|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
23.9.2010 9:25:27   
hel32
Se pokorno javljam, in se opravičujem, ker imam tako malo cajtauser posted image , opravičiteuser posted image

Skratka, z mojim pregledom 20.ni bilo NIČ, ker je G zboleluser posted image user posted image user posted image in to sem zvedela, šele takrat, ko sem bila že v ordinacijiuser posted image sem bila jezna ko 1000user posted image , no, sem pa dala kri za toxo in vodo, za pregled, že tudi dolgo nisem, pa zvagala me je, sem se zredila 00user posted image user posted image bravo jaz, ne vem, sicer, kako mi je uspelo, ampak, tako je, in tudi pritisk je v reduuser posted image user posted image , sem ful vesela, ko bi le to trajalo do koncauser posted image user posted image

Pregled imam 29. 9. in takrata tudi UZ in morfologijo, me pa strašno firbec matra, kaj dobimouser posted image user posted image

Da pa je zbrka popolna, ima še naš malček palček že 2x peto bolezen, in posledično zelo malo spimo, smo sitni, vročino,...

Aja, še glede torte, jaz sem malemu za rojstni dan spekla sama, malinovo, imamo doma maline, in bila je odlična, bom še slikico pripopalauser posted image

dori user posted image za prgled in za fantiča.

Diane, apetit, kaj vem, pač neki jem, pazim, da je kolk tolk zdravo, veliko sadja, zelenjave, belega mesa, to je to, da bi se prenažirala, niti nimam časauser posted image

nina33, moj popek je celi deformiran, že zaradi kile, ki jo imam, tako, da je po moje grd, je pa kr fajn izbočen, bom poskusila kako slikico dat gor, mojega ogromnega trebuhauser posted image

iluzija, če si prvorodka bojo brcike malo kasneje čutne, bojo, pa, kr konkretne, ne skrbi za to, še spat ne boš mogla, jaz jih sicer že kr en čas čutim, in sicer od 14. tedna, najbolj, ko mirujem, to je pri meni redko, edino zvečer.

vipercat, glede krčnih žil sem jaz tudi ena reva, jih imam kot gob po dežju, sicer pri 1.user posted image  se mi jih je nardilo ful, v 2. skoraj nič, zdaj pa še tudi ni razlike, sicer je pa nasploh ta nosečnost tako fajna da skoraj ne morem verjet.
Sicer pa ima svaka lepotnega kirurga, in imam namen it čez leto ali dve na eno konkretno korekturouser posted image , mi mož častiuser posted image

Še slikice pripopam, in grem zabavat našega malega razgrajača, trenutno demulira sesalecuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
23.9.2010 9:34:40   
hel32
Še slikica tortice, in našega mulčka
user posted image

In še moj trebušček pri 20.t in 3 dni
user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
23.9.2010 9:42:56   
Ribi Bibi
Joooj punce kolk napišete user posted image user posted image , sploh nimam časa prebrat, potem si pa itak ne zapomnim katera je kaj rekla in kaj sem hotla napisat....ma sem smotanauser posted image

Moj popek je še kar v luknjici, ampak mu bo pomojem počasi zmanjkalo prostora, tudi dlakice so že kar dolge, črte čez trebuh pa tudi še ni....ampak vse še prideuser posted image

Kompresijske nogavice majo tudi v Sanolaborju, ampak so res drage. Jaz sem si vzela samostoječe in mislim, da so bile okrog 40€ dve leti nazaj. So pa še vedno dobre, hvalabogu, je pa res, da nisem imela nobenih posebnih težav in sem jih nosila le preventivno.

Čestitke vsem za preglede in morfologijo! Je tak fin občutek, ko vidiš dete poskakovat naokoli in veš, da je vse ok. Komaj čakam na jutri, da še mene potolažijouser posted image

Drugače sem pa kar lačna, ko govorite toliko o hrani in sladicah in golažu...joj kako bi golaž jedlauser posted image  Mi je pa včeraj možek spekel jabolčno pito, ki je sicer danes ni več, bomo pa še kaj spekli...

