violinski
|
Pozno v večer še jaz kaj napišem. Strašno sem se pomirila, ker sem ugotovila, da ste tudi druge bile tečne včeraj. Jaz sem že tako alergična na pretirano soparo, z nosečnostjo in 4 dni pred PDP je bilo pa :grrr:. Mojemu :love: sem danes povedala, da mi je žal za vse hudo kar sem lajala včeraj (saj niti sama ne vem, če sploh sem in če sem kaj njemu težila), ampak bilo mi je, kot da mi je kdo čez obraz stiskal blazino z gosjim perjem. In to v savni. Zvečer je bilo v spalnici 29°, okno vso noč na stežaj odprto, zjutraj pa je bilo 28,1°C. Spala sem pa od 2h do 5h. Danes smo se po zajtrku odpravili k moji sestri na obisk (nedelje običajno preživimo skupaj) in po jutranji soparci je tam začelo najprej pihljati, nato je kar pihalo, potem se je pa naredil lep poletni dan. S sestro sva se šli ustvarjanje, moža sta naredila odlično kosilo na žaru, otroci so se igrali v bazenčku.... Oh, tako bi moralo vedno biti poleti, ne pa tako kot včeraj. Razen teže in malce težav pri hoji po stopnicah, danes ves dan nisem niti občutila, da sem noseča, včeraj sem pa že mislila, da bom kar šla rodit. Res je toliko odvisno od počutja, ..... No, jutri se spet začne delovni teden, moj zadnji nosečniški, uradno, čisto fino bi bilo, če bi se zaključil z mojim pestovanjem novega člana. Držite se, avgustovke, zdaj gre zares! Tia74 je verjetno danes tole že občutila!
|