Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 7:43:26
|
|
|
|
športnica
|
energija80 in aqua77 danes močno mislim na vaju. srečno na ET in javita se. navijamo za čimveč
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 7:48:11
|
|
|
|
špica84
|
športnica kako si ti kaj,še malo pa bo petek
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 7:53:19
|
|
|
|
športnica
|
ooo dobro jutro špica. dons smo pa zgodaj začele a? sm vedno bolje, čeprav sm zdej še mal zbolela. me vse kosti bolijo. pijem čaje, da slučajno res ne obležim s kako vročino. komi čakam jutri, sem že kr mal nervozna kaj naju bo pričakalo. kako si ti? lepo da si še kar na tem forumu , deklico boš mela ane? si še doma?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 8:00:33
|
|
|
|
špica84
|
Pridem vsake toliko vas pogledat.Sploh sedaj,ko si še ti v postopku. Ja pri nas pričakujemo pupo.Zaenkrat sem še doma,konec oktobra me čaka ld da ga pokurim,potem pa že porodniška Počutim se super,mala me skoz brca.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 8:12:33
|
|
|
|
športnica
|
ime imata že zbrano? kakšne so opcije?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 8:19:59
|
|
|
|
špica84
|
Ime je že fiksno zbrano : .Bo kr Zala
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 8:20:44
|
|
|
|
pokamoka
|
Dobro jutro vsem skupaj... barbara 31 ... se zelo strnjam z loremi... mislim, da se tako zgodaj še ne vidi. Nisem pa sigurna... hmmm... Upam, da si doma, da paziš nase... glavo pokonci punca... navijamo zate!!!!!!!!! Punce... pazite nase!!!! Kalaxy... kako gre???? Hmm... ko to vse skupaj tu gor berem, me je zmeraj bolj strah. Vsaki se nekaj dogaja. Pa nič pozitivnega. A je kje katera, da ji je dobro???? Ne vem, jaz sem prvič v postopku, prej se niti nisem zanimala za te stvari, ker računaš, da tebe pa ne bo to doletelo... in zdaj se sprašujem kolikim bo uspelo... jao... ni mi všeč ta situacija... Si pa dopovedujem, da moram upat do konca in še malo čez... hja, kdaj mi uspe, kdaj pa popolnoma nič... lep dan vsem skupaj...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 8:48:26
|
|
|
|
Aljonka
|
barbara31 ne se še predat jaz bi šla na tvojem mestu tud še enkrat kri dat pa da vidimo kaj bo. Drži se! drejći me veseli, da je s tvojim sončkom vse OK, kako pa si ti? mapesi kako si? ursi84 ne vem ti povedat, ker ne vem lahko pa držim pesti da bo vse OK! Srečno! mića sej smo ti že me povedale da si srečka pa nam ne verjameš. Sem full vesela, da je plus plus plus. Na kater dan pa si delala prvič test? Suzi juhu za rdečko zdej pa štart in bomo navijal, da tokrat uspe! Waiting kako si ti? Jaz sem dons super dobre volje, čeprav sem dobila polno mazoljev se počutim, kot da sem se vrnila 10 let nazaj
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 9:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka Jaz sem dons super dobre volje, čeprav sem dobila polno mazoljev se počutim, kot da sem se vrnila 10 let nazaj TAko je prav!!!! Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 9:01:58
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 Ime je že fiksno zbrano : .Bo kr Zala lepo ime, imate že kaj nakupljeno? joj kok bi rada čimprej zapravljala za bebiko. že iz srednje šole imam navado da večkrat zavijem v kakšno otroško trgovino in gledam stvari ... tok je vse lepo. upam da me res kmalu doleti ta čast. to bom velika zapravljivka
< Sporočilo je popravil športnica -- 30.9.2010 9:02:25 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 9:29:01
|
|
|
|
nanika 1
|
barbara 31 zelo mi je žal za vse, vendar je res kar so ti že povedale druge punce. Pojdi ponovit krvni test in če beta pada je res malo upanja. Na uz pa res do šestega tedna nosečnosti ne vidijo dosti drugega kot gestacijske vrečke-srčka ziher še ne. Drži se! Pokamoka in vse ostale sotrpinke- pozitivno razmišljanje zelo dosti pripomore k pozitivnim rezultatom- jaz sem se odločila, da bo ta nosečnost vredu in tudi je(zaenkrat hvalabogu vseh 7 tednov).Počutim se boljše kot kdajkoli in tako tudi bo do konca!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 9:30:00
|
|
|
|
waiting
|
Waiting kako si ti? Jaz sem dons super dobre volje, čeprav sem dobila polno mazoljev se počutim, kot da sem se vrnila 10 let nazajuser posted image Jaz se za enkrat se ne bom pritozevala pocutime se kar ok sicer imam se vedno rahle PMS bolecine samo me nic ne ovirajo pri mojih opravilih. So pa tudi mene na polno napadli mozolji in taka kot sem, da nobenega ne pustim na miru, sem ze resnicno kot v casih pubertete
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 9:34:43
|
|
|
|
waiting
|
barbara31 pojdi cim prej na ponovni test, ker morda se je dr. motil, zaradi njegovih besed pa se sedaj samo sekiras in ce si pa le noseca samo skodujes tvoji pikici. Tudi meni se zdi obcutno prekmalu da lahko postavil diagnozo, potem bi nam v LJ ze takoj ko bi naredili krvni test opravili tudi UZ.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 10:32:59
|
|
|
|
mapesi
|
