|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
29.9.2010 20:25:50   
agha
Čer! Še jaz malo. Nekaj sem utrujena zdaj. Verjetno zato, ker se imela kar en lep kos dneva moje na obisku in me ne zdelalo. Saj niso zahtevni ampak vseeno so mi pobrali nekaj energije. Pa še ena žehta me čaka za zlikat.

Nejanejc - pri nas pa imamo tako pravilo, da ga enkrat da spat moj, drugič pa jaz. In to sem uvedla samo zato, da bom lahko kdaj kam šla, če bo tako naneslo in da bo mali zaspal, če me ne bo. Lahko si vesela, da je pri tvojemu zaspal. In to res ne pomeni, da nisi sposobna mama!

dacy - ful zanimive sanje. Jaz bi se tudi rada pogovarjala s svojim sinkom, pa čeprav v sanjah.user posted image

Tintin - hvala za spodbudne besede, tvoje mnanje mi vedno pomeni ogromno in ga res cenim!user posted image user posted image

Tropical - upam, da bo punčka v redu in da nima več vročine.

Amelie - jaz se zaradi tega, ker naša biba ni fan zelenjave ne sekiram. Je pa danes celo pojedel pol malega Hippovega lončka zelenjavne kašice. se mi je zdel cel podvig.user posted image Kar se pa tiče službe si pa sploh ne predstavljam... moj otrok enostavno ne bi imel popolnoma nič od mene...služba od 7. do sam bog ve kdaj (tudi večeri so bili včasih do polnoči), popldansko dežurstvo, dežurstvo čez vikende in praznike (seveda cel dan!), teren tudi po 4, 5 dni...mislim, to res ne gre. Moj otrok si res ne zasluži tega!
Katy - super za kahlico!user posted image Jaz sem tudi o tem razmišljala ampak sem si premislila.

Legenda - če gre za Herbalife...tudi meni so ga ponujali moji sorodniki pa se nisem odločila za njega... sem bolj za naravo.

Punce, uživajte, grem spit svojo večerno ječmenovo kavico...pol pa likat, pod tuš in spat.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
29.9.2010 20:54:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: agha

Čer! Še jaz malo. Nekaj sem utrujena zdaj. Verjetno zato, ker se imela kar en lep kos dneva moje na obisku in me ne zdelalo. se mi je zdel cel podvig.user posted image Kar se pa tiče službe si pa sploh ne predstavljam... moj otrok enostavno ne bi imel popolnoma nič od mene...služba od 7. do sam bog ve kdaj (tudi večeri so bili včasih do polnoči), popldansko dežurstvo, dežurstvo čez vikende in praznike (seveda cel dan!), teren tudi po 4, 5 dni...mislim, to res ne gre. Moj otrok si res ne zasluži tega!

Kaj pa delaš agha? 

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.9.2010 20:55:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Grem mojemu pomagat prezentacijo pripravit za jutri, potem pa preverit, če je že nova sezona Razočaranih gospodinj, ker sem pozabla datum, kdaj se začne ... in pol mogoče tud pogledat prvi del, če je. user posted image

Ob nedeljah so, torej v ponedeljek lahko pri jutranji kavi ze gledas. Vsaj jaz sem user posted image Ta del je kr neki. Zamenjani otroci pa novi sosedje. Ne vem koliko si pred 15 leti gledala TV, ampak ko bos vidla kdo je novi igralec v DH bos umrla od smeha. Vsaj jaz sem user posted image user posted image

Glede kahlice, jaz sem za diaper free zvedela ze med nosecnostjo in sem rekla, da bom mogoce probala. In je v bistvu cisto enostavno. Otroci kazejo kdaj lulajo in kakajo (kasneje se navadijo na plenice in nehajo signalizirati. Potem se odvajajo pri 2 letih. Pa ni s tem po mojem mnenju cisto nic narobe. Glavno, da niso do prvega razreda v plenicah user posted image ) enako, kot kazejo, da so lacni, zaspani itd. Oziroma je tako, da tako kot (priblizno) ves kdaj otroka podojiti, ga neses tudi na wc. Nekako se sinhronizirajo z mamami in potem to tudi pokazejo. Ti mu das signal, ki ga poveze z izlocanjem in to je to. Ko pa govorijo pa ze sami povejo, da morajo na wc. Ne vem no, cudno sem razlozila. Bom kdaj drugic bolj strokovno, ce bo kero zanimalo. Da ne bom tezila tu.

A se Zigu ni do konca pozdravilo oko ali se mu je na novo vnelo? Kako pa to zgleda? Rdece? A kaj joka? No, saj on je ful priden. Verjetno tudi opazi ne user posted image
Dobro zrihtajta jutri.

