|
RE: Mariborčanke, 13. del 2.10.2010 13:58:45
|
|
|
|
katy83
|
aaaaaaaaaaa, kaki dan. No, naj povem, da sem danes dobila potrditev kako fajn je biti mama. Zakaj? Z mojo mamo sva bili zmenjeni zjutraj (Timotej je šel zraven), da greva po verižico za krst (je boter dal denar in rekel naj sama izberem) in sva se dobili v Mercatorju. Tam je blo še vse ok, pa potem smo še šli v Baby center, kjer je T tako kot vedno tam jokal (na Baby center ima očitno alergijo ) no in ko najdem to kar želim kupit je na blagajni taka gužva da brezveze. Potem gremo še v Qlandijo. Kamorkoli sem pogledala sem vsepovsod videla bele jopce za malega , prejšnji teden ko sem jih iskala nikjer nobene, pa zaradi tega smo šli v Avstrijo, pa tam tudi nič našli. eh...no, potem vsa jezna hočem kupit neko belo kapico za krst, ja valda nimajo je. Bojo naslednji mesec ziher imeli. Se peljem domov, skoraj doma ugotovim, da nimam ključev, spet nazaj k mojemu v službo , vmes sem še menzo dobla , pa zvočnik na gsm-u mi je crkno. Mi je prav smešno kaj se mi danes dogaja. No, in ko pridem domov, vzamem T iz avta in se mi tak lepo zasmeji , da je svet takoj lepši. Res je lepo, ko ti tako malo bitje lahko polepša vsak trenutek. Pred baby centrom sem srečala Taso in njeno pikico in pikeca . Saj si bla ti Tasa, ne? Da nisem kaj nickov zamenjala. Pa nova barva las je svetovna. Sacherca, hvala za opozorilo glede zavarovanja, imam to že od lani porihtano, ker ko dopolniš 26 let si moraš to porihtat ne glede na status. Se mi pa zdi, da sem odkar so mi pri zdravniku za to glavico Timotejevo povedali čisto fertik. Se trudim ne mislit na to, ampak ga non stop gledam v glavo, pa imam v svoji butasti glavi same črne scenarije, ki nikak nočejo ven. Ah, komaj čakam ponedeljek, da vidim kaj bodo na razvojni rekli. pa magari da ga pošljejo na UZ. samo da bom potem mirna. Se še javim kaj danes. lp
|
|
|