|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 18:14:43   
sasadejan
Punce jaz sem bila pri frizerju, tako, da sem sedaj pripravljena na našega fanta user posted image . Šala. Kar naj počaka še kaka 2 tedna.

Kaj ni lušno spet danes k je sonček. Jaz sem šla na dolg sprehod s sestrico in nečakinjo. Je prav pasalo. Sedaj pa nekaj pojesti pol pa počivat, saj sem že cel dan na nogah.

Bom pa spremljala, če bo katera hitela jit v P, ker vidim, da se vam kar veliko dogaja.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 18:38:45   
caroline1
ma niti me ne boli, sam ratuje pa trdo na vse strani! sej ne bo še...ni še filing ta prav...danes smo naredili plan, ki je tak: jutri presadimo rože, v soboto gremo po dojenčka, v nedeljo je žur, v pondelk ati spuca bajto, v torek pa pride po naju! smo se vsi trije strinjali! user posted image  ker se meni ne da v pondelk sami v logatec vozit na pregled
a misliš, da boš v P mela cajt štrikat??? no sej sem si jaz tudi knjigo spakirala v torbo user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 18:58:25   
pixieM
caroline1 - ne ga sračkat user posted image . Takole otrdevanje je tudi pri meni. Čeprav danes pomojem ful opazim zarad tega, ker so mi zagnali paniko pri CTGju. In sem napsihirana do kraja!!! Ker mi je trebuh tudi prej že otrdeval in tudi bolj boleče je bilo, kakor pa to danes. Nimam pa občutka da mi tišči dol - čeprav naj bi bila glavica čisto nizko?user posted image !
Tudi jaz imam plan user posted image !!! Jaz bi si rada jutri ogledala porodno sobo (brez preizkušanja, hvala!), šla po voziček, potem še šla nasledni teden na dva predavanja materinske šole - da diplomiram user posted image . Pa kakšen dan še pospravila stanovanje, zrihtala posteljo za user posted image , naredila babyshower. In to je vse user posted image . Tako da kak teden bi res še lahko počakal ta moj mali ''trouble maker''!!!  

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 19:03:46   
caroline1
pixieM- ti maš pa še veliko opravkov! jaz sem bolj skromna glede tega...cel cajt zarad toksoplazmoze nisem dirala rož in zemlje, zdaj bi blo pa fajn, da to uštimam! user posted image  v soboto bomo stari točno 38 in uradno se lahko rodimo! debeli smo že več kot 3kg! pripravljeni na izpust! po eni strani bi kar šla po bebico, da se mi rutina spremeni, po drugi strani je mal strahu pa zmedenosti, kaj in kako bo?! treba bo pojest kako večerjo pa zlezt v posteljo in bit pri miru, pa da počakamo soboto!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 19:07:13   
majabar
pixieM, ja, prejsnji nama je spil ves alkohol:). Tako da sedaj sama koncujeva. Zdaj berem o tvojih popadkih, srecno!!!
caroline ;);)
anju, tudi jaz sem na to pomislila, najboljse bi bilo, da bi si shranila tefonsko od ene od vas in posljem SMS pa sporoci naprej. Ti si pa ze cisto blizu!
pokora, danes ne boli vec:), sem malo vec pocivala.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 19:13:35   
2ursae
jaz sem tud še tu, čeprav sem se včeraj s tamalima in žogo tko preganjala po igrišču, da je Lučka fajn skakala user posted image . Sem pa taka raca, 5letnik me za šalo prešiša user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 19:51:52   
caroline1
Majabar- glejta, da ga zdaj pa ne bosta namesto delavca spila vidva user posted image

2ursae- mislim, da smo kar vse bolj počasne! jaz imam občutek, da je do stanovanja vsakič vsaj 10 stopnic več user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:01:19   
born*to*be*wild
pixieM kje boš ti že rodila? oz. na ogled katere porodnišnice greš jutri (najbrž ne Lj, ane)? A v Ljubljani tud kaj takega obstaja?

joj bi bil že čas, da tiste ki hočemo gremo rodit, tiste ki pa hočte še počakat, pa kr čakajte...ampak mam občutek da bo glih obratno. tiste ki se nam ˝mudi˝ bomo zihr nosile čez rok, ostale ki pa želite čakat do roka, boste pa zihr že prej cartale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image


