Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:50:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej, Kokica si našla mogoče one copatke ki pred vašo hišo? Mi smo jih zgubili, nikjer jih ni Ne! Če pa sem ti jih v roke dala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:50:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj pa zdaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:52:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej, Kokica si našla mogoče one copatke ki pred vašo hišo? Mi smo jih zgubili, nikjer jih ni Ne! Če pa sem ti jih v roke dala? vem ja,samojih ni. Ne vem kam so se skrili
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:52:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa zdaj? bravo, bravo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:54:53
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vadba zaradi praznika odpade 1.11.2010. V času krompirjevih počitnic bo vadba potekala normalno. Lepo vabljeni! kakšnih počitnic? KROMPIRJEVIH?!!? A ne poznaš tega izraza? neeee...kaj je to?? To je uraden naziv za počitnice od 25.10 dalje, ker se takrat pobira krompir. HAHAHAHA...ne morem verjet
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:55:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj glih berem, kako so ene neumne, da grejo pod svojim nickom napisat kaj naj naredijo, da bodo imele večji OD ali naj začne hlinit enostarševsko družino ali kaj. Mislim, piši pod anonimno, če že misliš kaj takega naret. In pol se najde par pametnih buč, katere bi vse kaznovale katere hlinijo (-mo) enostarševsko družino. OKej, samo prvo je potrebno kaznovat sodišče, katero mi je izdalo odložbo za preživnino, ne mene. Tak.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:55:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* HAHAHAHA...ne morem verjet kar verjemi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:56:02
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Jutrooooo včeraj sm šla spat že ob 21.30 (sm rabla neki časa, da zaspim ki je bla polna luna ), pa sm danes vseeno vsa zalimana mi zgleda kronično primanjkuje spanja a tebi dela polna luna preglavice? Boš morala na dopust pa via postelja danes mam že v planu ja...mam krajši delavnik..sm rekla, da bom pospravla doma, samo se bojim, da bom padla v posteljo...ma sej ne nalašč...pospravit jo bom šla in pol se bom PONESREČI spotaknla in padla gor..pol me bo noga bolela in ne bom mogla ustat...ampak bo po nesreči
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:56:52
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Jutrooooo včeraj sm šla spat že ob 21.30 (sm rabla neki časa, da zaspim ki je bla polna luna ), pa sm danes vseeno vsa zalimana mi zgleda kronično primanjkuje spanja Mene je luna cel teden matrala pri meni ni blo tako hudo...razen včeraj...je bil taaaak lep sonček pa tako toplo...samo nism šla nikamor, ker se mi niti hodit ni dalo...smo se kar doma igrali..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:59:13
|
|
|
|
tasa_m
|
danes mam že v planu ja...mam krajši delavnik..sm rekla, da bom pospravla doma, samo se bojim, da bom padla v posteljo...ma sej ne nalašč...pospravit jo bom šla in pol se bom PONESREČI spotaknla in padla gor..pol me bo noga bolela in ne bom mogla ustat...ampak bo po nesreči [/quote]tudi jaz sem Lijo dala zato v vrtec, da malo bombo pospravim doma. In glej me, kje se nahajam. NA stolu pred računalnikom itak, da vse po nesreči. Kak pa nači?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 9:59:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Jutrooooo včeraj sm šla spat že ob 21.30 (sm rabla neki časa, da zaspim ki je bla polna luna ), pa sm danes vseeno vsa zalimana mi zgleda kronično primanjkuje spanja a tebi dela polna luna preglavice? Boš morala na dopust pa via postelja danes mam že v planu ja...mam krajši delavnik..sm rekla, da bom pospravla doma, samo se bojim, da bom padla v posteljo...ma sej ne nalašč...pospravit jo bom šla in pol se bom PONESREČI spotaknla in padla gor..pol me bo noga bolela in ne bom mogla ustat...ampak bo po nesreči
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:00:01
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! Jutrooooo včeraj sm šla spat že ob 21.30 (sm rabla neki časa, da zaspim ki je bla polna luna ), pa sm danes vseeno vsa zalimana mi zgleda kronično primanjkuje spanja Mene je luna cel teden matrala pri meni ni blo tako hudo...razen včeraj...je bil taaaak lep sonček pa tako toplo...samo nism šla nikamor, ker se mi niti hodit ni dalo...smo se kar doma igrali.. Pride taki dan!