|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
4.10.2010 9:09:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Še 4 ponedeljke delam!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdaj pa greš ti v bolnico? Sem mislila, da si šla danes?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.10.2010 9:15:26   
Najaa

Kaj pa torke, srede, četrtke in petke? user posted image

user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.10.2010 9:17:45   
Najaa
No pa še dober dan. user posted image

Danes se spravljam nazaj med klopi faksa. Ja, prav ste slišali oz. prebrali... grem mal nazaj, da vidim, če je kaj novega. Od zunaj sem vidla, da hiša še stoji, kak je noter se je treba pa prepričat. user posted image user posted image user posted image

Vikend minil ko šus, ker se je skoz nekaj dogajalo. V soboto smo bili na Zbiljah in tamali sta ful uživali, ko sta labode hranli. Včeraj pa doma, mal pucat (ja, jaz mam gospodov dan za pucanje user posted image ) in popoldan ven na zrak. Pa je že ponedeljek.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.10.2010 9:19:42   
KOKICA32

Kdaj pa greš ti v bolnico? Sem mislila, da si šla danes?user posted image

V četrtek!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 529
4.10.2010 9:20:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Danes se spravljam nazaj med klopi faksa. Ja, prav ste slišali oz. prebrali... grem mal nazaj, da vidim, če je kaj novega. Od zunaj sem vidla, da hiša še stoji, kak je noter se je treba pa prepričat. user posted image user posted image user posted image

Vikend minil ko šus, ker se je skoz nekaj dogajalo. V soboto smo bili na Zbiljah in tamali sta ful uživali, ko sta labode hranli. Včeraj pa doma, mal pucat (ja, jaz mam gospodov dan za pucanje user posted image ) in popoldan ven na zrak. Pa je že ponedeljek.

user posted image user posted image user posted image A si se kam vpisala? Kam?

Super za lep vikend.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.10.2010 9:21:38   
Tulipan12

user posted image

Eh, pustimo malenkosti! user posted image  Sem si izbrala najbolj tečne dneve za odštevat!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 531
4.10.2010 9:24:16   
Tulipan12

Wauuuuuuu, bravo mami!user posted image  Ti bomo držale pesti za vsak izpit in te bodrile! No, ko bom rojevala, bom malo težjeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.10.2010 9:25:45   
Najaa

user posted image

Eh, pustimo malenkosti! user posted image  Sem si izbrala najbolj tečne dneve za odštevat!user posted image

Neeee, super, ponedeljke odštevaj. Men je pa všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 533
4.10.2010 9:26:00   
Najaa

Super za lep vikend.

ne ne, to so še vse stari grehi. user posted image
Imam sam še en izpit... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.10.2010 9:26:35   
Najaa
Kaj zdaj, druge pa ne boste napisle, kak ste se mele čez vikend?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.10.2010 9:26:44   
Tulipan12
Verjetno nobena ni opazila, se bom kar sama pohvalila: prrrrrrvaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
4.10.2010 9:28:58   
Najaa

Verjetno nobena ni opazila, se bom kar sama pohvalila: prrrrrrvaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

Jaz res nisem opazila, ker ponavad ne grem za tem, sam ko sem jaz prva opazim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 537
4.10.2010 9:35:23   
Tulipan12

Meni bi bil že sprehod do Interspara luksuz glede na dogajanja z Lio v četrtek in petek!user posted image
V soboto smo šli na družinski rojstni dan, Lia je uživala, ker je bilo dosti otrok, sicer je bila še kar boga in brez energije, ampak se ji je videlo, da je to potrebovala po dneh osame. Meni je bilo tut kul, malo civilizacije, čeprav sem bila čisto izčrpana in sem v bistvu komaj čakala posteljo!user posted image  V nedeljo pa smo bili pri moji mami na kosilu, tam je bil še bratec s svojo punco (ki pričakujeta prvega user posted image  10 za namiuser posted image ) in smo šli na dveurni sprehod, Lia je spala v vozičku kot za stavo, mi smo pa tračali, se presmejali in uživali. Popoldan - kavica z najboljšo prijateljico (noseča 2 meseca manj od meneuser posted image ), večer - pečenje kostanjev pri prijateljih (3 nosečnice na kupuuser posted image ) Ja, lepa nedelja!user posted image
Pa lia se je končno ponoči zbudila samo 3x - po enem tednu bujenja na 1 uro!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 538
4.10.2010 9:36:50   
Najaa
Ja lepo, imaš pa veliko dojenčkov okol sebe. No, ki se bodo rodili kmalu za vašim drugim. Super, družbe ti ne bo manjkalo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 539
4.10.2010 9:41:36   
KOKICA32