_____________________________

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:10:20   
pixieM
born*to*be*wild  - na ogled porodnišnice v SG grem. V sklopu materinske šole seveda. Za LJ pa žal ne vem. Ti bojo morale druge pomagat...
Ja, ponavadi je res tako, da tiste ki si res želijo rodijo kasneje od tistih, ki si tega ne user posted image . Vsaj kolikor jaz poznam mladih mamic, se jim je zgodilo tako.
Najhuje je to, da me je bilo ful strah tega, da bom prehitro rodila. In moja mami, babi in ostala žlahta so trdno prepričani, da to pa že ne!!! Ker imam tako mali trebušček bom sigurno bolj dolgo nosila, pa še takrat vprašanje kakšen majhen ''pišček'' bo prišel ven... Eh, pa jim ne morem dopovedat, da se user posted image normalno redi in raste. No, danes sem jim končno nagnala malo strahu v kosti user posted image . Mi je pa res smešno, ker se enostavno ne spomnim kako sem pripeljala domov od G - to pa dela šok verjetno!!!     

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:13:19   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

a misliš, da boš v P mela cajt štrikat??? no sej sem si jaz tudi knjigo spakirala v torbo user posted image

mulček je bil najbolj priden prvih 14 dni svojega življenjca. potem je postal user posted image sam se se vseeno bolj hecala. če ne bo naštrikano do dneva D, bo treba nekaj kupit. če bo na mojega to padlo itak ne bo kompliciraluser posted image

kako knjigo pa? se zna interes za določene tematike čisto menjat po porodu... js vzamem Kantauser posted image

majabar jana84  je "zadolžena" za javljanje ima tudi v podpisu št.

041 514 766

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:14:00   
majabar
born to be wild, ti si pa res ze cisto pri koncu, se malo... :)

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:36:04   
mamamajča
Halo!

Kak ste pa načvekale nooo!!! user posted image

Naj vam na hitro povem- na pregledu vse bp, mulček ma okrog 2800g, dobila sem recept za antibiotično kremo proti izcedku.
Predlagam, da če imate izcedek, čimprej pred porodom pozdravite, ker mi je G razložila, da če gre za glivično vnetje, lahko otrok med porodom to vdihne in v nesrečnem primeru dobi glivično pljučnico. Zato je boljše pozdravit.

Spet mam ful slabo kri in je rekla, da mi že vnaprej pove, da me iz P ne bojo spustili, dokler se mi to ne popravi. razen če strogo redno jemljem železo in prilagodim še prehrano, pa mam srečo in se mi popravi že do poroda. Hjoj, to železo.....

Moji sestri so pa danes montirali kuhinjo v novi hiši, pregrešno drago, in ko smo prišli tja (past radovednost user posted image ), ugotovimo, da je zlomljeno steklo v steklenem elementu in okrušena stranica na stranskem elementu, kar se pa ful vidi. Jaz bi znorela! Res...

Moj ata pa..... kaj naj rečem.... preiskave niso nič nenavadnega pokazale, čakamo samo še, da pridejo ene slike iz bolnišnice, če bo tisto kaj pokazalo... je pa ful odsoten, nič ne sodeluje, roko težko dviguje, skratka, glede na to, koliko je od lani napredoval, se je zdaj ful poslabšalo....

Moj počivalnik
- ja....  je fajni, prav fino je sedet v njem, ker ma tak naklon, da mi prav ugaja.

Utrujena sem nenormalno, ker ponoči nisem spala, vso noč sem sanjala o nekih napadih, poplavah, nekaj so se še tepli, da me je blo prav strah.... Tako da grem zdaj čimprej počivat.

Bodite v redu!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:37:15   
caroline1
v torbi čaka Patricia Cornwell... user posted image  kao kriminalka! jaz ful ful rada berem. seveda se izogibam težkim romanom itd, taka lahkotna poletna branja so mi všeč!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:43:20   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča


Utrujena sem nenormalno, ker ponoči nisem spala, vso noč sem sanjala o nekih napadih, poplavah, nekaj so se še tepli, da me je blo prav strah.... Tako da grem zdaj čimprej počivat.