Babyloverka, jaz imam sleepy wrap, ki je trak kot sling, s tem, da je sling ze zavezan in zasit, da ti ga ni treba vedno na novo vezati, torej enostavnejsi in hitrejsi za uporabo. Je pa sling obesen na eno roko (kar zna biti tezko za nositi), trak pa zavezes na hrbtu in se teza porazdeli. No, vseeno ni prijetno, ker so otroci tezki, moj hrbet pa brez misic user posted image Jaz bi si mogoce kupila sling z obrocem, da bi lahko malo na hitro notri dala, ko tecnari. Ampak ona ze v sleepy wrapu ni bila nikoli dolgo. Zdaj pa, ko vidi, da ne rabi vec mene, da kam pride pa je mogoce sploh ne bom vec dobila notri user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
29.9.2010 21:05:32   
tintin
babyloverka:jaz mam tud Sleepy Wrap, mi je kul. Pri VAsji sem imela Sling z obroči- super fajn za otroka 6m+, ko ga nosiš na boku...
Zadnjič sem na bazarju malo klepetala z Uršo (Moj škratek) in mi je mal pokazala ostale nosilke...meni je bil za večje všeč Boba Carrier ali pa Mei Tai.

agha: thx:) ja, se strinjam s tabo, noben otrok si tega ne zasluži...po mojem mnenju je otroku potrebno namenit malo več kot pol ure dnevno, zato sem jaz po Vasjevi porodniški delala sedem ur, no mogoče bom zdaj tudi...meni se nič ne gre v službo, ker mi je jasno, da nikoli, nikoli, nikoli ne bom imela več tega časa z otrokom kot ga imam zdaj. Pa tudi nasploh časa za družinico...zdaj vsaj v miru skuham, pospravim, grem malo čez dve po Vasjo...potem bo vse skupaj en lavf...:S

nejanejc: thx za današnji sprehod..

"gorenjke":
zadnjič me je Živa kontaktriala, da jih javimo, ko se bomo odločile da se dobimo na kaki kavi. Predlogi in želje kje in kdaj se dobimo so zaželene...;))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.9.2010 21:22:22   
Anonimen
Dober večer!
Katastrofa je pri nam ,jaz sem izmučena ,cele dneve jokanje ,spanje za vzorec ,na rokan noče biti preveč ,samo na noge bi se postavljala.Ponoč spimo celo noč,jemo bolj slabo ,pije bolj slabo..res katastrofa..Komaj čakam ,da grem pod tuš,pa spat.Če so res zobeki ,bom videli,upamo ,da je sam to..
dacy kje si kupila ,to fiziološko raztopino v spreju?Glede prehlada drugih imaš čisto prav ,tudi jaz ne postim ,da hodijo na obisk,če so bolani.Se hitro nalezejo posebaj otroci.
okus kašice korenček ,jabolka  dajete to za malico ali kosilo,če delate kašico.Namreč jaz ne mešam sadja in zelenjave skupaj..
domače mleko ,kupleno mleko jaz zaenkrat ne bom dajala.
dacy
ne jem več teh tabletk...
služba
jaz delam drugače na 2 izmene popoldan zutraj ,delala bom na 8 ur,trenutno ne študiram na službo ,kaj preveč,ko bo hitro mesec marec tukaj..
čaji uporabljate kaj te sadne čaje od Hippija..
kahljica katy in aglaia super.Moje mišlenje je ,da ni treba preveč pretiravat z njo,ker prej se morajo na učiti samostojno sedeti ,plaziti ,obračati.Na koncu ,vsi ostanejo brez planičk.To je moje mišlenje...čeprav bo verjetno katera komenterala kaj...
aglaia čestitke za 5 mesecev,hitro čas beži...
tropical upam ,da ste kaj boljše z zdravjem..
nejanejc pri nas je tako z spanjem ,velikokrat jo dam jaz ,vmes pa tudi moj.Ne obremenjuj se preveč,če tvojemu takoj zaspi.Bodi vesela ,da ti da kdaj tvoj sineka spat.
babyloverka jaz sem imela top ,pa tamala bila 2 krat notri ,pa noče več ,isto pri kengerujčku...ne vem kaj se ji je tako zamirilo...
To bo to po tavečem sem pokomenterala ,res sem čisto izmučena,kosilala sem na obroke ,pa še danes imama z mojim obletnico.Zaspala je ob 20 uri z muko ,obrnila se je na bok zraven stokala,smili se mi ,ko jo tako matra.
Grem počasi ,jutri kaj več napišem..lahko noč vsem....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.9.2010 22:05:16   
katy83
dober večer punce.

