|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
1.10.2010 22:45:25   
ly117
Čer!

Jaz že doma. Nasmejala sem se, pa še Lilo sem vidla.
Zdaj pa grem ajati ker me čaka ista usoda kot matcar. Vstajanje ob 4:45. Bože moj bo kratka noč, sploh pa zato ker se mi še user posted image . user posted image user posted image

Ja nič nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
2.10.2010 8:07:38   
botrca
Dobro jutrouser posted image ,

spali smo super do pol osmih , moj je že ob 7.20 šel delat in ga ni celi dan. Jan gleda ringarajo na pop tv, jaz sem na velikiiiii dozi kave in čekiram rr, fb.

Kosilo zase imam od včeraj, malemu bom pa naredila krompirjev zos. Kakšno bo kaj vreme danes ve katera? Mogoče greva kasneje na sprehod in v trgovino.

< Sporočilo je popravil botrca -- 2.10.2010 8:08:20 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
2.10.2010 8:30:16   
Sacherca
Dobro jutro

Tudi midva pokonci od 7.30...Noga ga vec ne boli,zdaj ga bo treba samo se malo nazaj drzat,da mu ne bo vtrgAlo od energije pa hotel vso letanje nazaj notr spravit user posted image ...

Ly, kaj sta sla gledat ?

Za Ly in matcar,ker je za njima ze dolg dan danes user posted image user posted image

Botrca,vreme mislim,da bo kar bolj tako tako cel dan,odvisno od trenutka user posted image Za kavico v ponedeljek se jutri javim,ce ne bo dezja potem priletim ob 8.45 za eno uro.

Vceraj bila na pregledu..Bila v eni uri gotova...Samo me je zvecer vse bolelo,ker mi je tolk prestoralauser posted image Danes je pa ze vse brez bolecin....

Botrca kaksne velikosti prodajas,cene?

Katy zdaj,ko nisi vec studentka,ne pozabi na dodatno zavarovanje! In osnovno,si mislim,da moras it porihtat.No upam,da ne sirim napacne vereuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
2.10.2010 8:50:03   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Botrca kaksne velikosti prodajas,cene?

ZS user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
2.10.2010 9:10:59   
Sacherca
odgovorilauser posted image

Obvlada katera kaj kupovanje na ebayu?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
2.10.2010 10:02:49   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Obvlada katera kaj kupovanje na ebayu?

ne žal user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
2.10.2010 12:45:32   
botrca
Tak, prišla s sprehoda, trgovine in mesnice. Zdaj pa kuham zos za Jana, govejo juho za jutri in jabolčni zavitek grem pečt.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
2.10.2010 13:40:10   
arabela*
danuser posted image

spet tak turoben dan brez sončkauser posted image ...
Smo šli v Lidl in v Obi...potem pa domov, ker je M zaspala po poti.....skuhala bom kar nekaj iz pakunge (testenine in golaž9, pa solato zravenuser posted image

Zdaj sem se natelovadla, pa še A je nekaj zravem migala.

Za jutri se odločam, da bom z otroki najverjetneje kar doma ostala, ker ne vem kak bo M spet v avtu(3 ure vožnje do tja)user posted image , bo pač moral moj sam it na žalost.....čeprav sem mu obljubilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
2.10.2010 13:40:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zdaj pa kuham zos za Jana, govejo juho za jutri in jabolčni zavitek grem pečt.

kak si ti pridnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
2.10.2010 13:58:45   
katy83
aaaaaaaaaaa, kaki dan. user posted image

No, naj povem, da sem danes dobila potrditev kako fajn je biti mama. user posted image Zakaj? Z mojo mamo sva bili zmenjeni zjutraj (Timotej je šel zraven), da greva po verižico za krst (je boter dal denar in rekel naj sama izberem) in sva se dobili v Mercatorju. Tam je blo še vse ok, pa potem smo  še šli v Baby center, kjer je T tako kot vedno tam jokaluser posted image (na Baby center ima očitno alergijo ) no in ko najdem to kar želim kupit je na blagajni taka gužva da brezveze. user posted image Potem gremo še v Qlandijo. Kamorkoli sem pogledala sem vsepovsod videla bele jopce za malegauser posted image , prejšnji teden ko sem jih iskala nikjer nobene, pa zaradi tega smo šli v Avstrijo, pa tam tudi nič našli. user posted image eh...no, potem vsa jezna hočem kupit neko belo kapico za krst, ja valda nimajo je. Bojo naslednji mesec ziher imeli. user posted image Se peljem domov, skoraj doma ugotovim, da nimam ključev, spet nazaj k mojemu v službouser posted image , vmes sem še menzo doblauser posted image , pa zvočnik na gsm-u mi je crkno. Mi je prav smešno kaj se mi danes dogaja. No, in ko pridem domov, vzamem T iz avta in se mi tak lepo zasmejiuser posted image user posted image user posted image , da je svet takoj lepši. user posted image Res je lepo, ko ti tako malo bitje lahko polepša vsak trenutek. user posted image

Pred baby centrom sem srečala Taso in njeno pikico in pikecauser posted image . Saj si bla ti Tasa, ne? Da nisem kaj nickov zamenjala. user posted image Pa nova barva las je svetovna. user posted image

Sacherca, hvala za opozorilo glede zavarovanja, imam to že od lani porihtano, ker ko dopolniš 26 let si moraš to porihtat ne glede na status.