Aja...

hmmmm..v soboto smo imeli trgatev pri mojih, včeraj pa malo na pijačkah, pa en obisk, drugače pa doma na gradbišču. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 540
4.10.2010 9:41:58   
KOKICA32

Ja, BRAVO! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
4.10.2010 9:42:38   
KOKICA32

Super za lep vikend.

ne ne, to so še vse stari grehi. user posted image
Imam sam še en izpit... user posted image

Aja! Pol pa bo to mala malca zate! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 542
4.10.2010 9:43:52   
Najaa

Aja...

hmmmm..v soboto smo imeli trgatev pri mojih, včeraj pa malo na pijačkah, pa en obisk, drugače pa doma na gradbišču. user posted image

Kje? Kaj pa delate?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 543
4.10.2010 9:44:47   
Najaa

Aja! Pol pa bo to mala malca zate! user posted image user posted image user posted image

eh ja... če bi bila mala malca, bi se nadudlala pa šla na izpit. Tak pa NIČ ne štekam, zato grem na predavanja še enkrat. Ma zarad engla levga predmeta, ti povem... brezveze.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 544
4.10.2010 9:48:04   
Tulipan12

eh ja... če bi bila mala malca, bi se nadudlala pa šla na izpit. Tak pa NIČ ne štekam, zato grem na predavanja še enkrat. Ma zarad engla levga predmeta, ti povem... brezveze.

Saj bo šlo, boš videla! No, bomo ti pa za enega držale pesti kot da bi ti za celi faks!user posted image  Potem pa mora ratat!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
4.10.2010 9:48:31   
tasa_m

dober daaaan, še jaz se javljam!

Soboto preživela delovno-delala  do 22h, ker nam nekaj skup ni šlo in še mene je dala na to, ko nisem mela blage veze :(, nedeljo pa smo prekolesarli. Smo šli na obisk in kosilo babi in dediju v mesto, okoli 17h pa smo prišli domov in pol do skoraj 22h smo z Lijo gledali BB slavnih..Ona navija na Kosmača, ker je tak ploskala ko je on not prišo user posted image user posted image user posted image user posted image koda se glih na to spozna, kdo je kdo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
4.10.2010 9:48:53   
tasa_m
Saj bo šlo, boš videla! No, bomo ti pa za enega držale pesti kot da bi ti za celi faks!user posted image  Potem pa mora ratat!user posted image
evo, podpis!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 547
4.10.2010 9:50:25   
Tulipan12

Ja lepo, imaš pa veliko dojenčkov okol sebe. No, ki se bodo rodili kmalu za vašim drugim. Super, družbe ti ne bo manjkalo! user posted image

Ja, VSE smo noseče! Res poznam toliko nosečk, ki so mi blizu, da bi lahko kar na pošti svoje okence odprla, ko bom telegrame pošiljala!user posted image user posted image user posted image  Vsaj z Božičnimi darili ne bom imela težav, ker bodo vsi dobili pravljice, okvirje za slike, slinčke... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 548
4.10.2010 9:52:26   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dober daaaan, še jaz se javljam!

Soboto preživela delovno-delala  do 22h, ker nam nekaj skup ni šlo in še mene je dala na to, ko nisem mela blage veze :(, nedeljo pa smo prekolesarli. Smo šli na obisk in kosilo babi in dediju v mesto, okoli 17h pa smo prišli domov in pol do skoraj 22h smo z Lijo gledali BB slavnih..Ona navija na Kosmača, ker je tak ploskala ko je on not prišo user posted image user posted image user posted image user posted image koda se glih na to spozna, kdo je kdo.

Joj, meni tak manjka kolesarjenje!user posted image  Bravo vi, ko lahko!user posted image user posted image
Haha, Lija je prava fenica BBuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 549
4.10.2010 9:53:17   
KOKICA32

Aja...

Kje? Kaj pa delate?

Okolico...dvorišče..ograjo...naj ti mariborčanke povejo kako imamo zunaj...user posted image No, se tolažim s tem, da bi stanje čez kakšen mesec boljše.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?