Zjutraj ko sem napisala zadevo s kahlico sem sama sebe sppraševala, če sem čudna. user posted image Pa sem nekak imela občutek, da me boste zbomandirale, če se mi meša? No, za Aglaio sem vedela, da bo na moji strani, ker se pač gredo diaper free. user posted image user posted image user posted image No, pa vidim, da ste aprilčice zakon. user posted image To sem tak vedela ampak zdaj imam še potrjeno. user posted image
Levinjica, glej čisto prav, da imaš svoje mnenjeuser posted image , saj meni je v začetku pri sestrični to tudi blo čudno, pa sem si mislila, da bo mali kahlico zasovražo, pa kaj jaz vem kaj, potem pa sem videla super rezultat, pa sem si mislila zakaj ne. Itak, pa ja, da bodo vsi enkrat na wc hodli. Logično. user posted image

Aglaia, jah vi ste pa tak zakon s temi plenicami. user posted image oz brez plenicuser posted image . Jaz bom zaenkrat to samo zjutraj izvajala, ker točno vem kdaj ga bo sračkal. Z lulanjem se še ne bom ukvarjala. user posted image   btw, Moram: veš, da je Mb zmagal Olimpijo, ne? user posted image user posted image user posted image
aja, še nekaj: Spet bom mogoče imela eno prošnjo zate. Z eno punco iz Lj sem se menla, da bi poganjalčka kupla od nje, pa letos ziher ne bom v LJ, pa sem na tebe pomislila. user posted image Ja, očitno si edina, ki te "poznam" iz Lj. user posted image Ni še pa ziher, ker sva se zmenli, da če bo še kaki kupec ga bo pač prodala, če ne pa mi javi, pa ga jaz kupim.
Pa da bi Zoja naj bla močna? wtf???user posted image user posted image user posted image Ok, kaj je potem naš Timotej? user posted image (beri dalje post user posted image )

Mi smo danes imeli posvetovalnico in je fant pri 6.mesecih velik 66cm, tehta pa , pazi to: 9200g. user posted image user posted image user posted image Pa ni noben reko, da je močen. Ker se itak vidi, da je. user posted image Pa kri so mu vzeli in naš junak ni niti solzice spusto, sploh ni zajamral. Bravo. saj sem vedela, da je car. user posted image Pa urin smo dali, pa obseg glavice zmerli, pa malo je pogledala kako sedi, pa nas spraševala kaj je, katero mleko pije, tak osnove pač. No, zaskrbljujoče je to, da je rekla, da se mu obseg glavice prehitro večauser posted image , ampak da je verjetno dedno, ker imam jaz veliko glavouser posted image user posted image . Skratka čez 14 dni ima še kontrolo zaradi tega obsega, ker se naj ne bi tako večalo in je možnost možganskega pritiska na lobanjo. Al kaj že? user posted image Ampak je rekla, da se naj ne sekiram, da lepo napreduje in je vredu fant in da verjetno nič ne bo. Hope so. No, pa še v urinu je pokazalo povišan sladkor, tak da...ah, ja, pa imam spet 14 dni, da se lahko malo živciram. user posted image No, na srečo imamo še v ponedeljek razvojno ambulanto, pa še me bodo tam malo pomirili user posted image ali pa še bolj zaživcirali. user posted image   Tak da cepljen danes tudi ni bil, bo čez 14 dni.

evo, kratkouser posted image poročilo, jutri gremo v Avstrijo, malo v šoping, kr tu v Lipnico samo, do Graza ne grem, ker potem bi spet v Ikei preveč denarja pustila. user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.9.2010 22:11:36   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Ob nedeljah so, torej v ponedeljek lahko pri jutranji kavi ze gledas. Vsaj jaz sem user posted image Ta del je kr neki. Zamenjani otroci pa novi sosedje. Ne vem koliko si pred 15 leti gledala TV, ampak ko bos vidla kdo je novi igralec v DH bos umrla od smeha. Vsaj jaz sem user posted image user posted image

Vem, vem!!! user posted image  user posted image  Takoj za Dylanom največji frajer user posted image  
Glede ostalega lahko rečem samo, da mi je žal, da se nisem malo zavzela, glede na to, da je Žiga kakal enkrat na teden in mi signali nikoli niso ostali skriti user posted image  Zaenkrat sem računala, da ga bojo vzgojiteljice v vrtcu odvadle user posted image  Drugač sem pa enkrat mami rekla, naj neha pretiravat, ker mi trdi, da sem bila sama pri 7 mesecih suha in na kahlici, pa se mi je zdelo, da se ji meša. In mi je rekla, da ni počela drugega, kot da me je vsakič, ko me je odvila iz plenic, dala na kahlico. Si mi dala mislit, mogoče bom jutri mal guglala. In se opravičila mami. user posted image
Vneto oko je rdeče in solzno in nabira se gnojček okoli. Mislim, da jih to ne moti, Žiga nič ne pokaže. Je rekla že zadnjič pediatrinja, da se rado ponavlja, če se prehitro neha zdravit, kar smo mi najbrž naredili ... Ampak meni je zgledalo okej. user posted image  V glavnem nič strašnega ni to, strah me je samo tega, da nas zaradi ponavljajočih vnetij ne bi poslala na širjenje solzevoda, ker ima na tem očesu zožanega, ker tisto je pa baje grozno. Ampak mi je zadnjič omenila, da raje počaka, da se solzevod do konca razvije, kot da otroke tja pošilja.
Gospodinje so dol! Grem gledat.
Lahko noč (še enkratuser posted image )!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.9.2010 22:17:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Gospodinje so dol! Grem gledat.

