Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 13:34:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
Midve pa greva danes pogledat kak zgledajo Igralne urice v angleščini in če mi bo všeč in se mi zdelo primerno, jo vpišem... čeprav je cena res zasoljena Jutri poročam kak je bilo, sem jaz verjetno bolj navdušena od Lie!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 13:35:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
To pa je že kičasto kolkokrat sem danes prva! Tasa kaj se nič ne grebeš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 13:41:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 To pa je že kičasto kolkokrat sem danes prva! Tasa kaj se nič ne grebeš? ja, kaj čem...bravo spet... Ne, pa tako kot jaz, kot si prej napisala, da sem imela monologe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 13:41:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Midve pa greva danes pogledat kak zgledajo Igralne urice v angleščini in če mi bo všeč in se mi zdelo primerno, jo vpišem... čeprav je cena res zasoljena Jutri poročam kak je bilo, sem jaz verjetno bolj navdušena od Lie! Ja, poročaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 13:44:10
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 So me klicali iz bolnice in grem komaj v petek tja, pa domov in v nedeljo nazaj popoldan, v ponedeljek pa op. Tak nekak sem tudi jaz imela! Kul, da boš za vikend doma! Pa te v petek že spustijo in si spet za vikend doma! No, držim pesti za tak scenarij! Jaz tudi..samo kaj ko bom potem do četrtka ziher še notri. Sej tej dnevi grejo tako hitro, da bo kmalu za tabo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 13:47:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 So me klicali iz bolnice in grem komaj v petek tja, pa domov in v nedeljo nazaj popoldan, v ponedeljek pa op. Tak nekak sem tudi jaz imela! Kul, da boš za vikend doma! Pa te v petek že spustijo in si spet za vikend doma! No, držim pesti za tak scenarij! Jaz tudi..samo kaj ko bom potem do četrtka ziher še notri. Sej tej dnevi grejo tako hitro, da bo kmalu za tabo ja, vem ja...če sem z mojim škratom, ne pa tak...Drugače pa HVALA!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 14:01:45
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, vem ja...če sem z mojim škratom, ne pa tak...Drugače pa HVALA! verjamem, da ti je težko, ma zdej je tu čas, ko moraš bit močna...sej veš-raje preventiva, kot kurativa. Škratek bo počakal teh par dni...pol bo pa mama zdrava, pa bo vse boljše..boš vidla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 14:04:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, vem ja...če sem z mojim škratom, ne pa tak...Drugače pa HVALA! verjamem, da ti je težko, ma zdej je tu čas, ko moraš bit močna...sej veš-raje preventiva, kot kurativa. Škratek bo počakal teh par dni...pol bo pa mama zdrava, pa bo vse boljše..boš vidla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 14:29:22
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ja, vem ja...če sem z mojim škratom, ne pa tak...Drugače pa HVALA! verjamem, da ti je težko, ma zdej je tu čas, ko moraš bit močna...sej veš-raje preventiva, kot kurativa. Škratek bo počakal teh par dni...pol bo pa mama zdrava, pa bo vse boljše..boš vidla Se kar podpišem pod to!