hel32
|
Se pokorno javljam, in se opravičujem, ker imam tako malo cajta , opravičite Skratka, z mojim pregledom 20.ni bilo NIČ, ker je G zbolel in to sem zvedela, šele takrat, ko sem bila že v ordinaciji sem bila jezna ko 1000 , no, sem pa dala kri za toxo in vodo, za pregled, že tudi dolgo nisem, pa zvagala me je, sem se zredila 00 bravo jaz, ne vem, sicer, kako mi je uspelo, ampak, tako je, in tudi pritisk je v redu , sem ful vesela, ko bi le to trajalo do konca Pregled imam 29. 9. in takrata tudi UZ in morfologijo, me pa strašno firbec matra, kaj dobimo Da pa je zbrka popolna, ima še naš malček palček že 2x peto bolezen, in posledično zelo malo spimo, smo sitni, vročino,... Aja, še glede torte, jaz sem malemu za rojstni dan spekla sama, malinovo, imamo doma maline, in bila je odlična, bom še slikico pripopala dori za prgled in za fantiča. Diane, apetit, kaj vem, pač neki jem, pazim, da je kolk tolk zdravo, veliko sadja, zelenjave, belega mesa, to je to, da bi se prenažirala, niti nimam časa nina33, moj popek je celi deformiran, že zaradi kile, ki jo imam, tako, da je po moje grd, je pa kr fajn izbočen, bom poskusila kako slikico dat gor, mojega ogromnega trebuha iluzija, če si prvorodka bojo brcike malo kasneje čutne, bojo, pa, kr konkretne, ne skrbi za to, še spat ne boš mogla, jaz jih sicer že kr en čas čutim, in sicer od 14. tedna, najbolj, ko mirujem, to je pri meni redko, edino zvečer. vipercat, glede krčnih žil sem jaz tudi ena reva, jih imam kot gob po dežju, sicer pri 1. se mi jih je nardilo ful, v 2. skoraj nič, zdaj pa še tudi ni razlike, sicer je pa nasploh ta nosečnost tako fajna da skoraj ne morem verjet. Sicer pa ima svaka lepotnega kirurga, in imam namen it čez leto ali dve na eno konkretno korekturo , mi mož časti Še slikice pripopam, in grem zabavat našega malega razgrajača, trenutno demulira sesalec