|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
24.9.2010 18:13:44   
hanna80
Joj, tudi pri meni so se že začele slabosti, po malo skoraj čez cel dan. Edino zvečer je bolje. V službi sm ko cunja, zapana pa še slabo mi je. Sicer niso hude, ma nadležne, tolko da se slabo počutiš!

No, počasi nam bo bolje! user posted image

Moj pregled je že prestavljen, ker ni ginekologinje, tako da nevem, si bom verjetno novo poiskala. Nevem pa če so sploh proste. Rada bi bila od začetka do konca pri eni.

(odgovor članu Lidii)
Neposredna povezava do sporočila: 401
24.9.2010 19:09:11   
Sneguljcica
Pozdravljene,user posted image
tudi jaz naj bi pričakovala ponovni obisk štorklje nekje v maju. Sem ravno včeraj prvič vidla plodek (ne samo vrečko) in tudi utripanje srčkauser posted image . Me je že skrbelo, ker naj bi po izračunu od zadnje mestruacije bila skoraj en teden več noseča-vendar je očitno kasneje prišlo do ovulacije in vgnezdenja. Tako, da se je pred enim tednom videla samo vrecka par dni prej pa so me celo strašili s tem, da ker se tako dolgo nič ne vidi, da je morda izvenmaternična nosečnost...sem bila kar fejst na trnih. Sploh me je skrbelo zato, ker sem imela zbadajoče bolečine bolj samo na eni stani trebuha. No, upam, da je "fižolček" vredu in da bo še naprej lepo rasel.
Kar se mene tiče mi je bolj slabo kot v prvi nosečnosti pa tudi nek čuden okus se mi pojavlja v ustih, utrujena sem tako, da bi lahko cel dan spala pa tudi razpoloženje se mi spreminja sto na uro....

Lep pozdravček,
Sneguljčica

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 402
24.9.2010 19:11:15   
mami 27
kako se tu pridno čveka user posted image

Se dolog nisem oglasila, bad me :)

Takole, poročam, prvi UZ je za nami, 15.9. smo videli srček, pikica velika 9,4mm user posted image

naslednji pregled 12.10, na NS se morem še naročit.

Pa ravno danes sem gledala tale belt, sem se tudi jaz zeloooo navdušla... bomo prišparali na hlačah user posted image

Drugače pa me je pred 3 dnevi nehala mučit slabost, mam pa tak apetit da gorje svinjam, spet se bom redila user posted image Sicer ne vem če to kej pomeni, ampak... čudno!

Aja, pa nabavla angelsounds, in optimistično iskala srček... itak da ga v 8t1d nisem našla user posted image
pa sem se že hotla pohvalit kak stručko sem... nič ne bo!

< Sporočilo je popravil mami 27 -- 24.9.2010 19:12:09 >

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 403
24.9.2010 20:45:32   
bobica
jst sm pa danes razkurjena..in to zato ker bi morala imet prvi pregled 5.10 in danes dobim obvestilo naj pridem 2.11...katastrofa..sej bom prej rodila ku šla na pregled...
v pondeljek grem tja in pop.....user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.9.2010 20:49:09   
bobica
hanna80 mislim da se zelo težko dobi ginekologinjo tle v NG...oziroma so čakalne vrste, veliko jih pa ne sprejema več.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.9.2010 20:58:50   
Njeli
No pa, da še jaz malo pojamram. user posted image
Že 4dni mi je nenormalno slabo, ponoči ne spim, včeraj sem bruhala, danes na srečo še ne. Trudim se jest približno na ure, ker zaradi slabosti nimam več občutka za lakoto. Res ni prijetno, upam, da bo slej kot prej mimo, misel na mojega otročka mi daje voljo! user posted image
Na NS sem se že naročila, 25.10 in srčno upam, da bo vse vredu! user posted image

Lidii, mogoče, da te malo pomirim, jaz sem imela podobne težave, zelo pogoste bolečine od 6 do skoraj 8 tedna, ki pa so zdaj popolnoma izginile, pravijo, da naj bi bilo to, zaradi širjenja maternice.

Držim pesti za vse ostale nosečke, da se čimprej rešimo te slabosti! Lep pozdrav. user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.9.2010 9:08:29   
borovnicica
Pozdravljene!

sem mogla kar veliko prebat, da sem na tekočem. Joj, vse že nekaj kupujete za nosečnost, jaz pa še niti uštekala nisem, da sem user posted image . user posted image .

