|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kadilke
29.7.2005 12:08:31   
IrenaO.
Moram vam povedati, da spadam med njih in tako rada bi se odvadila, saj vem, da škoduje meni in tudi otročku, seveda ko bo in da tudi, ko bom zvedela in takrat mislim takoj nehati bo prepozno. Koliko izmed vas jih tudi kadi in ima to grdo razvado?:grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kadilke
29.7.2005 12:10:42   
dolenjka
Pokorno se javljam:(

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kadilke
29.7.2005 12:11:25   
baguSka
hm spadam med tiste vmes :zmeden2::ups:

ko sem sama ne prižgem NIKOLI, ko sm pa z mojim (kadi kot turek) si pa tudi sama prižgem.. vem velika NAPAKA, ampak ne morm iz svoje kože in sem 100% prepričana, da takoj ko zagledam dve črtice al pa + na testu, se neham družt z mojim :)-:)-:)-

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kadilke
29.7.2005 12:15:39   
bebi
Meni pa je zadnjič G rekel, da kajenje zmanjšuje možnost zanositve. Sicer sem nekadilka in nikoli nisem kadila. Se mi je pa zdelo čudno, da me to sprašuje :zmeden:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kadilke
29.7.2005 12:17:05   
dolenjka
Hm, kaj naj pa jaz rečem? Moj ne kadi nikoli, niti v moji družbi, zna pa težit k :kuza:! Nisem pametna kako se bom lotila tega problema! Baje da med nosečnostjo (sploh če si tko k jaz, strastna kadilka) ni najbolj pametno nehat (ginekologi pravijo baje), ker je že plod "tujek" oz. "šok" za organizem, ta pa je nikotina navajen in je to potem še en "šok"!:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kadilke
29.7.2005 12:17:21   
IrenaO.
ah ja to sploh ni res,preverjeno:):)..moje prijateljice so vse kadilke in večini je takoj ratalo, tako da to res ne igra vloge:)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kadilke
29.7.2005 12:18:29   
GoYa
ne jaz na moj :love: nisva nikoli kadila :bravo:
še vedno ne kadiva ;)
mene je to vedno tako odvračalo, ker sta moja starša kadila ko turka (tudi ona dva zdaj že precej let ne več). že od dima me začne glava bolet :grrr:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kadilke
29.7.2005 12:19:17   
IrenaO.
Ja tudi jaz sem že slišala za to, da je telo navajeno na nikotin in da je za telo samo šok, ampak itak večini potem ne paše kadit, no same tolažbe so me:)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kadilke
29.7.2005 12:19:19   
dolenjka
Tut moja prijateljica je plodna na kvadrat,pa kadi Marlboro rdeče že skor od rojstva :)-:)- (20 let) in ima dva zdrava sončka (8 in 4 leta), pa 3 splave (nezaželjene :nosecka:; v mladosti eno in sedaj 2 - na pazi je ratalo)!

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kadilke
29.7.2005 12:19:27   
barb1
tud jst moram priznat da le povlečem do pet na dan... ja ja saj ni ne vem kaj ampak še vedno preveč :zmeden:
sej bomo kmalu nehale, ne :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kadilke
29.7.2005 12:20:21   
IrenaO.
takoj ko bomo zagledale :roza::modri:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kadilke
29.7.2005 12:20:25   
dolenjka
Tut jaz živim za to, da mi bo zasmrdel isti trenutek ko zanosim (torej pomeni da res nisem, ker sem glih enga uničla)!

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kadilke
29.7.2005 12:22:37   
IrenaO.
Vidiš GoYa pri meni pa nihče nikoli ni kadil še moj partner ne kadi, no samo ko kaj spije in zato jaz vlečem toliko več, za vse skupaj, sploh sedaj ko je poletje:zajcek:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kadilke
29.7.2005 12:23:35   
ona78
e:rozica:vo me, še ena !!!

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kadilke
29.7.2005 12:24:39   
IrenaO.
no pa se nas je nekaj nabralo:bravo::bravo:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kadilke
29.7.2005 12:25:18   
dolenjka
se je men zdel, da niste tko nedolžne k zgledate :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kadilke
29.7.2005 12:25:48   
hati
no jaz pa se uvrščam k ''ta pridnim'', ne kadim in ne znam. no na kakem žuro, kakega prpalim, sam kaj ko ne znam, pa me pol mal zezajo. :)- :)- sicer pa boljše da se ne navadim. aja moj :love: tudi ne kadi. je pa včasih, ko ga je puberteta metala :)- :)- :)-

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Kadilke
29.7.2005 12:28:33   
baguSka
hati a tvojga nč več puberteta ne daje :zmeden2::ups:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Kadilke
29.7.2005 12:31:59   
bebi
Kako lahko izboljšate plodnost?

Na zanositev vplivata tudi splošno zdravstveno stanje in življenjski slog, tako vaša kot partnerjeva. Pijte čim manj alkoholnih pijač in OPUSTITE KAJENJE, KI NAJMANJ ZA TRETJINO ZMANJŠA MOŽNOST, DA BOSTE ZANOSILI, IN POVEČA NEVARNOST ZA SPLAV IN KRVAVITEV MED NOSEČNOSTJO. Če ste telesno preveč aktivni, se odločite za zmanjšanje telesne obremenitve. Stres lahko učinkuje negativno na oba partnerja, odloži namreč ovulacijo in nastajanje semenske tekočine.

Vir: http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/mati/

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Kadilke
29.7.2005 12:32:50   
ameli
Midva sva bila oba strastna kadilca. Pred nekaj leti sva se družno odločila, da prenehava in uspelo nama je:bravo. Od takrat mi niti na misel ne pride, da bi še kdaj kadila.
Odvajanje je bilo mučno, pomalala pa je moja trma:ups: (včasih pa je le za nekaj koristna)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Kadilke
29.7.2005 12:33:17   
baguSka
hehe sej nebi blo treba tega napisat, ker tiste k kadimo, nam z velikimi tiskanimi črkami to piše tud na VSAKI ŠKATLI!!!;)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Kadilke
29.7.2005 12:33:28   
hati
:)- :)- :)- :)- ha ha, baguska pojenjuje, pojenjuje...

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Kadilke
29.7.2005 12:35:30   
IrenaO.
evo lih kar sem enga pržgala,uhh je pasal sedaj pa še eno:kava:nazdravje punce:)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Kadilke
29.7.2005 12:35:40   
dolenjka
ha ha baguska! Na mojih ne, ker imam škatlico v katero jih dam in na njej ni osmrtnic;)

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Kadilke
29.7.2005 12:38:13   
Rozika20
Punce, a ne bi bilo bolje, da kar danes odnehate (saj veste, moč je v tem, da storiš danes in ne jutri - beri nikoli). A mislite, da ko boste ugotovile, da ste noseče, da boste takoj lahko odnehale?:zmeden2:

:rozica:

(odgovor članu IrenaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?