|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
21.9.2010 12:32:50   
sesil
majčica1508, seveda vem katera siuser posted image . smo pa uskladile timinguser posted image

chiara82, dobrodošla in končno ena primorka, da ne bom samevala tle med štajerkami, dolenjkami in ljubljančankami...

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
21.9.2010 12:55:12   
KlaraMay
Še kakšne pol urce me loči od tega, da šefu povem veselo novico ... joj me kr mal trese od živčnosti ... user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
21.9.2010 13:47:16   
miafilip26
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Še kakšne pol urce me loči od tega, da šefu povem veselo novico ... joj me kr mal trese od živčnosti ... user posted image user posted image

Eh, KlaraMay, ti povem, da še sploh nisem razmišljala o tem, da bi v službi povedala direktorju, dokler ne dam skozi NS...Pa je danes kr zletelo iz mene, ko sem bila pri njemu v pisarni:-). Mi je čestital, potolažil, da me bo služba čakala, ko pridem nazaj itd...Tako, da nič se ne boj...Sicer je pa tako, glavno da si ti vesela in srečna in vsi tvoji bližnji s teboj;-).

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
21.9.2010 14:07:51   
Tincy90
Ojla...reče telebajsek v vejboč obliki in opremi.user posted image

Prvič...pussycat to je drgač ena in ista pesem.user posted image user posted image ej ej, iz kerga konca Dolenjske pa si ti pussyka?user posted image drgač pa tud js mam velik glavobolov v nosečnosti, v prvi sm jih mela tud velik zdj se je pa spet začelo pa ne vem kako si pomagat, mam prov migrene ne glavobole...user posted image glede pitja sm pa tud js bol tko tko, tud ne morm velik pit pa ne vem zakaj to, pijm k mi paše sm to še zdaleč ni najmanj 3L na dan.user posted image

Drugič...pozdravljene vse nove!user posted image user posted image user posted image

Tretjič...user posted image    sreckica super in bravo za izpit!user posted image user posted image user posted image

KlaraMay držim pesti d bo šef razumevajoč in itak d bo vse kul no, navijam zate.user posted image user posted image

Evo pr men nč novga, upam d so slabosti šle šcc šccc in d bo zdj use tko kt mora bit, ja seveda ja dream on ne..user posted image za oblačila pa sploh ne bom komentirala kr tud js nvem kko bom in kaj sploh oblekla, mislm joooj fak no to pa je problem pr elegantno popolnih ljudeh.user posted image user posted image

Bejvočki pozdravček!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
21.9.2010 15:16:55   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

hip-hip hura zate, za tvojega šacija in za malinovc! user posted image user posted image user posted image
(glej, da ne bo premočan user posted image )

Se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkratna- tudi jaz bi jedla samo kebab in svinjarije, vse sveže me pa odbija... kile pa user posted image

Angelsound- Na tejle strani: http://www.smejko.si/default.asp?mid=sl&pid=modul_it&wid=2826&detailID=6938 si ga lahko izposodite za en mesec = cca13€

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
21.9.2010 15:40:17   
pižmovka
Kimmi joj kuk sm se nasmejala telim izjavam! user posted image user posted image user posted image  No sej men se tut kdaj pa kdaj kej podobnga zgodi! user posted image

Ja enkratna sem ugotovila da pri tej tercialki ne bo šlo zlepa. Včer je šla kr za mano ko sm šla zajčke nafutrat in mi neki pamet solila. pol sm šla pa v bajt ker se je ni dal otrest in sm ji vrata zaprla  pred nosom. Ponavad vse kar rečeš kr igorira če ji ni lepo slišat. user posted image  Glupa je.

Čestike novim user posted image ! Čim lepših user posted image !

Klaramay srečno v službi! 

Joj punce kaj sm js non stop lačna!!! Zjutri se zbujam ker mi je slabo od lakote!!! Sm si dala grisine n nočno omarco! user posted image  Da si grem potem lažje fruštek prpravlat!!!
No lepo se mejte! Grem pobrskat v hladilnik!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
21.9.2010 15:55:17   
wessna
sploh nisem vidla da se je ta skupina že odprla..hehe

noseča 10 tednov, pdp 21.4.2011

men diši pa sam sveža hrana, solate, sadje...to bi lahko cel dan jedla, še posebaj mi pa špinača pa pire dišita..mmmm

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
21.9.2010 16:10:36   
KlaraMay
Ekola ... hvala vsem, k ste držale pestke .... povedala sem, šlo je OK, novica ga je presenetila, ampak ni panike, no čez nekaj časa si bom poiskala eno, ki me bo zamenjala, če bom hotla prej it na bolniško, naj samo prej povem, da se pripravijo, ... Vmes naju je en zmotil, tako da je imel čas zadevo prežvečt in premislit kaj mi še povedat. Vprašal me je koliko sem že, kdaj imam rok, kako se počutim in če sem vesela. Potem je malo računal mesece in ugotovil, da je do marca še dovolj časa. Aja povedala sem mu pa zato, ker sem imela včeraj prost dan (ne dopust) in šla na NS, da ne bo mislil, da sem šla shopingirat po mestu. user posted image