Drugače pa...večjih slabosti ni user posted image . Popoldne sem utrujena tako, da se najraje nebi niti premikala, se komaj privlečem iz službe. Edino kar je zelo zabavno je, da sem lačna kot volk...ne morem verjet, da prva stvar ko se zbudim je, da mi kruli lakota, pojem nekaj malega ne mine ura sem spet lačna...ma ne lačna, sestradana sem user posted image . Moram prav malo brzdat to lakoto, ker bom postala kit user posted image .
Študiram pa, da bi si nabavila eno fajn knjigo o nosečnosti... veste za katero fajn?

lp

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.9.2010 9:18:33   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: bobica

jst sm pa danes razkurjena..in to zato ker bi morala imet prvi pregled 5.10 in danes dobim obvestilo naj pridem 2.11...katastrofa..sej bom prej rodila ku šla na pregled...
v pondeljek grem tja in pop.....user posted image

Za 1m so ti prestavili!? 2.11. je pa res pozno, no... Kaj pa če bi šla vmes na enega samoplačniško, samo da si pomirjena?!

Aja, pa jst sem tut ful lena pa zmatrana, nič se mi ne da...

borovnicica, za knjige pa pojma nimam, jaz sem brala z interneta, pa v materinsko šolo sem šla...

sem včeri že dobila vabilo iz ZD user posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.9.2010 10:39:45   
bobica
ne ne bom šla samoplačniško..ampak mi morajo dati k zdravniku ki nadomešča...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.9.2010 14:31:31   
hanna80
bobica- jst sem dobila drugi datum in to samo dva dni kasneje 7.10 in to pri Pušnajru. Bomo vidli če mi uspe dobit drugo G bi ti celo lahko odstopila termin, sicer nevem če je to možno. Ti sporočim v ponedeljek, se bom malo pozanimala za fraj G! 

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.9.2010 16:07:10   
Lidii
tak deževn in dolgočasen dan... jaz pa v službi
kdaj pa so se vam začele pojavljati slabosti, v katerem tednu nosečnosti? povejte mi še, če je katera zaprosla za nekaj dni dopusta/bolniške zaradi utrujenosti, bolečin, slabosti??

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.9.2010 17:14:10   
bobica
[/hanna80 sej jst si mislim, da so se zmotli k smo mi dali datum komi takrat...ker ko sm se naročala mi je rekla, da me bodo dali pa frugam če je še ne bo...bom vidla v pondeljek ko grem tja...

jst danes ceu dan lenarim....kr spala bi...

meni so se slabosti začele pojavljati v tem tednu in tudi bruhala sem že nekajkrat...po mojih izračunih sem v 7-8 tednu...sm si rekla da če bo slabši bom šla na bolniško...

sm pa se že zredila 2 kg..ma mislim da mi je vse šlo v prsa...ker sm si mogla tud modrček nov kupit....

(odgovor članu Lidii)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.9.2010 19:40:07   
hanna80
Bobica- po moje so se res zmotili namesto 2.10 so ti napisali 2.11. Boš vidla da je samo to. Ker je nemogoče 2.11, haloo  saj takrat je pa že skor za nuhalno prepozno. Takrat boš nekje 13 teden. ?

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.9.2010 19:43:02   
Titkaa
Pozdravljene nosečkeuser posted image user posted image
Evo še sem živauser posted image user posted image user posted image , danes je prvi dan, ko nisem bruhala....končno mi je uspelo nekaj zadržat v sebi....so me hotli že na infuzijo peljatuser posted image user posted image user posted image ....drugače sem čist izmučena, komaj vstanem...jah glede trebuha pa takole...men se je na notr obrnil...user posted image user posted image user posted image
Ne meni ni pomagalo čisto nič..vse kar sem popila in pojedla sem tud izbruhala...user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo šlo na bolje, drugače me lahko res sam še v bolnico odpeljejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
25.9.2010 19:52:37   
amoruccio
Pozdravljene majčice
z veseljem se vam pridružujem,PDP imam 2.5.
Jaz sem prvi ginekološki pregled že opravila in tudi imam že prvo slikcouser posted image .
Full je lepo,ko prvič vidiš bitje srčka,ki raste v tebiuser posted image .
Vidim,da je še dosti srečk,ki jih ne muči pretirana slabostuser posted image

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 415
25.9.2010 19:59:07   
amoruccio
hmmm,ko prebiram o vaših slabostih me kr malo sekira,da je moja sreča opotečauser posted image

(odgovor članu amoruccio)
Neposredna povezava do sporočila: 416
26.9.2010 11:53:04   
Nitkica11
O se nabirajo majcice si moram spet cas vzeti pa posodobiti seznamcek user posted image me par dni ni bilo gor pa toliko novega za prebrat.

Vsem novim user posted image cestitkeuser posted image user posted image , vsem ki ste vidle user posted image prav tako cestitke in cuvajte svoje user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu amoruccio)
Neposredna povezava do sporočila: 417
26.9.2010 12:43:03   
rockstar
Pozdravljene majčice

Komaj čakam, da grem na 1. pregled, in vidim malega srčka (5.10.). Zadnje dneve sem popoldan zelo utrujena in brez energije, bolijo me prsa. Slabosti pa hvala bogu ne občutim, upam, da tako tudi ostane.

