|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 14:46:14   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

tiamo...jaz sem jih zadnjič v Kik-u vidla...take micane na ježka...


sem ravno hotla napisat.
Mam nagledane ene rjave, ker imamo sicer ogromno tega še od sina in nečakov, ampak samo modre, ti rjavi so mi pa takoooo lepi! Mislim, da so bli ene 4 eur. So pa na vezalke, če se ne motimuser posted image

Nekaj me matra. Ful me zvija in v stegnih pika, pa ne vem, al sem še jaz dobila kako virozo kot tamali, pa bojo samo kake prebavne motnje, ali bi morala temu pikanju več pozornosti posvečat.
Glavo mi pa še kar trga na pol, se mi zdi. Sploh ne vem, kaj naj naredim in si kar neko delo iščem, da se zamotim in ne "poslušam" teh bolečin...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 14:52:15   
MalaNeli
pozdravček vse.
ker mi zajbava internet, komaj sledim vsem :(.
vidim pa da še nimate katerega na novo.
končno smo dočakali CTG - vse super lepo in prav. nasledn CTG 11.10., pozabla sem mu rečt za streptokokono bakterijo. bom v ponedeljek, takrat je še čas da nardi test.
Drugač pa pravi da je vse vredu.
no prvo vprašanje pa je blo: "niste nič shujšali?" - sem namreč na +14, pa je ful sitn glede tega. in je perdpisal priporočilo za NEslano dijeto in 1x sadni dan na teden!!
mal mu dogaja. ampak dobro.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 15:03:32   
mamamajča
Pa daj, pa ne rečt, da boš hujšala. Mislim, kaj je to za ginekolog???

Ah, ne oziraj se na to. Še malo, pa boš itak šla rodit in ti ga ne bo treba več poslušat!



(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 15:13:42   
missD
Anju ce bomo se tukaj sem vedno vesela obiskov :)

Mamamajca ja, je ze rodila! In kako je puncki ime? Sofia!!! Ja, tudi brez j. Ma vazno da je bla moja punca prej!

je ze res da vse drugi namesto tebe nardijo. Ampak se mi zdi da je doma vseeno bolj prijetno. skuhal bo dragi ce bo treba,mal pospravt mi pa verjetno ne bo probelm...za telovadbo :)

AD3 kapljice kaj je to,zakaj dajemo to dojencku?sta danes dobila...je rekla da so vitamini?

Jana84 ce so fake crocksi,ki si jih kupila iz deichmana ti povem da niso fajn. Noga zasvica in potem vse ven potegnes ko jih sezuvas.drugace kot odrezat se tega mehkega ven ne da,pa tudi v samem natikacu rata noga premocena od potu.saj mi sicer v croksih tudi...ma ne tolk kokr v teh.

< Sporočilo je popravil missD -- 4.10.2010 15:19:50 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 15:57:03   
Alica84
IZVIRNO SPOROČILO: jana84
Sem si pa končno prpravla oz. kupla copate za v porodnišnico (ala krokse znotraj obložene če me bo zeblo)...Zdej jih moram sam še v torbo dat...


Ko sem bila junija v porodnišnici v Lj, smo dobile copate (na oddelku za rizične nosečnice).
A mamicam jih pa ne dajo?


(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 16:03:20   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: missD

AD3 kapljice kaj je to,zakaj dajemo to dojencku?sta danes dobila...je rekla da so vitamini?



ja, A in D vitamin, dojenček jemlje te kapljice dnevno prve tri mesece. Preprečujejo rahitis.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 16:10:28   
missD
aha,hvala za razlago:)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 16:11:49   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1


filisa- dan je še dolg! se mi je pa sanjalo o tvoji punčki, ki ni bila zelo velika, ampak ker si ti majhna, je bila kao ful user posted image ...tega se spomnim!







user posted image  


CTG ni pokazal nič sumljivega, tako da verjetno danes še ne bom pestovala svoje male žabe user posted image . Imam pa povečan pritisk (147/94), kot ti Caroline, zato sem dobila tablete Aldometa - pozna katera?
NP je 6.10. - CTG



jana84 - lepa torta. Vse najboljše tvojemu mulčku!



mamamajča - user posted image  da bi se čimprej bolje počutila



(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 16:13:23   
Alica84
Čestitke vsem novopečenim mamicam! Ko berem vaše komentarje (missD in 3xmami) o otročkih, se tok veselim svojega!!!
Aja pa hvala vsem ki pišete vsem o svojih porodnih izkušnjah!