Bodite v redu!



očitno nisem edina, ki sem imela take bedaste sanje, da nisem spala celo noč...mi smo se celo skrivali pred hitlerjem po gozdovih in njivah, pa o nekih nunah se mi je sanjalo, pa o muslimanih, ki naju niso spustili iz bajte...eh svašta, sem spala kar pri tvju

< Sporočilo je popravil caroline1 -- 23.9.2010 20:44:09 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:44:01   
Pokora
Jaz tudi pogrešam Bloom. Nazadnje se spomnim da je pisala da je ta velik sin šel na operacijo kolena in da je mala nekj zbolela, potem se pa ni več javila... Upam da so vsi uredu!!!!

Sasadejan, mene frizer še čaka. Bom šla drug teden enkrat. Se moram še naročit.

Caroline, pa dej ne se dat tejle luni, no. Lepo se drži načrta, ki ste ga sklenili.
Pixie, ti pa tudi - stick to the plan!

Majabar, pridna da si počivala! Pa v prihodnjih dneh ne pretiravaj, prav!

2ursae, ti pa kar fuzbal al kaj? Dobra si da se sploh spravišuser posted image

BTBW kako je pri vas s poplavami? Se je stanje znormaliziralo?

MissD kaj si se uspela dogovoriti?

Anju, skoraj bi pozabila. Juhica je bila/je še (naredila za 2x) super!!!Res krasen in enostaven recept!!!! Edino kar bom naslednjič spremenila, pobrala bom peške ven, ker so me motile. Nisem je namreč delala iz volovskega srca in je bilo precej semen.

So danes eni prijatelji še prišli možu voščit za rd. So mu za darilo prinesli tako manjšo "fasngo". So si ga malo privoščili, ker vejo da je zadnje čase on nabavniuser posted image  

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:45:14   
Pokora
Mamamajča katero kremo si dobila?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:46:38   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1



očitno nisem edina, ki sem imela take bedaste sanje, da nisem spala celo noč...mi smo se celo skrivali pred hitlerjem po gozdovih in njivah, pa o nekih nunah se mi je sanjalo, pa o muslimanih, ki naju niso spustili iz bajte...eh svašta, sem spala kar pri tvju


o moj boguser posted image

ja, mene dostikrat kake take sanje dajejo, pol se pa zbudim cela panična pa zaspat ne morem več. So me že krokodili napadaliuser posted image Hudo!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:47:15   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Mamamajča katero kremo si dobila?


Ti zjutraj napišem, ker mam recept še v avtu.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:49:50   
caroline1


Sasadejan, mene frizer še čaka. Bom šla drug teden enkrat. Se moram še naročit.

[/quote]

jaz imam svojega osebnega kar doma, pa bi se tudi mogla najavit user posted image ...ampak se mi zdi, da ne bo na volji, ko so mu ukradli motor!!! jao jao...jaz pa že tako čupo, da ni za nikamor


zjutraj pa moram k paradontologu user posted image  brrrrr....se mi že zdaj ne da! katastrofa

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:50:43   
jana84
večer punce!

Evo, jaz sem svojga user posted image  spet poslala na lov...Zdej nej si še šrvošči, ker je to verjetno eden zadnjih lovov pred rojstvom našega deteta...Zdej je itak spet dež napoevdan v nedogled, pol pa si ne bom več upala bit sama doma in on na nedosegljivem območju...No, pa mi je sporočil, da je ulovil eno srno, sam da bo še malo počakal, mogoče bo pa še kaj...user posted image  Tako, da tja do polnoči sva verjetno sama z mulčkom, ki je priden že zaspančkal user posted image , tako da ima mama čas za klepetat na RR...

mamamajča...meni je G en teden pred PDP za sina dala Canesten svečke. Pa nisem imela nobenega vnetja al kaj, ampak je rekla preventivno da se porodni kanal lepo sčisti in ni pol kakšnih zapletov...
drgač pa fajn za lep pregled...Kdaj ti je pa dala naslednji datum? Zdej verjetno že kaj bolj pogosto, kaj?
pa user posted image  za tata...da bi šlo čimprej mimo - mogoče pa je tud on živčen in na trnih zdaj ko prihaja nov vnuček...

majabar, ti lahko kar meni pošlješ SMS ko rodiš...Sporočim ob prvi priliki naprej na forum...

