jaz imam pa tut svoj mir user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
5.10.2010 12:36:46   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Nina33-imam še eno vprašanje.Glede umivanja las, a si jih že v porodnišnici kej umila,a ne dovolijo?K včasih je blo baje tko,da jih nisi smel še nekaj časa po porodu umit!Kako je sedaj s tem?

si me narobe razumela.Spraševala sem glede umivanja svojih las, ne otročička?A dovolijo,da si jih bi napimer jaz v porodnišnici umila,a so  še kar strogi zaradi tega?user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
5.10.2010 12:53:10   
Nina33

si me narobe razumela.Spraševala sem glede umivanja svojih las, ne otročička?A dovolijo,da si jih bi napimer jaz v porodnišnici umila,a so  še kar strogi zaradi tega?user posted image

user posted image user posted image user posted image Koza jest user posted image Ne bi vedla, al kej komplicirajo al ne, ker sem si jih jaz doma umila ene tri urce pred porodom user posted image
Ja, in si jih tam v unih treh dneh al kolk tut nisem poj.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
5.10.2010 13:13:06   
Nina33

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

SEPTEMBER 2010
- ana, 22 let, PDP: 11.9.2010, 1user posted image  0user posted image , user posted image , Radovljica

OKTOBER 2010
-      Zinchy, 23 let, PDP: 10.10.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj
- lija30, 29 let, PDP: 11.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, okolica Kranja, 7.10.CTG in UZ
- pikica1111, 24 let, PDP: 12.10.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image 1user posted image , ?, okolica Šenčurja, NP:
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Kranj, NP:

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 2.12.2010, 1user posted image  0user posted image , ?, Kranj
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image 0user posted image , ?, Tržič, NP:

JANUAR 2011
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2user posted image 1user posted image , ?, Kranj
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image 0user posted image , ?, Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image  2user posted image , ?, Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image 0user posted image , user posted image , Sr. Bela 
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 25.10.
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2user posted image , user posted image , ?, Kranj, NP:

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image  0user posted image  , ?, Jesenice, NP:

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2user posted image  1user posted image , ?, Kranj

user posted image  nas je: 17

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 5.10.2010 13:20:30 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
5.10.2010 13:16:32   
Nina33

user posted image  user posted image

GORENČKI 2010

datum                                          ime
        rojstva        nick        PDP          otroka          teža      dolžina

user posted image   16.9.2010 CR  Archie         23.9.2010   Teja        3330g     49cm

user posted image    22.9. 2010   Katalenca                        David       3450g    51cm

user posted image    23.9. 2010   teodora75     30.9.2010  Svit Valentin  3500g  53cm

user posted image     1.10.2010    Patty81         24.9.2010    Jakob      3700g   54cm

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
5.10.2010 13:18:40   
lija30
na gorenjskem zaenkrat prevladujejo fantjeuser posted image

Nina33-primeni lahko dopišeš,da imam naslednji pregeld 7.10-ctg, pa UZ

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
5.10.2010 13:18:51   
Nina33
Eko, hitr še kerga, de se nam poj lovila s temi seznami (še prej jih pa iskala user posted image ).
Oktoberke, kako vam kaže? No, Lija se je že skor odločla, de še nau nč kuj zdele user posted image . Kaj pa Zinchy ( drobir še ni prijel?) in pikica1111? Ostale pa kr lepo čakat user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
5.10.2010 13:20:39   
lija30

Eko, hitr še kerga, de se nam poj lovila s temi seznami (še prej jih pa iskala user posted image ).
Oktoberke, kako vam kaže? No, Lija se je že skor odločla, de še nau nč kuj zdele user posted image . Kaj pa Zinchy ( drobir še ni prijel?) in pikica1111? Ostale pa kr lepo čakat user posted image

zaenkrat še nič novega!Danes me vse neki špika, sam po moje to še ni to!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
5.10.2010 13:22:35   
Nina33
Lija, rečeno-storjeno user posted image . Pa sem zbrisala še "pretečene" datume - Iluzija in Naja, kako je bilo na pregledu? Pa če ima kera še kak datum za delit z nami - kar pogumno user posted image . Septembrki Ani pa damo še mal cajta, a? De da podatke za drug seznamček user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
5.10.2010 13:30:59   
lija30

Lija, rečeno-storjeno user posted image . Pa sem zbrisala še "pretečene" datume - Iluzija in Naja, kako je bilo na pregledu? Pa če ima kera še kak datum za delit z nami - kar pogumno user posted image . Septembrki Ani pa damo še mal cajta, a? De da podatke za drug seznamček user posted image .

kolk si ti pridna:)user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
5.10.2010 13:36:14   
Nina33

Joj, "škoda" ker je napisano, drgač bi dala na zvočnike, de se ve user posted image
Aja, pa lohk sem pridna, kt mam kosiu še od včeri, samo pogrejem, pa je user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 5.10.2010 13:37:08 >

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
5.10.2010 13:40:30   
lija30

Joj, "škoda" ker je napisano, drgač bi dala na zvočnike, de se ve user posted image
Aja, pa lohk sem pridna, kt mam kosiu še od včeri, samo pogrejem, pa je user posted image .

jaz pa lih grunatam kaj nej skuham!Pa sploh nimsm ideje

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
5.10.2010 13:42:06   
Nina33

Sem včeri čorbico skuhala: krompir, korenje, koruza pa fižol v župci, pa mal mesa zraven. Ni ne vem kaj za prebrat, je pa dobro user posted image . In hitro narejeno. Za počez pa kakšen kos torte (mal jo je clo še).

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.10.2010 13:44:00   
lija30

Sem včeri čorbico skuhala: krompir, korenje, koruza pa fižol v župci, pa mal mesa zraven. Ni ne vem kaj za prebrat, je pa dobro user posted image . In hitro narejeno. Za počez pa kakšen kos torte (mal jo je clo še).

jaz pa še nimam ideje.Zadnji teden mi sploh nč kej ne paše jest.Tko,da sploh ne vem kaj bi skuhala!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
5.10.2010 13:53:35   
Nina33
jaz pa še nimam ideje.Zadnji teden mi sploh nč kej ne paše jest.Tko,da sploh ne vem kaj bi skuhala!

Ej, sej dokler ne kuhaš še za enga user posted image je čist vseen, če ni kosila, pač poješ kar ti paše ko ti paše user posted image . No, sej je tut poj tko, sam de morš pa vseen neki skuhat, če poj ješ tist al pa ne user posted image .
Letim "peglat", pridne bodte!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
5.10.2010 15:19:58   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

Evo punce, smo doma. Nisem še nič prebrala za nazaj...težko sedim..poleg tega pa na pol spim ;).
Končno smo ga dočakali. 1.10. rodila Jakoba, 3700g, 54cm.user posted image

Pozdravčki in se javim kaj, ko bom bolj pri močeh!

Čestitkeuser posted image user posted image
Lepo se rihtajte!!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......