Jaz imam jutri UZ v porodnišnici, me je gin. poslala tja, ker se ji zdi dete premajhno (zaostaja nekje od 2-4 tedne), poleg tega pa še vedno sedi. Sem gledala mal forume o zunanjem obratu in baje da ni tak bavbav... tybysy ti si že bila, a ne? A je ful bolelo? Si bila v Ljubljanski p.? Koliko časa si potem še ostala na opazovanju? Si vzela mogoče s seboj tudi torbo za primer nujnega poroda?

Drugače pa se počutim, kot da bi bila v 6. mesecu. Tudi trebuh imam majhen, če je z malim vse ok, si bo verjetno vzel še kar nekaj časa, preden bo hotel ven.

Ali bo še katera pleničke prala? Mislim, da je ena že govorila, da jih bo. No, jaz jih bom, pa ne vem koliko jih kupiti. Zaenkrat sem jih kupila 1 paket racmank iz eko bombaža. Not jih je 10: 8 dnevnih in 2 nočni. Verjetno je to precej premalo, če nameravam prati na 2 - 3 dni?

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 16:18:56   
Roberta69
AD3: jaz sem mu dajala ene avstrijske (kupljene v lekarni v Škofji Loki oz. takrat se je ta lekarna že zaprla in mi jih je gospa poslala po pošti - upam, da to še deluje), ker mi je veliko ljudi reklo, da so boljše, pa še doziranje je bilo veliko manjše - namesto 7 kapljic (mislim, da na koncu prideš na tako količino), daš teh samo eno in nekaj je bilo v povezavi s krči, tele avstijske otročki bolje prenašajo, tako da se jih splača kupit, najbrž stanejo le par evrov. Sem pa že čisto pozabila na to, tko da moram še to nabavit. Amapk, a se ne daje to šele po 3. mesecu user posted image .


Na pregledu vse super, ji je pa zmanjkalo testerjev oz. tekočine za test za streptokok, ampak bo baje čez 14 dni, ko imam zopet pregeld, pravšnji čas za test (je zadevo naročila). Gre pa za hitri test... upam, da ni pretirano nenatančen, no, vsekakor bolje kot nič, stane pa, mislim, da je rekla, 12 €. Otroček ima že 2971 g, tko da tudi če se preuranji, ne bo extra lahek user posted image . Moji kilogrami so prilezli do 68 in se zna zgodit, da v telih dneh na tehtnici zagledam sedmico user posted image . To j epa od pregelda to.


Jana84, naslednji pregled 18.10.



(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 17:08:33   
tinaaleks
Evo, zdaj se mi štrudl peče, moja dva sem pa poslala v trgovino po piščanca. Si je mož zaželel piščanca z njoki in smetanovo omako. (če pa malca samo sendviče, potem pa treba orng večerjo).

Zdaj me vse neki špika, samo kaj ko vem, da je to najbrž od pregleda. Bi bilo pa fajn, da bi šla v P že pred četrtkom!....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 17:55:16   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: missD

Anju ce bomo se tukaj sem vedno vesela obiskov :)

jasno da bom spremljala situacijo sm skoz tuuser posted image

prej mi je oče rekel da me bo on peljal v sredo na CTG (je še vedno doma) ker bom itak notri ostalauser posted image kake ideje imajo ti moški, sam od strahu menda. ko je mama imela prvič rodit, jo je poslal na rešilca, ker ni imela prave targe za na cesto tisti dan (takrat so ble parne - neparne) ... strah... no, sem mu lepo povedala da grem sama, saj bi me res notri pustuuser posted image

prišel vozičekuser posted image sem ga sestavila, še malo moram naštudirat z adapterji in lupinico. jutrišnji dopoldan imam zaposlen:))

tinaaleks jutri torej novička??? user posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 18:21:00   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Pokora kje si pa bla tolko časa??


Ma s tamalim sva se mojčkala, potem sem se pa z njim prekladala. A si mislila da sem tudi jaz spala cel dan? No saj bi, sam me je mali premisliluser posted image
user posted image user posted image user posted image  za voziček. Zdaj pa tvojga sploh ne zraven spustit!!! A sta se kej pogovorila?



