3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Mi imamo pa tako vsak večer, da me je zdaj že prav strah večera in sem živčna dokler ne spi. Po 1,5 uro ga pripravljava do tega, da zaspi. 10X pride nazaj, če mu berema pravljice ni ne konca ne kraja. Včeraj sva mu jih 8 prebrala pa kr še, še, še.. Ko rečeva, da je dovolj pa trmarjenje. Prižiga si luč, kinderpet potiska po sobi.. če je slučajno tišina, grem gledat in vidim, da se igra v sobi, s prižgano lučjo. Sploh več ne vem kaj naredit. Najprej bi zaspal, če bi bla zraven njega po moje in ga držala, da ne bi hodil ven s posteljice, samo na to ga pa spet nočem navadit.. Oh kje so časi, ko se je pogovarjal v postelji, dokler ni zaspal.. zjutraj pa se po novem vstaja že pred 5 30. Ni šans, da spi dalje.. kakih 20 minut še leži pri nama, potem se pa vstane in akcija.. je lačen, žejen, nodija bo gledal.. ko je treba it v vrtec pa jok in trma, on bo risanke gledal.. Flower... to sploh ni slaba ideja ... bodi poleg njega, pa tako, da ti najprej uspe, da zaspi in ga opazuj kdaj ga začne zmanjkovat, potem pa vsak večer postopno odhajaj prej... jaz grem iz Lovrove sobe, ko vidim, da je na tem, da samo še očke zapre (mirno leži in gleda tja "v en dan")... skratka sedim poleg njega in ga božam, da se umiri in ko je v takem stanju kot sem že napisala, ga polupčkam in grem ven... pa je to največ 10 minut (od konca pravljice)...
|