Lepo nedeljo vsem user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 418
26.9.2010 20:28:35   
Anonimen
Ojla, po dolgem cajtu tukaj anonimna s PDP 23.5.

še enkrat podatki:  PDP 23. 5. 10, ANONIMNA Z, 3. user posted image , 2user posted image  doma, 1. pregled 14. 10.

Se nisem našla na seznamu, sicer pa nič čudnega, ko nas je toiliko anonimnih. Pa opazila sem, da je bila že pred mano ena anonimna p, tako, da bom zdaj raje anonimna Z.

Vidim, da ste že v 1. mesecu odkrile nosečniške pasoveuser posted image , tudi jaz navdušena nad njimi. Imam idejo, da si ga bi prvič dala gor, ko bi povedala v službi. Častila kavico, si slekla jopico in bi vsi pobuljiliuser posted image   Všeč mi je pa tisti z enačbo, črn (na tem linku je žal samo še bež, a katera ve, kje jih še imajo?)

(odgovor članu rockstar)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
27.9.2010 8:16:12   
bobica
dobro jutro..končno sem se zmenla za prvi pregled..in sicer ga imam že v četrtek....

joj..končno bom vidla svojega user posted image ...komaj čakam..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
27.9.2010 9:39:39   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vidim, da ste že v 1. mesecu odkrile nosečniške pasoveuser posted image , tudi jaz navdušena nad njimi. Imam idejo, da si ga bi prvič dala gor, ko bi povedala v službi. Častila kavico, si slekla jopico in bi vsi pobuljiliuser posted image   Všeč mi je pa tisti z enačbo, črn (na tem linku je žal samo še bež, a katera ve, kje jih še imajo?)

ha ha ha
mamo podobno idejo user posted image

ej, piši mail. jaz sem pisala mail, da bi mela ta in ta pas, velikost in barvo, pa da na netu piše, da nimajo, in mi je čez pol ure že odgovoril, da imajo novo pošiljko, ki je ravnokar prišla, in naj kar na mail napišem, katerega bi imela, in v kaki barvi, pa bo. v glavnem, v četrtek sem se menila, mal pred tretjo na mail poslala, v petek sem imela pasova že doma. ja, kar dva mam. user posted image  ker se res nisem mogla odločit... tko da - probaj :)

če bi katera slikco vidla, naj mi pošlje mail na ZS, pa pošljem

drugače pa... ej, cel vikend sem bila na nogah, in mi je bilo včeraj že prav mučno, komaj sem se do tuša primigala... pol sem bla pa pol ure not...

bobica, super za pregled user posted image  edino prav si naredila. hm, do mojega pregleda pa je še 2 tedna in 3 dni user posted image   - ja vem, sem smotana, ampak takooo komaj čakam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
27.9.2010 9:45:03   
Osala
Ojla,

no, se vam bom še jaz pridružila user posted image . Po mojih izračunih bomo spet zibali 26.5.2011. Doma imam že avgustovčka 2009. Zaenkrat niti ne vem, da sem noseča, če ne bi bil test pozitiven. Tudi v prvi nosečnosti nisem imela nobenih težav. No, upam, da me ne bo to hvaljenje udarilo po buči user posted image . Prvi pregled imam pa šele 27.10., pri nas je kar običajno, da tako pozno naročajo. Saj tokrat sem manj nestrpna kot prvič, le fajn bi bilo čim prej vedet, če je vse OK ...
Lepo se imejte!

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
27.9.2010 10:13:48   
Sortis
Dan.user posted image

Majčice se kar nabirajo, bo gužva v porodnišnici naslednje leto user posted image

Jst tut komaj čakam prvi pregled, še mal, še mal.

No vse jamrate zarad slabosti in podobno, mene pa zaprtost matra na velikouser posted image
Sploh ne vem več kaj naj naredim. Kakšni nasveti in predlogi so dobrodošli.

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 423
27.9.2010 10:17:33   
lily32
donat, najbolje postan. Jej več probiotičnih jogurtov, polnozrnati kruh

(odgovor članu Sortis)
Neposredna povezava do sporočila: 424
27.9.2010 10:48:45   
anchika
Pozdravljene
Moje slabo počutje se še kar naprej ponavlja. Zvečer je najslabše. Mi dela slabo za pop....
Zjutraj moram takoj tečt  kaj pojest ker sem zelo švoh. Vsako uro si moram dat kaj v usta  pol se bolje počutim 10 minut  pol pa že spet slabo.
Jaz še vedno nisem povedala staršem , sploh nevem kako naj jim povem. Tudi v službi nisem še povedala. Nevem kako bom to izpeljala. Jutri imam pregled ina mislim da bom morala kmalu povedat ker se bojim da me sreča kdo v zdravstvenem domu in da bodo zvedeli od drugih. To je najslabše.

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?