MalaNeli, da ne bi slučajno poslušala G in nekaj hujšala. Sej boš po porodu imela čas za to. Sploh pa 14kg sploh ni tako veliko!!!


Alica, v P dobiš tiste plastične natikače in če te ne motijo imaš lahko kar njihove. Meni osebno se mal gravžajo, tako da imam raje sebe zraven.
Kar se tiče pralnih pleničk, ti svetujem da najprej probaš predno jih prav veliko nabaviš. Moja prijateljica je bila odločena da jih bo uporabljala, pa se je potem premislila...


Tinaaleks, no vsaj en približen datum maš. A pol greš v sredo še h svojemu G, al že v PO? Mogoče te pa ne špika od pregledauser posted image


Mi2 z malim sva bila pri P. Mu je vzela bris in kri je dal, pa pravi da je kot kaže neka virozica in da naj bova malo izolirana, da še jaz kaj ne fašem. Le kako se naj izoliram od bolnega otroka, ki me sam išče da bi se stiskaluser posted image  Ga pa danes še vedno kar lepo kuha. Upam da bo jutri bolje. Pa ravno ta teden je teden otroka, ko bo v vrtcu vse živo dogajalo...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 18:28:31   
mamamajča
Ja, pokora, res je. Naši so se ravno zjutraj odpravljali na nek pohod, ko je moj mulček najbolj jamral.

Neka viroza je res, pri mojih so skoraj vsi bruhali, ravno mi je na fb sestrična napisala, da danes tud ni v šoli, ker tako bruha.
Jaz si sicer roke noro umivam, ampak če bom mislila kaj dobit, itak bom.
Sine mi pa še vedno nič ne je. No pije pa in dobre volje je tudi, tako da ni panike. Je pa zdaj postal malo vroč, bomo vidli, kako bo.

Ne, pokora, ni dobro, če še midve zdaj tole dobiva.
Vem, kako je blo, ko sem mela skupaj s tamalim rota virus, teklo mi je na vse odprtine in sem se zvijala od bolečin, zato si niti približno ne predstavljam česa takega zdaj.... Me pa pošteno črviči po črevesjuuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 18:39:58   
orhideja80
Danes imela pregled - malce povečan pritisk 130/90 - G ni bila preveč zadovoljna, sem imela vedno normalnega. Ampak zaenkrat baje ni panike. Imam pa tudi znižano vrednost trombocitov user posted image , zato moram v petek še enkrat dat kri. Naslednji pregled imam 11.10. - CTG!
 
 

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 18:48:55   
caroline1
malaNeli- sva kar tamtam po kg...meni je celo moj user posted image  danes rekel, da je videt, da sem debela...btw: ratala sem čist zabuhla v dveh dneh...od vseh nogavic se mi pozna na nogah, mam čist zalite gležnje! tudi v glavo sem zalita...ne vem kaj je to!

filisa- a kar tablete so ti dali user posted image  jaz imam samo si za konbtrolirat, pa je vse ok...k sreči

tinaaleks- user posted image  zgleda, da bo kmalu

anju- ne spusti ga blizu vozičku, moški pa tehnika niso za skupajuser posted image
 
missD- očitno si se hitro vpeljala v vlogo mamice, sploh če že razmišljaš, da boš pospravljalauser posted image  dobra si, ni kaj user posted image
 
mamamajča, pokora- pozdravte se čimprej! user posted image

alica84- jaz bom verjetno kaj prala pleničke, ker dobiva v kratkem sušilca in jih tudi imam ogromno! sigurno bom kombinirala, ponoči skoraj ziher pleničke za 1x uporabo, ker manjkrat previjaš!računaj, da za vsako previjanje rabiš 2 + povijalno, če se ne motim! previjaš čez dan ob vsakem hranjenju, pa še ponoči, poleg tega plenice rabiš tudi ob samem previjanju. v grobem torej 15 + 6 povijalnih , pa prat na tri dni...če misliš izključno samo pralnimi plenicami, jih boš rabila 50...najmanj! mislim, da se nisem veliko zmotila!

