jana84
|
Katatinka, najprej dobrodošla...sem te že lepo uvrstila na naš seznam...Če hočeš, nam lahko zaupaš še kdaj imaš kakšen pregled, da lahko malo firbcamo...Tist obsežen seznam s starostjo, krajem bivanja, številom nosečnostii notročičkov...Smo pa v bistvu opustili, ker nam je zdej bolj pomembno kdaj imamo preglede in kdaj je katera na vrsti za rodit... Glede modrčkov za dojenje: jaz jih imam celo vrečo ene dva imam od Lisce in so mi fenomenalni...Jih ne zamenjam za nič na svetu...Dva mislim, da se sem si kupila c C&A so tud kar fajn, edin problem je ker se ful raztegne tista elastika, ki kao drži modrček...Ne vem kako bi razložila (tako kot je na sliki ki si ji priložila)...potem se si kupla mislim da enga v sparu, pa nisem zadovoljna, ker se ne odpre prav, ampak lahko odstraniš samo del modrčka, tako da dojka gleda skoz okroglo luknjo ven ...Še nekaj jih je v vreči, nekaj mi jih je dala sestra...MOram še pregledat kako in kaj, vendar se spomnim da so bili daleč najboljši od Lisce...OK, verjetno tud malo držaji, sam so po enem otroku še veno uporabni, predvsem ne pretegnjeni! Se moram pohvalt, kako super nakup sem danes opravla...Sva šle s sestro v Qlandio in sem zavila v HM...In sem si kupla ene nosečniške kavbojke...Zdej boste rekle, da sem zmešana, da si kupujem nosečniške hlače en mesec pred rokom...Ampak za 7EUR kolkor so ble znižane (z 40EUR) , bi si kupla dvoje, pa so imeli samo še ene...No, in fuil hlač so imeli znižanih na 10EUR...Sicer bolj poletne no...Ampak vseeno. Itak vem, da bom še ful časa po porodu nosila nosečniške hlače, tako da se sploh ne obremenjujem...Ker kavbojk drugače nimam čist nobenih, da bi jih po porodu na rit spravla... Tako, zdaj pa moram šibat kosilo kuhat, ker je ura že kar...Danes bo ješprenova minešta, zraven pa bodo padle palačinke ko pa dobim kakšno sporočilo od Kolumbo in Smarnce vam pa sporočim, seveda...