tinkatonka
|
kotiček za jamranje... Jaz sem tok utrujena od tega hranjenja, da vam ne znam povedat. Kot da čakam, da mi nekdo da dovoljenje da obupam nad dojenjem in ga imam pač popolnoma na flaški. Vsako hranjenje traja 1h. Pa zdaj ko je prehlajen se sploh pristavit noče, pa zaspi, pa mislim, da je že dovolj dobil, pa poderem kupčka, se zbudi, spet hoče jest, pa spet na dojko, na nastavek, pa cevko v usta, pa flaša med joške, pa se odriva, pa cevko ven potegne, pa miljonkrat probava. Pa mu ponudim samo dojko, pa živčni zlom dobi, pa tok nama je že lepo šlo to pristavljanje, po nastavku pa tok zraka poje...vglavnem cela znanost cel ljubi dan. Pa ravno danes, ko sem končno dobila več mleka. Joj, joj,joj!!!!! Najbrž tudi zato, ker je prehlajen, ampak res ne vem koliko časa bom še vztrajala, kar ne morem in ne morem obupat, po drugi strani sem pa tako utrujena. Pa popoldan se še na Aneja jezim, še mi skače preveč naokrog ko Jakoba hranim, pa sem tečna mama . Je danes rekel, da je žalosten, ker se samo kregam nanj. Eh ja. mal sem zamorila, ampak rabla sem tole dat ven iz sebe. LP Tina