*miška*
|
darchy82, tudi jaz čakam na fenixluxa, bo kmalu 3. teden pa še nič...no na njihovi spletni strani piše od 1-3 tedne bomo videli. rdečebela, glede merjenja trebuščka ne vem, če vsem merijo, pomoje, da ja, je pa seveda odvisno od ginekologa do ginekologa. Zmeriš pa lahko tudi sam od konca sramne kosti preko popka do tam, kjer imaš še trše, ko pošlataš. Čeprav ginekologi znajo to bolje "zašlatat" . Ja mene je samo to zaskrbelo, ko mi je rekla, da imam malo nad povprečjem, da se ne bo ena velika bejba rodila, pa da bo prevelika. Čeprav, sej pravim, na morfologiji je bila na zlati sredini povprečja, pa tudi cukra nimam povišanega. Sem pa slišala ogromno zgodb, ko so imele fulll velik trebuh, pa je bil otrok povprečne velikosti in teže tako da...sicer pa imam 20.10 pregled in pa še uz 3d/4d pa mi bo spet vse izmerila. Pojsteljo pa imam jaz tudi tako, ko spodaj lahko kej spraviš, tako, da se lomiva na njej, ker se že res vsi fedri čutijo , pa ne misliva nove kupovat, ker se čez dobro leto seliva in bova takrat vse novo, čeprav bi ravno zdej rabila eno dobro kvalitetno. Jaz sem si pa kupila mandljevo olje od eucerina v lekarni pa se mažem vsake toliko časa, ko me srbi ali čutim suho kožo, mi je všeč, ker se kar hitro vpije, ker ne prenesem masnih stvari na sebi. lorch,honey welcome to the club nespečih nosečnic , jaz ne spim dobro že tedne, pridejo tudi noči, ko gledam filme pa ne vem kaj bi. Muči me tudi, ker ne morem spati na trebuhu, kar sem prej stalno. In potem začne peči lev bok, pa desen pa rebra bolijo..., da ne govorim o tem, da se zbudim in me tok lulat in mislim, da mi bo mehur razneslo, čeprav sem šla malo prej, pa seveda križ... darchy82, mislim, da si lahko daš duška z večimi počitki. Jaz sem imela ta vikend tudi neko fešto, pa sem bila cel dan pokonc od dopoldan do pozne noči, pa je kar šlo tudi plesala sem. Čeprav je bilo v parih težko s tem trebuhom . jmpolona, jaz tudi nameravam kupit modrček od da-da, na sliki na spletu tej ženski stoji vse na mestu, je pa odvisno od naših oblik dojk. Enega bom tudi jaz vzela pa videla kako stoji. A od chiccota modrčke lahko tudi prek spleta naročiš?
|