|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
22.9.2010 14:29:58   
SURF
Grem še malo lepotnih popravkov naredit po stanovanju...potem greva pa po vsej verjetnosti na piko,na stvari ki so zunaj...to menda lohka...bom videla...če ne pa kak mini sprehodek,do potočka,kamenčke noter metatuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.9.2010 14:31:23   
SURF
Brdy-Kako ste,se cartate,je kej boljše?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.9.2010 14:33:40   
SURF
ne sprememba plana....prden grem lepotičit stanovanje,si bom prvoščla en coffeuser posted image

Pa še eno vprašanje imam...mi imamo že zrelo grozdje,Pati ga obožuje...ga bi jedla in jedla....potem pa ima driskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je tako tudi pri vas?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.9.2010 14:39:01   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

ne sprememba plana....prden grem lepotičit stanovanje,si bom prvoščla en coffeuser posted image

Pa še eno vprašanje imam...mi imamo že zrelo grozdje,Pati ga obožuje...ga bi jedla in jedla....potem pa ima driskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je tako tudi pri vas?

Ja, Kristi ga ma tud noro rada. Kaka pa pol velik, 3x, 4x na dan. Pa tak mal driskast. Mi mamo sicer zrelo grozdje že kak mesec in ga že kak mesec je.
Moje punce sta kr vredu, mene je zmanjkal, sta seveda nardile raztur po dnevni in kuhinji. zdej pa Kristi spet mal panča, Neli pa noče. Moj je letu na razgovor, pol gre pa k enmu sosedu neki pomagat. Pa glih dons k sem jst čist zaničuser posted image Me je tale prehlad čist zdelu, pa slabo mi je, oči mam prov zatečene... Bom za kako urco tašči dala tamalidve, jst sem dons mortouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.9.2010 14:45:58   
Urša08
SURF zakaj ne boš zraven pri uvajanju? Sem najbrž kaj spregledalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.9.2010 14:46:55   
Urša08

SURF ja Žiga je mel tako driskasto po grozdju tko da sem sedaj malce omejila in mu ga ne dam vsak dan. Je mel že rdečo ritko.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.9.2010 14:50:37   
Urša08
Birdy ojoj revčka, a tud tebe je prehlad povozil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se vse tri hitro pozdravite. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.9.2010 14:51:09   
Urša08
Ajvy miss you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ste kam šli?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.9.2010 15:20:53   
MIHAILO
je pa Majkl mel spet eno hudo izjavo......učeri sm mu rekla: Dons grem u P, da se zmenimo, kdaj pride Jurij.....ampak, če se je dohtar slučajno zmotu, pol bomo mel punčko in bo Nina.......on me neki cajta gleda in reče: Ajaaaaa Mami, zato si ti punca, K SE JE DOHTAR ZMOTU

Tole je orto huda iizjava!!!!Caruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.9.2010 15:54:07   
sjmm
evo pri nas vse ritke site...Saša je prišla dobesedno prestradana...je pojedla 3 krožnike enolončnice, Maj se je zbudu tud čist podhranjen..2 krožnika...ostali pa itak.....sem mislila da bo še kej za ju3...adijo pamet...sam za majčka je ostal

zdej zdej bo pa štrudelček pečen...pa eno goro posode mam...je pa moj vzel majčija vn...tak d bom lažjeuser posted image

fanta vadita kitaro k pol un kekec kitarist uleti, pa morm še Janu eno struno zamenjat..itak mamiuser posted image

urša...fajn d boš več domauser posted image user posted image ...pa super d si imela tak lep dan...seveda d si zmarana...popoldne kar lepo ritko zaparkiraj user posted image

SURF... upam, da bo prehod nazaj v vrtec čim lažjiuser posted image

no, se grem posode lotit dokler mam še varuško za mojga razturača...k zravn njega se pa prov nč ne dauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.9.2010 16:00:02   
Urša08
Punce sem govorila s tanci in vas vse lepo pozdravlja. Niso še priklopljeni na internet , ko bodo (cirka dva tedna) se nam bo pa javila. Otročka sta v redu, oba v vrtcu, Erik se je navadil na spremembo tako da je sedaj ok.user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.9.2010 16:01:06   
sjmm
evo naš štrudeljček...da ga podelimo še z vami in vam mau slince pocedimouser posted image user posted image

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.9.2010 17:07:42   
sjmm
no, piskrov sm se rešila, spila en kofetek...zdej me je hot ljubimec ujel u svoje mreže...user posted image ..dokler ma še voljo!!!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.9.2010 18:26:26   
lilcha
Pozdravljene punce

Nisem vas nič brala, samo rada bi vam sporočila, da je v petek 17.9.  ob 22.26 moja Maška dobila bratca Tima. V ponedeljek sva prišla domov in se oba počutiva odlično. Imel je 3720g in 52 cm, porod pa je trajal 2 uri, dobila nisem niti enega šiva, česar sem najbolj vesela.

Malo sem sicer razočarana nad porodnišnico Ljubljana, saj jim je vsega primanjkovalo. Od čistih oblačil za dojenčke, krpic za umivanje ritke, halj za porodnice,...Celo v porodni ko sem imela popadke in prosila za masko je rekla babica da imajo samo 3 in so vse zasedene, tako da bom pač mogla roditi brez.

No važno je da sva sedaj končno doma in da je vse O.K.