 
 

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 18:57:10   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: Alica84

Čestitke vsem novopečenim mamicam! Ko berem vaše komentarje (missD in 3xmami) o otročkih, se tok veselim svojega!!!
Aja pa hvala vsem ki pišete vsem o svojih porodnih izkušnjah!

Jaz imam jutri UZ v porodnišnici, me je gin. poslala tja, ker se ji zdi dete premajhno (zaostaja nekje od 2-4 tedne), poleg tega pa še vedno sedi. Sem gledala mal forume o zunanjem obratu in baje da ni tak bavbav... tybysy ti si že bila, a ne? A je ful bolelo? Si bila v Ljubljanski p.? Koliko časa si potem še ostala na opazovanju? Si vzela mogoče s seboj tudi torbo za primer nujnega poroda?

Drugače pa se počutim, kot da bi bila v 6. mesecu. Tudi trebuh imam majhen, če je z malim vse ok, si bo verjetno vzel še kar nekaj časa, preden bo hotel ven.

Ali bo še katera pleničke prala? Mislim, da je ena že govorila, da jih bo. No, jaz jih bom, pa ne vem koliko jih kupiti. Zaenkrat sem jih kupila 1 paket racmank iz eko bombaža. Not jih je 10: 8 dnevnih in 2 nočni. Verjetno je to precej premalo, če nameravam prati na 2 - 3 dni?



pozdravljena,

sicer sem iz foruma novemberk, ampak tudi jaz sem si nabavila pralne plenice. Imam 12 dnevnih in 3 nocne od ene nemske znamke, 2 easy fix S, 2 bambusove od popolinija, 2 nocne racmanke. Racunala pa sem, da na zacetku porabis na 2-3ure 1 plenico, torej minimalno 12 plenick na dan. Prala bom torej vsak drugi dan (verjetno prvi mesec) in nabavila sem si se tale tots bots pralni prasek za pranje na 30C in za zacetek 3 role plenicnih predlog za novorojencke (100kom + 15%), kar bi moralo zdrzati za 1 mesec.

Priporocam, da si mogoce se dokupis par rabljenih plenick, ker konec koncev se da vse oprati in ce so bile uporabljene skupaj z plenicno predlogo, potem tudi nimajo takih flekcev user posted image

Lp iz stajerskega konca :)

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 19:08:59   
BLOOM 1
Punčke moje,lep pozdrav!!!

Sporočam vam da smo.....

Pa sem vas   user posted image user posted image user posted image user posted image .

V nizkem štartu,res je v nizkem,ker sem že 5 cm odprta že od 28.09. Bila sem že v porodni,ampak dežurni G odločil da ne bomo še rodili,ker je mali ima samo 2500.
Dali so nas na otdelek za potoložko nosečnost,dobivala sem spasmex injekciji(bilo je že malo bolje),včeri sem prišla domov,ampak danes je spet vse boli in občutek man,da bom rodila,mogoće pa res bom....Skratka,čakam  kaj bo.Vsekakor vam javim.


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 19:16:46   
BLOOM 1
ISKRENE ČESTITKE vsem novim mamicam!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tukaj si,naša mala sreča!!!

Radi te imamo!!!!
N&N 12.10.10.
N. 29.12.11




(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 19:20:32   
caroline1
BLOOM1- TI GA PA RES SERJEŠ...če bo šlo zares, naj bo čimbolj na easy...btw: zakaj so ti pa devali spasmex??? 

(odgovor članu BLOOM 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 19:32:01   
nejkec
Še moje poročilo s pregleda : Preden sem odšla od doma sem bila trdno odločena, da ima CTG kaj za pokazat, tam pa - CTG nereaktiven! Mene itak takoj ful strah ratal (sem v čakalnici listala po materinskiknjižici pa tam k piše smrt otroka pa vzrok zanjo razmišljala kok mora bit to grozno, da daš celo nosečnost in porod skos, vidiš svojo pikico in da ti potem umre). Seveda sem takoj pomislila na najslabš pa so me kar solze oblile. Me je blo potem tko sram, sam k se res grozn sliš nereaktiven CTG. So me potem takoj napotili v porodnišnico, kjer so mi naredili UZ pa še enkrat CTG. Je mali/mala takoj začel/a spet migat pa utrip je spet narastel na normalo, tako da je očitno samo spal/a med prvim CTG-jem. 

