|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.9.2010 22:34:55   
rogljicek
Majchi, kaksen pa je buzz? Oziroma, v cem se razlikuje od zappa? Tukaj jih namrec ne prodajajo, no, vsaj vidla ga se nisem. Jutri grem u lov za vozicki.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
21.9.2010 13:42:01   
Majchi
Feliška, sejem je bil Kind+Jugend. V bistvu vse za otroke: vozički, dude, flaše, igrače, obleke, čevlji, copatki, pohištvo,...med drugim pa tud kakšne novitete in inovacije.

Rogljiček, Zapp je res marela. Od njega drugega nimaš nič. In ne, ne da se ga dat v ležeč položaj. Edino ta novega, kot sem včeraj napisala, za katerega pa sploh ne vem, če je že v prodaji. Jaz sem ga na sejmu vidla.

Buzz je pa mal večji (ni kot marela), se pa da tud poležat, športni del se obrne v obe smeri, itd. Poglej na stran od Baby centra, imaš fotke in vse karakteristike gor: http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=452&ParentClassID=449. Zapp je pa tukajle: http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=453&ParentClassID=449
Jaz bi na tvojem mestu ta novega zappa nekje staknila. Samo za novorojenčka ni primeren, ko še rabi ležišče oz. košaro. Vsaj kokr sem ga na hitro na sejmu vidla.
Evo, sem našla eno fotko ta novega: http://strollersandprams.com/news-article/169.html. Tale novička je bla julija objavljena, da prihaja. Pa še piše, da boš lahko samo sedež dokupil, če imaš slučajno ta starega zappa že doma. To je pa zame super novica.

Neposredna povezava do sporočila: 3302
21.9.2010 15:35:17   
juniorka
Tole so si pa dobro spomnili za Zappa, samo cena je pa kr visoka proti staremu.. Tu je stari model za 99 funtov, novi je pa 225 funtovuser posted image  Kosare same pa se ni mogoce dobit, ce pa bo, jo pa takoj kupim, drugace sem ga mislila prodat!
majchi- ja, Mupi mislim, ti posljem mail! A bos trgovino z otroskimi stvarmi odprla? Pol bom tvoj dobavitelj za cunjeuser posted image !
Ja, Leila ima temno modre oci, Nel pa po meni, sivo modre, pa od vremena odvisne user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
21.9.2010 21:53:57   
rogljicek
hvala Majchi. zappa tukaj se nimajo, so mi pa priporocili Peg peregota Pliko user posted image  Italijani me niso ravno prepricali.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
22.9.2010 8:21:14   
felicia
jaz sem kar z starim PP zaenkrat potem bom pa kupila eno navadno marelo, ki se da poležat vzame mal prostora in basta, spljoh ne bom komplicirala. Sej eno starop marelo še mam sam bom Markotu vsaj to novo privoščila, ker vse od bratca podeduje!

Neposredna povezava do sporočila: 3305
22.9.2010 10:32:20   
rogljicek
Felicia, a mate PP Plikota?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
22.9.2010 11:42:17   
felicia
ne mi mamo centro completo, ni marela. Čeprav mislim, da je Tejch mela plikota a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3307
22.9.2010 11:56:17   
rogljicek
pa Putka mislim. Mah ne vem no, je tolk izbireuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.9.2010 20:41:55   
Putka
Jaz sem se svojega Chiccota znebila za 20€, niusem računala da bomo š rabili.. Sem pa preko ebaya za katjo za 99€ Moon-a naročila, zdaj jih imajo tudi pri nas in je kot marela zakon. lepo se zloži, lahek, se čisto poleže..

Zdaj si pa nov voziček ogledujem, samo tist ki mi je všeč je predrag, sem pa v Mothercare njihovo znamko našla, cena 450€, pa še košare posebej ni treba dokupit..

Jutri imam morfologijo, me vsi po spolu sprašujejo, namesto kaj drugega? kaj je res najpomembnejše, a je dec al baba???

Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.9.2010 20:46:14   
katjandraž
Putka, slučajno sem tvojo slikico vidla, da si ravno en post napisala, pa sem šla firbcat in vidim, da vozek izbiraš user posted image .Čestitke!!! Pa dobro opravi na morfologiji, nima veze, kaj imaš v trebuščku, boš itak kmalu izvedelauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
28.9.2010 8:22:14   
Majchi
Putka, uživaj na morfologiji. Vse bo ok, pa še malega se lahko mal nagledaš. Joooj, jaz bi imela vsak dan ultrazvok...user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.9.2010 10:12:24   
felicia
o Majchi sej boš kmalu mela ga za gledat vsak dan!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.9.2010 15:49:40   
Putka
Fant bo, no jeuser posted image   Me je kar malo stisnilo, sem kar še eno punco pričakovala. No, tokrat je imela moja mami prav..

Je bila pa ful fajn ena mlada dr.Bizjak, skoraj pol ure si je vzela, vse prstke preštela, razložila vse tiste sence (srce, možgani pa to), pa še slikco luleka za očka je naredila... Vse je ok, to je važno..