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
23.9.2010 9:50:33   
sara1986
hel32 kok je luškan tamal user posted image tak sonček je user posted image

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 9:51:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ribi Bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3230
23.9.2010 10:21:28   
Teyla
Pozdravljene, se oglašam s pregleda.
No, zadeva je potekala kar hitro. Sicer si je vzela čas in vse razložila, kje so nogice, rokice, rebra. Videla sva hrbtenico, stegnenico, želodček, stopala in vse prstke na nogi (lahko sva jih preštela). Nogice je sicer imel prekrižane, tako da ni 100% ampak je rekla, da ni nobenih izboklin in da bo punčka. Je pa rekla naj jo spomnem naslednjič, da še enkrat pogleda. To sem vzela kot dobro novico, ker to pomeni, da bom ziher imela še kak ultrazvok. user posted image
Moj je bil prav vesel, on je seveda sedel tako, da je videl tudi takrat ko jaz nisem mogla, se pravi, ko je G delala meritve in je obrnila monito k sebi. Drugače pa miga veselo, je mogla večkrat zamrznit sliko tudi, ko ni merila. user posted image
Kri sem dala za tokso, vode ne. prav tako mi niso merili pritiska ali tehtali. Imam pa pred naslednjim pregledom test glukoze, bom mogla kako knjigo s sabo vzet.

Še mere:
HC-obseg glavice: 181
AC - obseg trebuha: 156
FL - stegnenica: 33
teža: 360g   (meni se zdi veliko)

Posteljica je spredaj, pa je omenila, da to ne igra nobene vloge.
za seznam: naslednji pregled 21.10, spol pa zaenkrat pustimo user posted image , ker kot kaže res do zadnjega ne bomo vedeli.user posted image

hel32 ful lepa tortica, mali je pa itak cukrček. user posted image  

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
23.9.2010 10:24:51   
iluzija
Teyla super fino, samo da je vse ok in zdravo user posted image

hel32 kako lepa tortica, pa mali je pravi cukerček user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
23.9.2010 10:25:59   
sara1986
Teyla user posted image user posted image user posted image user posted image Smo veseli, ko so tako dobre novice. Ker teden pa si zdej, da bomo vedli primerjat tele mere?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
23.9.2010 10:31:39   
Teyla
Sem v 21.tednu, bolj natančno 20.teden 4/7. user posted image
Aja, sem pozabila vprašat, je katera bila/ima namen it na 3D/4D ultrazvok in koliko to približno stane? Razmišljam, če bi šla, če ne bi bilo predrago.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
23.9.2010 10:32:15   
sara1986
100€ je v Ljubljani v Dravljah.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
23.9.2010 10:37:10   
Teyla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

100€?! Kaj so zmešani? user posted image Ne dam tolk, ni šans.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
   [Brisano sporočilo]
23.9.2010 10:40:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
23.9.2010 10:41:13   
iluzija
v Domžalah je 110 €

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
23.9.2010 10:45:30   
iluzija
hel32 sej ravno to, ker je to moja druga nosečnostpa brcik pa še kar ni user posted image , mah sej če bučkotu paše spančkati nej pa spančka, sam da je vse ok in da je zdravo dete user posted image , komej čakam sredo da vidim če je vse tako kot mora biti

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
23.9.2010 10:46:26   
tamy82
Živijo punce!

Teyla čestitke za pregled! Samo da je vse ok! user posted image Sicer pa je ta 3D ultrazvok v Postojni v proodnišnici 80€ (poglej na njihovo spletno stran, če te kej več zanima). Je kar drago ja ... Jaz še razmišljam ali bi se naročila ali ne ...

Torta upam, da bo ratala sadna. Čeprav danes ni ravno moj srečen dan kar se pečenja tiče user posted image Sem prej v biskvit pozabila dati beljake (sneg) in sem potem vse skupaj še enkrat delala user posted image Pa še krema mi je ratala nekam redka, čeprav sem to delala že večkrat in mi je vedno fajn ratalo user posted image ah bo že ... če ne bomo šli pa v trgovino po tortice user posted image

hel32 super lepa torta! Moja niti slučajno ne bo tako lepa user posted image Pa sinko res pravi lepotec! In buši tudi super! user posted image

Grem še malo pospravit! Se tipkamo kasneje!

lp user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
23.9.2010 10:46:47   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: iluzija

hel32 sej ravno to, ker je to moja druga nosečnostpa brcik pa še kar ni user posted image , mah sej če bučkotu paše spančkati nej pa spančka, sam da je vse ok in da je zdravo dete user posted image , komej čakam sredo da vidim če je vse tako kot mora biti

Bo, vse bo ok.!! Včeraj sme jaz podobno razmišljala kot ti! Ne smeš! Vse bo vredu!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
23.9.2010 12:49:08   
cukica
Teyla čestitam,...res fajn k napišemo mere lahko mal primerjamo,...3D v postojni stane 80€

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
23.9.2010 12:54:06   
lil_
a je pr 3D spet ksna neumna fora, da je za dvojcke drazi? k men to z nuhalne se vedno ne gre z glaveuser posted image ne da sm skrta, sam k ze tko niso pocen zadeve. pac bi mogu bit en pregled za vse enak, pa ne glede na to kok user posted image mas v trebusckuuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
23.9.2010 12:57:42   
cukica
To nebi vedela,če je 3d dražji za dvojčke itak pa služjo kjer se le da,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
23.9.2010 12:59:56   
d´ori