Se mi pa zdi, da sem odkar so mi pri zdravniku za to glavico Timotejevo povedali čisto fertik. Se trudim ne mislit na to, ampak ga non stop gledam v glavo, pa imam v svoji butasti glavi same črne scenarije, ki nikak nočejo ven. user posted image Ah, komaj čakam ponedeljek, da vidim kaj bodo na razvojni rekli. pa magari da ga pošljejo na UZ. samo da bom potem mirna. user posted image

Se še javim kaj danes. lp

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
2.10.2010 14:06:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Se mi pa zdi, da sem odkar so mi pri zdravniku za to glavico Timotejevo povedali čisto fertik. Se trudim ne mislit na to, ampak ga non stop gledam v glavo, pa imam v svoji butasti glavi same črne scenarije, ki nikak nočejo ven. user posted image Ah, komaj čakam ponedeljek, da vidim kaj bodo na razvojni rekli. pa magari da ga pošljejo na UZ. samo da bom potem mirna. user posted image

ma ne brezveze se vnaprej sekirat, verjemi, da se bo vse lepo izteklo...Meni ko so za A povedali, da ima povišan holesterol in da mora bit na dieti...sem si na začetku vse možne scenarije delala, kak bo morda kdaj sladkorni bolnik, pa bo imela vse življenje probleme in podobno.Potem sem se navadila in upam, da se porihta kmalu brez posledicuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
2.10.2010 14:07:09   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Zdaj pa kuham zos za Jana, govejo juho za jutri in jabolčni zavitek grem pečt.

kak si ti pridnauser posted image

hvala user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
2.10.2010 14:09:41   
botrca
Kathy83 kaj pa je narobe z glavico?

Za slab dan pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 2.10.2010 14:10:52 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
2.10.2010 14:11:49   
botrca
Najedla sem se, zavitek se peče, Jan spi. Malo še pa grem jaz tudi malo v horizontalo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
2.10.2010 14:23:34   
katy83

Za slab dan pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala.
Ja naj bi mu glavica prehitro rastla, pa to ni ok. user posted image Pa sem malo preveč po netu našla, pa...eh saj veš ni fajn ko ti kaj takega rečejo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
2.10.2010 14:29:14   
katy83

ma ne brezveze se vnaprej sekirat, verjemi, da se bo vse lepo izteklo...Meni ko so za A povedali, da ima povišan holesterol in da mora bit na dieti...sem si na začetku vse možne scenarije delala, kak bo morda kdaj sladkorni bolnik, pa bo imela vse življenje probleme in podobno.Potem sem se navadila in upam, da se porihta kmalu brez posledicuser posted image

ja saj vem. user posted image
Še danes se spomnim dneva, ko so moji mami povedali, da imam epilepsijouser posted image . Stara sem bila 10 let, ampak po njenem obrazu in solzah sodeč, sem vedela, da mora bit nekaj zelo hudega. Kaj so takrat vse govorili, da ne bom nič več mogla sama (kolesarjenje, plavanje, hoja iz šole), pa še do danes nisem imela nobenega pravega napadauser posted image in naj tako tudi ostane. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
2.10.2010 14:30:12   
katy83

Najedla sem se, zavitek se peče, Jan spi. Malo še pa grem jaz tudi malo v horizontalo user posted image

Timotej se tudi nekaj trudi, da bo spal, ne vem, če ne bom jaz tudi zraven njega zalegnila. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
2.10.2010 15:11:05   
sami0804

hvala.
Ja naj bi mu glavica prehitro rastla, pa to ni ok. user posted image Pa sem malo preveč po netu našla, pa...eh saj veš ni fajn ko ti kaj takega rečejo.

Pri katerikolih težavah je ABSOLUTNO PREPOVEDANO iskat informacije po netuuser posted image

Po tem,kaj vse tam prebereš ima naš froc najmanj moteno koncentracijo s inpulzivostjo(ali nekaj takegauser posted image ) v hujšem primeru pa avtizem ali kaj podobnega,pa mu sedaj v šoli gre super,čeprav so mi najbolj toplo odsvetovali vpis letosuser posted image .

Sicer pa poznam punčko,ki je malo mlajša od našega in ko sem jo prvič videla(je bila stara sedem ali osem mesecev) sem bila kar malo šokirana,ker je imela res veliko glavo,v pimerjavi z ostalim telesom...no,sedaj je stara pet let in je prava mala damica,taka kot vse druge...
Je fajn,če so zdravniki pozorni na določene stvari,ampak včasih se sploh ne zavedajo,kakšne težke trenutke naredijo nam,laikom,s svojo latovščino,nasploh staršem...
Ti si mama in če ti občutki pravijo,da se T. razvija normalno,bo to verjetno kar držalo!

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
2.10.2010 15:14:49   
sami0804
Aja,sem prišla samo malo povohljat sem po šihtu,zaj pa pičim na rojstni dan...ja,ja bom z veliko žlico jedla danesuser posted image
Sem v totih frdamanih jabolkah shujšala 2 kili,bo treba nekaj nadoknadituser posted image

Dijo...se tipkamo zvečer...user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
2.10.2010 16:18:37   
matcar

ve kera, kdaj bojo knjižnice spet odprte?
Ko bojo nehali štrajkat!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
2.10.2010 16:29:48   
matcar
dan!
Prebrala sem vas,otroci so obiskdbili,jaz pa se grem počasi malo pripravit za zvečer.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
2.10.2010 19:56:54   
matcar
Saš pa je danes dopolnil 18 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
2.10.2010 20:04:07   
katy83
čer.

Danes pa tuga tu gor. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
2.10.2010 20:04:38   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saš pa je danes dopolnil 18 mesecev!user posted image user posted image user posted image

čestitke Saš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
2.10.2010 20:05:13   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Aja,sem prišla samo malo povohljat sem po šihtu,zaj pa pičim na rojstni dan...ja,ja bom z veliko žlico jedla danesuser posted image
Sem v totih frdamanih jabolkah shujšala 2 kili,bo treba nekaj nadoknadituser posted image

Dijo...se tipkamo zvečer...user posted image

facauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?