Moj šef je prvič postal očka pri 25 in pravi, da sem kar malo pozna kar se tiče let user posted image , ima pa 5 otrok. user posted image No ampak čez vse tole je šla njegova draga, tako da nisem vedela kako bo odreagiral. Aja pa ni me pogruntal, sem mislila, da bo rekel, da se mu je svitalo, pa nič. user posted image No zanimivo je tudi to da nisva niti besedice o tem rekla, kaj bo z novo, ko pridem nazaj, user posted image ampak se trenutno s tem sploh ne bom obremenjevala. Sodelavci ne vedo še vsi, ampak to pa zdaj sploh ni pomembno, bodo že sami pogruntali. user posted image

Uhh mi je odleglo.user posted image Sedaj pa resssssssss lahko uživam. Bodoči očka je vesel, starši in stari starši tudi, prijateljice prav tako, šef je obveščen, pikica je OK, obleke so mi še prav, aprilčice ste zakon, ostalo pa počasi po seznamu .... Danes prvič po dolgem času res brez skrbi diham, odleglo mi je ful. user posted image
Deklce moje želim vam, da bo tudi pri vas vse tipi-topi OK, BP, super!!!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 21.9.2010 16:16:15 >

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
21.9.2010 16:19:34   
jacki
Hellow srečke user posted image !

Najprej nove user posted image dobrodošle!!!user posted image April bo poln malih bebic user posted image user posted image

Kljub oblubam za slikco UZ, je še kar nisem gor dala...bom zdele probalauser posted image Bom slikala, ker moj predpotopni skener noče več zalavfat user posted image

Včer sva se z možem vsedla in pogovorla glede NS in na konc rekla, da grem...Dons sem se prijavla k dr. Strahovi v Domžale. Dobila datum nasledno sredo 29. 9=NS. user posted image Pa da vidmo...

Sem se zadnič hvalila da mi ni več tolk slabo...napaka...sem včer ne samo bruhala ampak prov kozlala v službi user posted image
user posted image user posted image Groza!!! Ko je šlo vse ven iz mene, sem bla pa dobra. No dons je velik bolš...

Sem brala o pozablivosti najosnovnejših pojmih...hehe, men se je to dogajal še preden sem zanosila user posted image
user posted image user posted image Lih dons v službi sem govorila eno stvar, pa sem umes že pozabila kaj sem hotla povedat. Se mi je ena sodelovka prov smejala, pa komentirala, kok sem zmedena, jest sem pa samo user posted image

Me je dons v službi ena sodelovka "prebrala". Je rekla da me že par dni gleda, pa se ji zdim mal drugačna in če ji mam slučajno kej za povedat. Jest sem se smejat začela, pa je rekla, no, a si al nisi noseča. V smehu sem pritrdila (ja, kaj mi je pa preostal druzga). Je bla ful vesela pa smo se objele in na koncu je oblubila da ne bo takoj naprej ščvekala (čeprov vem da bo user posted image )

KlaraMay user posted image user posted image user posted image user posted image Ful dobro, da se je tako dobro izteklo. Tud mene je blo stah ko pr norcih, pa je blo vse uredu... Bravo za naše šefe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
21.9.2010 16:20:41   
Tincy90
KlaraMay ful dobr d se je use lepo izteklo, ma sj druzga tud nismo prčakvale ane?user posted image user posted image user posted image super, super, zdj pa res uživej tristo na uro!user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
21.9.2010 16:31:14   
jacki
Evole, v levem kotu se skriva moj škratek user posted image user posted image user posted image Slika je bolj slaba, ker je narjena z mobitelom...no, za prvo silo je... user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil jacki -- 21.9.2010 16:33:04 >

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
21.9.2010 16:51:29   
wessna
malo smehca nam ne škodi, sem se prav nasmejala ko sem to prebrala...user posted image

V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko
in ji ponosno reče:"Fantek sem."
"Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
"Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."
Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in pravi:
..."Poglej, modre nogavičke!"

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
21.9.2010 16:53:01   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

malo smehca nam ne škodi, sem se prav nasmejala ko sem to prebrala...user posted image

V porodnišnici se pogovarjata dva novorojenčka. Fantek pogleda punčko
in ji ponosno reče:"Fantek sem."
"Kako pa to veš?" vpraša punčka in fantek odvrne:
"Počakajva, da gre sestra ven, pa ti bom pokazal."
Ko sestra odide, potegne fantek odejico stran, pomoli nožice v zrak in pravi:
..."Poglej, modre nogavičke!"

user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobr ja. user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
21.9.2010 17:13:09   
Tincy90
user posted image

Tkole pa sm tud js svojo prpopala, mi je dala jacki idejo d lahk tud z mobijem slikam.user posted image k se že sama ne spomnm.user posted image