Teyla čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image

Pa da napišem še jaz mere našega pikca:

HC - obseg glavice 18,17 cm
AC - obseg trebuha 16,19 cm
FL - stegnenica 3,58 cm
teža 416 g (To pa se meni zdi gromozansko)

Sem napisala tako kot Teyla, da bomo lahko primerjale. Zdaj pa vidim, da je naš res cel orjak user posted image Je že dohtar rekel, da je na zgornji meji. Sem pa bila včeraj na pregledu 21t 0/7.

Hel32 res lepa tortica, trebušček pa še bolj. Čestitke za tortico in seveda trebušček!

Zdaj pa šibam na kosilo, da ne bo tašča jezna, ker zamujam. Dober tek vsem, ki boste v kratkem kosile!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
23.9.2010 13:10:34   
vipercat
haha hel 32počakam šedo konca tele nosečnosti, potem bi pa tudi jaz pobližje spoznala tvojega svaka user posted image

ohoho konkreten trebušček. moj je mogoče kakšen centimeter manjši, veliko pa ne zaostajam user posted image

ribi ribi meni je ravno zato všeč tale portal, ker lahko berem in pišem istočasno - preberem, napišem komentar in grem naprej brati. na mami kjer sem bila prej, se to na žalost ni dalo

na pa smo spet pri hrani. ja golaž včeraj je bil res super. smo vse pojedli, pomila pa je psička krožnik do konca hahahaha
danes sem kupila repincel (motovilec  user posted image ) kaj bo zraven pa še razmišljam ,ker bova sama z malim jedla, pa se mi ne da kuhat nevem kaj samo za naju.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
23.9.2010 13:49:10   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Pa da napišem še jaz mere našega pikca:

HC - obseg glavice 18,17 cm
AC - obseg trebuha 16,19 cm
FL - stegnenica 3,58 cm
teža 416 g (To pa se meni zdi gromozansko)

Sem napisala tako kot Teyla, da bomo lahko primerjale. Zdaj pa vidim, da je naš res cel orjak user posted image Je že dohtar rekel, da je na zgornji meji. Sem pa bila včeraj na pregledu 21t 0/7.

Hel32 res lepa tortica, trebušček pa še bolj. Čestitke za tortico in seveda trebušček!

Zdaj pa šibam na kosilo, da ne bo tašča jezna, ker zamujam. Dober tek vsem, ki boste v kratkem kosile!

Čestitke za dobro opravljeno morfologijo user posted image user posted image user posted image   Bo velik fant user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
23.9.2010 14:19:02   
maurica
teyla, super user posted image

hel32; uuuu, kakšna torta, zgleda kot iz slaščičarne. Res lepa! Pa ta mali je res kjud user posted image

d ori, ti maš pa res pravega korenjaka. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
23.9.2010 15:01:03   
d´ori

Sem že nazaj s kosila! Smo imeli "tenstan" riž, solatko in pečano puranje meso - njami!

Ravnokar sem dobila od enih prijateljev luštkano rumeno posteljico za nešega pikca user posted image user posted image user posted image Sicer je doma narejena in ročno poslikana a je luštkana še pa še tako, da jo kar naprej hodim gledat user posted image Sicer je take dimenzije (145x65), da ne paše v njo nobeden standardni jogi zato bomo nabavili kako dobro peno in bo rešeno. Pa še za dalj časa jo bomo lahko imeli, ker je večja. Zraven pa so mi dali še dva ležalnika (taka, ki so jih imeli v vrtcih) za spanje in jih bova lahko nesla k babicam, če bo otroček v varstvu in bo zaspal. Drugi teden pa dobim od sestrične en vagon oblekic user posted image in elektronsko varuško. Od nje pa sem dobila že previjalno, ki jo bomo imeli le za predalnik ter kovterček in nekaj posteljnine. Prijatelji pa mi bodo dali še stolček za hranjenje. Uf sem neizmerno vesela, ker so se stvari kar same začele nabirati in bo treba manj kupovati, saj sva finančno bolj kot ne na psu.

Punce uživajte v današnjem sončnem dnevu, saj je jutri spet dež napovedan.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
23.9.2010 15:43:39   
Teyla
d'ori čestitke tudi tebi za dobro opravljeno morfologijo. user posted image Poba bo pa konkreten. user posted image

Midva greva pa zdajle na . Čez dobro urco bom že v zraku- upam. :) Upam, da se bomo mel fajn.user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.