majabar
|
anju, sem bila tako vesela, ko sem dobila novo baterijo za tehtnico, da se po 3 tednih koncno stehtam, a ne dela:(. Sva imela poplavo v kopalnici in ocitno jo je zalila voda. Tako da, tudi, ce bi ti hotela povedati, koliko tehtam, ne vem;). Danes sem koncno oprala cunjice! Se susijo, popoldne jis he zlikam. Ne morem verjeti, koliko se je nabralo, pa samo darila, midva nisva kupila se nic:). 3xmami, super za tezo! Misice tudi se pridejo. Pokora, jaz teh ne poznam, ti je pa lija odgovorila. Je pa tako, da se nisem slisala, da bi bil kaksen kirurg slab. So zelo izobrazeni, strokovnjaki na svojem podrocju. Samo zaupati je treba. Naceloma se lahko tudi osmice zdravi, ca so dostopne, ce niso cisto zgnile, ce so v funkciji (imajo na nasprotni strani zob, na katerega grizejo). Torej samo zato, ker je to osmica, to se ni indikacija za puljenje. Ob vsakem mailu, ko slisim, da je se ena v porodnisnici, mi gredo dlake pokoncu. smarnca, srecno tudi tebi!! jana, jaz bi en domac ricet pojedla:)! kolumbo, CESTITKE!!!! Velik fant! smarnca, CESTITKE!!!! Se en velik fant!! anju, lep je!
|