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:01:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj pa zdaj? bravo, bravo Ja, kaj? Jaz sem bila potrebna kave in sem zamudila dirko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:02:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj glih berem, kako so ene neumne, da grejo pod svojim nickom napisat kaj naj naredijo, da bodo imele večji OD ali naj začne hlinit enostarševsko družino ali kaj. Mislim, piši pod anonimno, če že misliš kaj takega naret. In pol se najde par pametnih buč, katere bi vse kaznovale katere hlinijo (-mo) enostarševsko družino. OKej, samo prvo je potrebno kaznovat sodišče, katero mi je izdalo odložbo za preživnino, ne mene. Tak. Ma se mi zdi preveč komplicirano še s tem komplicirat, čeprav bi mogoče lahko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:08:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj glih berem, kako so ene neumne, da grejo pod svojim nickom napisat kaj naj naredijo, da bodo imele večji OD ali naj začne hlinit enostarševsko družino ali kaj. Mislim, piši pod anonimno, če že misliš kaj takega naret. In pol se najde par pametnih buč, katere bi vse kaznovale katere hlinijo (-mo) enostarševsko družino. OKej, samo prvo je potrebno kaznovat sodišče, katero mi je izdalo odložbo za preživnino, ne mene. Tak. Ma se mi zdi preveč komplicirano še s tem komplicirat, čeprav bi mogoče lahko isto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:08:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej, Kokica si našla mogoče one copatke ki pred vašo hišo? Mi smo jih zgubili, nikjer jih ni Ne! Če pa sem ti jih v roke dala? vem ja,samojih ni. Ne vem kam so se skrili Se pogledala po avtu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:19:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Se pogledala po avtu? ja in jih ni. Vem, da sem jih dala v avto na spr. zic. In ko sma prišle v garažo, sem jih dala v eno vrečko (se mi zdi) ampak gor jih nisem prinesla. Bemomilomater sem jezna, ker jih iščem že teden dni pa jih ni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:21:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
Včeraj smo malo zavili v BC in sem malo cotike za Lio gledala - softshell jakna 40evrov!!?? mislim....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:25:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Včeraj smo malo zavili v BC in sem malo cotike za Lio gledala - softshell jakna 40evrov!!?? mislim.... če grete v najdražjo trgovino Jaz sem šla v soboto v C&A pa sem ji par HK nakupla, tak da zdaj pa ma res mir z toto mačko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:27:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj se je katera slišala z Čebelo?? Ma jo pogrešam, se nič ne oglasi. Pa Perside še tud ni blo na 2.del ali sem spregledala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:29:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Majale, samo zate. Preberi si tole
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.9.2010 10:38:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:32:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Včeraj smo malo zavili v BC in sem malo cotike za Lio gledala - softshell jakna 40evrov!!?? mislim.... če grete v najdražjo trgovino Jaz sem šla v soboto v C&A pa sem ji par HK nakupla, tak da zdaj pa ma res mir z toto mačko. Ej, mene pa tota HK kar nervira že! Saj je ljubka mucka, pa nič nimam proti, da je na zvezkih, torbah, pižamicah, ampak bunda, kavbojke, v glavnem VSE HK, pa mi že gre na Pa prosim vse fanice, da mi ne zamerite!!! Imamo tudi mi kakšno majčko, pa par cotic, ki smo jih dobili, ampak zadnjič sem bila v HMu in je bilo VSE HK!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:34:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj se je katera slišala z Čebelo?? Ma jo pogrešam, se nič ne oglasi. Pa Perside še tud ni blo na 2.del ali sem spregledala? S Čebelo sem chatala pred kakim mesecem, ko je imela dopust, odkar pa sem tu gor spet aktivna, pa nje ni bilo nič! Perside tut ni! Upam, da uživajo v sončku!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:37:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
Tasa kaj Lija nosi št. 80 al 86? Se mi zdi, da v C&A nikoli nimajo 80ke, pa tut 86 gre full hitro! Jaz pa tak redko tja zavijem, da ostanem brez vsega - pa mi majo full lepe zadevice po ugodnih cenah... čeprav sem zadnje čase kr nekak na Zaro navalila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 10:38:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ej, mene pa tota HK kar nervira že! Saj je ljubka mucka, pa nič nimam proti, da je na zvezkih, torbah, pižamicah, ampak bunda, kavbojke, v glavnem VSE HK, pa mi že gre na Pa prosim vse fanice, da mi ne zamerite!!! Imamo tudi mi kakšno majčko, pa par cotic, ki smo jih dobili, ampak zadnjič sem bila v HMu in je bilo VSE HK!!!!! pozabla si še na brezrokavnik in na slinčke, zokne ipd. Ma, daj Lija pa je čist not padla z toto HK. Če vidi da ima kdo HK hodi ves čas za njo pa se dere: Kiti, Kiti,... No, da neboš mislila,da mamo mi celo jesenko garderobo HK doma. Ima ene 3 majčke (1 jaz kupla ostalo dobla) pa trenerko (če drugega v H&M tak ni) pa bundo št. 92 je dobila HK od tamale od kolegice. In ker je lepo ohranjena ji res nebom druge kupovala. Jaz sem še vedno fenica tega lepotca...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?