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 14:48:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aja, to še da povem! V petek zvečer se mi je zluštala Pohorska omleta - tak ono, za znoret zluštala! Seveda trgovine niso bile več odprte, da bi šla robo nabavit V soboto me je želja minila, včeraj se sploh nisem spomnila, danes pa se mi spet lušta! Je rekel moj dragi, da se zdaj reeeeeees noseča, ker mam take prebliske! Če bom imela še voljo zvečer, jo ziher naredim! Evo, pospravim mizo in pičim domov, pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 15:42:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, šibam še jaz počasi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 15:51:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja! Pol pa bo to mala malca zate! eh ja... če bi bila mala malca, bi se nadudlala pa šla na izpit. Tak pa NIČ ne štekam, zato grem na predavanja še enkrat. Ma zarad engla levga predmeta, ti povem... brezveze. kiri izpit maš to?? mam še vse zapiske doma veš..pa moja sestrična je šla zdej v 1. letnik..mogoče ti lahko kako pomagamo Ti bom poslala zs na fb.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 15:51:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 So me klicali iz bolnice in grem komaj v petek tja, pa domov in v nedeljo nazaj popoldan, v ponedeljek pa op. Tak nekak sem tudi jaz imela! Kul, da boš za vikend doma! Pa te v petek že spustijo in si spet za vikend doma! No, držim pesti za tak scenarij! Jaz tudi..samo kaj ko bom potem do četrtka ziher še notri. Sej tej dnevi grejo tako hitro, da bo kmalu za tabo Če boš imela dostop do neta, smo pa me tukaj, da ti krajšamo čas!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 4.10.2010 19:59:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer moje dame. Ja dogaja vidim. Sploh nevem kam je odpihnilo vikend - kot,da mi je to kaj mar .Ja ,ja redno se staram. Danes ,pa akcija cel dan.Bavca celo spala tako dolgo ,da sem zunaj pokosila travo ,pomila posodo(ne povem za kolko dni nazaj ) in skuhala kosilo.No sedaj sem ,pa jaz zlamana .Po novem obvladata pobeg od doma in direkt k sosedom zgornjim ali spodnjim direkt na vrata. Navihana moja sončka ni kaj.Le po kom . To,pamoram povedat danes sem se šla prerivat pred hoferja ,ker so imeli zimske bundice.Sem bila deset do osmih tam z vilami in noži in pripravljena na prerivanje.Po čudežu so se vsi normalno obnašali. Kaj,pa je največja novica.Imeli so samo tri bunde njuno velikost.Jaz odnesem dve ostane ena .In naj mi kdo pove ,če je to normalno.Sedaj vsaj razumem zakaj ob 8 in 15 minut ne dobiš več nič.Za fantke tri bundice velikost 86-92,pa tri od 74-80 in tri 98-104.Za punčke je bilo malo več ampak oprostite meni se to zdi f*kjeno.Res včasih me ima taka jeza ko samo delajo reklao ,da privabijo kupce.Folka ,pa itak skoz po trgovinah. tasa - rdeči škornji so ,pa lepiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kaj bi še rade vedle . Da sem občasno tudi zaskrbljena ,ker ni vse tako rožnato kot zgleda ,a upam,da se skopljemo iz tega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 7:53:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 So me klicali iz bolnice in grem komaj v petek tja, pa domov in v nedeljo nazaj popoldan, v ponedeljek pa op. Tak nekak sem tudi jaz imela! Kul, da boš za vikend doma! Pa te v petek že spustijo in si spet za vikend doma! No, držim pesti za tak scenarij! Jaz tudi..samo kaj ko bom potem do četrtka ziher še notri. Sej tej dnevi grejo tako hitro, da bo kmalu za tabo Če boš imela dostop do neta, smo pa me tukaj, da ti krajšamo čas! If?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 8:03:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan! Ja, Persida draga, jaz sem šla tudi včeraj ob 16.15h v Bistrico v Lidl in Hoferja in niso več nikjer nič imeli, le prazne vrečke od embalaže so dajale vtis, da so mogoče le kaj imeli. V Hoferju sem vzela eno bundico-brezrokavnik (št. 98 ), pa ker nima rokavov mu je kar prav. Drugače pa kaki zokni, štrampli ali spodnje perilo. Nič nič, nič.. Sem bila kar jezna. Drugače pa so popoldan pela igrala na mestnih igriščih, zlagali smo lego kocke in šli spati. Sem mu v C&A-ju kupila eno tako toplo pižamo, pa tako lepo spi v njej, da se niti ne premakne. Očitno je, da ga že zebe ponoči in zati tako jamra, ker kojtra pa ne mara. Aja, pa v vrtcu so nas opozorili, da razhaja škrlatinka in da so že poostrili higienske ukrepe. Inkubacijska doba je 4dni in ta fantek je zbolel prejšnji teden, ko je bil Valentin doma. Ampak prenaša se kapljično in z dotikom, tako da je samo pitanje ali so razkužili vse igrače in ostale predmete v igralnici. Od jutri dalje naj bi bili varni, ker poteče ink. doba, ampak ne vemo, če se ni nihče novi okužil.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 8:16:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan- kako je bilo na uricah?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 8:39:42