Tud sama sem jih iskala... Ampak ne našla. Bi katera PROSIM pripela link? user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.9.2010 23:20:54   
NATAŠA35
vidim, da je kar nekaj navdušenk nad gospodinjam, bolje to ko kaka limonadauser posted image user posted image

levinjica upam, da jo hitro mine in ne bo toliko jokala...je pa moj tudi tak, da se mi že meša, pa še za vse sem samauser posted image user posted image

jaz tudi ne grem nikamor, če so mali prehlajeni, da mi ne bo kdo metal naprej, da sem viruse okoli talala, sama pa tudi nerada vidim, da je kdo bolan okoli malih...

mojga še vedno ni user posted image user posted image , niti poklical ni, zakaj ga ni...sem razočarana, ker ga niti ne zanima, kako so otroci user posted image in če bom kaj rekla, bo rekel, da sem nepravična, da ni imel časa za klicat, ker je delal, samo kaj za vraga lahko dela ponoči, ker naši nikoli ne delajo, ko pade mrak...sigurno so kje na pijači user posted image user posted image in se bojim, da bo moj zapil denar, ki ga imamo spravljenega za krstuser posted image user posted image ...

jezna kot user posted image , ga bom pričakala kot prava žena z valjarjem v roki user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.9.2010 23:54:43   
nejanejc
hejla

no, danes je spet moj uspaval oz. bil ob posteljci s tamalim, sej sem vesela, da je :)

aglaia, ja super vam gre.. jst se nisem se nic poglabljala.. a to pomeni,da sem zamudila... no, boste se kej napisale, pa bomupam prebrala, zdej sem malo ze zmatrana

kathy, upam, da bo sladkor vredu, a glavca ok... na razvojni je tud merla nasemu glavco, samo ni nic rekla, nevem.. se mu je pa za 10cm ze povecal obseg... kil ma pa pomoje tud tolko kot tvoj...bomo vidli v pondeljek, ko mamo posvetovalnico...

agha, ja tud jst podpiram tvojo odlocitev, saj vem, da ti to pomeni vse

tintin, hvala tudi tebi za druzbo

amelie in ostale... dh.. jst nisem ze dolgo gledala tega, sem ene tri sezone, pol pa ni blo casa ;-) Ce bo res katera prlimala link, bom pa mogoce pogledala :)

nataša, upam, da ne bo tak hud scenarij kot si napisala... mene bi tudi zvilo

levinjica
, upam da bo jutri bolj vedro pri vas

lepe sanje vsem

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 29.9.2010 23:56:23 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
30.9.2010 8:57:28   
tropical
Danes dobim izvide krvi in vode. P. se naslanja na virozo oz. šesto bolezen. Upam da ni kaj resnega, ker vroćino je imela včeraj 40stopinj. Ponoči ni spala nič, jaz imam pa oči danes kar skup zlepljene ker mi manjka spanca.
Nč več ne morem napisati, ker se je mala zbudila. Grem bom pol kaj napisala.
LP

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
30.9.2010 9:19:33   
nejanejc
tropical, boga pikica... upam, da bodo tocno ugotovili in ji pravilno pomagaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
30.9.2010 10:07:59   
NATAŠA35
moj je včeraj prišel dam malo pred polnočjouser posted image in šel takoj spat...malo je smrdel po pijači grr, pa sem malo jezna ker sploh ni vprašal za otroke...njemu je bilo vseeno, ker otroci so spali, kuhinja je bila pospravljena, kosilo sem lepo vrgla stran, ker sega ni niti dotaknil, pral je stroj...

danes imam sestanek svet staršev in sem mojga klicala, da pride, da ne bom prepozna, pa ti reče, kje bo simonuser posted image user posted image ...madonca povsod ga pa ne bom jemala s sabo...bo videl, kako je imet kaj dela, ko bo z vsemi doma, pa še enega pelje na karate...naj vidi kako je meniuser posted image ...me je pa strah njegovega jamranja potem, pa sigurno bom veliko klicev dobilauser posted image user posted image

danes sem bolj zaspana, pozno sem šla spat, pa še mali je cvilil celo nočuser posted image , ne vem kaj mu jeuser posted image user posted image

tropicaluser posted image user posted image user posted image da se vse poštima čimprej...

nejanejc ni se mi dalo z valjarjem čakatuser posted image , sem se zamotila s čim drugim...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
30.9.2010 10:44:00   
Anonimen
Samo na hitro, ker se nama z otrokom mudi na kavo. No, meni.