Aljonka bo že. Skoz mam po malem znake pms. Že od včeraj zvečer glavobol,pa prsa me bolijo. Izcedka nobenega. Sem se že prepričala, da nam tokrat ne bo uspelo, da mi potem ne bo tako hudo. Tud spodaj me samo vsake toliko malo pošpika in je potem mir. Samo zvečer in ponoči me pa preden zaspim kar nekaj časa šraufa. Kakšen je pa postopek potem, ko ne uspe? Pošte o zamrznjenčkih pa tudi nisem še nič dobila. Drugače pa še vedno močno držim pesti za vse ostale, da vam uspe.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 11:01:30
|
|
|
|
špica84
|
Mapesi mene so prsa full bolela in je na koncu uspelo.Ne vrzi puške v koruzo prehitro.Pa sraufal me je tut od 3 dneva naprej.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 11:19:18
|
|
|
|
MP30
|
Punce pozdravljene, vas redno berem, sama pa nimam nič kaj novega za obveščat! Zdaj čakam M, da kličem v LJ za histeroskopsko OP, potem pa bomo videli kako in kaj naprej. Loremi, si ti že dobila datum? Ostalim pa držim pesti!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 11:33:52
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 Punce pozdravljene, vas redno berem, sama pa nimam nič kaj novega za obveščat! Zdaj čakam M, da kličem v LJ za histeroskopsko OP, potem pa bomo videli kako in kaj naprej. Loremi, si ti že dobila datum? Ostalim pa držim pesti! Loremi je že na seznamčku 5/10/2010
< Sporočilo je popravil bibk -- 30.9.2010 11:34:01 >
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 11:40:10
|
|
|
|
MP30
|
O sori, spregledala! Držimo pesti za loremi! Si dolgo čakala na termin? bibk- kako sta vidva opravila?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 11:46:47
|
|
|
|
bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 O sori, spregledala! Držimo pesti za loremi! Si dolgo čakala na termin? bibk- kako sta vidva opravila? Ma midva sva zdej naročena 2/11/2010 da gremo gor se zmenit, da damo naprej sploh papirje in pol čakamo da gremo čim prej v akcijo..... Jaz ko sem dobila sem poklicala in sem imela že naslednji teden operacijo.... fulll brzinsko .... je pa to verjetno odvisno če hočeš prit do kakšnega Tomaževiča bo verjetno trajalo dlje ...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 11:56:59
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: MP30 O sori, spregledala! Držimo pesti za loremi! Si dolgo čakala na termin? bibk- kako sta vidva opravila? Živijo, kako si? Marca letos rodila moja angelčka, sledila abrazija 2x, v maju pregled pri mojem dr., me napotil na operacijo, ki je nujna in naslednji teden sem šele na vrsti (vmes juilij in avgust, ko frajerji ne delajo). Potem je pa res odvisno še, pri katerm dr. se boš naročila za poseg. Hvala ti za lepe želje!
< Sporočilo je popravil loremi -- 30.9.2010 11:57:22 >
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 12:16:49
|
|
|
|
mića
|
aljonka jaz sem prvi test delala en teden po transferju pa e bil rahel plus sedaj je pa ze pravi korenjak no pri nas ponovno malo krvi na papirju joj nikakor do lepe in predvsem mirne nosečnosti to je sedaj ze retjič test pozitiven potem pa ti izcedki in kako boš potem miren
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 12:44:00
|
|
|
|
Barbara31
|
Po dolgi noči se se sprijaznila z dejstvom, da je pač kar je. Danes zjutraj pa sem morala na urgenco poklicat za beto, ker so mi včeraj vzeli kri. Beta je 1591 in je narasla od zjutraj za 350. Dr. mi je rekel naj jutri še enkrat pridem dat beto, da vidijo kaj se pravzaprav dogaja. Pravi, da gre lahko tudi za izvenmaternično nosečnost. V glavnem živce sem pospravila v predalček in čakam na jutri. Upam na čudež. Pozdravček vsem.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 12:45:13
|
|
|
|
Amelia
|
Joj sovražim te izcedke, sam postopek zame sploh ni problematičen, ampak potem čakanje okrog 14. dne po ET, pa izcedki, rjavi, rdeči, roza, pa milijonkrat gledat na WC ali se je vlilo, to me pa ubija!!! Mah, saj bo, tud to paše zraven, ni kaj. Jaz sem imela nazadnje na 13. dan po ET rjavkast izcedek, to je bilo 1 dan pred uradnim testom, sem padla v jok, itak prepričana, da ne bo nič, naredila test in je bil pozitiven...nič mi ni bilo jasno....no izcedka potem ni bilo več, najbrž je bila vgnezditvena krvavitev, in sedaj je tale moja pikica stara že 2 leti me prav zanima kako bo tokrat:)) Športnica, a ti greš pa že jutri po bejbise, držim pesti, da jih bo čim več!!! Jaz pa v soboto...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 13:01:03
|
|
|
|
DaisyE
|
Pozdravčka. Glih tolk malo se javljam, da sem na seznamu, zato je prav, da tud kaj sprememb javim. Pri nas nič novega, včeraj po predvidevanjih dobila , ampak je vse okej, kaj drugega tud nismo pričakovali. Saj veste kako pravijo - vse je za nekaj dobro. In to je čisto res, čeprav včasih traja malo dlje, da pogruntamo. U glavnem, bodite mi krasno, lepo speljite postopke, pa lepo statistiko, čim več . Naj bo sreča na vaši strani.
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 30.9.2010 13:22:33
|
|
|
|
športnica
|
barbara31 držim pesti. beta še vedno narašča, kar je super. upam da je še vedno vse ok in je bila panika zamanj. torej jutri bo D day? ufffff, jutri bo dogajalo. držim pestke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.