Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:39:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Se pogledala po avtu? ja in jih ni. Vem, da sem jih dala v avto na spr. zic. In ko sma prišle v garažo, sem jih dala v eno vrečko (se mi zdi) ampak gor jih nisem prinesla. Bemomilomater sem jezna, ker jih iščem že teden dni pa jih ni. torej so v eni vrečki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:39:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Joj, kaj pa zdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:40:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa kaj Lija nosi št. 80 al 86? Se mi zdi, da v C&A nikoli nimajo 80ke, pa tut 86 gre full hitro! Jaz pa tak redko tja zavijem, da ostanem brez vsega - pa mi majo full lepe zadevice po ugodnih cenah... čeprav sem zadnje čase kr nekak na Zaro navalila! Lija ma zdaj 80, samo kupujem pa ji 86, ker ji pol pozimi nea misliš še enkrat vse novega kupovat. Ma določene majčke pa hlače še 74 ZARA če pa ma meni cene velike , saj drugače pa majo ful lepe stvari.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:40:25
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aja, še to moram povedat: sva z Lio bili včeraj sami pri kosilu in je hotla non-stop Čuke na Youtube gledat in poslušat, pa sem rekla hvala bogu za Jerneja, vsaj ni bilo tak tečno vse skupaj gledat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:42:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, kaj pa zdaj? mislim, prideš od zadaj, prehitiš vse po levi in via na prvo mesto. Ja, kaj naj rečem. BTAVO, BRAVO
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:42:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, še to moram povedat: sva z Lio bili včeraj sami pri kosilu in je hotla non-stop Čuke na Youtube gledat in poslušat, pa sem rekla hvala bogu za Jerneja, vsaj ni bilo tak tečno vse skupaj gledat! tak, zdaj pa smo še vas okužli z Jernejem in Čuki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:43:12
|
|
|
|
tasa_m
|
joj, spet nebom nič nardila..Pa tolko sem imela v planu
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:43:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Včeraj smo malo zavili v BC in sem malo cotike za Lio gledala - softshell jakna 40evrov!!?? mislim.... če grete v najdražjo trgovino Jaz sem šla v soboto v C&A pa sem ji par HK nakupla, tak da zdaj pa ma res mir z toto mačko. Ej, mene pa tota HK kar nervira že! Saj je ljubka mucka, pa nič nimam proti, da je na zvezkih, torbah, pižamicah, ampak bunda, kavbojke, v glavnem VSE HK, pa mi že gre na Pa prosim vse fanice, da mi ne zamerite!!! Imamo tudi mi kakšno majčko, pa par cotic, ki smo jih dobili, ampak zadnjič sem bila v HMu in je bilo VSE HK!!!!! Podpis! Kak sem srečna, da nimam punce. Že tako sovražim roza barvo in sedaj so še s to HK tako posilični, da joj. Zadnjič v Bumbarju sem že mislila oni punci, ki je risala na telo, da naj si raje kar štampiljko nabavi, da bo vsaki deklici kar odtisnila na ličnico eno HK, na pa da je vsem po vrsti morala risati to mačko na lička. Pa saj vem kak je to, moja nečakinja je stara 9 let in je še tudi obsedena s to mačko. Pa tudi meni ne zameriti vse HK fanice!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:45:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, kaj pa zdaj? mislim, prideš od zadaj, prehitiš vse po levi in via na prvo mesto. Ja, kaj naj rečem. BTAVO, BRAVO Hja, eni pač znamo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:45:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tasa kaj Lija nosi št. 80 al 86? Se mi zdi, da v C&A nikoli nimajo 80ke, pa tut 86 gre full hitro! Jaz pa tak redko tja zavijem, da ostanem brez vsega - pa mi majo full lepe zadevice po ugodnih cenah... čeprav sem zadnje čase kr nekak na Zaro navalila! Lija ma zdaj 80, samo kupujem pa ji 86, ker ji pol pozimi nea misliš še enkrat vse novega kupovat. Ma določene majčke pa hlače še 74 ZARA če pa ma meni cene velike , saj drugače pa majo ful lepe stvari. Ja, cene pa se mi zdi, da so tak kak naletiš. Pa malo mam popredalčkano kje kaj kupujem - tiste malo bolj fancy stvari v enih trgovinah, vsakdanje pa v drugih.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:47:32
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, kaj pa zdaj? mislim, prideš od zadaj, prehitiš vse po levi in via na prvo mesto. Ja, kaj naj rečem. BTAVO, BRAVO Hja, eni pač znamo! Danes si bolj redkobesedna - te pa ko rečeš, rečeš!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:48:38
