metuljcek321
|
Umpa, congrats za trgovino , to pa ni kar tko - želim ti dober biznis in veliko veselja s tvojo novo radostjo. Pa 1st time ever služba - opala, opala, zdaj pa zares, tko k ta veliki. Good luck!!!! Majuška, umetnica naša, navdih je prišel big time, vidim ... povej, boš kje kaj objavila al kako razmišljaš? mali bolnički, pozdravite se , naša miss je imela tud prejle mal vročine. Danes sem jo pripeljala z mini počitnic, ampak cesta je še kar zaprta, tko da bo obviously tud jutri doma ... popoldne imamo roditeljski sestanek v vrtcu, pa naju očitno ne bo - razen če greva s surfom populis, naj vpliv lune danes zbledi in se razblini kot milni mehurček! seks med nosečnostjo - joj, menda mi bo to kdaj dano. sončica, mogoče bi pa Jakob rajši bil oktobrček Še mal, še mal, zdaj, zdaj bo prišibal na svet, sem sigurna. tims, aneks laufa 100 km/h, I see H komu se obrnem, da ga podpišem tud jaz? flower, o, shit, tele nočne seanse pa zvenijo res kruto in izčrpljujoče - stiskam pesti, da bo čim prej zalaufalo v bolj mirno smer & bo zvečer mali drop dead mrknil. julijski cigu-migu večeri - šcccc, šcccc, šccccc, kar lepo zaspančkat, pikci mali. Jutri je nov dan, da boste imeli dovolj energije za simpatične vragolije! neboglasnica, woohoo Šolski razgledi - kulsko, jih moram nujno v živo dobit v šoli, da preberem VSE. Superca. rebeca, fajn ste jima pristrigli peruti, vidim ... in je zdaj mir - odlično. ustvarjanje/učenje/vzgajanje/igra v vrtcu - se strinjam z: "the more, the better" ... bravo za vse krasne vrtičkarske izkušnje ... sapramiš, I certainly hope, da jutri prijadram na roditeljca, da slišim vse prijetne reči, ki male čakajo to leto (se pol še jaz k otroček veselim, prav res - me včasih moj heca, da se še rajši igram kot Anja ... ima skor prav, I think)