šibamo na telovadbo, tam se s petrozg ujameva, ko se skupine menjajo, ha ha, je že not v popoldanskih aktivnostih.

Majchi, ti boš pa kmalu rodila!! Moja prijateljica ima 11.11. rok in ima tudi fanta..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.9.2010 20:12:10   
Majchi
Putka, super, da je vse okuser posted image . Mene je tud morfologija obakrat ful skrbela. To, da bo pa fant, bo pa tud zanimivo. Bo mal popestril vaš ženski teamuser posted image . Tud midva sva bla ful vesela, da bo v drugo fant. Se mi tko lepo zdi, da bomo imel parček. Itak pa, da je najbolj važno, da so zdravi naši lubčki.

Popoldanske aktivnosti: tud mi smo začeli. Prejšnji teden je šla Lana prvič na gimnastiko, danes drugič. In ker je obakrat lepo (kolikor toliko) sodelovala, je danes uradno vpisana v gimnastično društvo v Zeleni jamiuser posted image .
Zraven pa trenirajo punce, ki na svetovne pokale hodijo... Kok jih je dobr gledat! Tko da vedno mal spomine obujam na osnovno šolo in čase, ko sem tud sama mal trenirala in šla celo na par tekmovanj. Zdaj sem pa k en zariban fičouser posted image .

Ja, čez mesec in pol imam rok in moramo priznat, da me že mal prpa dajeuser posted image . Še najbolj me pa to skrbi, da mali še zmer ni na glavo obrnjen, ampak sedi. Še cca. 2 tedna ima časa, potem se verjetno ne bo več mogel obrnit. Glih kar se mu kolca, seveda na vrhu trebuha, tko da sem 100%, da ima še zmer glavo goruser posted image . Saj sploh ne vem, kako to pol gre. A greš na carskega al vseen rodiš naravno? Kaj gre lahko narobe? Mah, svašta se mi mota po glavi...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
29.9.2010 14:33:53   
juniorka
Letos je pa zgleda bolj leto fantkovuser posted image .
Majchi, ne se obremenjevat, mogoce se pa obrne.. Drugace pa gres lahko na zunanji obrat. V LJ ga bolj na hitro nardijo in ni tako uspesno, v Jesenicah pa ostanes not, ti dajo tablete... in je dost uspesno.. no, takole je moja lanska sonosecka imela, je pa po uspesnem obratu v Jesenicah pol v par dneh, 3t prezgodaj rodila.
Kako pa Bambina? Javi se kaj.
Lep pozdravcek vsem, mi imamo dans dezuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
29.9.2010 19:01:43   
Majchi
Ooo, mi pa ful sonček in 24 st.user posted image . Pravi balzam!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
30.9.2010 13:57:57   
felicia
No in kdaj se bomo kaj dobile??

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.9.2010 15:59:10   
Majchi
Ej, jaz mam cajta kokr hočte. Ve sam povejteuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.9.2010 17:55:04   
felicia
jaz sem za kadar čte, dokler je vreme kokr tolk ok.

moram pa povedat, da smo bili na sistematiki pri treh lčetoh in Uroš je velik 104 cm težak pa 16 kg. Lepo je videl, se pogovarjal.

mala miš je4 pa velika 74 cm in težak 9 kg.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
30.9.2010 19:26:07   
Majchi
Lana ima pa že več kot 110 cm in 17,5 kg. Cela baba! Zgleda kot da je stara 5 let, ne pa 3 in pol.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
30.9.2010 19:52:45   
felicia
ja sej je že pri nas rekla zdravnica, da oba spadata med visoke, ker sta nad črto pa še to, da bi lahko imela tudi kakšno kilo več, ne bi bilo nič narobe. Sej lano sem pa vidla, da je res visoka. Moraš obleke kupovat že na oddelku za velike otroke kaj?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
30.9.2010 19:54:11   
felicia
hehe Majchi poglej tole http://www.ringaraja.net/forum/3_leta_stare_pun%C4%8Dke_-_veliksot_in_te%C5%BEa/m_5383733/tm.htm

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
30.9.2010 21:32:32   
rogljicek
Putka, a Moon je u redu vozek? 100eur je ful dobra cena za novega. Bi ga kupila, sploh, ce se cisto polezi. Nieke se itak skoz dviga, da bi sedela, ampak seveda se rabi udobje. Hm, te vozicki, ko vsaj ne bi blo tolko izbireuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
30.9.2010 21:35:35   
rogljicek
Aja, pozabila pokomentirat Majchino Lano. Ma, cela manekenka je, je ful vecja od Reye. Lana bi lahko ze na vsa igrala v Legolendu sla, mi jih mormo se kar nekaj spustit. Nasa bejba ma tam okrog 98cm in 14 oz. 15 kg.
Putka, cesitke za fanta. Res jih je veliko letos. Ne morem nobenmu cunj posenkatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3324
1.10.2010 8:33:13   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

hehe Majchi poglej tole http://www.ringaraja.net/forum/3_leta_stare_pun%C4%8Dke_-_veliksot_in_te%C5%BEa/m_5383733/tm.htm

OMG, Lana je prava velikanka v primerjavi z njimiuser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?