Ko sem se odpravila v porodnišnico, sem še user posted image poklicala naj pride iz službe, če bo slučajn slab rezultat in bo treba rodit. Je rabil dobro uro iz KR do LJ porodnišnice, tako da je rekel, da v lj pa že ne grem rodit, da bi prej do PO pršu. Sva se prej skos bockala, kam greva rodit, ker bi šla jst rada u PO on pa iz previdnosti v LJ. No pa bo na koncu le moja obveljala user posted image .



(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 19:43:38   
sasadejan
Punce kok se vam vsem mudi user posted image .

Jaz sem imela pa danes težak dan. Sem skoz sam jokala in to za brezvezne reči. Zgleda da je en iz med občutljivih dnevov danes.

Drugače mi pa že cel dan po nekaj minut otrdeva trebuh in v križu me boli. Nič lušno.

BLOOM 1 -  če bo šlo za res, naj gre čim hitreje in čim manj matranja

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 19:53:36   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

alica84- jaz bom verjetno kaj prala pleničke, ker dobiva v kratkem sušilca in jih tudi imam ogromno! sigurno bom kombinirala, ponoči skoraj ziher pleničke za 1x uporabo, ker manjkrat previjaš!računaj, da za vsako previjanje rabiš 2 + povijalno, če se ne motim! previjaš čez dan ob vsakem hranjenju, pa še ponoči, poleg tega plenice rabiš tudi ob samem previjanju. v grobem torej 15 + 6 povijalnih , pa prat na tri dni...če misliš izključno samo pralnimi plenicami, jih boš rabila 50...najmanj! mislim, da se nisem veliko zmotila!



sem bila pri tetricah...se opravičujem- teh racmank pa boš rabila približno pol manj! kot ti je napisala maa2010

nejkec- te razumem, ker vem kako sem jaz jokala, že ob prvem napadu ledvičnih kamnov, pa ob kao odtekli vodi, pa potem ko kao srček ni v redu utripal...in ja grozno je slišat take izjave! jaz kar ne morem zaspat, če tamala v trebuhu ne odtelovadi svojega! jo toliko časa bockam, da se začne premikat! še sreča, da je vse v redu!

sasadejan- jaz sem včeraj zvečer jokala, tudi kar brezveze...joj ti hormoni- se na trenutke ne prepoznam več. če boš šla kam, tudi tebi srečno!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 19:54:33   
S*
Evo še moje poročilo iz današnjega pregleda v Postojni. Sem se načakalo kot en osel, najprej sva 2h čakala na CTG, je bila taka gužva in vsaka je noter 20 min in več. Potem so me poslali še na UZ in ko končno prideva na vrsto, nas Dr. pošlje za 2h na kosilo, ker so imeli ravno proslavo ob obletnici bolnišnice in so si vzeli pavzo.

Uz ni bil ravno spodbuden, dete je še vedno majhno, ampak bolj je zaskrbljajoče to, da se je posteljica pričela starat in da je plodovnice vedno manj. Najprej so me hoteli kar zadržat, potem pa so se odločili da grem lahko do petka domov in da se bodo v petek odločili ali bodo sprožili porod ali bodo še malo počakali. So mi pa dali vedet, da naj kar računam da ne bom dočakala roka.
Očitno bo šlo kmalu zares in če povem po pravici komej čakam .

Naslednji pregled 8.10. CTG + UZ


(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
   RE: Oktobrke 2010 II
4.10.2010 20:08:52   
jana84
ma danes imate vse neke čudne novice s pregledov...Kaj je zdaj to? Upam, da ne bom jst mela jutri česa podobnega, ker nismo še ready za rodit...Naj še malo počaka...Jaz pravim, vsaj še do tega petka oz.soboto ko bom noseča 37 tednov in otroček uradno ni več nedonošenček in ne šiba na pediatrijo zgolj samo zaradi tednov nosečnosti...

BLOOM1 srečno če ti je že tako namenjeno! Ti kar lepo v miru rodit pol pa seveda čimprej sporočit kako in kaj se je zgodilo...

jst pa zdej počasi spat, ker smo vsi zmatrani ko user posted image  od tega vikenda...Mož še spravlja Jakoba spat - on očitno ni zmatran tako kot midva...Pol pa še nekaj malega v usta in pančkat...

Ja, pregled imam pa komaj popoldan...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?