Lepa bebica jacki.user posted image user posted image user posted image

Moja slikca je pa od 9.9. s prvega pregleda, kjer sm bla noseča 8 tednov in 5 dni.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
21.9.2010 17:32:37   
pižmovka
OOOOOOO slikce! Tincy za 8. tednov je ful lepa slikca! Naša bebica je bla velika komaj 12,1 mm in je precej slabš blo vidit!
Super bom tut js prpopala ko naslednji teden iz NS!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
21.9.2010 19:01:20   
Korina*
Pozdravljene,....

prosim prosim držite pesti zame, ko imam jutri NS. Tako me skrbi, da groza in strah,...en mesec je od zadnjega pregleda in me je strah kaj se je v tem mesecu dogajalo z dojenčkom,...uf, čist sem prestrašena.

Vsem novim nosečkam pa iskrene čestitke....user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
21.9.2010 19:20:34   
Nitkica11
vem novim noseckam cestitkeuser posted image

Tincy90 in jacki kako lepi pikici user posted image user posted image user posted image se cimvec takih slikc jih je tako lepo gledatuser posted image

Korina* bomo drzal pesti da bodo dobri izvidi pa da ti bo user posted image kaj pomahal user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
21.9.2010 19:26:16   
ajtak
Iiiiiiiiiiiiiiii, slikce user posted image .
Tincy, kaj pa je ta pikica desno? Da nimaš ti dvojčkov? user posted image
Imata pa obe full lepi slikci, moja ni tok fajn k je s profila...

Lačna sem da se mi tema dela, za večerjo: Solata z mocarelo, lečo in zeleno solato zraven pa žemlja in kajmak mnjam

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Korina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
21.9.2010 19:57:16   
julieb
Pozdravljene,

rada bi se samo poslovila, saj je po 14 dnevnem boju za srčka naše pikice, bil boj z naravo izgubljen. Pikica se je poslovila danes po abraziji in jaz se s tem poslavljam od aprilčic, žal nam ni bilo sojeno.

Želim vam vsem vse dobro, cartajte svoje bušije in z veseljem poslušajte srčke.

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
21.9.2010 19:57:41   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna
KlaraMay, darilo tebi - sem posodobila seznamček od tvojega zadnjega, ti pa lepo počivaj in preženi zoprni glavobol.

Hvala, hvala hvala hvala hvala user posted image user posted image pa še en hvala kar v imenu vseh, ki so vmes potrpežljivo čakale na posodobitev.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
21.9.2010 20:06:54   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: wessna
sploh nisem vidla da se je ta skupina že odprla..hehe
noseča 10 tednov, pdp 21.4.2011
men diši pa sam sveža hrana, solate, sadje...to bi lahko cel dan jedla, še posebaj mi pa špinača pa pire dišita..mmmm

ČESTITKE tudi tebi user posted image To je pa fajn slišat, da user posted image paše dobra hrana. Meni pa horse burger, pa maslo in med/marmelada, palačinke, zavitki in na litre mleka in jogurtov jogurtov jogurtov vseh vrst ter banane in breskov sok v litrih. user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
21.9.2010 20:09:00   
Korina*
Julieb,..ne moerm verjetuser posted image user posted image user posted image
Nisem zasledila, da bi kdaj napisala, da bi bilo sploh kaj narobe...

Žalosten dan, res,..točno vem kaj prestajaš,...tako je bilo pri meni laniuser posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
21.9.2010 20:12:08   
wessna
jaz mam pa prvi pregled v četrtek, me je tud  strah user posted image ...v bistvu tud komaj čakam da vidim bebico...moj pravi da sta dva, js pa da en..da vidimo kdo ima prav user posted image ...

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
21.9.2010 20:12:56   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Iiiiiiiiiiiiiiii, slikce user posted image .
Tincy, kaj pa je ta pikica desno? Da nimaš ti dvojčkov? user posted image
Imata pa obe full lepi slikci, moja ni tok fajn k je s profila...

Ej, nvem kaj je tisto, tud men je čudno k gledam slikco, pa je moj uprašov če sta dvojčka sm je rekla d ne, razložilapa tud ni kaj je tisto. Čudno...tko da ja, zaenkratuser posted image nimam dvojčkov, bomo vidl na NS če bo kej novga.user posted image user posted image hecam hecam...user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
21.9.2010 20:14:04   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: julieb
Pozdravljene,
rada bi se samo poslovila, saj je po 14 dnevnem boju za srčka naše pikice, bil boj z naravo izgubljen. Pikica se je poslovila danes po abraziji in jaz se s tem poslavljam od aprilčic, žal nam ni bilo sojeno.
Želim vam vsem vse dobro, cartajte svoje bušije in z veseljem poslušajte srčke.

kaj, kaj, kaj, kaj???? Sploh ne morem verjet, da se je še eni to zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image Julieb pazi nase. Ob takih zadevah mi res zmanjka besed. Sožalje obema. Pozdravita zlomljena srčka in se kmalu podajta v boj za novo pikico. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.