Želim pa vso srečo naslednjim nosečkam,ki jih še čaka pot v Rim, držite se.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.9.2010 19:03:32   
birdy
Evo, pa se pri nas že začenja sranje. Kristi 38 vročine. Pa okol ušes ma neki boleč. Bomo vidl a bo treba že drugič ta teden na obisk na metelkovo al bomo lepo spal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.9.2010 19:20:47   
Čebel@
sunny......lepo,da še misliš na nasuser posted image ....lepe mere ima Gajauser posted image user posted image user posted image

kolumbo......full luštne cunjiceuser posted image user posted image user posted image .....vav Šime pa zna presenetituser posted image user posted image .....nisem vedela,da imajo tudi moški gnezdvitveni sindromuser posted image user posted image user posted image user posted image

tamika.....kaj pa lopataš ti že 2 dni?

sjmm.......mmmmmm kakšen maxi štrudeljuser posted image user posted image user posted image

urša.....kdaj pa je plan,daŽigec spi v vrtcu?.....user posted image user posted image user posted image za lepo dopoldne.....če boš še kej s tanci govorila-jo lepo pozdraviuser posted image

salt.......a misliš da bomo imeli user posted image ?.....naša tudi po grozdju več kaka,tko da ji ga dajem res v mejah normale-ampak ona bi ga pojedla še in jošuser posted image

lilcha.....iskrene čestitke za Timauser posted image user posted image user posted image ......si me kar malo prestrašila-jaz grem tudi v LJ rodituser posted image

birdy.....no šit tole nouser posted image .......en kup user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
22.9.2010 19:44:26   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: lilcha

Pozdravljene punce

Nisem vas nič brala, samo rada bi vam sporočila, da je v petek 17.9.  ob 22.26 moja Maška dobila bratca Tima. V ponedeljek sva prišla domov in se oba počutiva odlično. Imel je 3720g in 52 cm, porod pa je trajal 2 uri, dobila nisem niti enega šiva, česar sem najbolj vesela.

Malo sem sicer razočarana nad porodnišnico Ljubljana, saj jim je vsega primanjkovalo. Od čistih oblačil za dojenčke, krpic za umivanje ritke, halj za porodnice,...Celo v porodni ko sem imela popadke in prosila za masko je rekla babica da imajo samo 3 in so vse zasedene, tako da bom pač mogla roditi brez.

No važno je da sva sedaj končno doma in da je vse O.K.

Želim pa vso srečo naslednjim nosečkam,ki jih še čaka pot v Rim, držite se.

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!

VELIKO LEPIH IN TOPLIH DRUŽINSKIH TRENUTKOV, VELIKO SMEHA IN MALO JOKA, PA VELIK CRKLJANJA!!!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu lilcha)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
22.9.2010 19:45:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo, pa se pri nas že začenja sranje. Kristi 38 vročine. Pa okol ušes ma neki boleč. Bomo vidl a bo treba že drugič ta teden na obisk na metelkovo al bomo lepo spal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
22.9.2010 19:46:30   
SURF
Čer...

Majchy a nisi enkrat napisala,da bo...ojej...upam,da nisem kej zamešalauser posted image ...

GROZDJE-ja sem ji ga tudi js omejila,ker je dobila rdečo rito...vidim,da vse tako požene

Urša-Zdej nazadnje,ko sva se ovajale sem bila zraven samo pri zajtrku,mislim,da bom tudi sedaj,potem bo pa kako urico sama...mah,tako daleč se mi zdi,da je že nazaj,ko smo bili še vsi skupaj tam...večina se je že navadila in furajo normalen ritem...Pati je bila pa vmes že dvakrat bolana,tako da bo zanjo zopet čisto na novo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.9.2010 19:47:57   
SURF
Birdy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lilchy-Iskrene čestitke!....večkrat se javiuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.9.2010 19:48:13   
sjmm
sm ravno načevlala loverja...mam dost za dons...se je pa gora kr na griček pomanjšalauser posted image user posted image

Maj je ravno povečerjal...grem zdej še Saški mau pomagat lase posušit..pol pa mali v pižamco in via pojstla

glede grozdja...jz sploh ne vem...k naš je vsak dan 3-4x pokakan in mu ves sadje pospešuje prebavo...kar je domačega pa še tok boluser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.9.2010 19:49:37   
SURF
Sjmm-nekaj časa nazaj si dala delat kuhinjski otok....tudi js ga imam v planu...moram še načrt naredit...imaš mogoče kak nasvet?Fotko?Koliko pa stane taka zadeva?
Sory,če sem tečnauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.9.2010 19:56:29   
sjmm

Sjmm-nekaj časa nazaj si dala delat kuhinjski otok....tudi js ga imam v planu...moram še načrt naredit...imaš mogoče kak nasvet?Fotko?Koliko pa stane taka zadeva?

mi smo dal 400€....za masivo...češnja. ploščice smo pa sami gor nardil..drgač pa bol zgleda k ena delovna miza ima pa 2 predalauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.9.2010 20:00:19   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Hvala za info...si mogoče videla da ji kje prodajajo?

mi smo dal 400€....za masivo...češnja. ploščice smo pa sami gor nardil..drgač pa bol zgleda k ena delovna miza ima pa 2 predalauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.9.2010 20:17:48   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Hvala za info...si mogoče videla da ji kje prodajajo?

ikea ma kr neki izbire.....drgač pa nism glih na tekočm...lahk pa mau pošnofaš...KERIN.POVIRK...majo lepe zadevceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Brest scan
petruska

Ste že poizkusile novo metodo pregledovanja dojk?

da (5%)

še ne, imam pa namen (7%)

ne (40%)

ne poznam (47%)

ne zaupam (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!