|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
4.10.2010 12:16:23   
bjondi
mini-user posted image  ne ne nč gru ne boli...mogoče me mal vest peče ,ker ko jz izstrelim je to na hard user posted image  nimaš kej strelka pa to...je že mogl bit tko...vse se zgodi z določenim razlogom...je že mogl vn usekat...

tecka-po dveh dneh jemanja pa ne bo še učinka...tko da kr vztrajat...pomlad je še daleeeččč...

lino-nate sem včerej pozabla s pikapokam k ste bli tud bolančkani...

Hudo vreme je zunej...me tko dol nabija...bi še pankala mal...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.10.2010 12:21:17   
mini86
sj res lino..kako uvajanje

js sm včasih vesela da imamo možnost dobit vrtec včasih pa sploh ne

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.10.2010 12:22:42   
bjondi
Pomoje bo mel naš pajkice spodej al pa dolge gate user posted image ...že lani ko je prišla jesen in s tem kurilna sezona in oblačenje od glave do pete je imal katastrofa kožo-ala dermatitis varjanta ...in glej ga zlomka se je spet začelo ...je že ves lišajast...tko da ne vem v čem je fora...a mu cunje kožo presušijo al oribsajo al kaj...

mk8-hm...a pol bo treba spet na kakav pridt da te vidm...jz zmer vse po pravic povem user posted image  ,tko da če mi nau ušeč ne bit žalostna user posted image ...

...pišuka poštenost je lepa čednost sam kaj k včas ne izpade tok lepo kt bi lahkouser posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
4.10.2010 12:23:22   
bjondi
...kje pa je manna...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.10.2010 12:25:05   
mini86
ej ne sekiraj se ker kar je je..važn da se ti dobr počutš, slaba vest bo pa kamal šla..

kok mate pa vlažnost..ker pozimi dost otročkov dobi lišaje al pa pikice glih zarad kurjave pa mrzu zrak pa to

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.10.2010 12:26:07   
mini86
a greš kej v citiya te dni

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.10.2010 12:39:13   
mini86
kam si jo pa zdj mahnla

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.10.2010 12:40:51   
mini86
no dons je marcel lepo popiu granule po slamci-sicer iz nekoliko zmrdovanja ampak je šlo..upam da jutri tudi..

se je pa učeri neki butnu pa ga namažem iz medom in mu dam prst za polizat..in se je revežu kr mal dvignl ker ne mara sladkegauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.10.2010 13:08:14   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kam si jo pa zdj mahnla

...brat me je klical user posted image  ...moj dvojček...je reku da ga je tašča drug dan vprašala zakaj sem tako reagirala...pa ji je povedal da pač njega tud to zelo zelo moti ,da je treba skoz nekoga u nulo dajat in pač sem izstrelila...je rekla da je bilo sicer mal ob nepravem času-ker se je ravn torta rezala ... kaj čmo upam da se bo unih dveh kur kej prjel user posted image -upam da sem jima dala vsaj za mislt...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.10.2010 13:08:47   
bjondi

A kej rabš user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.10.2010 13:10:45   
bjondi

kok mate pa vlažnost..ker pozimi dost otročkov dobi lišaje al pa pikice glih zarad kurjave pa mrzu zrak pa to

Trenutn še ne kurimo tko da je vlažnost mal več kot ponavad...sploh k cune sušim...sam veš kaj mi je vžgal...še vrtec se pozna tam pa nimam kej narest...v bistvu se sprjaznt da bo pač spet lišajast...

Grem zdej...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.10.2010 13:25:29   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

jp..če boš res šla mi lahko prnesš eno temno rjavo trenerko cifro 86..za pol k se bojim da jih zmanka..al pa ej..moj ob 16h gre in loh bi se kje na kavi dobl..a majo kje kavo pa igrišče zravn..razn koloseja..pa še mk8 loh uleti..

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.10.2010 14:33:23   
bjondi

jp..če boš res šla mi lahko prnesš eno temno rjavo trenerko cifro 86..za pol k se bojim da jih zmanka..al pa ej..moj ob 16h gre in loh bi se kje na kavi dobl..a majo kje kavo pa igrišče zravn..razn koloseja..pa še mk8 loh uleti..

Mam tamalo za pelat direkt iz šole na angleščino...tko da popoldanski termini težko znesejo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.10.2010 20:14:40   
mk8

itak neb mogla, kr sva ble z veroniko brez avta. boste mogle kr na sredo počakat, če boste hotle mojo novo frizuro vidt user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.10.2010 20:16:48   
mk8

mk8-hm...a pol bo treba spet na kakav pridt da te vidm...jz zmer vse po pravic povem user posted image  ,tko da če mi nau ušeč ne bit žalostna user posted image ...