Malenaa, probaj tule. Drugace pa jaz downloadam prek EZTV (http://eztv.it/). Logiras se (brez mejla, samo username in geslo) in potem imas tam my page, kjer si nastavis katere serije gledas in vsak nov del ti tam pokaze, potem pa samo das v torrent (al kakorkoli ze downloadas) in to je to. Sploh me ne sprasuj kako dolga je lista mojih serij na tej strani. Vsak dan imam kaj za gledati user posted image

http://btjunkie.org/torrent/DESPERATE-HOUSEWIVES-S07E01-HDTV-XVID-LOL-EZTV/4196a938e595203347e362ca88ebbbcab5a91bffae7b

Tropical, naj se pupika cimprej pozdravi! Joj, ta sezona bolezni se zacenja. A obstaja kaksna moznost, da te virusi preskocijo? Najboljse, ce smo doma, v karanteni user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
30.9.2010 10:52:56   
tropical

user posted image APRILČICE 2010    user posted image

DATUM ROJ.   NOSEČKA   OTROK      MERE    PDP

01.03.
gilda77 
  Kasia  (PDP 08.04.)  
  rojstvo: 2390 g, 47 cm   
1.mesec: 2850 g, 52,5cm
2.mesec: 3900 g, 
3.mesec: 4900 g, 59 cm

10.03.
mojca976   Lovro   (PDP 11.04.)
  rojstvo: 1720 g, 43 cm
1.mesec: 2800 g, 48,5 cm
2.mesec: 3850 g, 52,5 cm
3.mesec: 4940 g, 56,6 cm
4.mesec: 6050 g, 60 cm cepljen

18.03.
katy83    Timotej (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2320 g, 47 cm
1.mesec: 3590 g, 49 cm
2.mesec: 4810 g, 52 cm
3.mesec: 5950 g, 56 cm
4.mesec: 6600 g, 60 cm
5.mesec: 7880 g, 63 cm

25.03.
dacy              Aleksei 
(PDP 05.04.)
  rojstvo: 2635 g, 47 cm
1.mesec: 3978 g, 52 cm
2.mesec: 5054 g, 56 cm
3.mesec: 6110 g, 61 cm
4.mesec: 6750 g, 64 cm
5.mesec: 8100 g, 67 cm 

27.03.
levinjica            Ema
    (PDP 08.04.)
  rojstvo: 2980 g, 49 cm
1.mesec: 3500 g, 53 cm 
2.mesec: 5200 g, 58 cm
3.mesec: 6500 g, 62 cm
4.mesec: 7500 g, 67 cm
4.mesec: 8500 g, 70 cm

02.04.
Photo           Maša  (PDP 20.04.)
  rojstvo: 3070 g, 50cm
1.mesec: 4200 g, 53 cm
2.mesec: 5520 g, 57 cm
3.mesec: 6350 g, 61 cm
4.mesec: 6975 g, 63 cm

08.04.
marjanaj            Tibor (PDP 16.04.)
  rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
2.mesec: 5900 g, 60 cm
3.mesec: 6600 g, 63 cm

11.04.
nejanejc       Nejc (PDP 06.04.)
  rojstvo: 3200 g, 51 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm
3,5mesec: 7330 g, 64,5 cm
5. mesec: 8575 g, ? cm

12.04.
mamika25     Maj (PDP 02.04.)
 Rojstvo: 4310 g, 55 cm
1.mesec: 5280 g, 56,5 cm
2.mesec: 6230 g, 61 cm
3.mesec: 6910 g, 62,5 cm
4.mesec: 7540 g, 66 cm OG 44
5.mesec: 8320 g, 71 cm

13.04.
Agha            Arne (PDP 09.04.)
 rojstvo: 3160 g, 53 cm
1.mesec:

14.04.
amelie   Žiga     (PDP 06.04.)
  rojstvo: 4120 g, 51 cm 
1.mesec: 5000 g, 57,5 cm
2.mesec: 6450 g, 62,5 cm
3.mesec: 7250 g, 65 cm, OG 42,5 cm

17.04.
didi5       Lara     (PDP 00.04.)
 rojstvo:
1.mesec: 3950 g, 54 cm
2.mesec: 4750 g, 57 cm
3.mesec: 5700 g, 60 cm
4.mesec: 6900 g, 64 cm

21.04.
NATAŠA35     Simon (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3765 g, 52 cm
1.mesec: 4920 g, 56 cm, OG: 38
3.mesec:
5.mesec: 7830 g, 68 cm, OG 43

