metuljcek321
|
tims, sam, da Tim ni opazil, da je oči prej pičil na sestanek - še dobr. j3mi, kako si kaj, rokerica naša? Tko te je fajn brat, k si polna energije in iskrivih misli. Kako Lovro? zimska, Majuška - pozdravite se. populis, ulala, olivno zelena & bela, to mora bit pa zlo lepa kombinacija - si jo že rišem pred očmi. Kršena pa, vidim, da tud je - bravo! ilatic, ne tko pesimistično, punca, no. neboglasnica, kmalu se vidita z malo & bodo stvari spet tipi-topi. Te pa čist štekam, kako ti kakšna taka reč potem CEL ljubi dan hodi po glavi in te gloda, da je kriza iz Pariza na obisku. Saj bo, saj bo, super mami si, to malčki itak čutijo, ne skrbi. IZVIRNO SPOROČILO: populis Citiram del njenega SMSa" Ekola že čakam, da se odmrzneta.Upam da preživim postopek in se mi kmalu pridružita" srčno upam, da sem napisala "preživita" & ne "preživim" nove barve - so mi všeč, aha. Almera, buggy board je zalaufal, al kako - evo, super zadevica. Kako Ronja & Bor? Iiii, vidim slikce, kakšen super parček - krasna sta. Ajme, pa ti si že back in shape, tkole od daleč, kolk maš pa sploh kil plusa, bejba? Vau! mojček, a te mika, ad bi šla na laser? A to kaj boli? Kolk časa pa traja potem učinek? kavbojke - jooooj, tud jaz bi to info mela!!! Nazadnje sem jih spet v Urkotu kupila (zdaj že parkrat) & so mi kul. ja, Alen Kobilica je oslepel -- sicer piše, da je zdaj dal že nekaj operacij čez, pa da upa, da se bodo stvari kaj izboljšale, tko da mogoče še uspejo kaj rešit. Revež. spalna vreča, joj, ej, res je fina, pa tko jo ima rada - čist vsak večer reče: "Grem v spalno vrečko" ... potem jo dajem notri, ko rokice šibava v rokavčke, pa vedno izjavi: "Rokavčke imam," pol mi pomaha: "Pa, pa, mami" ... včeraj zvečer je dodala: "Se vidiva pol" ... cukr moj mali ... štetje - do 10, potem je naslednja 12. poimenovanje prstkov - ja, prinesla iz vrtca. dnevi v tednu - jo moram vprašat - ne, da bi vedla. barve - včasih se mi zdi, da ji jih je nekaj že jasnih, pa pride dan, k vse zbrklja, tko da mislim, da koncepta še ni usvojila. Ima pa očitno vse barve zelo rada, ker jih imenja na veliko