vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vidim, da ste že v 1. mesecu odkrile nosečniške pasove , tudi jaz navdušena nad njimi. Imam idejo, da si ga bi prvič dala gor, ko bi povedala v službi. Častila kavico, si slekla jopico in bi vsi pobuljili Všeč mi je pa tisti z enačbo, črn (na tem linku je žal samo še bež, a katera ve, kje jih še imajo?) ha ha ha mamo podobno idejo ej, piši mail. jaz sem pisala mail, da bi mela ta in ta pas, velikost in barvo, pa da na netu piše, da nimajo, in mi je čez pol ure že odgovoril, da imajo novo pošiljko, ki je ravnokar prišla, in naj kar na mail napišem, katerega bi imela, in v kaki barvi, pa bo. v glavnem, v četrtek sem se menila, mal pred tretjo na mail poslala, v petek sem imela pasova že doma. ja, kar dva mam. ker se res nisem mogla odločit... tko da - probaj :) če bi katera slikco vidla, naj mi pošlje mail na ZS, pa pošljem drugače pa... ej, cel vikend sem bila na nogah, in mi je bilo včeraj že prav mučno, komaj sem se do tuša primigala... pol sem bla pa pol ure not... bobica, super za pregled edino prav si naredila. hm, do mojega pregleda pa je še 2 tedna in 3 dni - ja vem, sem smotana, ampak takooo komaj čakam
|