Getreal     Leni   (PDP 13.04.)
  rojstvo: 3440 g, 53 cm
1.mesec: 4300 g, 55 cm
2.mesec: 5140 g, 58 cm
3.mesec: 6430 g, 64 cm

24.04.
tintin        Vito
(PDP ?.04.)
  rojstvo: 3500 g, 51 cm
1.mesec: 4900 g, 57 cm
2.mesec:
3.mesec: 6200 g, 65 cm
4.mesec: 7000 g, 67 cm

25.04.
legenda_m    Jaka (PDP 18.04.)
  rojstvo: 3720 g, 52 cm
1.mesec: 4770 g, 56,5 cm
2.mesec:
3.mesec:
4.mesec: 6970 g, 64 cm

Cojka          Tian
  rojstvo: 3070 g, 51 cm
1.mesec: 4235 g, 54 cm
2.mesec: 5465 g, 60 cm
3.mesec: 6370 g, 62 cm
4.mesec: 6850 g, 66 cm

29.04.
Aglaia   Zoja Sofija (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3935 g, 52 cm
1.mesec: 4570 g, 56 cm
2.mesec: 5340 g, 60 cm
3.mesec: 6460 g, 67 cm

Malenaa89   Alja Medea (PDP 15.04.)
  rojstvo: 3260 g, 50 cm
1.mesec: 3800 g, 53,5 cm
2.mesec: 5360 g, 59,5 cm
3. mesec: 6200 g, 61 cm

30.04.
babyloverka    Bastian (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3140 g, 52 cm
1.mesec: 4100 g, 57 cm
2.mesec: 5560 g, 60 cm
3.mesec: 8100 g, 68 cm

02.05.
nizy            Lamija
  rojstvo: 3520 g, 53 cm
1.mesec: 4410 g, 54,5 cm
?:mesec: 6000 g, 59,5 cm
4,5.mesec: 6660 g, 64 cm

05.05.
aprilčica10     Benjamin (PDP 30.04)
  rojstvo: 3800 g, 52 cm
1.mesec: 4110 g, 55 cm, OG: 37,5 cm
2.mesec: 4990 g, 59,5 cm
3.mesec: 5480 g, 61,5 cm
4,5.mesec: 6660 g, 66 cm

xx.04.
tropical           (PDP 25.04.)
  rojstvo: 3940 g, 53,5 cm
1.mesec: 4840 g, 58 cm  
2.mesec: 5800 g, 61 cm, Og: 37                

user posted image   :   19       user posted image :  12881289

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
30.9.2010 10:54:01   
tropical

01.03.
gilda77 
  Kasia  (PDP 08.04.)  

10.03.

18.03.

25.03.
(PDP 05.04.)

27.03.
levinjica            Ema
    (PDP 08.04.)

02.04.

08.04.

11.04.

12.04.

13.04.
Agha            Arne (PDP 09.04.)
 rojstvo: 3160 g, 53 cm
1.mesec:

14.04.

17.04.
 rojstvo:

21.04.
3.mesec:

24.04.
tintin        Vito
(PDP ?.04.)
2.mesec:

25.04.
2.mesec:
3.mesec:

Cojka          Tian

29.04.

30.04.

02.05.
nizy            Lamija
?:mesec: 6000 g, 59,5 cm

05.05.

xx.04.

< Sporočilo je popravil tropical -- 30.9.2010 10:55:43 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
30.9.2010 11:06:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Samo na hitro, ker se nama z otrokom mudi na kavo. No, meni.

Malenaa, probaj tule. Drugace pa jaz downloadam prek EZTV (http://eztv.it/). Logiras se (brez mejla, samo username in geslo) in potem imas tam my page, kjer si nastavis katere serije gledas in vsak nov del ti tam pokaze, potem pa samo das v torrent (al kakorkoli ze downloadas) in to je to. Sploh me ne sprasuj kako dolga je lista mojih serij na tej strani. Vsak dan imam kaj za gledati user posted image

http://btjunkie.org/torrent/DESPERATE-HOUSEWIVES-S07E01-HDTV-XVID-LOL-EZTV/4196a938e595203347e362ca88ebbbcab5a91bffae7b

Hvalaaa!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
30.9.2010 11:53:40   
tropical
To je pa nov program testiranja ki ga ima RR mi je nekm čudno vrglo ven.user posted image user posted image user posted image brez barv user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
30.9.2010 12:14:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

To je pa nov program testiranja ki ga ima RR mi je nekm čudno vrglo ven.user posted image user posted image user posted image brez barv user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tud nagaja user posted image črke so kr ena čez drugo

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
30.9.2010 12:21:15   
amelie
Sam na hitrco, ker vidim, da se glih seznam rihta: Žiga, 4,5 mesecev: 8040 g, 66,5 cm. Pridem pol nazaj, zdaj se bom pustila peljat na kosilo, ker je moj diplomiral. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
30.9.2010 12:38:11   
tropical

01.03.
gilda77 
  Kasia  (PDP 08.04.)  