|
|
|
|
Najaa
|
Dobro jutro. Evo, otroci v vrtcu, mož v službi, jaz pa na kofetu. Včeri je bilo na faksu super. Mislim, da bo šlo. No, jaz se grem spet gužvat v pon, ko grem po tiste čevlje za Niko. Pa jo bom mogla vzet s sabo, ker ne vem kake št. imajo kaj v lidlu. Meni se zdi, da kar malo večje kot običajno. A katera ve? Če ne bom nič dobla, ji bom pa v daichmanu kupila čevlje pa bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 8:57:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 8:59:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kokica pester dan! Lepo! Kaj to hodite v MB na igrala al tam pri tebi? Upam, da je škrlatinka poniknila in se ni okužil nihče drug!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 8:59:33
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan, vse te čakamo, da poročaš kako je bilo včeraj na igralnih uricah, ti pa rečeš samo Dobro jutro?!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 9:01:52
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Evo, otroci v vrtcu, mož v službi, jaz pa na kofetu. Včeri je bilo na faksu super. Mislim, da bo šlo. No, jaz se grem spet gužvat v pon, ko grem po tiste čevlje za Niko. Pa jo bom mogla vzet s sabo, ker ne vem kake št. imajo kaj v lidlu. Meni se zdi, da kar malo večje kot običajno. A katera ve? Če ne bom nič dobla, ji bom pa v daichmanu kupila čevlje pa bo. O, mami, le privošči si kavico v miru! Fajn da imaš dober vtis iz šolskih klopi - back to scool Kake čevlje imajo v Lidlu? Glede številk ti ne znam povedat, ker nimamo nobenih. Mogoče ve Tasa, ker dela tam in ima mogoče kako informacijo od strank.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 9:02:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, vse te čakamo, da poročaš kako je bilo včeraj na igralnih uricah, ti pa rečeš samo Dobro jutro?!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 9:06:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. Evo, otroci v vrtcu, mož v službi, jaz pa na kofetu. Včeri je bilo na faksu super. Mislim, da bo šlo. No, jaz se grem spet gužvat v pon, ko grem po tiste čevlje za Niko. Pa jo bom mogla vzet s sabo, ker ne vem kake št. imajo kaj v lidlu. Meni se zdi, da kar malo večje kot običajno. A katera ve? Če ne bom nič dobla, ji bom pa v daichmanu kupila čevlje pa bo. O, mami, le privošči si kavico v miru! Fajn da imaš dober vtis iz šolskih klopi - back to scool Kake čevlje imajo v Lidlu? Glede številk ti ne znam povedat, ker nimamo nobenih. Mogoče ve Tasa, ker dela tam in ima mogoče kako informacijo od strank. Včeri smo že o tem debatirale. Take fajn zimske, podložene in usnjene. Tasa jih tam ne kupuje, ker ima Lija visok nart. Ma jaz sem enkrat kupila Tiji ene poletne tam, zelo dobre res. Sam sem kupila brez, da jih je probala in so ji bili zelo preveliki. Nazaj jih nisem nesla, ker sem misla, sej mogoče ji bo pa nogica zrasla. Ma ja, pol bi jih lahko nosla glih sredi zime. Sej mogoče bodo pa za Niko za drugi leto... Point je, da čevlje nerada kupujem brez, da otrok proba. No za Tijo se mi je zadnjič usralo na srečo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 5.10.2010 9:06:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bravo, Najaa, le korajžno naprej!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?