caroline1, pixieM kar lepo počakajta, pa brez otrdevana trebuha...
Sam veste da se je men danes zazdelo da mi otrdeva trebuh...Še nikol mi ni, tako da ne vem kako to zgleda...Ja ok med popadki mi je, sam tist je čist nekaj drugega...Kdo bi vedel...user posted image

born*to*be*wild, ti pa če se počutiš že za it rodit, pa kar...Kaj še čakaš? user posted image

jaz pa vzamem s sabo v porodnišnico križanke, al pa kakšno revijo...Sicer pravijo, da ni fajn hitro po porodu začet brat, ker so oči fuuulll zmatrane od poroda in jim škodi...Mogoče sem zato jst po porodu "oslepela" - beri po pol leta sem šla po očala za na daleč (avto, TV)...in zdej jih nosim že skor cel dan, razen za jest, ker me motjo...Tako da punce, med samim porodom oziroma končnim iztisom ploda obvezno MIŽATI!!! da ne popokajo žilce v očkih...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:52:20   
Tiamo
Mamamajča, a si kaj dobila za glivično okužbo...jaz imam skoz probleme z glivicami od 26 tedna naprej!

Pixie, dej ga sračkat no...ajde zdrži še malo no....ej če ti je pa usojeno, ti želim vse dobro, zdravega otročička itd....


No, včera jje res delovala lna, meni se je pa tole pripetilo, se peljeva z mojim iz MB proti Ljubljani in nama pri ene 140 na prihetavlni pas iz sosednjega pasu zapelje en avto, če ne bi imela na avtui ABS in moj ne bi odreagiral tako kot je, bi tok počilo....no edino kar je bilo jebilo to, da nama je iz zadnjega zica vse vrglo naprej in mene je tok pas stisnil čez trebuh, da me še danes boli. V ponedeljek imam ginekologa, mu bom omenila...samo je vse ok, ker je še vedno živahno tole dete v mojem trebuhu, zgaga me še vedno peče,...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:52:31   
nejkec
user posted image A pije se lahko med porodom? [img]smileys/zmeden.gif[/img]Si ne predstavljam, da se recimo 5 ur tako matraš brez da daš vsaj malo tekočine vase. Me je kar mal strah tega, ker če sem žejna ali lačna čist odpovem in nimam absolutno nič moči dokler nečesa ne spravim vase!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:54:03   
jana84
Tud mene zanima, kaj je missD zrihtala...Sej bo sporočila, tako al drugače - al datum CR al pa novico o novih user posted image user posted image

mene pa HB sanje nit ne preganjajo kaj preveč...Mogoče pa me, sam sproti pozabim in se zarad sanj nit ne zbudim...

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:54:27   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: jana84




pa user posted image  za tata...da bi šlo čimprej mimo - mogoče pa je tud on živčen in na trnih zdaj ko prihaja nov vnuček...




Hvala.... ko bi res blo samo to... je zelo bolan, veš, ker je lani doživel hudo nesrečo, tako da..... ne vem..... upam, da bo ok...



(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
   RE: Oktobrke 2010 II
23.9.2010 20:58:01   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

user posted image A pije se lahko med porodom? [img]smileys/zmeden.gif[/img]Si ne predstavljam, da se recimo 5 ur tako matraš brez da daš vsaj malo tekočine vase. Me je kar mal strah tega, ker če sem žejna ali lačna čist odpovem in nimam absolutno nič moči dokler nečesa ne spravim vase!



nejkec, ne med porodom se ne sme pit...Zarad občutljivosti želodca in bog ne daj kakšnega urgentnega posega pod anestezijo...Zato te pa tud sklistirajo pred porodom (načeloma)...
Jaz sem po klistiru med tuširanem spila dva požirka vode...Med samim porodom na začetku sem pa bruhala - ne vem kaj...No in zarad tega bruhanja sem dobivala navlaženo palčko na usta in mogoče požirek vode na pol-eno uro...zarad bruhanja in dehidracije...Drgač pa ne...Mi je babca rekla, da če se bom počutila švoh al kaj podobnega naj povem, da dobim infuzijo glukoze...pa ni blo potrebno...No, po porodu sem jo vseeno dobila, da sem se mal opomogla....

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?