10.03.

18.03.

25.03.
(PDP 05.04.)

27.03.
levinjica            Ema
    (PDP 08.04.)

02.04.

08.04.

11.04.

12.04.

14.04.

17.04.
 rojstvo:

21.04.
3.mesec:

24.04.
tintin        Vito
(PDP ?.04.)
2.mesec:

25.04.
2.mesec:
3.mesec:

Cojka          Tian

29.04.

30.04.

02.05.
nizy            Lamija
?:
mesec: 6000 g, 59,5 cm

05.05.

xx.04.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
30.9.2010 12:39:34   
tropical
Glih na pol sem naredila - Šibam po otroka v vrtec user posted image

Pa pol končam seznam user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
30.9.2010 13:55:26   
didi5

Evo zdaj pa res upam da mi uspe napisat ta post. Včeraj se mi je dogajalo svašta - 3 x sem imela do polovice napisano, pol mi pa 1x dragi zapre vse linke (ker itak da se zmes  vedno malecka zbudi, ker prej ko preberem rr traja :)), pol je elektrike sfalilo, in nazadnje se je računalik resetiral.

No zgornji stavek sem pa napisala 3 ure nazaj, zdaj pa daljeuser posted image

agha: predvsem zelo pogumna odločitev ki jo absolutno podpiramuser posted image Ampak jaz si ne bi upala, predvsem zaradi keša ker obnavljamo bajto, nekaj smo kredita vzeli kot drugo pa jaz komaj čakam da grem delat. Saj vem, večina jih ne razume, ampak jaz se počutim absolutno nekoristno - se mi zdi, da imam v službi bolj občutek, da me cenijo. Doma nihče ne opazi, da sem pucala, kuhala prala, sebe rihtala zmes se igrala, previjala, pogovarjala, šla na sprehod, einkauf ... itd v nedogled. Pol še pa pride stari domov, pa se niti ne spomni vprašat kako sem pa jaz, ali pa dat kakega lupčka (za mališanko sicer vedno vpraša, jo pocarta ampak 5 min pol pa dalje delat - pa saj vem, da je vedno kaj ker res vse sami naredimo po bajti, ki jo obnavljamo že 3 leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kolk je pač keša - pa  vseeno - saj bo že narejeno)

nejanejc: kaj je s tabo - te bom po buči vsekala, če te kdaj vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kaka nesposobna mama - ne ga srat no user posted image . Hvala bogu, za atija. No glede tega sicer pri nas ni problemov (čeprav sem ga  zgoraj zašinfala - saj sva to zdaj porihtala pa se bolj potrudi user posted image ) ampak tukaj sem pa od vsega začetka vztrajal, da jo vsaj zvečer on nahrani in kdaj uspava (ponavadi, ko imam jaz 1x na teden my day in grem z babami na klepet). Včasih jo on veliko lažje pomiri, ko je tečka - on pravi da midve zgledava kot da sva skregani user posted image user posted image user posted image , ker po moje dojenčki čutijo, da si že živčen, nenaspan.

dacy: te sanje bodo sigurno se uresničle user posted image

tropical: user posted image za tvojo pupiko

katy: jaz sem o tem brala ko sem bila noseča. Super fajn za vse ki vam to rata. Jaz še toliko stvari zraven tamale delam, da ponavadi zgrešim - poleg tega naša kaka vsaj 2-3 krat na dan. Pa itak bo slej ko prej brez plenic. No saj čez par mesecev ti bomo pa vse zavidale user posted image user posted image Pa bravo za mere :)

babyloverka: jaz sleepe wrapa ne uporablja, kengurjčka sem pa tudi vrnila. Nekak meni ne sedejo te zadeve, sem jo kar navadila, da je zraven mene v ležalniku, na tleh, v stajici. Je pa res, da glih takrat ko jaz kosilo kuham je ona tečka (pa jo vse zraven učim, kako se dela, da bi ja začela čim prej si sama kašice delat user posted image user posted image ) ampak gor je itak ne bi upala met - pri moji nerodnosti jo 100% polijem s kropom user posted image .

