Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:29:25
|
|
|
|
arabela*
|
morning spali vredu...ob pol devetih sta me iz postle vrgle...mleko..mleko..mleko...sem poslušala Moj je šel v Tolmin...že ob štirih je krenil..tak da smo same.....popoldan pa tak gresta malo k babici malečke se igrat zdaj pa uživam ob kofeinu....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:37:22
|
|
|
|
Sacherca
|
Niste imeli plan,da greste skupaj v Tolmin?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:38:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Niste imeli plan,da greste skupaj v Tolmin? ja itak..ampak sem si premislila, ker je prezgodaj, pa dolga vožnja....tak da bo moral moj sam preživet danes
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:44:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Niste imeli plan,da greste skupaj v Tolmin? ja itak..ampak sem si premislila, ker je prezgodaj, pa dolga vožnja....tak da bo moral moj sam preživet danes bo že preživel, kajne...tebi pa mislim, da ni bilo za it...ali ?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:45:15
|
|
|
|
botrca
|
Saraya ona tema je pa...nasmejala sem se na komentarje...nima pa več veze s prvim postom... .
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:49:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Niste imeli plan,da greste skupaj v Tolmin? ja itak..ampak sem si premislila, ker je prezgodaj, pa dolga vožnja....tak da bo moral moj sam preživet danes bo že preživel, kajne...tebi pa mislim, da ni bilo za it...ali ? ma plan je bil it v soboto..in bi morali najet apartma..za prespat...pa mi glih ni bilo, saj veš gre ojrov za tako zelo...zato sem mu rekla da gremo v nedeljo....(dirka je doli zato).....nato je hotel da dam otroke čuvat in grem z njim.....ampak mi se vseeno ni izšlo, ker je predaleč, pa prezgodaj(bi mičkene morala ob pol štirih vozit v varstvo) .....ma bo že, zdaj že tak vozi doli
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:50:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ona tema je pa...nasmejala sem se na komentarje...nima pa več veze s prvim postom... . ja..ne? ampak baba pa ima tapravi štel... ...no pa tipček tisti tudi
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:51:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ona tema je pa...nasmejala sem se na komentarje...nima pa več veze s prvim postom... . ja..ne? ampak baba pa ima tapravi štel... ...no pa tipček tisti tudi tipček, tipček
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:53:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya ona tema je pa...nasmejala sem se na komentarje...nima pa več veze s prvim postom... . ja..ne? ampak baba pa ima tapravi štel... ...no pa tipček tisti tudi tipček, tipček ja kaj pa baba ..izklesana je u nulo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:54:53
|
|
|
|
arabela*
|
kaj jutri je kafe v vsakem vremenu? itak pa najboljše, da se tak notri zmenimo, če bo mrzlo,ne? jaz bom tak z M prišla..
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:55:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja kaj pa baba ..izklesana je u nulo meni takšne niso preveć všeč, ker ne zgleda ženstveno ali pa sexy, privlačno...ne vem, če veš kaj mislim
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:58:15
|
|
|
|
Sacherca
|
Meni pa je prav huda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:58:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj jutri je kafe v vsakem vremenu? itak pa najboljše, da se tak notri zmenimo, če bo mrzlo,ne? jaz bom tak z M prišla.. upam, da bom lahko prišla zaradi malega mi od včeraj bruha in ne vem a ga bom dala v vrtec...mogoče bom prišla z njim, bom videla kak bo danes. lahko bi se pa k meni pripeljale, saj matcar in ly117 vesta kje sem...več kot 5 vas pa itak ne bo, sodeč po prijavljenih
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.10.2010 9:59:08 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 9:59:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Meni pa je prav huda meni tudi...u nulo... pa moj je rekel, da mu je svetovna ..prava kača
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:01:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca lahko bi se pa k meni pripeljale, saj matcar in ly117 vesta kje sem...več kot 5 vas pa itak ne bo, sodeč po prijavljenih meni je zjutraj problem z avtom...ker imamo norišnico na lentu ....popoldne ni blem edino če me kera zravn vzame
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:03:32
|
|
|
|
arabela*
|
eno resno že stokrat prelajnano.... iščem fajn frizerko, poceni, blizu, pa da dobro dela.... Ma ne da se mi več sama barvat doma.......če katera zna kaj priporočat, bi bila zelo vesela.....ma tu na grajskem trgu ko sem nazadnje šla...mi ni več...v celje k mojemu frizeru pa se mi tud ni za vozit ..........
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:06:52
|
|
|
|
Sacherca
|
Moja svakinja,v Bistrici ob Dravi ima salon
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:11:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moja svakinja,v Bistrici ob Dravi ima salon pa fajn dela? Cena? približno?(barvanje, pa konice)
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:11:45
|
|
|
|
arabela*
|
pozna katera koga...ki si je dal zobe pobelit?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:21:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pozna katera koga...ki si je dal zobe pobelit? ne
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:22:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eno resno že stokrat prelajnano.... iščem fajn frizerko, poceni, blizu, pa da dobro dela.... lahko vprašam svojo, če še sprejema nove stranke
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:23:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca lahko bi se pa k meni pripeljale, saj matcar in ly117 vesta kje sem...več kot 5 vas pa itak ne bo, sodeč po prijavljenih meni je zjutraj problem z avtom...ker imamo norišnico na lentu ....popoldne ni blem edino če me kera zravn vzame saj to sem mislila, vse v en avto ali dva odvisno koliko vas bo pa je lažje...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:27:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eno resno že stokrat prelajnano.... iščem fajn frizerko, poceni, blizu, pa da dobro dela.... lahko vprašam svojo, če še sprejema nove stranke kje jo imaš?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:27:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj to sem mislila, vse v en avto ali dva odvisno koliko vas bo pa je lažje... pa zic mora bit
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 3.10.2010 10:31:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje jo imaš? na taboru
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?