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m joj, spet nebom nič nardila..Pa tolko sem imela v planu Pa daj, petek je! To je dan, ko si narediš plan kaj vse boš za vikend naredil, kosilo pa ti najljubša picerija skuha!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:49:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ima katera od vas slučajno začasni naslov? Me zanima kak se podaljša, če je potrebno spet nest podpis lastnika...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:49:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Kokica, našla sem copatke, pa še prav pucat nisem začela. Hm, le kaj bom vse še našla zdaj ko grem pucat Nič, morem it, ker mamo res bombo. Pa še palačinke moram spečt Ko sesam, se oglasim, ker moram mizo spucat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:50:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ima katera od vas slučajno začasni naslov? Me zanima kak se podaljša, če je potrebno spet nest podpis lastnika... Žal, ti ne znam pomagat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:51:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pa daj, petek je! To je dan, ko si narediš plan kaj vse boš za vikend naredil, kosilo pa ti najljubša picerija skuha! delam jutri do 14h , pice pa mi grejo že malo pr uhah ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:57:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ima katera od vas slučajno začasni naslov? Me zanima kak se podaljša, če je potrebno spet nest podpis lastnika... ne
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.9.2010 11:08:37 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:13:35
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pa daj, petek je! To je dan, ko si narediš plan kaj vse boš za vikend naredil, kosilo pa ti najljubša picerija skuha! delam jutri do 14h , pice pa mi grejo že malo pr uhah ven No, te pa ena mala tolažba - itak bo dežek, pa te ne bo ven vleklo! Kaj pa lazanja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:19:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
In kaj boste danes kuhale/jedle?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:30:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? Jaz ne vem... sem tak brez idej, da je kr joj, lačna pa sem itak non-stop! Mogoče bom naredila piščančje trakce in zraven kak riž ali zelenjavo - se mi to full lušta. Ampak imamo en obisk iz LJ napovedan, pa če bodo bolj pozni, bomo si naredili foundi. Še vedno pa je pica alternativa, glede na sonček zunaj in bom pač jutri kuhala, da mi ne bo treba kurjave vklopit! Nič ti nisem pomagala, ne? Ti napišem par jedi, mogoče še niste imeli ta teden: špinača in pire, špageti bolognese, testenine s tuno, makaronflajš, mesna ali zelenjavna rižota, mesna ali zelenjavna lazanja, pečen krompirček v pečici in perutničke, zelenjavna juha in palačinke, restan krompir in govedina (za pečenko v petek ni časa), šmorn in kompot, piščanček v omaki in priloga po želji... ok, ne spomnim se več!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:32:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:36:24
|
|
|
|
Tulipan12
|
Še mam eno hitro in enostavno: rižota na sečuanski način. Popražim piščanca, zalijem z Uncle Bens sečuansko omako in dam na kuhan riž. Zraven zelena solata. Sicer ni za Valentina, ker je pekoče, jaz Lii posebej skuham nekaj zraven riža. Je pa res hitro, enostavno in okusno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:37:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še mam eno hitro in enostavno: rižota na sečuanski način. Popražim piščanca, zalijem z Uncle Bens sečuansko omako in dam na kuhan riž. Zraven zelena solata. Sicer ni za Valentina, ker je pekoče, jaz Lii posebej skuham nekaj zraven riža. Je pa res hitro, enostavno in okusno! tudi zame ne, če je pekoče.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:38:09
|
|
|
|
Tulipan12
|
Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! [/quote] Čuj, v kateri vrtec hodi Lija?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:38:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? Jaz ne vem... sem tak brez idej, da je kr joj, lačna pa sem itak non-stop! Mogoče bom naredila piščančje trakce in zraven kak riž ali zelenjavo - se mi to full lušta. Ampak imamo en obisk iz LJ napovedan, pa če bodo bolj pozni, bomo si naredili foundi. Še vedno pa je pica alt_ernativa, glede na sonček zunaj in bom pač jutri kuhala, da mi ne bo treba kurjave vklopit! Nič ti nisem pomagala, ne? Ti napišem par jedi, mogoče še niste imeli ta teden: špinača in pire, špageti bolognese, testenine s tuno, makaronflajš, mesna ali zelenjavna rižota, mesna ali zelenjavna lazanja, pečen krompirček v pečici in perutničke, zelenjavna juha in palačinke, restan krompir in govedina (za pečenko v petek ni časa), šmorn in kompot, piščanček v omaki in priloga po želji... ok, ne spomnim se več! Uuuu, si se potrudila! Boldano pa smo že jedli ta teden! Šmorn in kompot pa odpade, ker ga moja fanta ne jesta! Hmmmm, kaj še torej ostane? Pire in špinača je bila prejpni teden, špageti pa tudi....Joj, ne vem, če ne bomo kar v Mehiško šli!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.9.2010 11:39:38 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?