...pišuka poštenost je lepa čednost sam kaj k včas ne izpade tok lepo kt bi lahkouser posted image ...

Valda da na kakav?? A si kej druzga misnla? Pa glej da nauš spet mela kšnga računovodje za vratom user posted image
Drgač pa HB, da boš po pravic povedala, edin prou. Če nau dobr, da grem še nazaj in mi kej poprav. Drgač ni pa frizura nč posebnga, tko do ramen mam lase. Jst si itak ne znam tko dobr narest, kt to pri frizerju nardijo

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.10.2010 21:16:48   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Če nau dobr, da grem še nazaj in mi kej poprav.

user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.10.2010 21:26:54   
bjondi
vrtec-pišuka sploh ne vem če nej še vrjamem vzgojitelcam...dans še predno sem vprašala kako je bilo je že rekla v enem stavku nič ni joku pa fulll je jedel...ravnokar je pojedel žemljo in pol in spil od šuba tetrapak sok...o.k. gremo na angleščino in nalašč ne grem v pekarno...nakar mi že tam čist sitn rata in si mislim pojedel je ogromno ,pit mi res ni ne vem kaj hotu in gremo domov,kjer se spravim za šporhet ,seveda med nogami mi nekdo veš čas neutolažljivo dela družbo user posted image ...madona se hecn sliš user posted image ...in ker ratam skeptična kok je res pojedel mu namažem ornk kajlo kruha z marmelado...zbaše jo od šuba ...o.k. naredim kosilo in mi zbaše še tega...sledila je še ornk večerja...no sej je lepo gledat kako papca...sam drugo je pa ,če je vse res kar pove vzgojitelca...evo takle mamo...naslednjič se zagotov ne bom zanašala na to kok je pojedel v vrtcu...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 4.10.2010 21:27:28 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.10.2010 21:30:47   
bjondi
Kje pa ste vse...

July08-pa se ja nisi ustrašla ,ker želimo zvedet od tebe poleg tega kako ste še cel ljubezenski roman user posted image ...

manna-kje se skrivaš...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.10.2010 21:57:24   
Mala_princeska

Kje pa ste vse...

July08-pa se ja nisi ustrašla ,ker želimo zvedet od tebe poleg tega kako ste še cel ljubezenski roman user posted image ...

manna-kje se skrivaš...

jst tle šmrkam v čompjuter user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.10.2010 21:58:02   
Mala_princeska

med nogami mi nekdo veš čas neutolažljivo dela družbo user posted image ...madona se hecn sliš user posted image

user posted image user posted image user posted image  še dobr da vem, da je to sinek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.10.2010 22:02:31   
Mala_princeska
bejbe...
danes sem bila z manco pri dr. ker se mi je ponoči zvijala, jokala, vsa je bila brezvoljna celo dopoldne...in to traja od sobote...
rezultat vneto grlo oz. gnojno, bris grla hb negativen - angina brez vročine, brez antibiotikov hb :-) mi je pa tudi tako spala na meni kot mk8 ti opisuješ - a usta ti pusti odpret in recimo zobke pokazat? ker možno, da veroniko tud grlo buba? user posted image  

sva bile zunaj na zraku in zdaj pana, pa tud apetit se ji je povrnil, tko da bomo zgural....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.10.2010 22:03:07   
Mala_princeska
moj moški zaspal pred tv-jem....spet user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.10.2010 22:04:20   
Mala_princeska
in ko ga budim, je včas kar v transu....zadnjič me je stisnil k sebi in strastno poljubil user posted image user posted image user posted image  pol pa sploh vedu ni, da je to naredu user posted image user posted image user posted image
tko da mini tko ga pa jst budim user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.10.2010 22:05:36   
Mala_princeska
naty-taja ok se bom potrudila, da ne bom več tok po lublansk pisala user posted image  saj ni tak hudo, al?

Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.10.2010 22:08:11   
Mala_princeska
bjondi a dobite malico za domov iz vrtca? pri nas ponavadi kako sadje v roki gloda, sok dobi ali pa mleko, jogurt, kefir (se bom zjutraj na mini spomnila, ko ga bom sprobala), kake piškotke, skratka ko pride iz vrtca je lačna. tko da ti kr vprašaj kdaj zadnji grižljaj dobi in kdaj imajo kosilce

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.