levinjica: jaz ji dajem ta korenček/jabolko ampak korenček itak je samo kupljen in ji dam hipp, ki je tako zmešan. Drugače pa midve dopoldan ponavadi jeva sadje ali skutke, popoldan pa zelenjavo. Zvečer pa kako mlečno kašico ali good night keks (tole je pa tako dobro, da se ne more najest - no če mami cuker pade pa ni kaj druga pri roki se te kašice zna tudi mama lotit user posted image )
Od hippa pa midve pijeva še vedno koromarček, janež , zdaj sem ji pa kupila šipek pa še nekaj :)

aglaia : happy 5 user posted image month birthday

nataša: ne pusti se !!!!!!!! Midva se vdarima (ne dobesedno) 1x na dva meseca, ker jaz itak vse povem kar me moti. Pol se on muli 3 dni pol pa začne tako žvižgat kot jaz rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Večino stvari sicer trenutno v gospodinjstvu naredim sama, ker sem pač doma ampak počasi spet navajam, da je treba kdaj sesalec v roke vzet in iz pomivalca posodo zložit. Drugače bo to pravi kaos, ko bom šla delat.

tropical: pridna si s tem seznamom. Po moje ne bo nič narobe če v imenu vseh rečem hvala user posted image

Več se pa ne spomnim.

No midva pa greva danes popldan prvo na obisk k enemu malemu nadobudnežu staremu 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa peljeva princesko k babici (moji mami) in greva v kino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam! Sicer to pomeni ene 2-3 ure manj spanja, ampak če se lahko vstajam ob slabih nočeh Lare bom še budna zato, da greva z dragim na zmenek :):) Samo midva - prvič po pol leta user posted image

No naša malecka si je spet naredila novi urni, ki je sicer super - zaspi ob 19.00 in spi do 6.00 - ampak ker jaz več nisem navajena zgodnjega vstajanja (prej se je zbudila 1x okoli 3-eh ali 4-ih, se je najedla in spala do cca 7.30) se moram navadit na nov tempo user posted image

Zda pa zaključim, da ne gre še ta post v maloro :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
30.9.2010 14:08:25   
photo
Spet se malo javim. Saj vas skoz prebiram, sam kar ne da se mi priklopit in kaj napisat.
Tropical carica si stemi seznamčki in tudi recepti za papico so super
Nataša35 ti bi mogla dobit kaksno odlikoavnje za naj mamo ever. Ne morem verjet kaj vse zmores. Super si.

Naša Maša bo v soboto stara 6 mesecev. Smo že nekaj eksperimentirali z gosto hrano, pa je patronažna rekla, naj kar počakamo da dopolne 6 mesecev. Itak smo začeli z korenčkovo kašico, ki ji je kar teknila. Prvi dan eno žličko, drugi dan je p azmazala cele 4 žličke. Drugače pa imamo že 2 spodjne enkice in je prav luštna, ko se nasmejčka. Ni bilo pa nič luštno, ko so zobki dlesni predirali. To je bilo enega dretja. Aaaaa! Mi še zdej zveni v ušesih. Ampak je samo 3 dni trajalo.
Pa imeli smo že 2. cepljenje in sistematski pregled (kri in urin). In ravno prinesti vzorec urina v laboratorij se mi je zdela do sedaj najzahtevnejša naloga. Porabila sem 4 urinske vrečke. Al ni blo dovolj, al se je odlimala, pa je šlo vse v pleničko. No, včerja mi je pa končno uspelo in vsa ponosna šibam v ZD, kjer gospa v laboratoriju pravi, da ni dovolj. !!!! Sem ji razložila, da sem res težko prišla do tolk urina in je rekla, da bodo vseen nardil analize. Jeeej.
Jutri pa spet kontrola teže, ker se je v 1 mesecu sam 10 g zredila. (to sta 2 tamala sladkorčka) Sam jaz sumim, da jo je sestra predprejšnjič narobe zvagala...Bomo vidl.
Imamo pa pri skoraj 6m 66cm in 7400g, glavico 41cm, in prsa 42cm.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
30.9.2010 14:54:41   
legenda_m
ful na hitro

ja ja hl mi je ponujala, ne sj nism nč uzela. predrago. tud jst mam rajš hrano kot pa tablete sam tko me je mal motivirala... a veste ... tko da sm bla kr polna energije. in ja beljakovin res premal pojem. to sama vem, sam se drugač sliš če ti en drug to pove. dons sm spet na starem. zjutraj kava, pol sva šla na obisk k tašči, sva dam prnesla vsega boga med drugim tudi kremšnite tko da hl skrij se. user posted image

levinjica upam da boste čimprej spet spali

jst gledam dh kr na komercialni. kolk so pa tm že naprej? ful? ja itak. sam dejansko nimam cajta več za nč. še tle sm se zdle prcjazla. pa niti kosila nism skuhala za tamauga, ker sva tolk časa hodila.

v pon greva spet na ft. me je kr strah.

v sredo pa v posvetovalnico po pikico

gorenjke- kranj brioni? karniola? torek?

nataša35 čist nč ti ne zavidam. tud mi2 z mojmu sva se spičla učer pa ga še doma ni. nč zdj čakam da se kj javi. tokrat sm jst trmasta.

amelie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za diplomsko od tvojga. o čem je pa pisal?

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?